2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar kamu yönetimi 4.sınıfım sınavım çok kötü geçti

buradaki çalışma azminizle bende de ilham oluştu

aöf nin kitabına mı çalışayım yoksa yardımcı kitaptan mı yararlanayım elimde egem yayınları soru bankası var

nereden başlayacağımı bilemiyorum kafam çok karışık bi yol gösterirmisiniz :44:

canım kesinlikle aöf kitaplarından çalışmalısın....özetler asla yeterli olmuyor, çünkü vizelerde gördük bak aöf en gereksiz yerlerden en detaylı noktalardan soru soruyor sınavda...ve bu ayrıntı detaylar özet kitaplarda yer almıyor...
aöf den çalış sınava kadar ünite bitir devamlı...sınava bir hafta kala da test kitabından test çöz...
ben öyle yapıyorum...

merhabalarrrrrrrr

kızlarr bana bildirimler gelmiyor neolmuş olabilir bilginiz var mı

canım bize de gelmiyor bildirim, teknik bir arıza varmış...

Günaydın herkeseeee :)))

Gazelim, anahtarın yerini söylediğin iyi olmuş, dükkanı ben açayım dedim bugün.

Nasıl gidiyor çalışmalar? Ben daha hala özet yetiştiriyorum...:18:

meraba biberonum özeldim seni nasılsın?
ben bi yandan burağın hastalığı bi yandan kendimin hastalığı ile uğraşırken, diğer yandan da ders çalışıyorum...iki kitap bitti çok şükür... aşırı salgın var, sarp paşaya dikkat eyle aman canım..bol meyve yedir..özellikle havuç portakal mandalina yesin dedi doktor bize...
evet dükkanı açtığın iyi olmuş canım, siftahı senden bereketi allahtan

selam kızlar, çalışmalar nasıl gidiyor bakalım

gözdemmm başladın mı ders çalışmaya

tşk ederim cnm cevapladığın için çok kötü olmuş ya neyzılıorsa takip edemiorum

Çok çok geçmiş olsun gazelim, hem sana hem de Burak paşaya...Kışı ayrı severim belki kış doğumlu olduğum için ama hastalık olmasa daha güzel geçecek...Çok çok dikkat edin birtanem benim, ben de hep örtüyorum bizimkini ama anasına çekmiş, yorganı atıveriyor. Çorap giymiyor, üstüne kalın bir şey giyince sıkılıyor...Üşütmesin diye dua ediyorum...Biz de bol bol meyve tüketiyoruz, yemese bile suyunu sıkıp veriyorum ben, o da vitamin neticede...

Ben de özledim gazelim, hala ders hala ders...Üstelik dün ve bugün hiç çalışasım yoktu ama artık hiç olmazsa akşam biraz daha hız kazanmam lazım, bakalım sıkıldım artık herhalde, çok dağıtmadan toparlamak gerek...Sen sıkı tutmuşsun işi baştan ne güzel, ben de bir ilham gelsin diye bekliyorum...Aslında ikinci dönemi iple çekiyorum, özellikle sosyolojide süper dersler var; ben onları istiyorum bana ne...:)))

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalarınız
Benim 17 ünitem kaldı bugun itibari ile
tam sürat devamm böyle ama kafayı yiyecem az kaldı

selam kızlar, çalışmalar nasıl gidiyor bakalım

gözdemmm başladın mı ders çalışmaya

iyi gidiyo güzel gidiyo canmm senin nasıl gidio bende su cok oluyo ya
bir üniteye çalışıyorum üstünden 3 4 gün geçiyo bi bakıyom sanki çalışmamısım gibi neden öyle oluyo
son iki hafta kala tekrar yaparsak olmaz sanırım dimi

yok biberonum yaa, ben biraz dinlenmek istiyorum, derslerden düşünmekten sınavlardan böğğh geldi artık...bahar dönemine geçişte biraz tatil oluyor ya, ben sabırsızlıkla onu bekliyorum
dersler aklımdayken tv bile izleyesim gelmiyor, bi yandan dürtüyor üniteler
hayırlısı bakalım, ama senin yarın kadar derslerime aşık olsam ne güzel olurdu ben biriyle baş edemeiyorum sen iki üniversite birden götürüyorsun, maşallah diyorum başka bişey diyemiyorum biberonum

canım bende hep kendimi öyle sanırdım, üniteyi güzelce okuyup bitirip hatta not alıp geçtim diyelim, bir kaç gün sonra bi göz atıyorum sanki hiç o üniteye bakmamaış çalışmamış gibi bende hep düşünürdüm nasıl oluyor böyle diye...
ama sınavda akla geliyor ünite...beyin biyerlere saklıyor telaş etme lazım olunca çıkarıyor sakladığı yerden

auscum bugün sabah 1, akşam da 1 olmak üzere 2 ünite bitirebildim çok şükür...toplamda 9 ünitem bitti..iki kitabı fulledim, üçüncüye başladım işte...böyle devam edersem rahat rahat yetişirim inşallah...test çözmeye vaktim kalıcak eğer bu tempo ile gidersem...
yine sona arapçayı bıraktım, öyle çok iyi oluyor..eğer baştan çalışıp geçersem, sınava kada tekrar etmem gerekir arapçayı, ama son günler arapça çalışırsam taze bilgiyle girerim...
sen ne yaptın ne ettin, uğramadın hiç bugün...dolma ile hevi de yok hayret dükkana biberonla ben baktım bugün...
oysa şu saate kadar sayfalar alıp başını gitmiş olmalıydı, kesin bişey var pek hayra alamet değil yevmiyelerinden kes ausum
neyse ahretlik, bugünlük benden bukadar, yoruldum kafam bin beş yüz....az dinleneyim uğrarım yine..görüşürz öpüldünüz minik kuzular....

herkese iyi akşamlar şekerler...

5 ÇEŞİT Mİ
Tamam ortaya bi karışık yaparım o zaman
bi içli bi dışlı bi hem içli hem dışlı sonra hem dışlı hem içli kaç oldu 4 mü bide sırf içsiz yaparım oldu bitti
ahh gönlü zengin dolmam benim ..
kız içli köfteden 5 çeşit değil diğerlerinden toplam genel olarak 5 çeşit yap canımm...

Bak bak hem online görünüp hem uyuyabiliyosun ya tebrik ediyorum valla uyudun demi hevicim
Benimde hafiften sanki uykum geldi yarın yine yoğun bi gün beni bekler hevim
cisplş rüyalar gördüm dolmammmmmm

Dodaaamanından dodaamanında öpüyorum seni
En tatlı en cipsli rüyalar diliyorum
Yarın da günün en süperinden geçsin diliyorum

sağol dolmacım seninde günün iyi geçmiştir inşallah..

annem duruyor mu gazelcim...
dedemler gitti ertesi gün camlar, dolaplar, yerler falan heryeri temizledik..

ayy o öksürük yatınca bide gece olduğu zaman çok bunaltıyor uyutmuyor ki insanı burakcım da küçük inş geçer..
ıhlamur içir canım ya da pekmez yedir bir kaç gün sonra kesiyor babam bize hala öyle yapar.
siz iyileşinde ev öyle kalsın canım..
sen harman yeri diyorsun ama senin ev temizdir gazelcim..

Son düzenleme:
ay demekki bir ben öyle değilmişim
şok oluyom vallla
kendimi bi test ettim
medeni hukuk dan bütün ünitelerim bitti 3 4 gün geçti biliyon mu
cıkmış sorulara bakım bi yapabilecem mi dedim
gerçekten hepsi aklına geliyo insanının valla iyi unutmamışım diyomm
birde ben ilçede oturuyorum merkeze sınav günü 2 saat yol oluyo otobüsle gidiyorm giderken de bakıyorum işte valla o zaman da cok faydası oluyo
son gün ders çalışılmaz diyenler yalnış diyo bence
Beni sadece ingilizce korkutuyo diğer derslerim iyi olursa inşallah onu ortalamala geçerim yada eski bilgilerimle geçebilirim
aöf kitapları cok bunaltıyo insanı gerçekten ya
bi konu 30 sayfa olur mu
cinnetler felan geçiriyorum
bi yandanda üniteler çatır çatır bitiyo seviniyoumşimdi bir ünite daha bitirmeye niyetlendimm
ah ahhh

yok canım yaa inan öyle temzlik falan yapamıyorum...zaten hasta olunca full uzanıyorum, bugün bi çorba yapabildim...ne süpürdüm ne sildim...eşimde senin gibi diyor, boşver kalsın diye..ama gönlüm rahat etmiyor...
ama sınava kadar büyük temizlik yapamam zaten..nasipse sınavdan sonra..

aynen canım, üniteler bitikçe seviniyorum bende...
yatmadan bir ünite daha niyetim var....inşallah

ilk gün bi gazla ders çalıştım ama sonrası gelmedi okul çok yoğun bir sürü iş çıkarttılar başıma ve gel git ben yine ders çalışamayacağım.

Sana da İyi akşamlar hevim
Sen ne zaman topiğe tarih olarak dün diye görünüyor ama zaten bildirimlerde gelmiyor sadece beğeniler geliyor yani iyice bi karman çorman oldu
Bugün bayağı bi yoğun bi gündü hevicim ya hem derse gittim hem sabahın köründe kargoyu bırakmaya düştüm yollara akşam da bi arkadaşım gelcekti koştur koştur eve geldim biraz önce de gitti arkadaşım bi bakayım kim var kim yok ne olmuş ne bitmiş diye ama her yerimde kırılıyor valla
Yarında annemin doğum günü bi de yine dersim var
Gidip biraz tv izliyeyimde dinleneyim biraz sonrada hemen güzel bi uyku

Annelik işte kendinden çok çocuğunu düşünür hasta olunca bile her daim ayakta her daim çocuğunu düşünen haklısın valla gazelim en zararsızı ıhlamur iç iç şifalar olsun Evet aynen ya bi salgındır gidiyo bu seferki de ateşte yapıyomuş aman Allah korusun yaEşinede çok geçmişler olsun aynen revir gibi sağlık ocağı gibi olmuş..Amin amin gazelim kesinlikle herşeyin önemlisi ve herşeyin başı sağlık ..Sen de burakta hayırlısıyla tez vakitte iyleşirsiniz inşallah

[sıze=3]auscum 1 üniite çalıştım bugün çok zor koşullar altında
Bir üniteden de böylelikle kurtulmuş oldum oh bee
[/sıze]

İyi akşamlar herkese .

Şöyle göz ucu ile bakabildim geçmişe , üniteleri toparlamak için .

Tabloya ekliyorum şimdi , eksik varsa bakar söylersiniz .

Hiç keyfim yok bu akşam , içimde bir sıkıntı var ama sebebi yok , olsa paylaşır rahatlardım sizlerle .

Gazel çok çok geçmiş olsun arkadaşım , dinlenin bolca .

Dolma anneciğinin doğum gününüde bugünden kutluyorum .

Önemli bir şey yazan ve atladığım varsa affola

Aöf kitaplarından çalışmanı tavsiye ederim ben , yardımcı kitapları soru bankalarını bir kenara koy bence . Üniteleri oku mutlaka uzun da olsa .

İstersen listeye adını ekleyeyim .

KOlay gelsin , aynen devam et bu süratle bence .

Canım ya , hasta hasta iyi çalışmışsın yine . Tebrik ederim .

Ben bugün arkadaşlarla beraberdim yine , akşam böyle içime bir öküz oturdu sanki

Canım sıkılıyor , eşim işte , yusuf uyudu , ev sessiz belki ondan bilemiyorum .

Iyi akşamlar can dostlarım nasılsınız kimler var kimler yok muhabbet edeyim dedim :)

İyi akşamlar sana da

Öyle boş boş duruyorum canım ya hiç bir şey yaptığım yok , ders desen hiiiiiiç içimden gelmiyor.

ilk gün bi gazla ders çalıştım ama sonrası gelmedi okul çok yoğun bir sürü iş çıkarttılar başıma ve gel git ben yine ders çalışamayacağım.

Tabloya baktın mı biten ünitelerine

eşin doğru diyor canım..
sen iyileş bi ev kalsın öyle dersler hem sen hem burak bütün işler eşine mi bakıyor gazelcim..

ayy dolmacım sorma ya bildirimler düzelse çok iyi olacak ama bakalım..

çok yoğunmuşsun canım okurken ben yoruldum vallaha..

arkadaşlarınla ne güzel görüşüyorsun dolmacım

ben bi arasam onlar aramıyor.. bende sonra aramıyorum..
herşey karşılıklı..

yarın sizin evde parti var yani

dinlen canım bende seni çok tutmayım dinlen biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…