salgın varmış canım dikkat et, hemde ateşli salgın..millet yüksek ateşten dolu hastanede..
burağı götürdüğümde bütün çocuklar kütür kütür öksürüyor yavrucaklar...
burak iyi birazcık ama öksürük fena, gecede çok öksürüyor, haliyle boğazı tahriş oldu sanırım sesi kısık biraz yavrumun
ama şükür ateş falan yok oynuyor gülüyor...
bende bugün azcık daha toparlandım ama paso yatıyorum iş güç yaptığım yok..zar zor bi ıspanak pişirdim, birde çorba tamam..yedik içtik...bulaşıklar bile duruyor öylece...
nasıl olsa iş güç yapmıyorum bari yattığım yerden ders çalışayım dedim..yata yata çalıştım zoraki..
Evet aynen öyle gazelim bu nasıl iştir gribin çeşitlerini yaşıyoruz :2::2:
Ne hikmetse hep geceleri inatçı öksürük başalar ben de dün gece uyuyamadım ama öksürmekten bilmiyorum sana da olur mu :44: yutkunmaktan uyuyamadım bademciklerin şiştiğine işaret oluyor bu..Kah burnum tıkandı kah yutkunmaktan uyuyamadım halbuki nasılda uykum vardı ya
Burakçıkta biraz da iyi olsa iyiymiş hadi gözün aydın senin de iyi olmna sevindim..zaten dinlenmekle daha kolay geçiyor sal gitsin boşviiiirr eskiden ev temizlemek mi varmış gazelim
merhaba ahali
kaçak geldi
buraya ne gelmeye hiç yüzüm yok benim ya
çünkü derds çalıştığım falan yok
neyse dün gece dedim kendime yeter artık otur başla
oturdum
ölçtüm biçtim
dedim ki sınava kadar salı günleri hariç(staj günlerim) her gün 2 ünite bitireyim bakayım
ama bi baktım yine yetişmiyor
hepten moralim bozuldu
dün gece 2 ünite bugunde 2 ünite bitirip bir dersi bitircektim hevesim kaçtı 1 ünite bitirdim bende sonrada yattım
yine camış gibi uyuma moduna geri döndüm
ama bugün dünden kalan ünitemide bitirip 3 ünite bitiricem söz veriyorum gece buraya 3 ünite daha bitti yzmazsam almayın beni buraya
neyse aus ablamnapıosun nasılsın
sen şu benim üniteleri bir düzeltiversene yine
ben geçen dönem verdiğim bir derside eklemişim yanlışlıkla ünite hesaplarken 4 ünite daha eksilcek yani bir sevindim bir sevindim ki
toplam 54 ünite olacak 1ini dün bitirdim kaldı 53
azmettim bitiricem deli inadım tuttu hissediyorum
abla ya hal ve gidişatlar niye yok onlar beni gaza getiriyordu
Merhaba, 1 ünite daha bitti :)))
az önce 1 ünite bitirebildim..yatmadan 1 tane bitircem inşallah...
İlk önce 1 ünite çalıştığımı söyliyeyim auscum
Valla ne desem Ausum Gazelden mi bulaştı nehafiften bi kırıklık boğazımda hafiften bi ağrı ama şu tipimle noel baba gibi dolanıyorum etrafta Bugün de bi arkadaşımın yanına gittim hem yeni yıl hediyesi vermeye hem kızı hastaymış okuldada toplntı varmış kızımın yanında durabilirmisin deyince tam hasta hastayı ağırlamış gibi oldu Neyseki ateş düşürücü verdiklerinden iyiydi kızı paso oynadık hatta çocukkken yaparken kağıdın altına metal para koyar boyardık ya onlardan yaptık bi sürü çok hoşuna gitti sahte paralar bastık
Esasında işi arsızlığa veriyorum kemiklerim kırılıyor gittip tv karşısında uzanıyım en iyisi
Sen ne yaptın ausum nasılsın neler yapmaktasın
sınav günüm 11 ocak ve ben artık sabahlamaya karar verdim..... hemn şimdi kk yı aşağı indirip gözümü defterime dikiyorummmm
Gözde canım , hoş geldin . Aaaa ama 2 şer üniteden hesapladım zaman yetmedi , bende 1 çalıştım gidip yattım da neyin nesi yahu ? O zaman 3 çalışacaksın ama değil mi tatlım ?
Hadi bakayım göreyim o eski gözdeyi .
Ben iyiyim canım , bildiğin gibi hala çalışmıyorum
Hıhh , ne hal ve gidişatı , sanki topiğe uğruyorsun da
Sana sürekli kaçak gözde yazardım heralde , tatlım o kısım geçen sefer epey vaktimi aldığı için vazgeçtim .
Hadi bakalım , 1 er 1 er derken bitiversin hepsi .
Nazarlara gelme ahretim , hasta hasta yine üniteleri bitirmişsin .
Hadi bakalım gece gelmedin 2. yi bildirmeye yoksa çalışmadın mı :26:
Oooooo dolmam sende istikrarı yakalandın , bir bir gidiyor üniteler .
Geçmiş olsun canım dikkat et feci salgın var , bir de bu sefer ki hemen geçmiyor yapışıyor sanki insana .
Ooooo çocukla oynarken gündemi takip etmişsin
İyiyim tatlım , bildiğin gibi aynen devam ...
maelesf ausum bitircem dedim ama bitiremedim...
FELON diye bir film buldum onu izlediksanki bana sınavda felonu soracaklar
ama tavsiye ederim ahretim, çok güzeldi..hapishane filmi...
Gözde canım , hoş geldin . Aaaa ama 2 şer üniteden hesapladım zaman yetmedi , bende 1 çalıştım gidip yattım da neyin nesi yahu ? O zaman 3 çalışacaksın ama değil mi tatlım ?
Hadi bakayım göreyim o eski gözdeyi .
Ben iyiyim canım , bildiğin gibi hala çalışmıyorum
Hıhh , ne hal ve gidişatı , sanki topiğe uğruyorsun da
Sana sürekli kaçak gözde yazardım heralde , tatlım o kısım geçen sefer epey vaktimi aldığı için vazgeçtim .
Hadi bakalım , 1 er 1 er derken bitiversin hepsi .
Nazarlara gelme ahretim , hasta hasta yine üniteleri bitirmişsin .
Hadi bakalım gece gelmedin 2. yi bildirmeye yoksa çalışmadın mı :26:
Oooooo dolmam sende istikrarı yakalandın , bir bir gidiyor üniteler .
Geçmiş olsun canım dikkat et feci salgın var , bir de bu sefer ki hemen geçmiyor yapışıyor sanki insana .
Ooooo çocukla oynarken gündemi takip etmişsin
İyiyim tatlım , bildiğin gibi aynen devam ...
Ohh ohhh sefan olsun gazelim .
Sen iyi taktın bu hapishane filmlerine , yakında bu konuda bir kitap yazarsan şaşırmam ha
Baktım şimdi , özellikle sonu güzelmiş filmin diyorlar.
YOKLAMA ALIR GİBİ YİNE BAŞLIYORUM SIRAYLA
Ausum :98:
Hevim (Yine ortalıktan kayboldu)
Gazelim
Biberonum
Betülüm (O da yine kayıplar arasında)
VEE TÜM TOPİK ARKADAŞLARIM en güzel GÜNAYDINLAR diliyorum
Gününüz en süperinden geçsin
Hasta olan hemencecik iyleşsin,morali bozuk olan neşesi yerine gelsin,ders çalışanlar Allah zihin açıklıkları versin
YOKLAMA ALIR GİBİ YİNE BAŞLIYORUM SIRAYLA
Ausum :98:
Hevim (Yine ortalıktan kayboldu)
Gazelim
Biberonum
Betülüm (O da yine kayıplar arasında)
VEE TÜM TOPİK ARKADAŞLARIM en güzel GÜNAYDINLAR diliyorum
Gününüz en süperinden geçsin
Hasta olan hemencecik iyleşsin,morali bozuk olan neşesi yerine gelsin,ders çalışanlar Allah zihin açıklıkları versin
merhaba topikcanlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar..
auscum nasılsın canımmm
gazelcim sen nasılsın burakcık nasıl iyileşmişsinizdir inş
biberoncum senin çalışmalar nasıl gidiyor?
betülcüm sene yoksun buaralar?
dolmacım sen nasılsın canım bugün karşılaşamadık geçmişi okuyamadım kulaklarımı çınlattın mı?:13:
diğer arkadaşlar sizlere de kucak dolusu sevgi gönderiyorum her gününüz en mutlu sağlıklı gününüz gibi geçsin inşallah...
biraz canım sıkkın bugün nedenini bilmiyorum böyle rengarenk yazmak istedim..
herkese iyi akşamlar...
sağol canım benim, şükür bugün biraz iyiyim, ama hala etkisi var haliyle...
burak iyi çok şükür ama öksürük fena devam ediyor....
sen nasılsın canım, misafirle mi uğraşıyorsun, soğukta da hiç çekilmez
canım ama burakcık neden öyle öksürüyor ya canım kıyamam yaaa
ben küçükken hasta olunca annem gögüsüme viks sürerdi mentollü krem bilirsin sen gazelcim öksürüğü haifletsin diye bide sütle keten tohumunu pişirip sürerdi.. ahh ahh aklıma geldi birden canımm
yok dün akşam gitti misafirler bugün kendime zaman ayırdım canım...
sorma canım onu yaptık bile..annem söyledi telefonda sırtına koy, göğsüne de koy...sabaha kadar dursun diye...yaptım iki gün üst üste...yarında geçmezse tekrar götürcem doktora...