slm badem..nasılsın...benim bir 40 ım varazcık moralim bozuk...finalde kurtarırım inşallah..
Güneydın günaydın günaydın
Canlarımmm nasılsınız ? yeni gününüz aydınlıklarla dolsun hep güzel şeylerin başlangıcı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin ecmain...)
Bir sorum olacaktı en küçücüğündengeçmiş yıl çan eğrilerine bakabiliyor muyuz? bakıyorsak neren bakıyoruz?
Günaydın betülcüm
Austan iyilik güzellik , senden ne haberler var ?
Bende bilmiyorum canım varsa öyle bir adres biri yazarsa sevinirim . Ben geçtiğimiz dönem aldığım derslerin çan eğrisi notlarına göre yorum yapıyorum ama bu sene aldığım derslerin geçen sene ki çan notlarını bende bilmiyorum .
Dur hele biberon sosyal paylaşım sitelerini pek takip ediyor , bilse bilse o bilir(kırmızı kırmız yazdım ki görüpte cevap versin )
Badem hoş geldin kuzum
Sağol tatlım , bende sevdim notlarımı
Gazelin 40 ı varmış bir adet diye bunalımdagözde de uğramıyor pek stajı var yoğun bu ara . Biberonun en düşük notu 70
Kısa dedikodular bunlar . Senin kpss çalışmaları tam gaz devam mı ?
Sana da musmutludan daha da mutlu seneler
[/B]
slm badem..nasılsın...benim bir 40 ım varazcık moralim bozuk...finalde kurtarırım inşallah..
Senin azıcık bozuk moralini yerim ben
Aşk olsun gazelim ya , gel seninle 40 kardeşliği başlatalım , benimde 40 ım var ya
Baktın mı geçmiş senelerde çan eğrisinde kaçmış o dersin geçme notu ?
Kpss devam maalesef. daral geldi ders çalışmaktan en sonunda gemileri yakıp gidip evlencem
Biberonun zaten maşallahı var. Güzel hatun, bilgili, becerikli daha nolsun
Eğer sen 40 aldıysan demekki sınav zordumerak etme senin 40 ın aa gelmesede ona yakın bir şey gelir
merhaba kizlar. Hayirli sabahlar.
İyo alanlari tebrik ediyorum. İyi almayanlarda insallah finalde iyi.notlar alirlar.
Dunden.beri bakiyprum ause nin iyi not.alanin yprumlauna..su sekilde calistik vs s demeleri icon.
Rica etsem.nasil calistinizi anlatirmisiniz.
Simdi.mesela uniteleri bastanmi alacaksini yoksa 4.uniteden sonrami baslayacaksiniz.
Yorumlarinizi desteklerinizi bekliyprum
Al işte geldi bir ağlayan smiley daha
Arzucum canım benim , İngilizce 3 den bende 40 aldım ve çok başarılı buldum kendimiÇan eğrisinde çok düşükmüş geçmiş notu İngilizcenin , muhtemelen 30-40 ile geçiliyordur zaten şartsız şurtsuz .
Sen şimdi Din felsefesinden başla çalışmaya , en son onu tekrar edersin yine . Ortalamanın 2.00 üstü gelmesi ve ola ki bir dersten şartlı geçmek için iyi olan notlarını düşürmemeye bak finalde , kredilerine bak . Yüksek kredili derslerde notunu yüksek almaya çalış.
Bence iyi notların . Sadece finallerde düşürmemek için çalış canım
2 arkadaş var sosyoloji 1 de listede , biberon ve mmis . Sorunu yaz istersen geldiklerinde cevaplarlar.
Notların iyi ya da kötü olması tamamen bölümünün çan eğrisi ile alakalı canım.
Senin bu notlarınla benim bölümünde rahat rahat geçilir ama senin bölümünde ortalama nedir bilmiyorum .
Geçen sene 27 geçme notu olan dersim vardı benim mesela , 65-70 aldığım ders AA gelebiliyordu .
Sende bölümünün derslerinin geçen sene ki çan eğrisinde geçme notlarını öğrenmeye bak , bu senede benzeri sonuçlar çıkar muhtemelen .
Şimdi 60 ile kalınan derste var , 30 ile geçilen derste , o sebeble notların iyi ya da kötü diyemem ama tahminim 2.00 ortalamanın altında kalmayarak geçeceğin yönünde.Finallerde çalışmaya aynen devam et.
Oyy benim kuzum gelmiş .
80 lerini 90 larını kocaman kocaman tebrik ediyorum gözdecim
İngilizcede iyi ki aynı bölümde değiliz , çanı yükselttiğin için çok kızardım sana
35-45 e sıkı çalış , zaten sende biliyorsun , ortalamam yüksek olacağı için onlardan da geçersin . Hadi bakalım artık şu planlı düzenli çalışan gözdeyi kaybettiğin yerden çıkar ve başla tatlım.
Selam lolisscim , geçmiş olsun çok . Herkesin evinde hastalık inatla kol geziyor bu ara .
Gayet güzel canım tebrik ederim , ahhh ingilizce ahhh hepimizi yaktı bu dönem .
O değil de ben bir de yabancı dilim fena değilim derdim
Hevim tatlım , bende senin notlarını merak ediyordum . Matematikten şartlı geçmek için diğer derslere odaklan derim ben , ortalamanı 2.00 üstü tut ve matematikten o şekilde kurtul . Eğer sadece ona çalışmaya ağırlık verirsen diğer not ortalamanı düşürebilirsin finalde .
30 ve 40 olan derslerinden başla çalışmaya derim ben , sonra diğerlerini ve son matematiğe . Tabii sen bilirsin , şartlı geçmek istemezsen matematiği yalayıp yutman gerekebilir.
Badem hoş geldin kuzum
Sağol tatlım , bende sevdim notlarımı
Gazelin 40 ı varmış bir adet diye bunalımdagözde de uğramıyor pek stajı var yoğun bu ara . Biberonun en düşük notu 70
Kısa dedikodular bunlar . Senin kpss çalışmaları tam gaz devam mı ?
Sana da musmutludan daha da mutlu seneler
İçim açıldı notlarına canım , o 25 de rahmetli annemin çok kullandığı ifade ile nazar boncuğu
Hiç anlamadığın bir ders ise yüksek ortalamanla zaten şartlı geçeceksin o dersten , seneye kalmazsın ki .
auscum ablacım teşekkür ederim sana ben bilmiyordum matematikten şartlı geçme olayını ben en iyisi öbür derslere başlayım çalışmaya çünkü gerçekten matematik zekam yok benim ben sözelciyim o zayıf olan 2 dersinde okumak yerine özetini çıkarsaydım olardan da geçer not alırdım hiç değilse off hevi of
buarada hepinizi tebrik ediyorum canlar en orta öğrenci benim aranızda
aus ablacım yusufcuk hastaymış çok geçmiş olsun
bay mikrop bay mikrop yusufu hasta ede-mez-sinnnn... pis mikrop..
bay mikrop bay mikroppppppp..
yusufu kocaman öpüyorum..
aus toplamda 2 ünite bitirdim
Ben geçen sene hiç kitap açmadan gittim sınavlara aynı notu aldım bu sene çalışıp gittim yine aynı notlarım
çok iyi değil malesef benimkiler canımıda sıkmıyorum finallerede çalışmaya başlıcam 2. dönem dondurucam zaten
Akşamdan beri kitap elimde okuyup duruyorum hırs yaptım çok fena:) bir dersi bitirmek üzeceğim ve ardından bir ders daha :) inşAllah tabi:) yeni yıla bile ders çalışarak girdim bütün yıl çalışayım diye :) öpüyorum hepimizi çok. Sohbetinizi özledim :) hepinize iyi çalışmalar
Kızlar hepinize mutlu seneler
dün notlara baktım bende iyi geldi çok şükür bi tek spk dersi 40 onu da hallederim finallerde
geçmiş çana bakmadım ama ilahiyatın face sayfalarında bu dersten baya dökülen olmuş...
ama 80-90 alanlarda var malum onlar olmasa olmaz
ilk kez 40 alıyorumüzüldüm haliyle...
açıkçası bu dersi biraz hafife aldım ve bi kere okuyup geçmiştim...
tekrar yapmamıştım...
kabul ediyorum
evet kırk kardeşi olalım ausumyada kırkımız çıksın diyelim
arkadaşlarımdan duyduklarım da genelde 35-40-45 arası almışlar bu dersten..sanırım biraz basite aldım bu dersi..
sonra gördüm hanyayı konyayıinşallah kurtarırım...
ausum 3 ünite daha eklermisin...elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum...bitirip tekrar yapmama lazım...iki günde bir ders bitiriyorum..:18:
Ablacımm.. Şartlı nasıl geçeceğim? FF gelecek..Şart mart yok ablacığım bırakacaklar o dersten beni.
Anaaaaam biberonum gelmiş hem de ne gelmek , alıntı yapsam sayfa kaplanacaktıYok arkadaşım hiç atlamadan muhteşem bir şekilde yorumlamışsın hepimizi . Ne diyeyim ben sana ince kadınsın vesselam .
Bak bugün iltifat alma günün senin ona göre
Yusuf hasta canım maalesef bugünde düzelmedi , o larenjit öksürüğü geri geldi . İçi çıkıyor resmen öksürürken , okula göndermeyeceğim bu hafta , bugün zaten tatildi de . O hasta olunca bende keyif meyif kalmıyor , bugün beraber marakas yaptık (içi boncuklu müzik aleti soda şişesinden) çok zevkliydi , birde süsledik , resim koyarım yarın , çok hoşuma gitti .
Biberon canım bu arada senden ünite haberi gelmiyor mu hiç yoksa bana mı öyle geliyor
içine ne koydunuz fasülyemi, mısır mı