Yapaarsın betülüm panik ne demekmiş o senden korksun kaçsın
Vizeler bi ocağın ortasını bulur heralde geçen senede sınava bi 15 gün kala filan açıklamışlardı
Senden de Allah razı olsun Betülüm ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bizeBirbirimize destek için burdayız zaten
Biraz biraz düzeldiyse o zaman tam gaz öyle git betülüm sakin diyim moralini bozıyım deme
Evet onlar benden korksuno kadar geç kalmasınlar ya hemen açıklasınlar rahatlayalım Aynen desteçimizin olması farklı bir şey oluyor zaten Moralimi bozmamayı bende çok istiyorum
Canım evet dinlendim bilmiyorum kpss beni geriyor dönem dönem böyle oluyorum.. dönemsel bir şey sanırım
O zaman madem sende moralini bozmak istemiyorsan sana yakışanı yani sakin sakin derslerine çalışıcaksın betülüm
Dönem dönem bizimde olur heyecanımız paniğimiz ama öyle duygulara meyil vermemek gerekiyor
Bi de kpss için bu kadar gerilmenide anlıyorum kpssde umutların planların yatıyor ama emin ol dediğim gibi moralini iyi tutup dua ederek bunu da üstesinden Allahın izniyle atlatırsın tammammı benim canım arkadaşımanlaştık mı :26:
:26: olsun canım stres yapma üzülme bu kadar sıkma canını sen herşeyin üstesinden gelirsin..
Ayen gene gerildim papatya çayımı içiyorum şimdi... No panik no titanikDiyoruz Telaş ve paniğe nanik yapalım Aynen ben elimden geleni yapabiliyorum sonuçta makina değil bizde insanız... ALLAH(C.C) çalışanların yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin)
senden de canım..Hevim sayenizde rahatladımm paniğe nanik yaptımsağol canım benim ALLAH(C.C) razı olsun sen nasılsın neler yapıyorsun?
Allahını siversen Hevi napıyosun sen
Betüüül yeminlen bozuşuruz bak yeminlen diyorumYine niye gerildin toparlamıştık seni
İvet AYNEN NO PANİK NO TİTANİK DİYOSUN VE FONDİP YAPIYOSUN PAPATYAYI
Kesinlikle öyle betülüm sen elinden geldiğini yapıyosun Sonunda Allahın izniylede mükafaatını alıcaksında
Bu arada avatarın da süper olmuş bak bu avatarla dahada bi dinginleşirsin
senden de canım..
iyiyim sağol betülcüm takma kafana bu kadar canımm bak dolma ile bana
ders çalışmamaya çalışıyorum canım
niye ki dolmam..:26:
Selam canlar nasılsınız o gerginlik bende de oluyor yaama biraz dişimizi sıkacağız atlatacağız bu günleri inşallah
senden de canım..
iyiyim sağol betülcüm takma kafana bu kadar canımm bak dolma ile bana
ders çalışmamaya çalışıyorum canım
niye ki dolmam..:26:
Msj yazıyoruz oralı olmuyosun
Ve ayrıca insanların iiçinde seni rencide de etmek istemem amaamma kirli ileğenin varmış arkadaş ya hep uyara uyara dilimde tüy bitti Ne kadar pis bi kız oldun çıktın farkındamısın hevi
Hevim çalış ama zamanımız az :26:
Bozuşmayalım tamam rahatladım canım benim
Papatyayı fondipledim canım benim bittiAmin canım ne güzel dua ediyorsun sen ya amin amin amin ALLAH(C.C)'ım hayırlısını versin ALLAH(C.C)... avatarımı beğendin demek teşekkür ederim Dolmam çalışmaya başlamışsın sende hayırlı olsun bu arada
ne yapayım yaaa
seninle konuşurken unutyorum temizlemeyi
bi daha olmaz:26:
ediyorsun işte rencide..
bide anlaşma yapmıştık seninle..
iyiyiz dreamnight sen nasılsın
stresli sınavları konuşuyoruz işte hayatımız sınav olmuş..
inş atlatacağız inş..
güzel güzel notlar alarak..
Kusura bakma ama canıımmm bu kadar pisliğede ses çıkartmamak olmazdı yani
Sen bence hevicim annene temizliğe yardım edeceğine ilk önce ileğenini temizlesen daha iyi olurdu ileğen bizim velii nimetimiz
Recep ivediğin skeçlerinde vardı kameraman cengize söylerdi ''cengız cengııız yeminlen bozuşacaz yeminlen diyorum baakk ''
Afiyet olsun betülüm şifa olsun
Teşekkür ediyorum
Evet çok hoş bi avatar olmuş diğerinde yatak döşek yatıyodun betülüm
Artık başlamam gerekiyordu ertele ertele nereye kadar dedim ve bi zengin çalışası yaptım
Bende biraz yoğunum ama her gün 1er ünite çalışıyorum yani çalışmaya özen gösteriyorum teşekkür ediyorum betülüm darısı senin de başına ve tüm çalışmaya başlamak isteyenler için aynen senin sıradaki ünite tüm aöf lilere gelsin dediğin gibi oldu