2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Canım, sorduğun soruyla ilgili bir internet sayfasına ulaştım, aşağıya linkini koydum, umarım sana yardımcı olur. Özellikle yorum kısmında neler yaptıklarını anlatıyorlar, sanırım sorunun cevabını oradan öğrenebilirsin...

Gazi Çocukları Açıköğretim Katkı Payı Ödeyecek mi? | Gazi Haber, Şehit Gazi, Şehitler,Gaziler,Gazi

Yüksek Öğretimde Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Alınmaması
2011/2174 ve 2011/2341 sayılı Bakanlar Kurulu Kararları gereğince; 5510 sayılı Kanun’un harp malullüğü hükümleri ile 2330, 2453, 2629 ve 3713 sayılı Kanunlar kapsamındaki görevlerini yürütürken hayatını kaybedenlerin çocuklarından, 3713 sayılı Kanun kapsamında malul olanlar ve 1005 sayılı Kanun kapsamında şeref aylığı alanların kendileri ve çocuklarından yüksek öğrenim öğrenci katkı payı ve öğrenim ücreti (ikinci öğretim) alınmamaktadır. Şehit ve gazi çocukları ile gazilerin; bu haktan yararlanmak için durumlarını gösterir belge ile öğrencisi oldukları üniversitenin ilgili birimlerine başvurmaları gerekmektedir. Öğrencinin anne/babasının şehit/gazi olduğunu gösterir belge, personelin mensubu olduğu Kuv.K.lığı, J.Gn.K.lığı ve S.G.K.lığınca verilmektedir.

Böyle bir bilgi buldum netten , umarım yardımcı olur sana .

Ooooo 68 ünite ile epeyce bir motiveye ihtiyaç var :18:

Hoşgeldin aramıza , az sohbet , az gaza getirme , az moralle üstesinden geleceğiz bu sene de inşallah .

Bir şeyimizde benzemesin canım yaaa

Ne güzel bütün işlerin rast gitmiş , bende geçen sene ki gibi 4 ayrı ilden kitap toplamam umarım .

Ee ben buralardayım takıldığın birşey olursa seve sevede yardım ederim...

bu arada listeye girmesemde bu başlıkta yazabilir miyim konu sahibesi ?

Tabii ki de.

Her zaman bekleriz , yardımlarını ve seni

Bir şeyimizde benzemesin canım yaaa

Ne güzel bütün işlerin rast gitmiş , bende geçen sene ki gibi 4 ayrı ilden kitap toplamam umarım .

Ben de aynı şeyi düşündüm yazarken, yok daha deştikçe neler çıkacak ben biliyorum.:))) Artık şaşırtmıyor, sadece tatlı bir gülümseme oluşuyor yüzümde...

Toplamazsın umarım canım benim, ama sanki bu sene daha düzgün gibi geçen seneye göre...Gerçi gazel problemle karşılaştı daha ilk dakikadan, ama ben kitaplarımı almaya gittiğimde ilahiyat kitaplarını gördüm gelmişti, sınıfa dikkat etmedim gerçi, belki 1.sınıfınkilerdir...Hatta düşündüm keşke bizim bürodan alsaydı kitaplarını diye...

Ben de büro çıkışı egem yayınlarına uğradım, daha benim bölümün yardımcı kitabı gelmemiş, 1 haftaya gelir ama konu anlatımlı değil, soru bankası gelecek dedi çocuk. Karacan Yayınlarına da internetten bakmıştım, o da nokta atış ile beraber başka türlü bir yardımcı kitap daha çıkartmış bu sene. Her derse ayrı kitap, "kavram şemalı ders notları" diye bir seri...Her dersi almam da, belki osmanlı türkçesi ve orhun türkçesi için alabilirim eğer çıkarsa...Murat da bu sene geçen senelerin çıkmış sorularını her bölüm için ayrı bir kitapçık olarak basmış. Bir de normal yardımcı kitabı var. Lider yayınları da daha basılmamış, en azından benim bölümüm, o yüzden bir fikrim yok onunla ilgili...​

Son düzenleme:

Yapma Aus abla yaşın ortaya çıkacak
Cine 5 o zamanlar bu diziyi şifreli vermiyor muydu

Sedulucuğum, o da bir şey mi, ben trt'nin tek kanal olduğu dönemi, trt2'nin açılışını hatırlıyorum...

Yaşlandık işte, aynı yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladım, bizim zamanımızda...diye başlayan cümleler kuruyorum eyvah ki ne eyvah...

Yok yok şifresizdi , bazı diziler şifresiz veriliyordu .

Şifreli dizi ve filmlerinde ilk 5- 10 dakikası veriliyordu Ben bakmıyordum bakanların yalancısıyım

Ben 90lara yetiştim anca
Bi kaç sene sonra bende bizim zamanımızda diye cümlelere başlayabilirim.
O zaman annemle mi yaşıt oluyorsun ki ?
70ler çocuğu annem

Yok yok şifresizdi , bazı diziler şifresiz veriliyordu .

Şifreli dizi ve filmlerinde ilk 5- 10 dakikası veriliyordu Ben bakmıyordum bakanların yalancısıyım

Bende o şifreli yayın zamanını ucundan yakaladım.
Çocuk olduğumuz için anlamıyorduk o zamanlar niye şifre giriyor falan
Elimdeki dizileri bir bitireyim dediğine de bakacağım.

Off yaaa , bak Trt 2 açıldı ya , biz abimle tv izleme programı bile yapmıştık çizelge

Çakışan programlar için üzülüyorduk bile , şimdi kaydet sonra izle , heeey gidi günler heeeey

Favorim origami teyze idi ,

Nostalji yapalım azıcık ....

Hatırladın mı arkadaşıııım ?? Hepsini çok güzel yapardım da birgün penguenin başını kaçırdım , uyuz abimde göstermedi , onu yapamamıştım .O da yaptığı penguenle hava atıyordu bana , gazabımdan korktuğu için de gece çekyatın altında saklıyordu pengueni

Aaaaaa origami teyzeeee :))) Dört gözle beklerdim, bir de çok hızlı yapardı ona sinir olurdum. :)))) Program başlamadan elişi kağıtlarım hazır olurdu, özenle kare haline getirirdim. Ayyyy auss, çok yaşa valla tam nostalji oldu gerçekten.:))) İnanır mısın, şimdi hazır satılıyor o kare elişi kağıtlarından, ben aldım kütüphanemde duruyor, bir de origami kitabı buldum, oğlan biraz daha büyüsün beraber yapalım diye. Ama aslında ben çocukluğuma dönebileyim diye. :))))

Ben 90lara yetiştim anca
Bi kaç sene sonra bende bizim zamanımızda diye cümlelere başlayabilirim.
O zaman annemle mi yaşıt oluyorsun ki ?
70ler çocuğu annem

Galiba annen yaşındayım, ya da en azından yakınım sedulucuğum. :))) 77'liyim ben, 4 ay sonra da 37 yaşımı bitirip 38'imden gün almaya başlayacağım. :)))

herkese selamlarr bende çözdüğüm testleri tekrar ediyorum fakat matematik çok canımı sıkıyor birde ben ticaret lisesi mezunuyum matematik te baya bir geryim yani kafam çok karıştı(

Galiba annen yaşındayım, ya da en azından yakınım sedulucuğum. :))) 77'liyim ben, 4 ay sonra da 37 yaşımı bitirip 38'imden gün almaya başlayacağım. :)))

Daha gençsin genç
Annemde 71li erken evlenince yaş farkımız az oldu. Arkadaş gibi büyüdük birlikte
Daha bu yaşlarda ne var ki en güzel zamanlar.

Daha gençsin genç
Annemde 71li erken evlenince yaş farkımız az oldu. Arkadaş gibi büyüdük birlikte
Daha bu yaşlarda ne var ki en güzel zamanlar.

Ne güzel, benim annemle yaş farkım biraz var...Ben de çok geç evlenmedim ama oğlumu geç doğurdum. :))) O şimdi 5 yaşını doldurmak üzere, ben de üniversiteyle gençleşiyorum.:)) Rahmetli babam hep derdi bana, eğer bunamak istemiyorsan entelektüel çalışmayı bırakma diye, ben de onun tavsiyesine uyuyorum.:)

Ders çalışmak gençleştirir mi diyorsun
Ben de sürekli okumayı, yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum.
Bu sene işletme bitsin seneye imkanım olursa başka bir bölüm okumak isterim.
Çok değişik bilgiler öğreniyoruz.
Rahmetli baban gerçekten haklıymış bu konuda

merhaba cagla ben işletme fakultesi 2. sınıfım güz dönemine 64 ünitem var calısmam gerekenn Allah yardımcımız olsun:))

Kitap okumak, yazı yazmak ya da ders çalışmakla beyin sürekli aktif halde olduğu için bunamayı geciktirir diye düşünüyordu. 82 yaşında kaybettim babamı, son güne kadar halen blog yazıyordu internette. Şimdi bile alzheimer olmamak için bulmaca çözün, sudoku çözün diyorlar ya, aynı mantık diye düşünüyorum...

Ben de okumayı çok seviyorum, imkan olsa okumak istediğim öyle başka bölümler var ki...Ama ömür yetmez tabii, bir yerde de dur demem lazım kendime...

merhaba cagla ben işletme fakultesi 2. sınıfım güz dönemine 64 ünitem var calısmam gerekenn Allah yardımcımız olsun:))

H.geldin çağlacım sende mi buradasın. Ee kayıtlar başladı ders çalışmaya başlıyorum ekim başında:) Kursta başlıyor hehe tempo iyice artacak:))

kızlar interbnetten kayıtyaptırdıktan sonra bankaya gidip ödemeyi yaptıktan sonra ne yapıyoruz.

bandrol ne yapıştıracağız.ben unuttum ya.

Birde sınav tarihleri hakkında bilgisi olan varr mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…