- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Evde hasta olunca maalesef diğer kişiler de payını alıyor ama inşallah hasta olmazsın gazelim ya hem ders hem burakçığa bakmak zor olur senin için
Ama ama aması var zorlandığında bi söylemen yeter hemencecik topikçe atlar geliriz
Dikkat et kendine bak iyi ol diye en katmerlisinden dodaman öpüyorum
sen daha yeni mi gördün beyazı ahretim, valla çok iyiymiş..benimkini göreli çok uzun zaman oldu...gerçi çocukluğumda bile vardı tek tük ırsi sanırım, anneminde varmış çocukken..ama şimdi baya var yani, iki üç değil aralarda çok var
eee ömür geçiyor ahretim, allah hayırlı ömür versin hepimize inşallah..
benimki de kestane rengi biliyorsun geçende başıma gelen boya meselesini...
önce bakır kızıl yaptım ama hiç hoş olmadı, sonra çikolata kahveye döndüm tekrar...ben kahveyi pek sevmiyorum çünkü ana saçım kahve zaten...ama bu aralar türk kahvesi tozu modaymış, sibel can bile türk kahvesine boyamış, bi düşün istersen
3 unı daha bıttı
selam hatunlar nasılsınız bakayım neler yapıosunuz
gazelim oğluşun hastaymış ya çok geçmiş olsun
bizde de bu ara bihastalık var ama inceden inceden gidiyor hepimizde
kardeşimde kuru bi öksürük
gece öksürükten boğuluyor hiç böylede olmazdı boğazlarındada birşey yok genelde hep boğazı şişer ateşi çıkardı bu sefer bir tuhaf gıcık gibi öksürüp duruyor elimizde süt bal gezinip duruyoruz geceleri
anneminde ağzında burnunda uçuklar çıktı hep sen geliosun aklıma
kadın bide çalışıo öyle ya
çokta kötü gözüküyor
herkes bana bakıo iğrenerek diyo hastalık yani napcaksın insanlarda bir tuhaf
benimde çenem düştü
inşallah oğluşun iyileşir hemencecik bol bol meyve yedir
http://www.kadinlarkulubu.com/aciko...dersi-ozetleri-1-6-uniteler.html#post33218357
ingilizce 3 dersi 1-6 ünite arası tüm özetleri burda topladım arkadaşlar
çok faydalı bilgiler var buna çalışın geçersiniz garanti veriyorum
bende şimdi 3-6 ünite arasının çıktısını alıp çalışmaya başlayacağım bayada uzun oldu yalnızçıkar çıkar bitmez bunlar
selam kızlar bende inşallah bugün başlıyorum 1 ünite bitireceğim inşallah
Ah be ausum o kadar mı safıze heralde yane dost var düşman var düşman olma yolunda olan var
Zaten sağ gösterip sol vurdum usulundan tevekkül (nasıl kelimedirkesin de öyle değildir) ANAHTARU BENDEDUR ANAHTARI BENDEDUR HA UŞAK HA HAA Yaa durum bundan ibaret işte ausum
En güzel günaydınlar da sana olsun ausum canııımmm
Ben 1 ünite çalıştım ausum:121: gurur tablosuna eklermisin veya çıkarırmısın
OOO desene ausum dahada bi güzzel olucaksın kuaförler filan :108::108:
ausum bugün ben sadece 1 ünite çalışabildim...burak çok nazlandı, ağladı durdu, çalışamadım fazla..ünite de çok uzunmuş oku oku bitmedi..belki yatmadan bi tane daha çalışayım diyecektim ama kafam da dengesiz biraz, sanırım bende hasta olacam
çok kötü oldu bu yaa....yatak döşek kalırsam üniteler ne olacak
Selam kızlar kimse yok mu anlaşılan ben hariç herkes ders çalışıyor
Evet ırsiymiş tatlım , keşke anneanneme çeksem , 86 yaşında vefat etti , saçlarında sayılı beyaz vardı , böyle upuzundu , banyo yaptırır sonra ellerime örerdim . Allah nur içinde yatırsın .
Boyatmadım ahretim sadece kestirdim , öyle çok değil zaten şuan gördüğüm 5-6 tane . Bakalım biraz daha çoğalsınlar , o zaman düşünürüm . Saç boyamaktan illallah demiş biriyim ben , eskiden ayda 3 kez renk değiştirdiğim olurdu , o yüzden uzun zamandır molada saçlarım .
Burak nasıl oldu ? Yusufu dün okuldan alıp sağlık ocağına götürdüm , gözlerinde çapaklanma oldu birazcık , meğer okulda salgınmış o da . Mikrobikmiş . Off offf okul demek harbiden hastalık demekmiş .
Hemen ekliyorum fountain , nasıl gidiyor çalışma tempon ?
Gözdecim selamlar
Kardeşine çok geçmiş olsun , annene de . O öksürükten bende de var ,aylardır geçmedi . Sadece yatınca geliyor ama gün içinde yok , sebebi de sinüslerin dolu olması , akıntının yatay pozisyona geçince boğaz yoluna akışı ve böyle gıcık tutmuş gibi pis bir öksürük yapması .
Sen daha başlamadın mı kuzum ya çalışmaya , çok üniten var ama :26:
Süpersin ya , hemen bakıyorum . Senin özetler olmasa hepten şaşkoloz gibi kalacağım finalde
Hmmm , sayfa sonuna kadar geldim ama 1 ünite bitti yazmadı tatlım
Ne yaptın bitirebildin mi ?
Hemen çıkarayım ya da ekleyeyim
Naber dolmam , nasılsın bakalım ? Gece 3-5 nöbetine gelmemişsiniz hevimle beraber , harıl harıl ders mi çalışıyorsunuz yoksa
Aman Allah korusun gazelim , Dikkat edin kendinize . Çok çalışıp uykusuz kalıp bünyeni zayıf düşürme , bol meyve ye .
Burak iyileşince sen yatma bari canım ya , sınav üstü .
Ekliyorum canım üniteni . Yorma kendini
Selamlar
Herkesler ders mi çalışıyor bilmiyorum ama ben çalışmıyorumSeninde oğlun hastaymış galiba , yanlış hatırlamıyorsam :26:
Çok çok geçmiş olsun .
Evet ırsiymiş tatlım , keşke anneanneme çeksem , 86 yaşında vefat etti , saçlarında sayılı beyaz vardı , böyle upuzundu , banyo yaptırır sonra ellerime örerdim . Allah nur içinde yatırsın .
Boyatmadım ahretim sadece kestirdim , öyle çok değil zaten şuan gördüğüm 5-6 tane . Bakalım biraz daha çoğalsınlar , o zaman düşünürüm . Saç boyamaktan illallah demiş biriyim ben , eskiden ayda 3 kez renk değiştirdiğim olurdu , o yüzden uzun zamandır molada saçlarım .
Burak nasıl oldu ? Yusufu dün okuldan alıp sağlık ocağına götürdüm , gözlerinde çapaklanma oldu birazcık , meğer okulda salgınmış o da . Mikrobikmiş . Off offf okul demek harbiden hastalık demekmiş .
Gözdecim selamlar
Kardeşine çok geçmiş olsun , annene de . O öksürükten bende de var ,aylardır geçmedi . Sadece yatınca geliyor ama gün içinde yok , sebebi de sinüslerin dolu olması , akıntının yatay pozisyona geçince boğaz yoluna akışı ve böyle gıcık tutmuş gibi pis bir öksürük yapması .
Süpersin ya , hemen bakıyorum . Senin özetler olmasa hepten şaşkoloz gibi kalacağım finalde
Naber dolmam , nasılsın bakalım ? Gece 3-5 nöbetine gelmemişsiniz hevimle beraber , harıl harıl ders mi çalışıyorsunuz yoksa
Aman Allah korusun gazelim , Dikkat edin kendinize . Çok çalışıp uykusuz kalıp bünyeni zayıf düşürme , bol meyve ye .
Selamlar
Herkesler ders mi çalışıyor bilmiyorum ama ben çalışmıyorumSeninde oğlun hastaymış galiba , yanlış hatırlamıyorsam :26:
Çok çok geçmiş olsun .
Gözdecim selamlar
Selamlar
Çok çok geçmiş olsun .
ooooooo hoşgeldin hevim nerelerdeydin öyle gözümüz topiklerde kaldı
geldim canım geldim..
dedim ben mi topiğime gideyim dolmacım beni özlemiştir diyee
Çok iyi yapmışsın hevicim e heralde özledik tabükü
Görünmedin ortalıklarda dedim bu kız bu dondurucu havada dondu kaldı mı acep
vallaha hava buz gibi soğuk haberlerde kırmızı montlu bi kız dondu derlerse ben olablirim..
ayy soguğa alerjim olmasa bişey yok ama hmen elim yüzüm kırmızı olup şişiyor..:26:
ayy bu sabah dışarı çok güzeldi (soguğu hariç tabi) çiğ düşmüş heryer benbeyazdı ağaçlar falan tam kartpostal gibiydi
Hadi ya demek alerjin varne yapman gerekiyor o durumda
Evet çok güzel aldatıcı günüş vardı
Valla ya aynen kartpostallık manzaralar burada da vardı
Ben bugün çıkmadım dışarı iyi de oldu yani her gün deli danalar gibi dışarlardayım
vallaha doktor geçici bir ilaç vermişti.. ilaçı içtim iyiydi sonra çözüm olmadı..
ya ben di daha gideyim doktora bu böyle olmaz ki..
ama geçmedi hala çok soğuk olunca oluyor..
çok güzeldi ama çok soğuktu..
sen nasılsın canım ders çalışmışsın ne güzel ne güzel..
huuu huuu
merhaba aöflü hanımları..
hepinize kucak dolu sevgiler gönderiyorum...
ausumm
dolmam
gazelim
biberoncum
betülcüm
gözdecim
decembercim..
nasılsınız canlarım nasıl gidiyor ders çalışmaları..
Allah Allah çok değişik bişeymiş git tabiki git ihmal etme :26:
Evet hevicim ya dün ve bugün 1 er ünite çalıştım ancak bitsinde tekrarlara başlıycam
Senin nasıl gidiyor çalışmalar çalışıyosun dimi
çalışıyorum canım bugün anneme temizlikte yardım ettim çalışmadım ama yarın çalışırım inş..
evet canım gideyim ben bi..
iyi diyelim iyi olalım hevim, şükür halimize...hastalıkla cebelleşiyoruz bu ara, ufaklık fena öksürüyor, benimde boğazım şiştigrip geliyor banada bulaştı buraktan...
sen nasılsın, çalışabildinmi?