Günaydınlar günaydınlar
Ausum bana 2 ünite daha ekler misin? Bu gün kalan 1 buçuk dersimi de bitirebilirsem yarın tekrarlara ufaktan başlarım diye düşünüyorumİngilizce beni çok oyalıyor ya neyse ALLAH(C.C) işimizi rast getirsin hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun kızlar
6 yaşında bembeyaz pamuk helva gibi bi çocuk harbi yenir yanivalla daha nasıl ilgileneyim bilmemki bizim tükandan aşırdığım bütün abur cuburu döktüm önüne stoğumu öle herkese kolay kolay açmam ben bak daha napayım
Evet ausum, toplamda 5 ünite, Allah arttırsın ama bugün akşama kadar başka çıkmaz...Ben özete başlıyorum, iyice kafama girsin, inkılap aradan çıksın, kalsın 6 ders...
İnşaAllah canım vizedeki gibi çalışmlarının karşılığını gösterecektir sana Rabbim .
Kpss içinde ara tatil çok iyi fırsat olacak sana .
Hadi bakalım dualarımız seninle
Ay Yusufta bembeyaz , biraz haşin öpsem kıpkırmızı oluyor hemen .
Benimde var o zulalardan , gözüm gibi bakıyorum , tek mirascım Yusuf
Herkese merhabalar uzuuuuuuuun bir aradan sonra ben geldimAma ders çalışarak değil malesef Ben çalışamıyorum ya ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ders çalışmaya bir türlü fırsatım olmuyor.bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar
FİNAL TARİHLERİ
25 - 26 OCAK 2014
Öğrenci adı Bölüm / sınıf Çalışılacak
ünite sayısıÇalışılan ünite sayısı Kalan ünite sayısı 01 Ausencia Uluslararası İlişkiler 4 23 0 23 02 Biberon Türk Dili ve Edebiyatı 2 25 5 20 03 Biberon 2 Sosyoloji 1 49 49 04 gazeldustubaglara İlahiyat 2 32 28 4 05 GzdBky Okul Öncesi Öğretmenliği 3/4 54 20 34 06 december90 Kamu yönetimi 3/4 33 0 33 07 5February Kamu Yönetimi 3/4 42 0 42 08 DoLmA İşletme 4 12 12 09 23hevi Sağlık Kurumları İşletmeciliği 1 31 11 20 10 Fountain İktisat 3 34 4 29 11 betulyakup Kamu yönetimi 3 30 21 9 12 arzu_91_03 Felsefe 4 28 10 18 13 sedulu İşletme 4 23 23 14 z_e_l_i_s Çeko 4 27 2 25 15 _asmunikal_ 3 16 loliss Türk Dili ve Edebiyatı 4 27 10 17 17 cnacun Çeko 4 36 0 36 18 mmis Sosyoloji 1 27 0 27 19 pantera14 Çeko 3 36 4 32 20 kays_ İlahiyat 1 49 49 21 gurbet İşletme 4 20 20 22 dreamnight İşletme 3 42 4 38 23 limon1988 İnsan Kaynakları 1 33 2 31 24 maviolsun İlahiyat 66 38 28 25 Sevgi_Meleği Adalet 1 29 12 17 26 sevinccc Maliye 1 80 9 71 27 idilhira Adalet 1 35 14 21 28 fndkfndk Adalet 1 29 0 29 29 cagla16 İşletme 2 30
herkese günaydın canlarrr...
gününüz çok çok güzel geçsin inş..
size kucak dolusu sevgi gönderiyorum..
dikkat et gözdecim kendine zatürre önemli..
iğneler bitiyormuş biraz daha dinlenip sonra derslere başlarsın canım...
tekrar geçmiş olsun canım
öyle olmuş auscum amannn olsun kız..
auscum ben şimdi ünite çalıştım ama sana söylemiyorum zaten önceden benim nasıl çalışkan bir insan olup çalışacağımı bildiğin için eklemiştin onun için şimdi eklemene gerek yok gibi şekerim...:13:
oyyy dolmacımmm canım arkadaşım hoşgeldinnn
sitem etme amaa canımmmdur sarılayım özledim kız seni nerelerdesin bakayım hıııı..
yok dolmacım vallaha billaha görmedim yeşillendiğini görsem zaten sana selam vermeden gidermiydim canım benim
ben hemen bildirim yaptım çıktım bazen 1 gün girmiyorsun 2. gün geliyorsun ya bende 2. gün sordum bu kız nerede diye sen geldin canımm yoksa ben seni hiç unuturmuyum aklımdan geçsede kelimlere dökemedim senin yokluğunuuu...
gel bi dodaman öpeyimde barışalım canım benim:54
ayrıca aşk olsun ileğenlerimizin de mi hatrı yok dolmamm...:26::
Anammmm ben bu mesaja cevap yazmamışım , dolmam iyiceolacak şimdi :18:
Sana artık ders sormam ben tatlım , tekrar mecburi değil bu topikte
İzle izle oradan çok soru gelecekmiş
Günaydınlar günaydınlar
Ausum bana 2 ünite daha ekler misin? Bu gün kalan 1 buçuk dersimi de bitirebilirsem yarın tekrarlara ufaktan başlarım diye düşünüyorumİngilizce beni çok oyalıyor ya neyse ALLAH(C.C) işimizi rast getirsin hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun kızlar
Ausum bu mesajına geç cevap veriyorum ama kusuruma bakma çok teşekür ederim ALLAH(C.C) razı olsn güzel yüreğinizde dualarınız için
Herkese merhabalar uzuuuuuuuun bir aradan sonra ben geldimAma ders çalışarak değil malesef Ben çalışamıyorum ya ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ders çalışmaya bir türlü fırsatım olmuyor.bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar
bu arada canım ben ilahiyat 2 ym ve 4 ünitem kaldı sadece :)
Ozaman dolma böyle olacaksa bi pepe şarkısı yakışır bu duruma
PEPEE PEPEE ÇOK ÜZÜLÜYOR PEPEE PEPPE...
Amaan iyice yusufun yaşına indik ausum ya
Sen sormazsın amma biz sana soruyoruz ausum hanimiş betüle verdiğin söz hanimiş çalışltığın ders
Sanki yenimiyiz burda ausum geçen vizeden biliyoruz heralde tekrarları bildirmek mecburi değil ama ben yinede söyliyim dedim
Merhabalar canım , yoksun ne zamandır evet .
Baktın şimdi 38 üniten varmış çalışılacak listede ?
İstersen bir program yap kafanda ve mutlaka uy .
Haftaya Cumartesi akşamı da dahil 10 akşam var önünde , eğer bir şekilde her dersin 2 final ünitesini en az bu akşamlarda okursan 20 ünite eder .
Yani bir şekilde okuyup geçsende çalışmamazlık yapma bence . Hiç çalışmadığın ünitelerinde mutlaka özetlerini anlayacak şekilde oku ve sorularını çöz .Sadece bunu yaparak bile 2-3 soru yakalayabilirsin sınavda.
Ooooo iyi ki seslenmişim sana , baksana bitmiş bile neredeyse .Not çıkarmadan çalıştım demişsin ama olsun en azından tüm üniteler hakkında bilgin var . Özetleri ve soruları tekrar et son hafta bence.
[video=youtube;UCTbQ6xUxjw]http://www.youtube.com/watch?v=UCTbQ6xUxjw[/video]
Bu çok manalı parça benden dolmama gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Aaaaa okumadın mı 10 sayfa çalıştım bile
Yok canım benim tekrarı bildirmek mecburi değil demek istemiştim :26:O yüzden serbestsin sen artık .
İADEYİ ZİYARET Mİ YAPTIN AUSUM BEN SANA YOLLAMIŞTIM BU ŞARKIYI
FAKAT ÇOK DUYGU YÜKLÜ Bİ ŞARKI İADEYİ ZİYARETTE OLSA DUYGULANDIM
Bİ DE KALDIR İLEĞENİNİN TERSİYLEDE VUR BİDE AUSUM YANİ ÖYLE Bİ DEMİŞSSİNKİ ''AAA OKUMADIN MI 10 SAYFA ÇALIŞTIM''
Çok merssiii ausum serbes olmak özgür olmak ne ho ne hoş (türk filmi esintisi)
Cıks seninki sayılmaz , sen sözlerini yazmışsın sadece , bak bana meşhur sanatçı pepee yi topiğimize kadar getirdim
Çok serbestim diye buralara gelmemezlik yapma ama o zaman da oklavamı çıkarırım :86:
Herkese selamm..
Vizelerde şak şak şak üniteleri bitiren ben, hiçbir derse çalışmadım..
1 küsür hafta kaldı ve ben bişey bilmiyorum.
Çok pis patlayacağım..
Günaydınlar olsun betülcüm geç oldu ama artık
Nasıl gidiyor betülüm sınav yerleride açıklanmış baktın mı yerlerine ben henüz bakamadım ve çıktısını da almadım
Kuzum ben sana topiği unutma gel dedim , sandım ki sen üniteleri yine bitirdin de bildirmeyi unuttun
Hiç bu cevabı beklemiyordum , bende başlamadım ama senin üniten benim iki katım be canım .
Hadi başla artık sende
Ah ausum teknoloji özürlüsüyüz biz o yüzden o meşhuuur pepe videosunu değil direkt pepeyi bile konuk ederdim topikimizde
Sen o oklavayı benim üzerimde kullanacağına şöyle bi börek olsun çörek olsun açsanda güzelcene bi yesek içsek olmamı ausum canım biz mi hatırlatacaz böyle şeyleri:9:
Yok ablam yok, 1 ünite bile bitmedi desem inanır mısın..
Neden oldu bende anlamadım bu sefer hiçbir şey çalışmak gelmiyor içimden..