kızlar kamu yönetimi 4.sınıfım sınavım çok kötü geçti
buradaki çalışma azminizle bende de ilham oluştu
aöf nin kitabına mı çalışayım yoksa yardımcı kitaptan mı yararlanayım elimde egem yayınları soru bankası var
nereden başlayacağımı bilemiyorum kafam çok karışık bi yol gösterirmisiniz :44:
merhabalarrrrrrrr
kızlarr bana bildirimler gelmiyor neolmuş olabilir bilginiz var mı
Günaydın herkeseeee :)))
Gazelim, anahtarın yerini söylediğin iyi olmuş, dükkanı ben açayım dedim bugün.
Nasıl gidiyor çalışmalar? Ben daha hala özet yetiştiriyorum...:18:
canım kesinlikle aöf kitaplarından çalışmalısın....özetler asla yeterli olmuyor, çünkü vizelerde gördük bak aöf en gereksiz yerlerden en detaylı noktalardan soru soruyor sınavda...ve bu ayrıntı detaylar özet kitaplarda yer almıyor...
aöf den çalış sınava kadar ünite bitir devamlı...sınava bir hafta kala da test kitabından test çöz...
ben öyle yapıyorum...
canım bize de gelmiyor bildirim, teknik bir arıza varmış...
meraba biberonumözeldim seni nasılsın?
ben bi yandan burağın hastalığı bi yandan kendimin hastalığı ile uğraşırken, diğer yandan da ders çalışıyorum...iki kitap bitti çok şükür... aşırı salgın var, sarp paşaya dikkat eyle aman canım..bol meyve yedir..özellikle havuç portakal mandalina yesin dedi doktor bize...
evet dükkanı açtığın iyi olmuş canım, siftahı senden bereketi allahtan
meraba biberonumözeldim seni nasılsın?
ben bi yandan burağın hastalığı bi yandan kendimin hastalığı ile uğraşırken, diğer yandan da ders çalışıyorum...iki kitap bitti çok şükür... aşırı salgın var, sarp paşaya dikkat eyle aman canım..bol meyve yedir..özellikle havuç portakal mandalina yesin dedi doktor bize...
evet dükkanı açtığın iyi olmuş canım, siftahı senden bereketi allahtan
selam kızlar, çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
gözdemmm başladın mı ders çalışmaya
Çok çok geçmiş olsun gazelim, hem sana hem de Burak paşaya...Kışı ayrı severim belki kış doğumlu olduğum için ama hastalık olmasa daha güzel geçecek...Çok çok dikkat edin birtanem benim, ben de hep örtüyorum bizimkini ama anasına çekmiş, yorganı atıveriyor.Çorap giymiyor, üstüne kalın bir şey giyince sıkılıyor...Üşütmesin diye dua ediyorum...Biz de bol bol meyve tüketiyoruz, yemese bile suyunu sıkıp veriyorum ben, o da vitamin neticede...
Ben de özledim gazelim, hala ders hala ders...Üstelik dün ve bugün hiç çalışasım yoktu ama artık hiç olmazsa akşam biraz daha hız kazanmam lazım, bakalım sıkıldım artık herhalde, çok dağıtmadan toparlamak gerek...Sen sıkı tutmuşsun işi baştan ne güzel, ben de bir ilham gelsin diye bekliyorum...Aslında ikinci dönemi iple çekiyorum, özellikle sosyolojide süper dersler var; ben onları istiyorum bana ne...:)))
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalarınız
Benim 17 ünitem kaldı bugun itibari ile
tam sürat devamm böyle ama kafayı yiyecem az kaldı
iyi gidiyo güzel gidiyo canmm senin nasıl gidio bende su cok oluyo ya
bir üniteye çalışıyorum üstünden 3 4 gün geçiyo bi bakıyom sanki çalışmamısım gibi neden öyle oluyo
son iki hafta kala tekrar yaparsak olmaz sanırım dimi
ahh gönlü zengin dolmam benim ..5 ÇEŞİT Mİ
Tamam ortaya bi karışık yaparım o zaman
bi içli bi dışlı bi hem içli hem dışlı sonra hem dışlı hem içli kaç oldu 4 mü bide sırf içsiz yaparım oldu bitti
cisplş rüyalar gördüm dolmammmmmmBak bak hem online görünüp hem uyuyabiliyosun ya tebrik ediyorum valla uyudun demi hevicim
Benimde hafiften sanki uykum geldi yarın yine yoğun bi gün beni bekler hevim
Dodaaamanından dodaamanında öpüyorum seni
En tatlı en cipslirüyalar diliyorum
Yarın da günün en süperinden geçsin diliyorum
sağol canım benim
burak'ın burun akıntısı geçti gibi ama öksürük var fena hemde...uyutmuyor çocuğu...ilaç verdi doktor onları içirip yatırdım...
öksürük illet bişey işte yatınca daha çok oluyor...
kış günü ne temizliği kuzum yaa, hasta olursun aman dikkat et, valla ben bulaşık ve yemekten başka elimi bişeeye sürmüyorum inan...ev harman yerine döndü...aman napiyim hastalık bi yandan, dersler bi yandan, soğuk bi yandan...
ay demekki bir ben öyle değilmişimyok biberonum yaa, ben biraz dinlenmek istiyorum, derslerden düşünmekten sınavlardan böğğh geldi artık...bahar dönemine geçişte biraz tatil oluyor ya, ben sabırsızlıkla onu bekliyorum
dersler aklımdayken tv bile izleyesim gelmiyor, bi yandan dürtüyor üniteler
hayırlısı bakalım, ama senin yarın kadar derslerime aşık olsam ne güzel olurduben biriyle baş edemeiyorum sen iki üniversite birden götürüyorsun, maşallah diyorum başka bişey diyemiyorum biberonum
canım bende hep kendimi öyle sanırdım, üniteyi güzelce okuyup bitirip hatta not alıp geçtim diyelim, bir kaç gün sonra bi göz atıyorum sanki hiç o üniteye bakmamaış çalışmamış gibibende hep düşünürdüm nasıl oluyor böyle diye...
ama sınavda akla geliyor ünite...beyin biyerlere saklıyor telaş etmelazım olunca çıkarıyor sakladığı yerden
herkese iyi akşamlar şekerler...
ahh gönlü zengin dolmam benim ..
kız içli köfteden 5 çeşit değil diğerlerinden toplam genel olarak 5 çeşit yap canımm...
cisplş rüyalar gördüm dolmammmmmm
sağol dolmacım seninde günün iyi geçmiştir inşallah..
annem duruyor mu gazelcim...
dedemler gitti ertesi gün camlar, dolaplar, yerler falan heryeri temizledik..
ayy o öksürük yatınca bide gece olduğu zaman çok bunaltıyor uyutmuyor ki insanı burakcım da küçük inş geçer..
ıhlamur içir canım ya da pekmez yedir bir kaç gün sonra kesiyor babam bize hala öyle yapar.
siz iyileşinde ev öyle kalsın canım..
sen harman yeri diyorsun ama senin ev temizdir gazelcim..
ay demekki bir ben öyle değilmişim
şok oluyom vallla
kendimi bi test ettim
medeni hukuk dan bütün ünitelerim bitti 3 4 gün geçti biliyon mu
cıkmış sorulara bakım bi yapabilecem mi dedim
gerçekten hepsi aklına geliyo insanının valla iyi unutmamışım diyomm
birde ben ilçede oturuyorum merkeze sınav günü 2 saat yol oluyo otobüsle gidiyorm giderken de bakıyorum işte valla o zaman da cok faydası oluyo
son gün ders çalışılmaz diyenler yalnış diyo bence
Beni sadece ingilizce korkutuyo diğer derslerim iyi olursa inşallah onu ortalamala geçerim yada eski bilgilerimle geçebilirim
aöf kitapları cok bunaltıyo insanı gerçekten ya
bi konu 30 sayfa olur mu
cinnetler felan geçiriyorum
bi yandanda üniteler çatır çatır bitiyo seviniyoumşimdi bir ünite daha bitirmeye niyetlendimm
ah ahhh
Sana da İyi akşamlar hevimherkese iyi akşamlar şekerler...
ahh gönlü zengin dolmam benim ..
kız içli köfteden 5 çeşit değil diğerlerinden toplam genel olarak 5 çeşit yap canımm...
cisplş rüyalar gördüm dolmammmmmm
sağol dolmacım seninde günün iyi geçmiştir inşallah..
annem duruyor mu gazelcim...
dedemler gitti ertesi gün camlar, dolaplar, yerler falan heryeri temizledik..
ayy o öksürük yatınca bide gece olduğu zaman çok bunaltıyor uyutmuyor ki insanı burakcım da küçük inş geçer..
ıhlamur içir canım ya da pekmez yedir bir kaç gün sonra kesiyor babam bize hala öyle yapar.
siz iyileşinde ev öyle kalsın canım..
sen harman yeri diyorsun ama senin ev temizdir gazelcim..
sağol canım benim
burak'ın burun akıntısı geçti gibi ama öksürük var fena hemde...uyutmuyor çocuğu...ilaç verdi doktor onları içirip yatırdım...
öksürük illet bişey işte yatınca daha çok oluyor...
kış günü ne temizliği kuzum yaa, hasta olursun aman dikkat et, valla ben bulaşık ve yemekten başka elimi bişeeye sürmüyorum inan...ev harman yerine döndü...aman napiyim hastalık bi yandan, dersler bi yandan, soğuk bi yandan...
çok sağol canım benim...idar ediyorum ittire kaktıra çalışmaya çalışıyorum, kend hastalığıma bile takmayacam da ufaklı hasta olunca el ayak dolanıyor...çaresiz kalıyor insan...
ıhlamur falan içtim canım, bende ilaçtan hiç haz etmem ama kötüleşirsem doktora gidecem kendim için, şimdilik şükür idare ediyorum...sizlerde dikkat edin canım, hastalık geldi mi gitmiyor ev ahalisini yoklamadan...eşimde dünden beri migren nöbeti geçiriyor...bi görsen ev revire döndü, rabbim hayırlısını versin..sağlık herşeyden önemli...
kızlar kamu yönetimi 4.sınıfım sınavım çok kötü geçti
buradaki çalışma azminizle bende de ilham oluştu
aöf nin kitabına mı çalışayım yoksa yardımcı kitaptan mı yararlanayım elimde egem yayınları soru bankası var
nereden başlayacağımı bilemiyorum kafam çok karışık bi yol gösterirmisiniz :44:
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalarınız
Benim 17 ünitem kaldı bugun itibari ile
tam sürat devamm böyle ama kafayı yiyecem az kaldı
auscum bugün sabah 1, akşam da 1 olmak üzere 2 ünite bitirebildim çok şükür...toplamda 9 ünitem bitti..iki kitabı fulledim, üçüncüye başladım işte...böyle devam edersem rahat rahat yetişirim inşallah...test çözmeye vaktim kalıcak eğer bu tempo ile gidersem...
yine sona arapçayı bıraktım, öyle çok iyi oluyor..eğer baştan çalışıp geçersem, sınava kada tekrar etmem gerekir arapçayı, ama son günler arapça çalışırsam taze bilgiyle girerim...
sen ne yaptın ne ettin, uğramadın hiç bugün...dolma ile hevi de yok hayretdükkana biberonla ben baktım bugün...
oysa şu saate kadar sayfalar alıp başını gitmiş olmalıydı, kesin bişey var pek hayra alamet değilyevmiyelerinden kes ausum
neyse ahretlik, bugünlük benden bukadar, yoruldum kafam bin beş yüz....az dinleneyim uğrarım yine..görüşürz öpüldünüz minik kuzular....
Iyi akşamlar can dostlarım nasılsınız kimler var kimler yok muhabbet edeyim dedim :)
ilk gün bi gazla ders çalıştım ama sonrası gelmedi okul çok yoğunbir sürü iş çıkarttılar başıma ve gel git ben yine ders çalışamayacağım.
eşin doğru diyor canım..yok canım yaa inan öyle temzlik falan yapamıyorum...zaten hasta olunca full uzanıyorum, bugün bi çorba yapabildim...ne süpürdüm ne sildim...eşimde senin gibi diyor, boşver kalsın diye..ama gönlüm rahat etmiyor...
ama sınava kadar büyük temizlik yapamam zaten..nasipse sınavdan sonra..
Sana da İyi akşamlar hevim
Sen ne zaman topiğe tarih olarak dün diye görünüyor amazaten bildirimlerde gelmiyor sadece beğeniler geliyor yani iyice bi karman çorman oldu
Bugün bayağı bi yoğun bi gündü hevicim ya hem derse gittim hem sabahın köründe kargoyu bırakmaya düştüm yollara akşam da bi arkadaşım gelcekti koştur koştur eve geldimbiraz önce de gitti arkadaşım bi bakayım kim var kim yok ne olmuş ne bitmiş diye ama her yerimde kırılıyor valla
Yarında annemin doğum günü bi de yine dersim var
Gidip biraz tv izliyeyimde dinleneyim biraz sonrada hemen güzel bi uyku