2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ah benim kuzum ya , nasıl anlamadım zatürreye çevirene kadar canım ya.

Çok çok geçmiş olsun gözdem , dua etmez olur muyuz ablacım hiç ? Aman dikkat et kendine bol boll istiharat et .

Dersleri de takma lütfen kafana , bu sene oldu oldu olmadı seneye , sen zaten iki senenin derslerini birden alarak büyük bir sorumluluk altına girmiştin canım .

Sıkma canını sakın , iyileşmeye bak bir an önce .

İyi akşamlar hevim , nasılsın canım ?

Oooo ne güzel işte fazladan 11 yapmışım seni , sen toplam 8 demişsin , ben 3 olanın üzerine 8 ekledim .

Korkunçlu ders mi :KK60:

Hadi gözün aydın o zaman arzucum , kolay kalanlarda su gibi geçer şimdi .

Aman da aman dolmam sepetinde bir dolu sitemi ile gelmiş , hepimizi sıra azarına çekmiş :KK53::KK53:

Ohh sefan olsun dolmam bitmiş gitmiş üniteler , darısı başımıza .

Sorma canım sen yokken azıcık kıskandıralım çok konuşalım , belki seninde sensörlerin öter gelirsin dedik ama olmadı .

Allah zihin açıklığı versin gazelim , su gibi geçer senin de arapçan inşaAllah .

Evet bu dolma usulu azar oluyor :KK53:
Sepet değil çuval dolusu diyebiliriz :KK52:
Sensörlerimi çatlattınız ne iyi ettiniz kıskandırmakla :KK53::KK53:
Tabiki ausum darısı en rahat en anlayark şekilde sizlerinde başınıza :KK16:

Evet bu dolma usulu azar oluyor :KK53:
Sepet değil çuval dolusu diyebiliriz :KK52:
Sensörlerimi çatlattınız ne iyi ettiniz kıskandırmakla :KK53::KK53:
Tabiki ausum darısı en rahat en anlayark şekilde sizlerinde başınıza :KK16:

Tamam azarlama modundan çıktıysan hal hatır sorabilirim şimdi sana :KK37:

Naber ?

Ben de iresmi dedim zaten :KK53::KK53::KK53::KK9::KK9:
E tabiki iyi olcan ausum çiçekleri attın üzerinden ooohhh yan gelip yatıyosun rahatlıktan :KK76::KK76:

Hmmm iresmi de ki -i yi ileğenin -i si gibi sandım ben :KK52:

Şükür dolmam ya , çiçek böcek ne varsa attım :KK76::KK76:

Heviden bulaştı kelimelerin önüne i eki katmak :KK52::KK52:
Aman auscum Allah daha da iyi etsin :KK54:
Bu msj alıntıları site yönetiminden otomatik olarak mı geliyor özel msj kısmına ausum yoksa sen mi yapıyosun :KK53: :26: :KK15:

Heviden bulaştı kelimelerin önüne i eki katmak :KK52::KK52:
Aman auscum Allah daha da iyi etsin :KK54:
Bu msj alıntıları site yönetiminden otomatik olarak mı geliyor özel msj kısmına ausum yoksa sen mi yapıyosun :KK53: :26: :KK15:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende sen yapıyorsun sanıyordum :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ay dolmam ya yeni sistem bu şekilde imiş , istersen kontrol panelinden kapatıyorsun bu şekilde mesaj gelmiyor o zaman .

Beğenilerde aşağıda solda yıldız var ya o oldu artık , butonu değişti .

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende sen yapıyorsun sanıyordum :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ay dolmam ya yeni sistem bu şekilde imiş , istersen kontrol panelinden kapatıyorsun bu şekilde mesaj gelmiyor o zaman .

Beğenilerde aşağıda solda yıldız var ya o oldu artık , butonu değişti .

Hıııı ausum yıldızın yanındakide kötü içerik msjı için şimdi basayımı senin için :KK52::KK52::KK52:
En azından kendimize ait msjları bu şekilde görebiliyoruz :KK19: yooook kontrol panelinden kapatmam kapatamam imkanı yok gazelin dediği gibi zinhar kapatmam :KK9::KK9: sonra 42 saat arıyoruz hangi msjdı yok bana biri yoladımı diye :KK53::KK15:

Canım benim sağolasın güzel sözlerin için...:KK17: Ben de aynı senin gibi düşünüyorum, her işte bir hayır vardır...İlk başta çok üzülmüştüm, ama bütünleme var Allahtan, o da olmasaydı seneye kalacaktı, aslında beterin beteri var. Şimdi en azından bir şansım var, iyi değerlendirmem lazım.:)

Bence de , ben onur belgesi alacağınada inanıyorum hadi bakalım RABBİM(C.C) hakkında hayırlısını versin...(amin):KK16::KK16::KK16:

sağol betülüm allah razı olsun... kötü değilim şükürler olsun..boğazım şiş yutkunamıyorum, sesim kısık, halsizlik var...grip gelmez inşallah tekrar...:KK5:
sen nasılsın tatlım? görüşemiyoruz epeydir..

Oy çok geçmiş olsun gazelim...:KK16::KK16::KK16: Halsizlik herkeste var sorma ya :KK34::KK34::KK34: Ben de final konlarıla pek bir haşır neşirim :KK9::KK9::KK9: bildiğin gibi gazelim evet epeydir görüşemedik :KK51::KK51::KK51:

selam hatunlar nasılsınız:KK16:
çok şükür ayağa kalkıp bilgisayar başına kadar gelebildim
çok hastayım hala iyileşemedim
geçenlerde buraya yazdığım akşam yine hastaneye kaldırdılar serum taktılar
zatürre olmuşum
ciğerlerm parçalanıo sanki öksürdükçe
çok halsizim günlerdir ağlıyorum artık hiç dermanim yok
bugünde yattım yine bütün gün
dersler deseniz öyle kalıyor
çok istemiştim bu sene bitirmeyi ama bu durumda birkaç dersim kalır gibi duruo
12 tane iğnem var 6sı yapıldı 6sı kaldı
her yerim delik deşik
dua edin bana nolur iyişelip derslerime çalışayım artık
son hafta ne çalışırımda yetişir bilmiyorumda:KK43:

Aleykümselam canım :KK16::KK16::KK16: çok üzüldüm canım ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)... :KK16::KK16::KK16: Sen iyi olda dersleri halledersin hayırlısıyla inşaALLAH(C.C) :KK16::KK16::KK16:

Bugün sitem günüm sizi sitem bombardımanına tutacam hevi ona göre :KK53:
Hiiiiçç dolma var mı yok mu kimse merak buyurmamış aranızda sadece saolsun betül farketmiş o kadar :KK19:
Sen de şu an yeşillendiğimi gördünde öyle soruyosun dolma nerelerdesin diye :63::63:

Betülüm tebrik ediyorum koskoca topikte bir tek sen yokluğumu farketmişsin :KK9: :KK9:
Bu yeni beğen butonunu bende beğenmedim alışamadım nevrim döndü yahu :111::111:
Nasılsın betülüm nasıl gidiyor :KK28:

Farketmez olur muyum Dolmam :KK16::KK16: Buraya yazamasamda uzaktan talip ettiğimi biliyorsun genelde :21::21::21: Ben de gazelede dediğim gibi final konuşarımla haşır neşirim :KK1::KK1::KK1: Sorma bende sevmedim bu yeni beğeni:KK19::KK19::KK19: :KK53::KK53::KK53: Sen nasılsın? :KK51::KK51::KK51:

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin bu ingilizce çok uzun ya uğraştırıyor ya beni onu günlere bölüp çalışayım en iyisi diyrum zaten 6 ünite ya 5 ünitesini çalışacağım sence hata mı yaparım :26::26::26:
Sen nasıl oldun bakalım... :nazar::nazar::nazar:

Bence de , ben onur belgesi alacağınada inanıyorum hadi bakalım RABBİM(C.C) hakkında hayırlısını versin...(amin):KK16::KK16::KK16:

Oy çok geçmiş olsun gazelim...:KK16::KK16::KK16: Halsizlik herkeste var sorma ya :KK34::KK34::KK34: Ben de final konlarıla pek bir haşır neşirim :KK9::KK9::KK9: bildiğin gibi gazelim evet epeydir görüşemedik :KK51::KK51::KK51:

Aleykümselam canım :KK16::KK16::KK16: çok üzüldüm canım ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)... :KK16::KK16::KK16: Sen iyi olda dersleri halledersin hayırlısıyla inşaALLAH(C.C) :KK16::KK16::KK16:

Farketmez olur muyum Dolmam :KK16::KK16: Buraya yazamasamda uzaktan talip ettiğimi biliyorsun genelde :21::21::21: Ben de gazelede dediğim gibi final konuşarımla haşır neşirim :KK1::KK1::KK1: Sorma bende sevmedim bu yeni beğeni:KK19::KK19::KK19: :KK53::KK53::KK53: Sen nasılsın? :KK51::KK51::KK51:

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin bu ingilizce çok uzun ya uğraştırıyor ya beni onu günlere bölüp çalışayım en iyisi diyrum zaten 6 ünite ya 5 ünitesini çalışacağım sence hata mı yaparım :26::26::26:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
Teşekkürler betülüm :KK54:
Finaller yaklaştık bizim etekler tutuştu betülüm ya ne yapacaz bilmiyorum valla saçmalıdığımdan kalkıp şimdi yardımcı kitap almaya koyuldum kitapçılarda diyoki abla sınav gelmiş çatmış bize artık gelmez aöf kitapları şu an kpss revaçta diyorlar :KK9::KK9:
Evet ya betülcüm ne olmuş böyle burası ya ama yine de şükürki alıntı msj özele geliyorda haberin oluyor bundan önce öylede değildi en azından biraz iyi olmuş :KK19:

Hıııı ausum yıldızın yanındakide kötü içerik msjı için şimdi basayımı senin için :KK52::KK52::KK52:
En azından kendimize ait msjları bu şekilde görebiliyoruz :KK19: yooook kontrol panelinden kapatmam kapatamam imkanı yok gazelin dediği gibi zinhar kapatmam :KK9::KK9: sonra 42 saat arıyoruz hangi msjdı yok bana biri yoladımı diye :KK53::KK15:

Zinhar kapatma dolmam o zaman :KK1:

Bas bas kible beni , bu kadın ders çalışmıyor bizi de kötü etkiliyor de sebep olarak :KK52:

İyiyim canım benim , sen nasılsın ?

Yooo finalin 3 ünitesine sıkı çalış muhtemelen 12 soru oradan geliyor , diğerinden de 8 . İngilizce kaçtı senin ?

zinhar kapatma dolmam o zaman :KK1:

Bas bas kible beni , bu kadın ders çalışmıyor bizi de kötü etkiliyor de sebep olarak :KK52:

iyiyim canım benim , sen nasılsın ?

Yooo finalin 3 ünitesine sıkı çalış muhtemelen 12 soru oradan geliyor , diğerinden de 8 . Ingilizce kaçtı senin ?

o zaman o 45 almamdaki sebepte bu kadındır diyeyim hatta aöfye yazı göndereyim bu şekilde de aklanayım ben :KK52::KK52::KK53::KK53:
Ooooyyy oooyyy şaka yaptım şaka yaparkende nasıl içim acıdı :KK6:
Senin sayende kendimizi toparlıyoruz ausum bu güzel topik güzel insanlar ve en baş güzel sen :KK54:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
Teşekkürler betülüm :KK54:
Finaller yaklaştık bizim etekler tutuştu betülüm ya ne yapacaz bilmiyorum valla saçmalıdığımdan kalkıp şimdi yardımcı kitap almaya koyuldum kitapçılarda diyoki abla sınav gelmiş çatmış bize artık gelmez aöf kitapları şu an kpss revaçta diyorlar :KK9::KK9:
Evet ya betülcüm ne olmuş böyle burası ya ama yine de şükürki alıntı msj özele geliyorda haberin oluyor bundan önce öylede değildi en azından biraz iyi olmuş :KK19:
Aynen ALLAH(C.C) yardımcımız olsun dolmam :KK16::KK16::KK16: alıntı iyi olmuş tek tek alıntı takip etmiyoruz en azından :KK9::KK9::KK9:
Zinhar kapatma dolmam o zaman :KK1:

İyiyim canım benim , sen nasılsın ?

Yooo finalin 3 ünitesine sıkı çalış muhtemelen 12 soru oradan geliyor , diğerinden de 8 . İngilizce kaçtı senin ?

İngilizce 12 üniteden sorumluyuz vize final ben sadece finalleri dedim sana 1 ünite eksik çalışayım diye ing1 65 notum :26::26::26:

Son düzenleme:
o zaman o 45 almamdaki sebepte bu kadındır diyeyim hatta aöfye yazı göndereyim bu şekilde de aklanayım ben :KK52::KK52::KK53::KK53:
Ooooyyy oooyyy şaka yaptım şaka yaparkende nasıl içim acıdı :KK6:
Senin sayende kendimizi toparlıyoruz ausum bu güzel topik güzel insanlar ve en baş güzel sen :KK54:

Bir daha beğenmeme izin vermedi mesajını dolmacım , arada başkalarını da beğenmem gerekiyormuş , ooo hep dolmayı hep dolmayı olmaz dedi sistem :KK1:

Sağol balım :KK19:

Aynen ALLAH(C.C) yardımcımız olsun dolmam :KK16::KK16::KK16: alıntı iyi olmuş tek tek alıntı takip etmiyoruz en azından :KK9::KK9::KK9:

İngilizce 12 üniteden sorumluyuz vize final ben sadece finalleri dedim sana 1 ünite eksik çalışayım diye ing1 65 notum :26::26::26:

Betülüm ben çıkıyorum artık :KK3:
Nanakalarından öpüyorum :KK19:
Allah zihin açıklığı versin :KK16:
Görüşürüz betülcüm :KK3:

Yok ya vizede 3 üniteden sorumlu idik , finalde de 6 .

Bizde öyle yani , ing 1 de başka mı bilemem tabii .:26: Bir araştır istersen , eğer vizede 6 ya çalıştıysan belki hepsine çalıştın da haberin yok zaten .

Bir daha beğenmeme izin vermedi mesajını dolmacım , arada başkalarını da beğenmem gerekiyormuş , ooo hep dolmayı hep dolmayı olmaz dedi sistem :KK1:

Sağol balım :KK19:

aaaa işin içinde sitem varsa o zaman bilki ausm beğenmeme butonunda ben çalışıyorum vardiyalı olaraktan :KK9::KK9::KK9::KK9:
Ausum canımmmm ben çıkıyorum artık :KK54:
Öpüyorum nanaklarından hemide dooodaaamaan :KK48::KK48::KK48:
En tatlı rüyalar da diliyorum :KK8:
Görüşürüüüzz ausucuuummmm :KK54::KK54::KK16::KK16: :KK3::KK3:

aaaa işin içinde sitem varsa o zaman bilki ausm beğenmeme butonunda ben çalışıyorum vardiyalı olaraktan :KK9::KK9::KK9::KK9:
Ausum canımmmm ben çıkıyorum artık :KK54:
Öpüyorum nanaklarından hemide dooodaaamaan :KK48::KK48::KK48:
En tatlı rüyalar da diliyorum :KK8:
Görüşürüüüzz ausucuuummmm :KK54::KK54::KK16::KK16: :KK3::KK3:

:KK19::KK19::KK19:

Tamam canım , az takılayım bende ufak ufak giderim :KK55:

Betülüm ben çıkıyorum artık :KK3:
Nanakalarından öpüyorum :KK19:
Allah zihin açıklığı versin :KK16:
Görüşürüz betülcüm :KK3:

Dolmam hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol bende derslere devam edeyim hayırlısıyla :KK16::KK16::KK16:

Yok ya vizede 3 üniteden sorumlu idik , finalde de 6 .

Bizde öyle yani , ing 1 de başka mı bilemem tabii .:26: Bir araştır istersen , eğer vizede 6 ya çalıştıysan belki hepsine çalıştın da haberin yok zaten .

Evet canm bizim toplam 12 ünite vize de 6 sından sorumluyduk.. yok yok doğru çalıştımm ing 3 öyle canım :KK34::KK34:

Son düzenleme:
X