2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

bak işte yemek konusunu açtın dolmam...

Benimde midem mi kazındı neee

Ayy nevrestenin mutfağına bende giriyorum arada bakıp bişey yazmadan çıkıyorum bide yutkunuyorum..

o yutkunma bende de oluyor kendimden utanıyorum valla görmemişler gibi ekrana yapışıyorum

Denetim 5.unitesini bitirdim.

Bendede muratin kitabi var. Birebir aynisi cikmazda benzerlero olur diye dusunuyordum. Yukarsa okudhhum yorumlarda sanirim pek memnun kalinmamis. Peko tavsiye edeceginiz yardimci kaynak varmi. Bu donemki derslerimi verirsem 7.yari yilim biticem. Ne stresli is.. Calisip dogru duzgun anlamadan ilerlemek. Ben bi sene kpss calistim. Bukdar sklmadim

Rabbim yardimcimiz olsun

merhaba asmunikal vallaha bizde hangi yayına şaşıracağımızı şaşırdık inan ki

daha araştırmasını yapacağız dolmamla
ama karacan nokta atış iyi diye duymuştum ben geçen sene ama bilemem..
bi netten bakmak lazım

Anladim. Cok tsk ederim. Takip edicem sizleri.

[sıze=3]hevicim canım ben çıkaro
Yolu bulup geldin topiğimize iyyi oldu insan bu topikte kendini ayrı rahat hissediyor demi hevi
En en güzel en en tatlı rüyalar olsun sana dodamnından öpüyorum
Yarına görüşücüüüz
[/sıze]

[sıze=3]ausum
Biz çıkıyoruz stop Anahtarıda kaybettik stop Yüzümüz yok stoping
Dodamn dodaman öpüyorum ausumu
Ben biraz daha iyi gibiyim fakat iltihap ne durumda daha bakmadım
Inşallah sabaha hem ben hem yusufçuk iyiyleşmiş oluruz
Bay mikrop bay mikrop seni ileğinimle döveriz bay mikrop....
[/sıze]

aynen dolmam hani derler ya insanın evi gibisi yok diye bizimki de o misal oldu canımm.

iyi geceler tatlı rüyalar şifalı uykular canım (o nasıl oluyorsa)

yarın çok iyi uyanırsın güne inş bogazlarında geçer

bende kocaman öpüyorum canım

Ben seneye verememe ihtimalimi düşünmedim kuzum ya doğru diyorsun şimdi yapamazsam seneye hiç yapamam.. Dediğin gibi daha dikkatli çalışmam lazım.
Sınavda çektiğim çileyi hatırlayınca hala titriyorum çok pis kaybolmuştum.
Senin çok dersin vardı vallahi çok iyi kotarmışsın canım. O düşük 2 dersi de halledersin sen. Son dimi bu sene?

selam kızlarrrr :)

sanırımmm ing en düşük not benimmmmm koskocamannn 15 hiç kitaba bakmadan ing girmek böyle oluyorr
Aldığım duyumlara göre bütünleme ve mazeret sınavı çıkma ihtimali varmış kızlarrrrr
eğer bütünleme tek ders sınavı gibi olmaz ise yaşadıkkkkkk

Günaydın herkeseee :)))

Ausum, listeye baktım da şimdi; benim galiba arada bildirmediğim ünite olmuş, bugün itibarıyla sosyolojide hiç ünitem kalmadı, sıfırlayabilirsin canımın içi...Şimdi özetlerimi de toparlayacağım, sonra önümüzdeki hafta özetlerime çalışıp o hafta sonu sınava gireceğim. Ondan sonra da sadece edebiyat kalacak. Ben kaçtım, özetler bekler, hepinizi çok çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…