2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Amin canım

Hemen ekliyorum , hadi bakalım 1,5 ders biter sanki bugün yarın , önümüzdeki hafta kesin tekrarlara vaktin kalır bol bol.

Ay Yusufta bembeyaz , biraz haşin öpsem kıpkırmızı oluyor hemen .

Benimde var o zulalardan , gözüm gibi bakıyorum , tek mirascım Yusuf

Evet ausum, toplamda 5 ünite, Allah arttırsın ama bugün akşama kadar başka çıkmaz...Ben özete başlıyorum, iyice kafama girsin, inkılap aradan çıksın, kalsın 6 ders...

Hadi bakalım kolay gelsin sana canım , bende ufak ufak yol alayım , belim ağrıdı zaten .

İnşaAllah canım vizedeki gibi çalışmlarının karşılığını gösterecektir sana Rabbim .

Kpss içinde ara tatil çok iyi fırsat olacak sana .

Hadi bakalım dualarımız seninle

Ausum bu mesajına geç cevap veriyorum ama kusuruma bakma çok teşekür ederim ALLAH(C.C) razı olsn güzel yüreğinizde dualarınız için

Herkese merhabalar uzuuuuuuuun bir aradan sonra ben geldim Ama ders çalışarak değil malesef Ben çalışamıyorum ya ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ders çalışmaya bir türlü fırsatım olmuyor.bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar

Ay Yusufta bembeyaz , biraz haşin öpsem kıpkırmızı oluyor hemen .

Benimde var o zulalardan , gözüm gibi bakıyorum , tek mirascım Yusuf

oyyy maşallah ona bi pamuk helvada sende var he.. :) itinayla öpülür hele tombikse azcık her türlü ısırılır mıncıklanır..

Bugünden itibaren hergün 1 ders bitirsen rahat yetişirsin diye düşünüyorum tabi şartlarını durumunu bilmiyorm ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun aminnn

Merhabalarrrrrr :) beni sadece calısmam gereken 4 ünitem kaldı :) sonasında tekrar ve soru agırlikli calismayi dusunuyorm insallah ama vizeye gore cok verimsiz gecti cunku not cikarmadan cok hizli gectim uniteleri artik yapaak birsey yok son haftaya giriyoruz:)

bu arada canım ben ilahiyat 2 ym ve 4 ünitem kaldı sadece :)

Çokta güzel bi msj olmuş çokta güzel bi gönül alma olmuş e ben bunun üzerine halen sitemimi devam ettirirsem bunun adıda..... olur yani
Gel bende dodaman öpiyim nanakalarından da barışalım
Bi daha da olmasın ama haa onuda söyliyimde
Geell bi de sarılıyım sana
Valla bende özlemişim hevi ya sen ne alemdesin neler yapıyosun nasıl gidiyor dersler

Anammmm ben bu mesaja cevap yazmamışım , dolmam iyice olacak şimdi :18:

Sana artık ders sormam ben tatlım , tekrar mecburi değil bu topikte

İzle izle oradan çok soru gelecekmiş

Ozaman dolma böyle olacaksa bi pepe şarkısı yakışır bu duruma
PEPEE PEPEE ÇOK ÜZÜLÜYOR PEPEE PEPPE...
Amaan iyice yusufun yaşına indik ausum ya
Sen sormazsın amma biz sana soruyoruz ausum hanimiş betüle verdiğin söz hanimiş çalışltığın ders
Sanki yenimiyiz burda ausum geçen vizeden biliyoruz heralde tekrarları bildirmek mecburi değil ama ben yinede söyliyim dedim

Günaydınlar olsun betülcüm geç oldu ama artık
Nasıl gidiyor betülüm sınav yerleride açıklanmış baktın mı yerlerine ben henüz bakamadım ve çıktısını da almadım

Ausum bu mesajına geç cevap veriyorum ama kusuruma bakma çok teşekür ederim ALLAH(C.C) razı olsn güzel yüreğinizde dualarınız için

Merhabalar canım , yoksun ne zamandır evet .

Baktın şimdi 38 üniten varmış çalışılacak listede ?

İstersen bir program yap kafanda ve mutlaka uy .

Haftaya Cumartesi akşamı da dahil 10 akşam var önünde , eğer bir şekilde her dersin 2 final ünitesini en az bu akşamlarda okursan 20 ünite eder .

Yani bir şekilde okuyup geçsende çalışmamazlık yapma bence . Hiç çalışmadığın ünitelerinde mutlaka özetlerini anlayacak şekilde oku ve sorularını çöz .Sadece bunu yaparak bile 2-3 soru yakalayabilirsin sınavda.

bu arada canım ben ilahiyat 2 ym ve 4 ünitem kaldı sadece :)

Ooooo iyi ki seslenmişim sana , baksana bitmiş bile neredeyse .Not çıkarmadan çalıştım demişsin ama olsun en azından tüm üniteler hakkında bilgin var . Özetleri ve soruları tekrar et son hafta bence.

[video=youtube;UCTbQ6xUxjw]http://www.youtube.com/watch?v=UCTbQ6xUxjw[/video]

Bu çok manalı parça benden dolmama gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Aaaaa okumadın mı 10 sayfa çalıştım bile

Yok canım benim tekrarı bildirmek mecburi değil demek istemiştim :26:O yüzden serbestsin sen artık .

İADEYİ ZİYARET Mİ YAPTIN AUSUM BEN SANA YOLLAMIŞTIM BU ŞARKIYI
FAKAT ÇOK DUYGU YÜKLÜ Bİ ŞARKI İADEYİ ZİYARETTE OLSA DUYGULANDIM
Bİ DE KALDIR İLEĞENİNİN TERSİYLEDE VUR BİDE AUSUM YANİ ÖYLE Bİ DEMİŞSSİNKİ ''AAA OKUMADIN MI 10 SAYFA ÇALIŞTIM''
Çok merssiii ausum serbes olmak özgür olmak ne ho ne hoş (türk filmi esintisi)

Cıks seninki sayılmaz , sen sözlerini yazmışsın sadece , bak bana meşhur sanatçı pepee yi topiğimize kadar getirdim

Çok serbestim diye buralara gelmemezlik yapma ama o zaman da oklavamı çıkarırım :86:

Herkese selamm..
Vizelerde şak şak şak üniteleri bitiren ben, hiçbir derse çalışmadım..
1 küsür hafta kaldı ve ben bişey bilmiyorum.
Çok pis patlayacağım..

Ah ausum teknoloji özürlüsüyüz biz o yüzden o meşhuuur pepe videosunu değil direkt pepeyi bile konuk ederdim topikimizde
Sen o oklavayı benim üzerimde kullanacağına şöyle bi börek olsun çörek olsun açsanda güzelcene bi yesek içsek olmamı ausum canım biz mi hatırlatacaz böyle şeyleri :
9:

Herkese selamm..
Vizelerde şak şak şak üniteleri bitiren ben, hiçbir derse çalışmadım..
1 küsür hafta kaldı ve ben bişey bilmiyorum.
Çok pis patlayacağım..

Kuzum ben sana topiği unutma gel dedim , sandım ki sen üniteleri yine bitirdin de bildirmeyi unuttun

Hiç bu cevabı beklemiyordum , bende başlamadım ama senin üniten benim iki katım be canım .

Hadi başla artık sende

Günaydınlar olsun betülcüm geç oldu ama artık
Nasıl gidiyor betülüm sınav yerleride açıklanmış baktın mı yerlerine ben henüz bakamadım ve çıktısını da almadım

İyi akşamlar Dolmacım evet bende çıktısını almadım ama aşkım aldı sağolsun birde onun için vakit kaybettirmedi bana :98:

Yok ablam yok, 1 ünite bile bitmedi desem inanır mısın..
Neden oldu bende anlamadım bu sefer hiçbir şey çalışmak gelmiyor içimden..

Kim sen mi teknoloji özürlüsün , hayatta inanmam .

Buyur gel beni yemek yapmakla korkutamazsın , tamam kabul bu ara biraz tembelim ama bak yemek sayfasına köfteler , poğaçalar koydum onlarla idare et şimdilik olmaz mı şekerparem ?

Bekle bekle pilav yarışmasına katılacağım orada perde pilavı yapacağım , o zaman oklavam lazım alacak azıcık

Yok ablam yok, 1 ünite bile bitmedi desem inanır mısın..
Neden oldu bende anlamadım bu sefer hiçbir şey çalışmak gelmiyor içimden..

Sende benim gibi güzel notların rüzgarına kapıldın heralde

Finalde feci çakozlarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…