- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
herkese selamlarr bende çözdüğüm testleri tekrar ediyorum fakat matematik çok canımı sıkıyorbirde ben ticaret lisesi mezunuyum matematik te baya bir geryim yani kafam çok karıştı (
Matematik için sınava yakın günlerde tekrar dönüş yaparsın , mat. dan başla , diğerlerini bitir sonra , en son mat. a geri dön bence .
Bol bol soru çözmek gerek mat .için .
merhaba cagla ben işletme fakultesi 2. sınıfım güz dönemine 64 ünitem var calısmam gerekenn Allah yardımcımız olsun:))
Merhaba çağla , hoşgeldin aramıza .
Ünite sayın seninde çokmuş , Allah kolaylık versin , ekliyorum listeye , beraber başarırız merak etme
H.geldin çağlacım sende mi buradasın. Ee kayıtlar başladı ders çalışmaya başlıyorum ekim başında:) Kursta başlıyor hehe tempo iyice artacak:))
Eeee sende burda olsana bizimle , listemizde yani
kızlar interbnetten kayıtyaptırdıktan sonra bankaya gidip ödemeyi yaptıktan sonra ne yapıyoruz.
bandrol ne yapıştıracağız.ben unuttum ya.
Birde sınav tarihleri hakkında bilgisi olan varr mı?
Bende o kadarını yaptım canım , büroya gittiğimde bondrol yapıştıracaklar ve kitaplarımı alacağım ama ne zaman giderim Allah bilir
mrhaba ,
iktisat 4. sınıfım
henüz hiç ders çalışmaya başlamadım
mazeretim var 8 aylık hamile koca göbekliyim
Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim , az kalmış çok . 4 sene önce bu zamanlar bende son ayımdaydım , 16 Ekim doğumlu oğlum
Zor olacak biraz senin için , ilk zamanlar uyumayacak vs ... Ama planlı bir düzen oluşturabilirsen ders için neden olmasın ? Son senenmiş , uzamaz umarım .
Ünite sayısınıda yazarsan listeye ekleyeyim , beraber çalışırız burada .
selamlar....
Selam loliss , ne var ne yok
bende varımm
işletme 4 toplam ünite sayım 12 galiba emin değilim :)
açıklandı mı sorumlu olduğumuz ünite sayıları?
benim 3 dersim varda.
daha hiç başlamadım umarım bu akşam başlarım :)
Hoşgeldin do_major
http://e-ogrenme.anadolu.edu.tr/Docu...ersListesi.pdf
Bu linkten bakabilirsin ünitelerinin sayısına .
Bu linkten bakabilirsin ünitelerinin sayısına .
Kizlarrr slmmmm ya ben aof sayfasina girince sifre istiyo suan elimde sadece ogrenci bilgi formu diye bi kagit var kasimdagetir og. Karti vericez dediler derslerin kredisine bakicaktimbilginiz var mi bu konuda
Elindeki öğrenci bilgi forumu ile beraber internet şifreniz diye bir a4 daha vermeleri gerekiyordu , yani geçen sene bana öyle yapmışlardı :26:
topik sahibesine duyurulur, çalıştığım ünite sayısı 0
bugün akşama kadar migrenden yattım şükür şimdi geçti.. dolayısıyla bu saate kadar başlayamadım...ama birazdan başlıcam nasipse..yemeğimi yedim, çayımı içerken bismillah diyecem inşallah...
Geçmiş olsun gazelimmm , mazeretin büyükmüş , neyse ki geçmiş , tahminimce şuan harıl harıl çalışıyorsundur ve gece gelip bitirdiğin ünite bildirimi yaparsın
Gazel kız naber :):):)
Gel öpcem alnından hahaha :):)
Bizden bi ot olur mu bacım :)
Benden de 0unite :):):):)
Kötü bir gun geçirdm canım skkndı iş guç yemek derken oturdum kaldm bahceede
Şimdi baslıcam bende
staj kitabım var ince
5unite toplam
onu okuyup bitireyim diyorum
hadi kolay gelsin sanada
bu arada gecmisi okuyamadm
yeni gelenler gördüm hoşgeldiniz diyeyim
yarın pcden girince uzun uzun okuyup yazarım :)
Bak bak bir kaytarıkçı daha , hani siz gazelle kararlaştırmıştınız perşembe başlıyordunuz , çizelgenizde perş. boş mu kaldı şimdi
Ausum bıkacaksın benden biliyorum ama, benim de şimdi öğrendiğim üzücü bir gerçekle karşı karşıyayım.:) Sosyoloji ünite toplamım vizeye kadar 49'muş, vizeden sonra da bir 49 daha var. Yani canımcım, benim ünite sayısını 49 olarak düzeltirsen sevinirim ama sadece düzelttiğine sevinirim, yoksa içim kan ağlıyor.:)
Oyy canım benim yaaa , çokmuş be gözdem
Ben yazarım yazmasına da elim nasıl gider + 49 yazmaya bilemedim :26: