2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Azıcık gözüm kayıyor bazen :26:

olmaz efenimmm olmazz

biz burda topik sahibemizle 2 sohbet etmek istiyoruz zaten yeni geldi anca toplandık

lütfen auscumm özledik biz seniiii

dolmaaa destege gelllll helpppppp:13:

hatırlarmısın dolmam avatar muhabbetimiz olmuştu sen demiştin yemek konuşunca niye değiştirmiyorsun diye
sırf senin için indirdim bu avatarı:13:

nasıl olmuş amaaaaaa

bence hep bu kalsın ya çok beğendim aaayy salak gidip tekmeliycen ya
bide ordaki yazını değitirsen hevim tam züpper olazek

olmaz efenimmm olmazz

biz burda topik sahibemizle 2 sohbet etmek istiyoruz zaten yeni geldi anca toplandık

yettim hevim
şişşşt hooop ausum sen napıyon hakketten diğer topiklerde
şunuda yapmak istemezdim fakat yapmış bulundum
çok pis gaza geldim

bence hep bu kalsın ya çok beğendim aaayy salak gidip tekmeliycen ya
bide ordaki yazını değitirsen hevim tam züpper olazek

ayyyyy sen garfield di çok mu seviyorsun kız...

sende garfield koysana yok dolmam hep olunca olmaz bu avatar sadece yemek konuşunca gelecek öyle anlaştık garfieldle..

ayyyyy sen garfield di çok mu seviyorsun kız...

sende garfield koysana yok dolmam hep olunca olmaz bu avatar sadece yemek konuşunca gelecek öyle anlaştık garfieldle..

ben çizgi film kahramanlarını severim
hele şu tombiklik sevilmez mi bunuda seviyorum tabisi (şu kelimeyide böyle söyleyenlere uyuz olurdum şimdi ben uyuz olmuşum meğer )
anlaşmanız kısa süreliyse ya biz sürekli mamalardan bahsedelim ya da değiştiriceksen de hııımmm en azından tatlı bişeyler koy
veee şu yazıyı değitir hevi ya olmuyor hiiiç yakışmıyor haydııı de haydııı

tamam tatlımm

yemek konuşmamız bitince senin içini açacak güzel kızlar koyarım avatara

tatlı şeyler derken baklava falan demek istemedin değil mi dolmamm

tamam canım değişitreyim de ne yazayım diye düşündüm neyse kız seni kıracagıma benim uyuzun kafasını kırarım daha iyi
sildim gittiiii

Anam dolmam bu teyze daha fenaymış

Gece ruhu gelmesin , ay ben bunu unutmam da şimdi :18:

olmaz efenimmm olmazz

Çok mahçup oldum pek utanç duydum şimdi , ama ben buraya da yetişiyorum sanki , yetişemiyor muyum yoksa :26:

Tek tek gelin yahu dolma ile voltran oluşturursanız baş edemem ben yaşlı kadınım zati

yettim hevim
şişşşt hooop ausum sen napıyon hakketten diğer topiklerde
şunuda yapmak istemezdim fakat yapmış bulundum
çok pis gaza geldim

Korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.

[sıze=3]ahha bi pepe daha görüyorum burda
Gün be gün pepeler artıyor sayın seyirciler
[/sıze]

Tamam hadi hadi barışalım küsmedim ama adımı göremeyince tuhaf oldum :13:

yok auscumm yetişemiyorsun vallaha bak 2 sayfadır yoksun nerdesin heee nerdeeesinnn
ismail yk ya bağlayacağım bakkk

senin adını aşağıda görmezsek olmuyor illa o ad arada yazacak arkadaşşşş:13:

ayrıca sen hiçç de yaşlı değilsin canım her topiğe yazıyorsun kız biz burda takılıyoruz baksana

dolmam biraz daha devam edelim auscum bi daha çıkmaz topiktenn ohh ohhh

yaa gel bide beni bi düşün küçük çocuklar gibi odama zor giriyorum bide sırtımı sağlama alıyorum duvara yaslanıp uyuyorum sanki sanki :18::18:
voltran için 3 ve 4.cü aranıyooooorrrr

Tamam hadi hadi barışalım küsmedim ama adımı göremeyince tuhaf oldum :13:

tuhaf olma canım benim suçlu benim ben koca seni görmedim bi daha sen olsan da olmasan da yazacağım betülcümmm

nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar....

yok kıız korkuyorum dedi bana onun için bi daha başka topiklerde bulunmaz sanmıyorum
eğer şayet bi gidecek olursa gitmezde kazayla gidecek olursa saur orada ileğnini ayakkabbını allah ne verirse artık

Klavyem hızlı onun sebebi o canım , bir de ismi lazım değil bir arkadaş gibi teknoloji özürlü değilim

Arada yetişemememin sebebi biraz da Yusuf canım , şuan market reklam afişinden alacaklarını listeliyor , gelip gelip bana bunu da alırız di mi anne diyor

yaa gel bide beni bi düşün küçük çocuklar gibi odama zor giriyorum bide sırtımı sağlama alıyorum duvara yaslanıp uyuyorum sanki sanki :18::18:
voltran için 3 ve 4.cü aranıyooooorrrr

Yok yok çağırma 3. 4. falan , ben geldim buradayım , hem öyle 4 olursanız beni de tek sanmayın , kapı gibi oğlum arkamda

yürü be dolmam kim tutar seni heheyyyyy

ben arkandan yetişirim sana betülll sende gel hadi kalkk kalkk

sen iyimin mi hevi niye içimi açacak kız koyuyon kııız
bak hiç aklıma gelmemişti tatlı derken sevimli mahiyetinde dmiştim ama bi güzel yaş pastada olur yani ağzımın suları aka aka msjlaşırım artık

Betül uyudun mu aşağıda , mavi olsun sende hoş geldin ve 4 ziyaretçi size de selam

ııı ıııı auscum ıııı....

yusuf paşadan bişeycik olmaz hem biz yusufa marketten istediklerini alırız hemen bizim yanımıza gelirrrrr...

yai gelmeli aslında gelse iyi olur yusuffffff

vallaha gidersen 10 bile oluruz auscum...

Az çıkıyorum şimdi , 1 saate paşamı uyur o zaman gelirim bende

tuhaf olma canım benim suçlu benim ben koca seni görmedim bi daha sen olsan da olmasan da yazacağım betülcümmm

nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar....

Şaka yapıyorm hevim benim nasıl olsun çalışmalar çok yoğun gidiyor canım sen nasılsın?

yürü be dolmam kim tutar seni heheyyyyy

ben arkandan yetişirim sana betülll sende gel hadi kalkk kalkk

Geliyorummmmm

[sıze=3]duyuru duyuru voltrana 3. Ve 4. Aranıyor
Bi de şöyle deniyelim
Voltran şirketler grubuna 2 personel alınmaktadır ücret dolgundur
[/sıze]

[sıze=3]aay kapı gibi yusuf var demek ben onu yerim yerim tatlım benim ya benim kapım olsa bi teklif etsen ausum [/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…