niye utanıyorsun gerçekleri söylüyorum :)) laf olsun diye demiyorum maşallah hoş bir bayansın
valla yarışmada hayran kaldım ben sana
Anaaaaam biberonum gelmiş hem de ne gelmek , alıntı yapsam sayfa kaplanacaktıYok arkadaşım hiç atlamadan muhteşem bir şekilde yorumlamışsın hepimizi . Ne diyeyim ben sana ince kadınsın vesselam .
Bak bugün iltifat alma günün senin ona göre
Yusuf hasta canım maalesef bugünde düzelmedi , o larenjit öksürüğü geri geldi . İçi çıkıyor resmen öksürürken , okula göndermeyeceğim bu hafta , bugün zaten tatildi de . O hasta olunca bende keyif meyif kalmıyor , bugün beraber marakas yaptık (içi boncuklu müzik aleti soda şişesinden) çok zevkliydi , birde süsledik , resim koyarım yarın , çok hoşuma gitti .
Biberon canım bu arada senden ünite haberi gelmiyor mu hiç yoksa bana mı öyle geliyor
Canımsın, çok incesin, o sizlerin güzelliği, güzel gören gözlerinizin güzelliği, çok teşekkür ederim...
Canımmm benim kıyamam ben ona, bir de böyle mahzun mahzun bakıyorlar ya hastayken, gerçekten içim kıyılıyor. En iyisi canım, evde dinlensin kuzucuk, anne şefkati onu hemencecik iyileştirir...Çok çok geçmiş olsun canım benim...Merak ettim şu marakası, resmini koy da ausum, belki biz de bakıp, senden de ayrıntıları alıp, sarp'la birlikte yaparız...
Upps, yakalandık...Ben de ausum farketmez dedim ama kaçar mı senden hiç? Hala özetlerle boğuşuyorum canım benim, ama bugün 4 ünite bitirdim, biri hatta az önce bitti. Herhalde konu kalmadı tabii 14 ünite olunca, son üniteyi geçmiş ünitelerin harmanlaması gibi yapmışlar, o yüzden kolay oldu.:)) Sosyolojiden 4 ünite düşersen çok sevinirim canımın içi. Edebiyat dersen, onu da önümüzdeki haftadan sonra hızlandırılmış bir biçimde halledeceğimi umuyorum. 2 ders hariç zorlanmam sanırım ama osmanlıca ve orhun türkçesi özel ilgi istiyor...
Sen de çok incesin canım benim, utandırmayın beni gerçekten, çok seviyorum ben sizi yaaa.:))) Bu arada ben de farkettim yazım biraz(!)uzun olmuş, ama uzun zaman girmeyince artık böyle oldu.
Evet canım ya hala hasta , bugün diyor ki anne bay mikrop yanaklarıma geldi galiba , öksürürken çenesi ağrıyor sanırım .Derdini de çok anlatamıyor ki .
Hevim ben öyle dedim ama matematiğin çanıda önemli tabii , finalde 40-45 almaya bak derim ben garanti olsun diye tabii.
Benim dd 27 düşen dersim bile vardı geçen sene bölümümde , matematikte düşüktür umarım .
Öpücüklerini büyük bir keyifle aldım ve Yusufa ileteceğim canım , arada bir yanakta ben çaldım haberin olsun
Oooooo müthiş atak
Ya sen yine de çalış panteracım ya , belki dondurmaktan vazgeçersin .
Sağol dreamcim ya , arada gel yine unutma bizi derslere gömülüp , kolay gelsin sana çok . Aman o hırsı bulmuşken sakın kaybetme , tut yakasından paçasından kaçırma . Kaç ünite bitirdin toplamda , tabloya ekleyeyim ?
Sana da mutlu mutluuu çoook mutlu seneler sedulum .
Yılbaşı gecesi mesajın gözümden kaçmadı bu aradaUmarım güzel geçmiştir çok
Bende bir 40 var , hallederiz
Bende de bir ders var ilk ona çalışmıştım çok kolay diye , sonra da bakmadım hiç , inan 90-100 gelecek dersti 65 ancak almışım .
Hem tek kısa üniteli dersimdi , kolay diye sallamadım neyse ki ucuz atlattım .
Eee madem seninki de aslında kolaysa , sallamadığın için aldıysan daha iyi ya , finalde çok iyi geçer .
Bravooo benim ahretime , kırk kardeşime , gazelime
Aynen devam et bu şekilde bak göreceksin finalde bomba notlar gelecek .
Ama ama ama sen kötü senaryo yazıyorsun , benim gibi iyisinden düşünüver azıcık .
Çanda dd si 27 olan dersim vardı benim geçen sene , senin bu derste belki o cinstir . Finalde 30-35 patlattın mı oldu bitti işte .
Sana da mutlu mutluuu çoook mutlu seneler sedulum .
Yılbaşı gecesi mesajın gözümden kaçmadı bu arada Umarım güzel geçmiştir çok
Bende bir 40 var , hallederiz
Hevim notlr iyi ya o kadar da kötü değil canıım biberonda güzel moral vermiş austa iyi açıklamış durumu ve gaz vermiş
auscum ablacım teşekkür ederim sana ben bilmiyordum matematikten şartlı geçme olayını ben en iyisi öbür derslere başlayım çalışmaya çünkü gerçekten matematik zekam yok benim ben sözelciyim o zayıf olan 2 dersinde okumak yerine özetini çıkarsaydım olardan da geçer not alırdım hiç değilse off hevi of
buarada hepinizi tebrik ediyorum canlar en orta öğrenci benim aranızda
aus ablacım yusufcuk hastaymış çok geçmiş olsun
bay mikrop bay mikrop yusufu hasta ede-mez-sinnnn... pis mikrop..
bay mikrop bay mikroppppppp..
yusufu kocaman öpüyorum..
merhaba gözdecim yoksun ne zamandır arada yani hergünde olabilir bi ceee de de git..
ne güzel gelmiş notların canım finallere daha sıkı çalışırsın inş..
AYRICAAA HATIRLATMAK İSTEMEM AMA FİNALLERE TAMMMMMM 24 GÜN KALDI..
onun için hepimiz başlıyalım çalışmaya en kısa zamanda hemde...
yeni yıl sana tüm güzellikleri versin gönlünden geçen dilekler hayırlısıyla olsun canım
canım valla şu bilgisayara 5 dk diye oturunca 1 saat kalkmaıyorum o yüzden hiç oturmadığım bile oluyor
anam sizde maşallah bi çene bi çene yetişip okuyamıyorum ki hepsini uzun süre girmeyince
iyi geldi notlar ya
beklediğimden çok çok iyi
çok arada kaldığım şıklar olmuştu demekki çoğu doğru çıkmış
o kadar çalıştım valla eğer hepsi düşük gelseydi hepten hevesim kaçacaktı
neyse daha finaller var önemli olan onlar
zaten sağolasın senin hatırlatman beynimde şimşek gibi çaktı
dün gece dedim bir ders bitireyim 4 ünite
oku oku oku yok allah bitmiyor 2 ünite bitirdim tıkandım bugüne bıraktım
yetişmeyecek gibi görünüyor üniteler ama bakalım inşallah yetişiriz hepimiz
öpüyorum çok
[/COLOR]
Son hafta çalışan hatunun notlara bak. Tü tü tü tü
Nasılsın ablacım, ne zamandır uğramak istiyordum hep kaynadı.
Gazel, gözde başka hatırlamadıklarım hepinize selam olsun musmutlu yıllar hepinize :116:
Herkese selam, notlarım şaşırtıcı derecede iyi geldi, biri hariç.. Allah'ıma şükürler olsun..
SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 80
SOSYAL POLİTİKA 80
HALKLA İLİŞKİLER 95
KAMU PERSONEL HUKUKU 80
TÜRK İDARE TARİHİ 60
İNGİLİZCE I 90
KENTLEŞME VE KONUT POLİTİKALARI 80
TÜRK VERGİ SİSTEMİ 75
DEVLET BÜTÇESİ 25 (Buna şok oldum, nasıl toparlayacağım bilmiyorum.)
MALİYE POLİTİKASI I 85
İyi iyi iyi iyi, devlet bütçesini gördüğüm an yıkıldım.. O dersi zaten hiç anlayamıyorum, finalde kurtarma şansım sanırım sıfırın bile altında..Bütün sevincimi boğazıma tıktı, yapabileceğime dair en ufak bir umudum, bilgim yok.. Finalden 25 bile alamam belki.. İnşallah seneye veririm o dersi..
Oyy benim kuzum gelmiş .
80 lerini 90 larını kocaman kocaman tebrik ediyorum gözdecim
İngilizcede iyi ki aynı bölümde değiliz , çanı yükselttiğin için çok kızardım sana
35-45 e sıkı çalış , zaten sende biliyorsun , ortalamam yüksek olacağı için onlardan da geçersin . Hadi bakalım artık şu planlı düzenli çalışan gözdeyi kaybettiğin yerden çıkar ve başla tatlım.
sağol ablacım
sonuçlar ilk açıklanmıştelden gördüm facebookta yazmışlar kalktım koşa koşa odaya gidiyorum annemde böylebana bakıyor
noluyor be diyor bende tık yok korkudan
yok bişey diyoprum noluo diyo yine geldi duruyor başımda
git diyorum yapıştım ekrana
açsana kız ne var diyor sonra zorla açtı kollarımı ikimizde bir yapıştık ekrana görmeliydin
yani sanki 2.dönemdeyizde mezun oldum mu olmadım mı bakıyoruz
öyle bir strese girmişimki kesin kalırım ben çoğu dersten diye
inan şu notlar beni çok rahatlattı
ama sanki bu seferde fazla rahatlattı
zaten 2 dersi yükseltirim çok kritik ders yok düzeltemesem bile ortalamamla kesin geçerim diye bir yayılma söz konusu yine bende
neyse dün 2 ünite biridim
kaldı 48 bugünde ya 2 ya 4 hedefim
gece yazarım bitirince
bu arada senide tebrik ederim notların süper
Huuu huuu ben geldiiim :)))
Herkese yeni yılın ilk gününden kucak dolusu sevgiler öncelikle, oğluşumu uyuttum, geldim.
Öncelikle geçmişi okudum okudum, ama alıntı yapamadım.( Yoksa sayfalar tutacaktı, ben sıradan başlayayım:
Ausum, yine ortalığı kasıp kavurmuşsun son hafta çalışmasıyla; ama ben demiştim demeyeceğim.Şaka bir yana çok sevindim birtanem, ama Yusuf'un hastalanmasına da çok üzüldüm...Umarım bugün daha iyidir, dediğin gibi o lanet mikrop eve bir girdi mi zor çıkıyor kış aylarında...
Gazelim, 40 olmuş, boşver, bak o kadar çekindiğin, korktuğun inkılap kaç gelmiş asıl sen ona bak...Demek ki azıcık ağırlık verirsen mezhepler tarihine, bak görürsün nasıl da yükseliyor notun...
Dolmammm, senin moralin bozulursa herkesin morali bozulur burada, sen bizim neşe kaynağımızsın...45 de dönülemeyecek bir not değil, çana göre muhtemelen finalde bu yaptığından 2 soru daha fazla yapman gerekecek, o da garantilemek için...
Gözdeciğim, canım adaşım, bu sene o kadar içinden gelmiyordu çalışmak ama bak ne kadar güzel gelmiş notlar...Dediğin gibi onca aldığın ders arasında o 2 tane de toplanıverir finalde, olur biter..
Hevimm, notların bence gayet güzel, o 2 ders de finalde hallolur, matematik biraz zor bir ders, muhtemelen çanı da düşük olur, o nedenle ausumun dediği gibi ortalamadan geçmek için diğerlerini düşürmeden aynen devam...
İdilhiracığım, sen de hiç paniğe kapılma, 35 de 40 da kurtarılamayacak notlar değil, hele ki bu notların vize olduğunu ve sadece yüzde 30'unun alınacağını düşünürsek daha hiçbir şey bitmiş değil, lütfen kendini üzme...
Lolissciğim, öncelikle geçmiş olsun, sonra da tebrik ederim. İngilizcenin çanı düşük, o nedenle hiç takılacak bir durum yok, diğerleri zaten çok çok iyi...
Betülcüğüm, Pearlcüğüm, limoncuğum, arzucuğum, şekerciğim, Februaryciğim, notlarınız harika, arada olan bir-iki tane de mutlaka finalde toparlanır, çok çok tebrik ediyorum sizleri...
Piyonistciğim, az çalışmayla bu notlar geldiyse, biraz daha sıkı çalışmayla neler olur neler...Ben eminim çok daha üstü gelecek finallerde...
Perihellciğim, ben sosyoloji 1.sınıfım ama Atatürk aöf'deyim. Eğer bilebileceğim bir soru olursa seve seve cevaplarım...
Badeciğim, güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim, utandırdın beni...
Araştırmacı gazeteci biberonun da çan ile ilgili nereden bilgi alınabileceği hakkında bilgisi yok ne yazık ki(( Tek yolu bir üst sınıftan birini bulup ona sormak olabilir, çünkü hala bizde de eski derslerin çan notları gözüküyor. Ya da bir ihtimal geçen sene vizelerden bir süre sonra sadece vizeye ait çan notlarını yayınlamıştı aöf, ama sadece birkaç gün. Sonra kaldırdılar. Eğer yine öyle bir şey olursa en azından fikrimiz olur genel durumla ilgili, belki bu sene de yayınlarlar...Ama bir kenara not almayı unutmayın, kaldırıyorlar sonra...
Atladığım varsa şimdiden çok çok özür dilerim, uzun zamandır girmeyince geçmişi okumak zor oluyor, herkese kocaman öpücükler...
ablam sağolasın
çok şükür iyi geldi gerçekten
çok üzülmüştüm o kadar çalıştım millet gezip tozarken ben kafa patlatıyorum alamayacakmıyım karşılığını diye
ama Rabbim güldü yüzüme
benim vicdanım rahattı aslında elimden geleni yaptım ama olmayıncada niye olmadı diye yıkılıyor insan
ben bu sene okul bitecek diye çok heveslendim
herkeside heveslendirdim
bitmezse yıkılırım
ama bitecek bitecek kurtuluş yok
Kaçar mı hiç benden , sen şu gözlere baksana :111ardon yanlış smiley oldu ,bu gözlere bak :82:.
Ama meğersem gizliden çalışılan 4 ünite varmış yine . Hemen ekliyorum , dolmacığımın deyimi ile eklemiyorum düşüyorum
Bende bugün gözdenin 1-6 ünite ingilizce özetlerini gördüm , 35 sene önce kaybettiğim kardeşimi bulmuş gibi sevindim(pardon o kardeş sendin zaten değil mi ) çok güzel özetlemiş , oradan çalışacağım sanırım sadece .
Yarın çekeyim canım resim , parmak kaslarının gelişmesi gerekiyormuş Yusufun sürekli bir faaliyet içindeyiz , alet güzel oldu , akşam eşime bir şarkı bile söyledim müzik eşliğindeAdam o muhteşem sesim üzerine , aus biliyor değil mi bana bu yaptığın birinci derece boşanma sebebi dedi
Bende kısa yazamıyorum hiç biberonum ya , ne yapalım bizi seven böyle sevsin
Huuu huuu ben geldiiim :)))
Herkese yeni yılın ilk gününden kucak dolusu sevgiler öncelikle, oğluşumu uyuttum, geldim.
Öncelikle geçmişi okudum okudum, ama alıntı yapamadım.( Yoksa sayfalar tutacaktı, ben sıradan başlayayım:
Ausum, yine ortalığı kasıp kavurmuşsun son hafta çalışmasıyla; ama ben demiştim demeyeceğim.Şaka bir yana çok sevindim birtanem, ama Yusuf'un hastalanmasına da çok üzüldüm...Umarım bugün daha iyidir, dediğin gibi o lanet mikrop eve bir girdi mi zor çıkıyor kış aylarında...
Gazelim, 40 olmuş, boşver, bak o kadar çekindiğin, korktuğun inkılap kaç gelmiş asıl sen ona bak...Demek ki azıcık ağırlık verirsen mezhepler tarihine, bak görürsün nasıl da yükseliyor notun...
Dolmammm, senin moralin bozulursa herkesin morali bozulur burada, sen bizim neşe kaynağımızsın...45 de dönülemeyecek bir not değil, çana göre muhtemelen finalde bu yaptığından 2 soru daha fazla yapman gerekecek, o da garantilemek için...
Gözdeciğim, canım adaşım, bu sene o kadar içinden gelmiyordu çalışmak ama bak ne kadar güzel gelmiş notlar...Dediğin gibi onca aldığın ders arasında o 2 tane de toplanıverir finalde, olur biter..
Hevimm, notların bence gayet güzel, o 2 ders de finalde hallolur, matematik biraz zor bir ders, muhtemelen çanı da düşük olur, o nedenle ausumun dediği gibi ortalamadan geçmek için diğerlerini düşürmeden aynen devam...
İdilhiracığım, sen de hiç paniğe kapılma, 35 de 40 da kurtarılamayacak notlar değil, hele ki bu notların vize olduğunu ve sadece yüzde 30'unun alınacağını düşünürsek daha hiçbir şey bitmiş değil, lütfen kendini üzme...
Lolissciğim, öncelikle geçmiş olsun, sonra da tebrik ederim. İngilizcenin çanı düşük, o nedenle hiç takılacak bir durum yok, diğerleri zaten çok çok iyi...
Betülcüğüm, Pearlcüğüm, limoncuğum, arzucuğum, şekerciğim, Februaryciğim, notlarınız harika, arada olan bir-iki tane de mutlaka finalde toparlanır, çok çok tebrik ediyorum sizleri...
Piyonistciğim, az çalışmayla bu notlar geldiyse, biraz daha sıkı çalışmayla neler olur neler...Ben eminim çok daha üstü gelecek finallerde...
Perihellciğim, ben sosyoloji 1.sınıfım ama Atatürk aöf'deyim. Eğer bilebileceğim bir soru olursa seve seve cevaplarım...
Badeciğim, güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim, utandırdın beni...
Araştırmacı gazeteci biberonun da çan ile ilgili nereden bilgi alınabileceği hakkında bilgisi yok ne yazık ki(( Tek yolu bir üst sınıftan birini bulup ona sormak olabilir, çünkü hala bizde de eski derslerin çan notları gözüküyor. Ya da bir ihtimal geçen sene vizelerden bir süre sonra sadece vizeye ait çan notlarını yayınlamıştı aöf, ama sadece birkaç gün. Sonra kaldırdılar. Eğer yine öyle bir şey olursa en azından fikrimiz olur genel durumla ilgili, belki bu sene de yayınlarlar...Ama bir kenara not almayı unutmayın, kaldırıyorlar sonra...
Atladığım varsa şimdiden çok çok özür dilerim, uzun zamandır girmeyince geçmişi okumak zor oluyor, herkese kocaman öpücükler...
Dolma nasıl olsun gözdecim 80 lik hanım teyzeler gibi sürekli bi gripler bi hastalıklarla uğraşıyorum şu an olduğu gibi yine bademcikler gidik durumdao nasıl bir alıntıdır yarabbim hepsi birbirine girmiş
bu arada dolmacım arkadaşım sen nasılsın
senin sonuçlar nasıl
görüşemedik senle
gazelim senlede konuşamadık rastgelemedik hiç
sen niye taktın bu 40ı yahu
kız bana bak bir 35 bir 45 var
ben uçuyorum
üzülme üzülme
1. ve 2.sınıfta bende öyleydim bi tane 65-70 falan gelse uyuz oluyordum
3e gelince geçeyim yeter demeye başladım
sen yükseltirsin onu takma kafana
zaten yükseltemesende ortalamanla geçer
ben geçen dönem 2 dersi ortalamamla geçtim hatırlıyorsan
hiçte takmadım kafama
geçtim mi geçtim bitti
doğrudan geçenlerlerle bir farkımda yok çok şükür kocaman başarılı yazıyor geçen dönemde de
Dolma nasıl olsun gözdecim 80 lik hanım teyzeler gibi sürekli bi gripler bi hastalıklarla uğraşıyorum şu an olduğu gibi yine bademcikler gidik durumda
Senin notlarda gözden kaçmıyor valla şimdi gördümdekötü geçti diyodun canın sıkılmıştı ama görüyorumki züpper helal olsun bide senin bayağı bi ünite bolluğun vardı maşaallah maşaallah gözdecim
Teşekkür ederim auscum bol eğlenceli bi gece oldu. Umarım bütün sene bu şekilde devam eder.
Bugün yılın ilk iş görüşmesine gittim bakalım haber bekleyeceğim artık.
Sınav sonuçlarım iyi gelmiş ya sevindim ingilizce 60 işte heralde geçer bir ortalama lur.
Şu spk ya bol bol çalışcam yarından itibaren başlıyorum konulara hızlı şekilde gidicem günde 3er ünite olarak
aus abladan özenip bende mison hafta çalışsam diyorum ama 0 ları çekerim eminim
ben hayranım bu kadının zekasına yeminle ya maşallah valla
sanada musmutlu yıllar canım inşallah yüzün hep güler
e senesi ne senesi
bu sene verilmeyen seneye kolaylaşcakmı
sakın öyle düşünme
azcık ağırlık ver
anlamaya çalış
olmaz diye birşey yok üzülme
bak benimde 2 dersim düşük
ama onlara daha bir dikkatli çalışıcam
toparlarız inşallah
1 ders nedir devede kulak
sıkma sakın canını
sen o gün sınavda neler çektin o stresle bu kadar şey yapabilmene helal olsun ben olsam bön bön bakma moduna girerdim
Oyy benim kuzum gelmiş .
80 lerini 90 larını kocaman kocaman tebrik ediyorum gözdecim
İngilizcede iyi ki aynı bölümde değiliz , çanı yükselttiğin için çok kızardım sana
35-45 e sıkı çalış , zaten sende biliyorsun , ortalamam yüksek olacağı için onlardan da geçersin . Hadi bakalım artık şu planlı düzenli çalışan gözdeyi kaybettiğin yerden çıkar ve başla tatlım.
sağol ablacım
sonuçlar ilk açıklanmıştelden gördüm facebookta yazmışlar kalktım koşa koşa odaya gidiyorum annemde böylebana bakıyor
noluyor be diyor bende tık yok korkudan
yok bişey diyoprum noluo diyo yine geldi duruyor başımda
git diyorum yapıştım ekrana
açsana kız ne var diyor sonra zorla açtı kollarımı ikimizde bir yapıştık ekrana görmeliydin
yani sanki 2.dönemdeyizde mezun oldum mu olmadım mı bakıyoruz
öyle bir strese girmişimki kesin kalırım ben çoğu dersten diye
inan şu notlar beni çok rahatlattı
ama sanki bu seferde fazla rahatlattı
zaten 2 dersi yükseltirim çok kritik ders yok düzeltemesem bile ortalamamla kesin geçerim diye bir yayılma söz konusu yine bende
neyse dün 2 ünite biridim
kaldı 48 bugünde ya 2 ya 4 hedefim
gece yazarım bitirince
bu arada senide tebrik ederim notların süper
ablam sağolasın
çok şükür iyi geldi gerçekten
çok üzülmüştüm o kadar çalıştım millet gezip tozarken ben kafa patlatıyorum alamayacakmıyım karşılığını diye
ama Rabbim güldü yüzüme
benim vicdanım rahattı aslında elimden geleni yaptım ama olmayıncada niye olmadı diye yıkılıyor insan
ben bu sene okul bitecek diye çok heveslendim
herkeside heveslendirdim
bitmezse yıkılırım
ama bitecek bitecek kurtuluş yok
Da vincinin şifresini çözer gibi okudum mesajını
Canım benim teşekkür ederim , utandırdın beniAma beni örnek alma sen yine , planlı programlı çalış , ben zombi gibi oluyorum o son hafta , kimseye tavsiye etmem .
Notlarına bende çok sevindim canım , bu sene mezuniyet gelecek inşaAllah . Keplerimizi fırlatacağız topikte
Çokta rahatlama lütfen aman ha . Sen yine aynen devam et , çok üniten var daha
Kulaklarımı da çınlatmışsın arada
Ausum benim de yusuftan bi farkım yok heralde çünkü yine yine hasta oldum bademciklerim şişti iltihaplandı daha ne söylesem ki
Bu bay mikrop denilen mikrop yusufla peşimizi bırakmadı düşmedi bi yakamızdan yahu
Yusuf paşayada çok geçmiş olsun ona deki bak yalnız değilsin bi abla var o da senin gibi hasta olup duruyor ve yusfla gidelim şu bay mikrobun kulaklarını çekelim eşşek kulağı gibi uzatalım herkese maskara olsun diyo de ausum
Dolmam dolmam dolmam
Sorma canım ya , bugünde göndermedim okula yusufu . Enerjisi yerinde ama öksürük ve sümük ikilisi çok
Şimdi lavobaya arabalarını doldurmuş yıkıyor , annecim diyorum sonra yıkarsın , ellerin üşüyecek , sıcağı açtım diyor ama bilmiş.
Geçmiş olsun tatlım ya , bol bol istiharat et , ıhlamur iç.
Bay mikrobu ben bir bulsam var yaaaaaaaa
İngilizceden bende 40 almışım , bir o düşük zaten . Zordu ama yahu .
İş görüşmen için dualarım seninle .
Yılında en az gecen kadar güzel ve aşk dolusu geçsin dilerim
aus abladan özenip bende mison hafta çalışsam diyorum ama 0 ları çekerim eminim
ben hayranım bu kadının zekasına yeminle ya maşallah valla
sanada musmutlu yıllar canım inşallah yüzün hep güler
e senesi ne senesi
bu sene verilmeyen seneye kolaylaşcakmı
sakın öyle düşünme
azcık ağırlık ver
anlamaya çalış
olmaz diye birşey yok üzülme
bak benimde 2 dersim düşük
ama onlara daha bir dikkatli çalışıcam
toparlarız inşallah
1 ders nedir devede kulak
sıkma sakın canını
sen o gün sınavda neler çektin o stresle bu kadar şey yapabilmene helal olsun ben olsam bön bön bakma moduna girerdim
Da vincinin şifresini çözer gibi okudum mesajını
Canım benim teşekkür ederim , utandırdın beniAma beni örnek alma sen yine , planlı programlı çalış , ben zombi gibi oluyorum o son hafta , kimseye tavsiye etmem .
Notlarına bende çok sevindim canım , bu sene mezuniyet gelecek inşaAllah . Keplerimizi fırlatacağız topikte
Çokta rahatlama lütfen aman ha . Sen yine aynen devam et , çok üniten var daha
Dolmam dolmam dolmam
Sorma canım ya , bugünde göndermedim okula yusufu . Enerjisi yerinde ama öksürük ve sümük ikilisi çok
Şimdi lavobaya arabalarını doldurmuş yıkıyor , annecim diyorum sonra yıkarsın , ellerin üşüyecek , sıcağı açtım diyor ama bilmiş.
Geçmiş olsun tatlım ya , bol bol istiharat et , ıhlamur iç.
Bay mikrobu ben bir bulsam var yaaaaaaaa
AUSUM AUSUM AUSM CANIM AUSUM
Bi sevgi selinde gibi olduk
Çok teşekkürler ausum benimde salya sümük olaydım diyesim var çünkü iltihap daha kötü sinsice geliyor mübarek bi halsizlik tamam
Yapmadığım yemediğim şey kalmıyor..Ama sonunda bende ki sorunumu buldum (çok zekiyim) Vücut direncim benim harbi olarak düşük ve ben hasta olduğumda hemen başvuruyorum meyve ve yararlı olacak şeylere e bunlarda özellikle vitamin o anlık yarar vermiyorki hep yenmesi gerekiyor Onun için bi iyleşiyim hep yemeyi deniycem
Aaaayyy aayyyy ben yeyim onu yeyim tatlım benim ya şu an hayal edebildim ausum o arabları bi hevesle yıkadığını
canım geçmiş olsun
kendini karantinaya al kız ne bu böyle durmadan hastasın sen
dşkkat et yahu kendine
bol bol sebze meyve ya
ıhlamur bal limon çok iyi geliyor
yapta bol bol iç
bende sınav öncesi gün hastaydım ıhlamur bal limon ayağa kaldırdı valla
evet canım iyi geldi notlar
bu kadar yoğunluğun içinde valla beklediğimden iyi oldu
haftasonu ingilizce kursum var salı günleride staj
ee staj tek giidp etkinlik yapmakla bitmiyor
rapor yazması etkinlik hazırlaması çokzamanımı alıyor