2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

sağol canım, kendimi düşündüğüm yok da ufaklık çok ağlıyor,, kafası kalkmıyor hiç, ilaç içiremiyorum, burnu tıkalı ona ağlıyor, burnunu silsem ağlıyor..iyice silmekten tahriş oldu acıyor haliyle...grip çocuklarda kötü oluyor...yarın doktora götürmeyi düşünüyorum..hayırlısı olsun..rabbim şifa versin bütün yavrucaklara..

Evet ırsiymiş tatlım , keşke anneanneme çeksem , 86 yaşında vefat etti , saçlarında sayılı beyaz vardı , böyle upuzundu , banyo yaptırır sonra ellerime örerdim . Allah nur içinde yatırsın .

Boyatmadım ahretim sadece kestirdim , öyle çok değil zaten şuan gördüğüm 5-6 tane . Bakalım biraz daha çoğalsınlar , o zaman düşünürüm . Saç boyamaktan illallah demiş biriyim ben , eskiden ayda 3 kez renk değiştirdiğim olurdu , o yüzden uzun zamandır molada saçlarım .

Burak nasıl oldu ? Yusufu dün okuldan alıp sağlık ocağına götürdüm , gözlerinde çapaklanma oldu birazcık , meğer okulda salgınmış o da . Mikrobikmiş . Off offf okul demek harbiden hastalık demekmiş .

3 unı daha bıttı

Hemen ekliyorum fountain , nasıl gidiyor çalışma tempon ?

Gözdecim selamlar

Kardeşine çok geçmiş olsun , annene de . O öksürükten bende de var ,aylardır geçmedi . Sadece yatınca geliyor ama gün içinde yok , sebebi de sinüslerin dolu olması , akıntının yatay pozisyona geçince boğaz yoluna akışı ve böyle gıcık tutmuş gibi pis bir öksürük yapması .

Sen daha başlamadın mı kuzum ya çalışmaya , çok üniten var ama :26:

Süpersin ya , hemen bakıyorum . Senin özetler olmasa hepten şaşkoloz gibi kalacağım finalde

selam kızlar bende inşallah bugün başlıyorum 1 ünite bitireceğim inşallah

Hmmm , sayfa sonuna kadar geldim ama 1 ünite bitti yazmadı tatlım

Ne yaptın bitirebildin mi ?

Hemen çıkarayım ya da ekleyeyim

Naber dolmam , nasılsın bakalım ? Gece 3-5 nöbetine gelmemişsiniz hevimle beraber , harıl harıl ders mi çalışıyorsunuz yoksa

Aman Allah korusun gazelim , Dikkat edin kendinize . Çok çalışıp uykusuz kalıp bünyeni zayıf düşürme , bol meyve ye .

Burak iyileşince sen yatma bari canım ya , sınav üstü .

Ekliyorum canım üniteni . Yorma kendini

Selam kızlar kimse yok mu anlaşılan ben hariç herkes ders çalışıyor

Selamlar

Herkesler ders mi çalışıyor bilmiyorum ama ben çalışmıyorum Seninde oğlun hastaymış galiba , yanlış hatırlamıyorsam :26:

Çok çok geçmiş olsun .

valla bende korkuyorum canım, inşallah yataklara düşmem, şimdiden hapşurmaya başladım kesin bana da bulaştı...
1,30 da randevu aldım burağın doktoruna gidecez...öksürmese götürmezdim ama öksürüyor...malum bizim bronşit sorunumuz varya, öksürüğün önünü kesmezsek ciğerlere doluyor....inşallah kötü bişey yoktur...
yusuf paşamada geçmiş olsun...evet okul demek hastalık demek ausum...yusuf sağlıklı olsa bile diğer çocuklar bırakır gider virüsü mikrobu....o yüzden cesaret edemedim ben kreşe....
nasip olursa bugün 2 ünite niyetim var ama hiç de mecalim yok...
bakalım bi gidip geleyim de, elimden geldiğince çalışmaya çalışacam..

selam kızlar ,

ablacım yok yazamadım çünkü çalışmadım direk girdim yattım

Sağol canım benim lenf bezlerinde büyüme vardı bir de astımı var yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor. Aynen canım bende hiç çalışmadım ne yapacağım bilmiyorum

He yaa ausum nasılda bildin harıl harıııl ders çalışıyoruz heviyle yarıştayız hiç sorma
Hevi yok ortlıklarda ausum nedir böyle gün be gün kayıplar artıyor betüldür ne zamandır yook :107::106:
Bu aralar pek bi faaliyetler pek bi ders durumları yoğun ausum ondan gece de çok giremiyorum yoruluyorum hemen valla tv karşısında dinlenmek daha iyi geliyor
Bi de perşembe annemin doğum günü ve ayrıca yeni yıl yaklaşıyor herkeslere armağanlar alma peşindeyim ablama koli yaptım yeğenleri sevindereyim dedim onlarla uğraşıyorum işte ausum
Sen nasılsın ausum yusufçuğa çok geçmiş olsun canımm hiç kıyamam
Gözlerini bebe şampuanıyla yıka ausum özellikle dalini tavsiye ederim:128:
Annemin gözleri çok hassastır ve dediğin gibi mikrobik durumlarda çapaklanma olurdu doktor sabun kullanmamasını şampuanın daha iyi geleceğini söyledi o gün bugündür dalin şampuala yıkıyor (reklam gibi oldu aynen ) gözü çok rahat..Ve ayrıca çay suyuyla da yıkayabilirsin o da çok faydalı göze
Bu arada ausum bugün yine zor olsa da bir ünitemi çalışmış bulunuyorum vee ben acil tarafından çıkmalıyım Arkadaşım gelcek ziyaafet-i ikram yapacaz
DOOOOODDAAAAAMMAAAAN ÖPÜYORUM
Unutmadan gözdenin de kardeşi hastaymış heralde çok geçmiş olsun gözdecim

huuu huuu
merhaba aöflü hanımları..

hepinize kucak dolu sevgiler gönderiyorum...

ausumm
dolmam
gazelim
biberoncum
betülcüm
gözdecim
decembercim..

nasılsınız canlarım nasıl gidiyor ders çalışmaları..

Çok iyi yapmışsın hevicim e heralde özledik tabükü
Görünmedin ortalıklarda dedim bu kız bu dondurucu havada dondu kaldı mı acep

vallaha hava buz gibi soğuk haberlerde kırmızı montlu bi kız dondu derlerse ben olablirim..
ayy soguğa alerjim olmasa bişey yok ama hmen elim yüzüm kırmızı olup şişiyor..:26:
ayy bu sabah dışarı çok güzeldi (soguğu hariç tabi) çiğ düşmüş heryer benbeyazdı ağaçlar falan tam kartpostal gibiydi

Hadi ya demek alerjin var ne yapman gerekiyor o durumda
Evet çok güzel aldatıcı günüş vardı
Valla ya aynen kartpostallık manzaralar burada da vardı
Ben bugün çıkmadım dışarı iyi de oldu yani her gün deli danalar gibi dışarlardayım

vallaha doktor geçici bir ilaç vermişti.. ilaçı içtim iyiydi sonra çözüm olmadı..
ya ben di daha gideyim doktora bu böyle olmaz ki..
ama geçmedi hala çok soğuk olunca oluyor..
çok güzeldi ama çok soğuktu..
sen nasılsın canım ders çalışmışsın ne güzel ne güzel..

Allah Allah çok değişik bişeymiş git tabiki git ihmal etme :26:
Evet hevicim ya dün ve bugün 1 er ünite çalıştım ancak bitsinde tekrarlara başlıycam
Senin nasıl gidiyor çalışmalar çalışıyosun dimi

iyi diyelim iyi olalım hevim, şükür halimize...hastalıkla cebelleşiyoruz bu ara, ufaklık fena öksürüyor, benimde boğazım şişti grip geliyor banada bulaştı buraktan...
sen nasılsın, çalışabildinmi?

ausum sadece bir ünite çalışabildim, çok halsizim, burağı doktora götürüp geldim..
iştahım yok içim titriyor ısınamıyorum... boğazımda şişti yutkunamıyorum, fena hasta olacam heralde..napıcam ben onca üniteler bekliyor

çalışıyorum canım bugün anneme temizlikte yardım ettim çalışmadım ama yarın çalışırım inş..
evet canım gideyim ben bi..

ahh canım geçmiş olsun doktora gittin mi kalın giyin sıcak bişeyler iç..
havalar çok soğuk caım hemen iyileş gazelcim..
çalışıyorum canım da bugün temizlik yaptıkta çalışamadım
burak nasıl iyi mi biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…