2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

herkese selamlarr bende çözdüğüm testleri tekrar ediyorum fakat matematik çok canımı sıkıyor birde ben ticaret lisesi mezunuyum matematik te baya bir geryim yani kafam çok karıştı(

Matematik için sınava yakın günlerde tekrar dönüş yaparsın , mat. dan başla , diğerlerini bitir sonra , en son mat. a geri dön bence .
Bol bol soru çözmek gerek mat .için .

merhaba cagla ben işletme fakultesi 2. sınıfım güz dönemine 64 ünitem var calısmam gerekenn Allah yardımcımız olsun:))

Merhaba çağla , hoşgeldin aramıza .
Ünite sayın seninde çokmuş , Allah kolaylık versin , ekliyorum listeye , beraber başarırız merak etme

H.geldin çağlacım sende mi buradasın. Ee kayıtlar başladı ders çalışmaya başlıyorum ekim başında:) Kursta başlıyor hehe tempo iyice artacak:))

Eeee sende burda olsana bizimle , listemizde yani

kızlar interbnetten kayıtyaptırdıktan sonra bankaya gidip ödemeyi yaptıktan sonra ne yapıyoruz.

bandrol ne yapıştıracağız.ben unuttum ya.

Birde sınav tarihleri hakkında bilgisi olan varr mı?

Bende o kadarını yaptım canım , büroya gittiğimde bondrol yapıştıracaklar ve kitaplarımı alacağım ama ne zaman giderim Allah bilir

mrhaba ,

iktisat 4. sınıfım

henüz hiç ders çalışmaya başlamadım

mazeretim var 8 aylık hamile koca göbekliyim

Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim , az kalmış çok . 4 sene önce bu zamanlar bende son ayımdaydım , 16 Ekim doğumlu oğlum
Zor olacak biraz senin için , ilk zamanlar uyumayacak vs ... Ama planlı bir düzen oluşturabilirsen ders için neden olmasın ? Son senenmiş , uzamaz umarım .
Ünite sayısınıda yazarsan listeye ekleyeyim , beraber çalışırız burada .

Selam loliss , ne var ne yok

bende varımm
işletme 4 toplam ünite sayım 12 galiba emin değilim :)
açıklandı mı sorumlu olduğumuz ünite sayıları?
benim 3 dersim varda.
daha hiç başlamadım umarım bu akşam başlarım :)

Hoşgeldin do_major

http://e-ogrenme.anadolu.edu.tr/Docu...ersListesi.pdf

Bu linkten bakabilirsin ünitelerinin sayısına .

Kizlarrr slmmmm ya ben aof sayfasina girince sifre istiyo suan elimde sadece ogrenci bilgi formu diye bi kagit var kasimdagetir og. Karti vericez dediler derslerin kredisine bakicaktim bilginiz var mi bu konuda

Elindeki öğrenci bilgi forumu ile beraber internet şifreniz diye bir a4 daha vermeleri gerekiyordu , yani geçen sene bana öyle yapmışlardı :26:

Geçmiş olsun gazelimmm , mazeretin büyükmüş , neyse ki geçmiş , tahminimce şuan harıl harıl çalışıyorsundur ve gece gelip bitirdiğin ünite bildirimi yaparsın

Bak bak bir kaytarıkçı daha , hani siz gazelle kararlaştırmıştınız perşembe başlıyordunuz , çizelgenizde perş. boş mu kaldı şimdi

Oyy canım benim yaaa , çokmuş be gözdem

Ben yazarım yazmasına da elim nasıl gider + 49 yazmaya bilemedim :26:

söz verdimmi tutarım ausum sen daha beni tanıyamadınmı bakayım he
elbet bitirdim geldim ünitemi..
inkılaptan başladım, gerileme dönemi lale devri osmanlı rus anlaşmaları derken kafayı sıyırdım geldim, inan adın ne diye sorsan ibrahim müteferrika diyebilirim
severim tarihi ama inkılabı sevmiyorum..osmanlı tarihi olsa roman okur gibi sıkılmadan okurdum..en zor dersten başladım bakalım hayırlısı..ŞİMDİLİK 1 ÜNİTE BİTİRDİM ausum sana zahmet siftahı yapıverde arkası gelsin inşallah....ama bişeyi farkettim ders çalışmayı özlemişim sınava daha çok var yaa, böyle birer birer gidicem şimdilik.. DON'T PANİC

Aus ablacım benim ünitelerim 42. :2:
1 kitabımı alamadım, şimdi özet çıkarmaya başlayacağım o kitabı, bi daha da bilgisayarla bağım kalmayacak ders konusunda..
Okuyamıyorum yahu.. :2:

Gazel abla çizelge çıkaracak mısın bu sene?

Bak 37 oldun bile gördün mü , tabii ki de dont panic

Hemen düştüm gazelim , ahretime moral olsun dedim , hal gidişatını da değiştrdim .

Biberonu okudun mu ? Sosyoloji 49 ünite imiş , 23 de edebiyattan

Yahu bu sene neden üniteleriniz bu kadar çok hepinizin , aaaa ben aranızda çerez gibi kaldım .

Hadi bakalım kolay gelsin canım benim , ünite bildirimlerin sular seller gibi gelsin .

Gazel yaptı liste ben diyeyim ondan önce

Oyy canım benim yaaa , çokmuş be gözdem

Ben yazarım yazmasına da elim nasıl gider + 49 yazmaya bilemedim :26:

Sorma ausum, okuyunca yüreğime indi, bir anda hesapladım, 72 ünite oldu. Ama sonra düşündüm, gözde dedim, tamam 7 ünite her ders ama önce bir gör bakalım kaç sayfa her ünite, ondan sonra telaşlan.:)) Bir de her gün 2 ünite sistemimi gerçekleştirirsem, 36 günde bitmesi lazım. Sadece vizeden dönem sonuna zorlayacak ama şöyle de bir güzellik var, t.bilgi tek. ve ingilizce toplam 14 ünite çalışmayacağım sosyolojide. Böylece aslında teoride 72, pratikte 58 ünite oluyor. Buna da şükür..

O belli zaten, senin enerjine hayranım :)
hem çocuk hem aöf birde sosyolojiye yazılmışsın sanırım hayırlı olsun :)

Sağolasın canım benim.:) İyi mi ettim kötü mü ettim ben de bilmiyorum ama sanki iyi olacak gibi hissediyorum. Gün içinde saatlerimi bir ayarlayabilsem içim daha rahat edecek...

Ya ablam 60 küsür ünite nasıl oluyor bende onu anlamadım.. :44:
Gözde gelsin de soracağım bu hatun kaç ders almış.
Herhalde kredileri düşük, bilemedim..
Senin dersin mi az ablam yoksa mezun falan mı oluyorsun? :26:

Ortak dersler mi onlar biberon :26: O yüzden mi çalışmayacaksın ?

Öyleyse nispeten iyiymiş canım .

Paşan izin verirse çalışırsın günde 2 ünite , ya da o uyuyunca gece . Sabah demiyorum , biliyorum sizin evin çalar saati o

Aus ablam bende sözümü tuttum baaak :):):)
5unite yapıstırdm ilk gunden :):):)
Ders sayılmaz gerçi
staj kılavuzumu okudum bitirdm
ama 5unite bitti gitti iste darısı yarına :):)

Ben dikey geçişle geçtim ya canım , geçen sene aöf de ilk senemdi bölümde 3. Onlar ne verdiyse aldım . 27 kredi 6 ders .

Bu sene de aynı .

Ekle sil yapma şansım olmadı hiç zaten geçen sene ilk senemdi bu sene son

Aboo evli çocuklu hatun benden önce mezun oluyor.

Aus ablam bende sözümü tuttum baaak :):):)
5unite yapıstırdm ilk gunden :):):)
Ders sayılmaz gerçi
staj kılavuzumu okudum bitirdm
ama 5unite bitti gitti iste darısı yarına :):)

Staj kılavuzu mıtaj kılavuzu , listeden 5 gitti mi sen ona bak gözdecim

Hadi bakalım süpersin

çizelgeyi yaptım bile canım ama kişiye özel yapıyorum bu sene amme hizmeti yani...
genel bi çizelge yapsam buraya koysam herkesin ders sayısı farklı olunca pek anlamı kalmıyor...sen bana derslerinin isimlerini yaz..ben sana da bi çizelge yapayım canım...maille yollarım, gözdeye yolladığım gibi..
o beğendi ama sende beğenirsin inş..

Bak 37 oldun bile gördün mü , tabii ki de dont panic

Hemen düştüm gazelim , ahretime moral olsun dedim , hal gidişatını da değiştrdim .

Biberonu okudun mu ? Sosyoloji 49 ünite imiş , 23 de edebiyattan

buyur
dilim boğazıma kaçtı, ne diyon sen ahretim...

bibronum duyduklarım doğrumu
kuzum naptın sen böyle...anam anam anam ben nerelere gidem..
biz senin yanında ünitelerden yakınırsak yazıklar olsun bize bee valla ne diyeceğimi bilemedim canım yaa, allah yardımcın olsun...ama dediğin gibi teoriye bakma, pratiğe bak sen
hatta pratiğe bakınca yine rekor ünite sayısına erişemiyorsun bak bu da bişey yani

Ablam beğenmez olur muyum beğenirim tabiki de 10 dersim var zahmet vermiyim sana.

Ne oldu yavrum

Senin staj kılavuzun yok diye mi kıskandınnnn

Hadi bakayım tanzimata yürü sen Seni müteferrika seni

kitabı elime almışken, burak da uyumuşken tanzimatı da aradan çıkarayım dedim de hihihi ne göreyim 20 sayfacıkmış
kıskanmak mı, pardon??? hiç yakıştıramadım auscum, alakası bile yok

Temel bilgi teknolojilerini geçen sene aldım ya, ondan bir daha çalışmam diyorum. Bir de ingilizce benim için kolay, ona da hiç bakmayacağım. Böylece sosyolojide 5 derse indim. Türk dilinde de kitaplara baktım, ben zorlayacak 3 ders var, osmanlı türkçesi, orhun türkçesi, bir de 8.-13.yylar türk edebiyatı. Sosyolojinin ders içeriklerini bilmiyorum ama orada da herhalde türk kültürü ve medeniyeti tarihi (kredisi 7), istatistiğe giriş ve hukukun temel kavramları zorlar biraz. Gerçi hukukun temel kavramlarını iletişim okurken almıştım ama milattan öncede kaldığı için bir şey hatırlamıyorum, belki görünce bir ışık yanar bende.:))

Aynen dediğin gibi canımcım, bizim oğlan çalar saati evin, o yüzden belki 6'da uyanıp 1 ünite, o öğlen uyuyunca da 2.üniteyi çalışırım. Akşam da tekrar, bu sene huni takmazsam iyidir valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…