- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Günaydınlar
İçimdeki öküz kalktı bu sabah , bomba gibiyim
Biberon canım , en kısa zamanda annelerini tanıştıralım bakalım onlar kaynaşacak mıYusufla Sarp bence de aynı kafada , şaşırdın mı , ben hayır
Gazel senden duymuştum tatlım , tercih meselesi tabii saygı duymak gerek ama o zaman keşke diziye t-bag le bir aşk sahnesi koysalardı
Biberon azıcık siyasete takıldım gece , sonra da eşim geldi , pek selamsız sabahsız gidiverdim gibi oldu ama hep içimdeki öküzden , benim suçum günahım yok
Tekrar tekrar günaydınlar , güzel günler herkese .
Hatırlatayım dedim ; son 29 gün
[sıze=3]allah bağışlasınYeniden çok geçmiş olsun
Hadiii makarna yenmezmi ya nasıl çocukmuş öyle
Saralle ekmek yapsan onuda mı sevmez yada bal kaymak o daha faydalı evde hamburger yapsan et yemiş olur
Sen kesin yapıyosundurda ben yinede söylemiş olıyım dedim[/sıze]
dolmam erken gidiyorsun, nereyeeedaha karpuz kesecektik
dükkanı kim kapatacak, kepenkleri kim indirecek yahu dur hele
slm kızlar nasılsınız, ben salya sümük gidiyorum sormayın
ufaklıktan bana geçti, benden de eşime geçer kesin, aile boyu grip takılıyoruz :2:
ders falan çalışamadım ağzım burnum yamuldu..
bugün biraz istirahat edeyim diyorum ama aklım derslerde...belki yatana kadar en fazla bir ünite bitirebilirsem kafi diyecem..ama o bile zor
sağol canım benimNeler yapıyorum bir bilsen birde doğduğundan beri almadığımız vitamin şurubu balıkyağı kalmadı herhalde millet 20-30 lira verip çıkar eczaneden biz 100-120 Ama hepsi boş çıktı. önceden çok takardım kafaya kilosunu yememesini ama şimdi o kadar takmıyorum.sağlıklı olsun da başka isterse zayıf olsun sağlık o kadar önemli ki bir iğne yüzünden oğlumu kaybediyordum ben bundan ötesi var mı
ufaklıktan bana geçti, benden de eşime geçer kesin, aile boyu grip takılıyoruz :2:
bugün biraz istirahat edeyim diyorum ama aklım derslerde...belki yatana kadar en fazla bir ünite bitirebilirsem kafi diyecem..ama o bile zor
Ben de sordum Sarp'a nerede anneciğim oyuncağın diye, "bilmiyorum ki, sen bul" dedi bana.Eline geçeni çöpe atma huyu da yok Allahtan, ama belli de olmaz tabii, kafasına eserse her şeyi yapabilir. Annemin bu kayıplar esnasında yaptığı bir şey vardır, çok da tutar gerçekten, hani şeytanla ilgili olan.
Sevindim ausum, enerjiyi boşa harcamamak lazım, başla bakalım Türkiye'nin dış politikasına mesela.
Ben kitapları vize sonrası rafa kaldırdım işte hala orada duruyorlar.
Nasıl çalıştınız kızlar bu kadar ünite ya sınavlar 25inde değil mi ? :44:
Ben ocak 2-3 gibi başlarım diye düşündüm yetişmez mi konular :44:
[sıze=3]auscum 1 ünite çalıştım tablodan yaka paça atarmısın[/sıze]
Selam kızlar nasılsınız ben biraz moral bozukluğuyla karışık bir gün geçirdimaslında saçma sapan birşey ama huyum böyle işte herşeyi kafaya takıyorum
merhaba ahali
kaçak geldi
buraya ne gelmeye hiç yüzüm yok benim ya
çünkü derds çalıştığım falan yok
neyse dün gece dedim kendime yeter artık otur başla
oturdum
ölçtüm biçtim
dedim ki sınava kadar salı günleri hariç(staj günlerim) her gün 2 ünite bitireyim bakayım
ama bi baktım yine yetişmiyor
hepten moralim bozuldu
dün gece 2 ünite bugunde 2 ünite bitirip bir dersi bitircektim hevesim kaçtı 1 ünite bitirdim bende sonrada yattım
yine camış gibi uyuma moduna geri döndüm
ama bugün dünden kalan ünitemide bitirip 3 ünite bitiricem söz veriyorum gece buraya 3 ünite daha bitti yzmazsam almayın beni buraya
neyse aus ablamnapıosun nasılsın
sen şu benim üniteleri bir düzeltiversene yine
ben geçen dönem verdiğim bir derside eklemişim yanlışlıkla ünite hesaplarken 4 ünite daha eksilcek yani bir sevindim bir sevindim ki
toplam 54 ünite olacak 1ini dün bitirdim kaldı 53
azmettim bitiricem deli inadım tuttu hissediyorum
GAZELİM gitmiş bulunmuşum o kadarda arkamdan dur hele demişsinde
Karpuzun kokusuna baylıyorum biliyomusun kendisini pek yemem var mı böyle bişey sadece koklamak için aldığımı düşünsene bi
Bana yakışmayan bi saatte gittim dün ama cidden her yerim kırılıyordu hoş,bugünde öyleyim ama biraz daha iyiyim düne göre
Aaaayyy kıyamam gazelim çok geçmiş olsun aman boşver dersi sağlığından önemli mi sen dinlenmeye bak iyi ol ki burakçığada iyi bak
Var mı bi isteğin bi tarhana yapıp yollıyayım istersen(kargoyla damlıya damlıyaveya motorizetör ile )
Dikkat et kendine gazelim hadi iyi dinlenmeler öpüyorum
Canım ya Kıyamam sana çok geçmiş olsun yat dinlen iyice en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle canım öpüyorum çok seni
Selam kızlar nasılsınız ben biraz moral bozukluğuyla karışık bir gün geçirdimaslında saçma sapan birşey ama huyum böyle işte herşeyi kafaya takıyorum
Sen çok fenasın var ya
Nedenmiş Türk Dış PolitikasıNeyse insaflı davranmışsın İngilizce dememişsin yine .
Bu ara eşim evde diye bir şey yapasım yok , hele Pazartesi işe başlasın sıvarım kolları .
2-3 Ocak iyidir bencede sedulum , ama bu sefer fazlada geç kalmamak gerek .
Yorma kendini canım ya , bir gün daha istirahat etsen daha çabuk toparlanırsın .
Tekrar tekrar geçmiş olsun ahretim , Burak toparladı mı biraz ?
Cıks atmam eklerim
Naber dolmam görüşemedik ?
Selamlar , hayırdır ? Çok önemli bir şey değildir umarım .
Fazla kuruntu yapmak insanı yoruyor .
Sen çok fenasın var ya
Nedenmiş Türk Dış PolitikasıNeyse insaflı davranmışsın İngilizce dememişsin yine .
Bu ara eşim evde diye bir şey yapasım yok , hele Pazartesi işe başlasın sıvarım kolları .
2-3 Ocak iyidir bencede sedulum , ama bu sefer fazlada geç kalmamak gerek .
Yorma kendini canım ya , bir gün daha istirahat etsen daha çabuk toparlanırsın .
Tekrar tekrar geçmiş olsun ahretim , Burak toparladı mı biraz ?
Cıks atmam eklerim
Naber dolmam görüşemedik ?
Selamlar , hayırdır ? Çok önemli bir şey değildir umarım .
Fazla kuruntu yapmak insanı yoruyor .
ay dolmam sen çok yaşa emiiyi olur vallahi sıcak sıcak içerim..tam hasta çorbası..kokusu burnuma geldi...
ben kuryeme telefon edeyim hemen motorizetorle gelip alsın canım
çok sağol canım benim...şükür düne göre azcık daha iyiyim ama burnum çeşme gibi :2:
ders çalışamadığım için moralim bozuk sadece...
hayırdır canım derdini söylemeyen derman bulamazmış..
bende senin gibiyim, ufacık bişeyi bile kafama takarım...huyumuz kurusun hiç iyi bişey değil..
sağol ahretim, iyiyim azcık şükürler olsun..bugün çalışmaya niyetliyim ama bakalım artık
az önce 1 ünite bitirebildim..yatmadan 1 tane bitircem inşallah...
Ah gazeliiim banada olan oldu ben de sanki hasta olmak üzere gibiyim
Bi kırıklıktır gidiyo valla zaten meşhurdur benim bademcik hikayeleri
Sen nasıl oldun burak nasıl oldu eşin nasıl oldu diye böööyllee gidermiş