Selamlar canım , ahh geçti nihayet şükür , sadece kabukları kaldı .
Oğlumda iyi , bugün uzun süre sonra kreşede gitti .
14 ünite bitmiş ne güzel işte , ben başlamadım daha
Kayscım , aman dikkat . Bende de ilk 3 ay vardı o tehlike , uzattım ayaklarımı , yemeğimi bile tepsi ile önüme getirdiler
Rabbim korusun ama bizde önlem alalım tabii.
Sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim , hadi bakalım sen atlattın bu dönemi darısı bizim başımıza .
Valla seni hiç forumda görmesem tamam ahretim de , giripte selam bile vermeyince kızdım ne yalan söyleyeyim .
Hem ben o kadar su çiçeği döktüm koca kadın , yatak döşek yattım , ahh ahhh ....
Çirkin bile oldum , yüzümde koca koca yaralar
Evet değişmemiş , vize ile aynı okullar ve hatta sınıf ve sıra .
ausum inan uzun zamandır derslere hiç çalışmadım o yüzden buraya ne yüzle geleyim, ünite bildirimi olmayınca
ağız yaralarından haberim var hatta sana yazmıştım burda ama görmedin sanırım...
çok geçmiş olsun canım, ben normal ağız yaraları sandım, çiçek olduğunu bilmiyordum :26: affet ahretim, buraya pek giremeyince durumlardan bihaber kalmışım...çok çok geçmiş olsun..bende genç kızken geçirdim su çiçeği...bilirim ne meret olduğunu...
allah şifanı versin ahretim...
sınav yerleri açıklanmış benimkiler yine değişmiş...
sınav yerlerinin açıklandığını duyunca paçalarım tutuştu, hemen başladım derse, mola verdim tekrar gidecem derse...
derslere başladım ya artık devamlı burda olurumne yüzsüzüm beee
Kaçak gazel gelmiş, sayfaya teşrif etmiş.:))) Rüyama girdin akşam gazelim, mesaj yazmıştın böyle, hah dedim iyiymiş, gelmiş yazmış. Bak rüyam da çıktı işte.:)))
Bak ben de ders çalışmıyorum daha edebiyata başlamadım, üstelik sosyoloji sınavının ikinci oturumuna gir(e)meyip direkt 3 dersten bütünlemeye kaldım...Ama sen uğramadığın için bilmiyorsun bunları, bugün saatlerce ausumu dertlerimle bunalttım, sağolsun dinledi beni...Sana buradan smileyimle gönderme yapasım geldi, yapmazsam içimde kalır...
4 ünite daha bitti geriye kaldı bir ders
Püf bitse de kurtulsam yahu bi de tekrar yapmak var bunlara
O kadar zor geliyor ki
ausum inan uzun zamandır derslere hiç çalışmadım o yüzden buraya ne yüzle geleyim, ünite bildirimi olmayınca
ağız yaralarından haberim var hatta sana yazmıştım burda ama görmedin sanırım...
çok geçmiş olsun canım, ben normal ağız yaraları sandım, çiçek olduğunu bilmiyordum :26: affet ahretim, buraya pek giremeyince durumlardan bihaber kalmışım...çok çok geçmiş olsun..bende genç kızken geçirdim su çiçeği...bilirim ne meret olduğunu...
allah şifanı versin ahretim...
sınav yerleri açıklanmış benimkiler yine değişmiş...
sınav yerlerinin açıklandığını duyunca paçalarım tutuştu, hemen başladım derse, mola verdim tekrar gidecem derse...
derslere başladım ya artık devamlı burda olurumne yüzsüzüm beee
Kaçak gazel gelmiş, sayfaya teşrif etmiş.:))) Rüyama girdin akşam gazelim, mesaj yazmıştın böyle, hah dedim iyiymiş, gelmiş yazmış. Bak rüyam da çıktı işte.:)))
Bak ben de ders çalışmıyorum daha edebiyata başlamadım, üstelik sosyoloji sınavının ikinci oturumuna gir(e)meyip direkt 3 dersten bütünlemeye kaldım...Ama sen uğramadığın için bilmiyorsun bunları, bugün saatlerce ausumu dertlerimle bunalttım, sağolsun dinledi beni...Sana buradan smileyimle gönderme yapasım geldi, yapmazsam içimde kalır...
ausum, bugün epey çalıştım...
toplam 6 ünitem kaldı..yani bier buçuk ders...
inşallah yarın inkılabı bitiriyorum, arapçaya bismillah diyorum...
sana zahmet ekleyiver ausum...
ne bitmez dersmiş 3 ünite için geceden beri çırpınıyorum ya anca bi ünite bitti birininde yarısına gelebildim.. anlamaktada zorlanıyorum çok karışık geliyor... bitsin artık bu çileeee....
Gazel şimdi dikkat ettim ahretim , nasıl kafan gitmiş artık ders çalışmaktan , inkılaptan ... Biberonun 3 dersten bütünlemeye kaldım demesine bile şaşırmamışsın
Rekor kırdık rekorTelefonu kapatınca operatörden sms geldi bana , yuh yani iyi ki paketiniz var , bu kadar da konuşulur mu diye
Çok keyifli bir sohbetti canım , ara ara tekrarlayalım terapi niyetine
Biraz geç kaldım ama geldim bu arada
neeeehay gözüme çomak girsin..ne göz varmış nasıl okumuşum.. dikkat etmemişim öyle..
neden kalmış ki, okadar çalışmıştı ama..:26:tüh üzüldüm yaa...95 100 lere alışkındı o kalmak derinden sarsmasa bari
hayırlısı vallahi üzüldüm ama nasip...
benimde bir 40 ım var..geçmek için en az 60 almam gerekiyormuş40 bile zor almışım o dersten 60 ı nasıl alacaksam artık
bu arada çiçekten biraz izler kaldı ahretim..kaşıdığım yerler bilhassa...özellikle kolumda var bir iki tane...malum kol heryere dokunuyor ya değiyor ya kaşınıyor vs..kaşındıkça da kaşıyorsun haliyle...çok dikkat çekici izler değil ama..özellikle yüzüne dikkat et, sakın kabukları kaldırma..kaşıma..hiç dokunma bile...bi kaşındı mı acaip kaşınır zaten..
bende çok kötü çıkmıştı yaa, yüzümde yer kalmamıştı inan abartmıyorum..yüzümde tırnak büyüklüğünde bile boşluk yoktu..ayaklarımın altında bile çıkmıştıyürüyememiştim, söylemesi ayıp popomda çıktı oturamadım...başka yerleri söyelemeyim
ama sen kötü dönemi atlatmışsın, kabuklar çabuk geçer...
neeeehay gözüme çomak girsin..ne göz varmış nasıl okumuşum.. dikkat etmemişim öyle..
neden kalmış ki, okadar çalışmıştı ama..:26:tüh üzüldüm yaa...95 100 lere alışkındı o kalmak derinden sarsmasa bari
hayırlısı vallahi üzüldüm ama nasip...
benimde bir 40 ım var..geçmek için en az 60 almam gerekiyormuş40 bile zor almışım o dersten 60 ı nasıl alacaksam artık
bu arada çiçekten biraz izler kaldı ahretim..kaşıdığım yerler bilhassa...özellikle kolumda var bir iki tane...malum kol heryere dokunuyor ya değiyor ya kaşınıyor vs..kaşındıkça da kaşıyorsun haliyle...çok dikkat çekici izler değil ama..özellikle yüzüne dikkat et, sakın kabukları kaldırma..kaşıma..hiç dokunma bile...bi kaşındı mı acaip kaşınır zaten..
bende çok kötü çıkmıştı yaa, yüzümde yer kalmamıştı inan abartmıyorum..yüzümde tırnak büyüklüğünde bile boşluk yoktu..ayaklarımın altında bile çıkmıştıyürüyememiştim, söylemesi ayıp popomda çıktı oturamadım...başka yerleri söyelemeyim
ama sen kötü dönemi atlatmışsın, kabuklar çabuk geçer...
Hoşgeldin canımın içi...
Ausummmm, alemsin aynı mesaj bana da geldi.Hali hazırda paketi uğraştınız ama bitiremediniz, böyle giderse haliniz yaman diye yeni paket önerileri sundular bana. El insaf, iyi ki kırk yılın başı konuştuk dedim ben de mesaja, sesli olarak söylendim yaşlı teyzeler gibi...
Evet canım, gerçekten çok süperdi, ben de çok keyif aldım ve gerçekten moralim aşırı düzeldi. Tekrar çok teşekkür ederim, mutlaka tekrarlayalım, operatörümüz merak eder sonra, ne güzel gidiyordunuz ne oldu diye...
Aynen tatlım aynen , göz kapaklarımı açamıyordum o kadar çok yara olmıuştu ki , şükür geçti gitti . Kaşımadım çok ama gece uyurken dalıp yolduklarım olmuş arada
Ayyy biberon beni öldürecek , kadıncağız zaten unutmaya çalışıyor , ben bir de canlı yayın yapıyorum . Kafamı kıracak valla
Ya biberon maalesef sınav gününü karıştırmış , iki oturumunu da aynı güne vermişler ama o biri cumartesi biri pazar sanmış . Ve sınavları kaçırmış 3 dersi .Neyse ki Atatürk de büt var , ya bizimki gibi olsaydı
Bende de hala tık yok ahretim , o kadar söz verdim kendime , size ama hala başlamadım çalışmaya .
Ahhh gazelim, sınava girseydim inan bana patlatırdım dediğin notları ama, ne yazık ki diğer oturumum da aynı günmüş yani ben sabah girdim ama diğer 3 dersimin sınavını ertesi gün sanıyordum. Bir de saf saf buralara gelip diğerleri iyi geçti, şimdi de yarınki sınavlarıma hazırlanıyorum falan dedim.Sonra kağıdıma bir baktım, bütün derslerim aynı günmüş. Ama bak ausumun moraliyle artık bu durumla dalga geçecek seviyeye geldim, demek ki doğru yoldayım...
Anaaaaaaaaaaam gelmişsin bile :18::18::18:
Bende azıcık senin sınav dedikodunu yapıyordum da gazele .
Sen anlatıpta tekrar o anları hatırlama diye ben anlatayım dediydim canımcım
ayy şimdi daha da üzüldüm çalıştıkları boşa gitmiş yani :26:
hani sınava girse de kalsa insan bukadar üzülmez ama kaçırmak kötü olmuş..ama vardır bunda da bi hayır..dünyanın sonu değil yaa..napalım olmuş artık...
sende başla ahretim yaa, valla bak sınav yerleri bile açıklandı..sona bırakıyorsun ama bak ne olacağı belli olmuyor, hastalık olur allah korusun bi aksilik olur...
bukadar uç noktalarda yaşama kuzum
canım vallahi ausa da anlatıyordum, çok üzüldüm inan senin adına...ama hayırlısı olsun canım yaa, vardır bi hayır bunda da..
üzülme fazla, büt varmış bak daha ne istiyorsun..geçersin emin ol...hiç dert etme...
bak benim 40 ım var hiç takıyormuyum
aus bize kötü örnek oluyor biberoncum, ona uymayalım biz...
onun yüzünden dersleri serdim baksana...
kız bir hafta kalana kadar çalışmıyor, ama sınavda ne güzel notlar alıyor, ulan ben saftirikmiyim, ben çatlasam son hafta yetişemem...ama ausa baka baka onun gibi oldum baksana azcık zaman kaldı daha çok çalışmam gereken ders var...nekadar rahatım bir dönüm bostan yan gel osman misali..
hep aus'un yüzünden
Canım benim, gerçekten gülerek yazdım demin, dedim ya çok iyi geldi bugünkü muhabbet...Ben yüzyüzesinden de istiyorum, lütfen lütfen...
Bu arada sosyoloji grubumda ikinci oturuma girmeyenlerin sayısı artıyor, ahh kaderdaşlarım benim...
canım vallahi ausa da anlatıyordum, çok üzüldüm inan senin adına...ama hayırlısı olsun canım yaa, vardır bi hayır bunda da..
üzülme fazla, büt varmış bak daha ne istiyorsun..geçersin emin ol...hiç dert etme...
bak benim 40 ım var hiç takıyormuyum
aus bize kötü örnek oluyor biberoncum, ona uymayalım biz...
onun yüzünden dersleri serdim baksana...
kız bir hafta kalana kadar çalışmıyor, ama sınavda ne güzel notlar alıyor, ulan ben saftirikmiyim, ben çatlasam son hafta yetişemem...ama ausa baka baka onun gibi oldum baksana azcık zaman kaldı daha çok çalışmam gereken ders var...nekadar rahatım bir dönüm bostan yan gel osman misali..
hep aus'un yüzünden
Ahahahahhhhhhhhahahahhh üzerime iyilik sağlık , tamam felsefem dönem boyunca yan gel osman 4 dönüm bostan olabilir ama sizi hep teşvik ettim , çalışın dedim , yemedim yedirdim , giymedim giydirdim
Ama gazel seni tembelliğe teşvik etmiş gibi olmayayım da gör bak bu son hafta çalışmaları ile çok daha süper notlar alacaksın .Taze bilgilerle sınava gireceksin , ha senin şu şanssızlığın var son 2-3 gün ders çalışamayıp bir de üzerine kayınvalidenin nur yüzü ile beraber kalınca ister istemez sınav performansın 15-20 puan düşüyordur