Mrb arkadaşlar,bende yarın kayıtt yenileyip çalışma maratonuna başlayacağım inş
Size bişey sormak istiyorum ben gazi çocuğum bizden ücret almıyorlarmış ama bunun belgesi varmış nerden alabilirim? daha önceki yatırdıklarımı geri alabilirmiyim acaba ? :26: Tşk ederim şimdiden
Mrb arkadaşlar,bende yarın kayıtt yenileyip çalışma maratonuna başlayacağım inş
Size bişey sormak istiyorum ben gazi çocuğum bizden ücret almıyorlarmış ama bunun belgesi varmış nerden alabilirim? daha önceki yatırdıklarımı geri alabilirmiyim acaba ? :26: Tşk ederim şimdiden
kızlar merhaba benşde alın aranıza motive olmaya ihtiyacım var..3.sınıf iktisatım alttan bir dersem var..bu yıl toplam 8 ders alıcam ünite sayım toplam 68 diye biliyorum...
üzüldüğüm takıldığım nokta şu;iktisat bölümünü seçerek hata mı yaptım birinci sınıfta zar zor kursa giderek matematık dersini geçtım bu yıl matematıksel iktisat var şok oldum..matematıksel ikitsat dersını nasıl vericem taktım kafaya..diğer derslerde zor olanlar var..kursa gidicem bu dersten ama verebilecek mıyım..bu dersı alan gecen varsa bana yazsın derdime ortak olsun..
listeye benıde ekleyın lutfen takıpteyım bende unıte sayılarım düştüğünü
gördukçe motıve olucam topiği açan arkadaş çok ıyı yapmış..
Ahhhh OZ'u nasıl severdim.:))) Law and Order SVU'da oynayan adam oynuyordu, biraz psikopat bir diziydi ama çook güzeldi.:))) Ben bir ara dizimaxe fena sarmıştım, ama sevdiğim diziler hep criminal minds, law and order tarzı olduğu için artık seyredemiyorum, oğlan da seyretmesin diye.
Bu arada, günaydınlar herkeseee.:))) Aöf'ye gittim, bütün kitaplarımı aldım, yaşasıın :))). Atatürk aöf'ye de paramı yatırdım, şimdi erzuruma belgelerimi yollayacağım, ondan sonra dersleri görebileceğimi umuyorum.:))) Bankada hiç sıra yoktu, büroda hiç sıra yoktu, bandrolümü yapıştırdılar, kitap sırası da yoktu, yani her şeyim rast gitti.:)))
Ee ben buralardayım takıldığın birşey olursa seve sevede yardım ederim...
bu arada listeye girmesemde bu başlıkta yazabilir miyim konu sahibesi ?
Canım, sorduğun soruyla ilgili bir internet sayfasına ulaştım, aşağıya linkini koydum, umarım sana yardımcı olur. Özellikle yorum kısmında neler yaptıklarını anlatıyorlar, sanırım sorunun cevabını oradan öğrenebilirsin...
Gazi Çocukları Açıköğretim Katkı Payı Ödeyecek mi? | Gazi Haber, Şehit Gazi, Şehitler,Gaziler,Gazi
Bir şeyimizde benzemesin canım yaaa
Ne güzel bütün işlerin rast gitmiş , bende geçen sene ki gibi 4 ayrı ilden kitap toplamam umarım .
Hoşgeldin gamzeli , kredili sistemden sonra bazı bölümlerde dersler tamamen değiştiği için (örn.benim bölüm) yardımcı kitap ve soru bankası yoktu .
İşletme de böyle bir durum yok diye biliyorum , işletme okuyanlar daha doğru cevap verirler.
Bebeğinide sağlıkla büyüt inşallah , zor olacaktır tabii . Ben aöf e başladığımda oğlum 3 yaşındaydı , uyku saatleri , oyunları falan belli olduğu için zorlanmadım ama senin bebeğin çok küçük daha .Uyuduğu zamanları denk getir.
Burada bizimle motive olmak istersen , listeye alabilirim ismini ?
Siz bilmezsinizbu hapisane dizi manyaklığı ilk O.Z vardı cine 5 de , onunla başlamıştı bende , bende o zamanlar liseyden mezun olmuştuum
Eski dizi , belki şimdi cazip gelmez ama bir bakın netten , o da güzeldi.
Yapma Aus abla yaşın ortaya çıkacak
Cine 5 o zamanlar bu diziyi şifreli vermiyor muydu
Yapma Aus abla yaşın ortaya çıkacak
Cine 5 o zamanlar bu diziyi şifreli vermiyor muydu
Sedulucuğum, o da bir şey mi, ben trt'nin tek kanal olduğu dönemi, trt2'nin açılışını hatırlıyorum...
Yaşlandık işte, aynı yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladım, bizim zamanımızda...diye başlayan cümleler kuruyorum eyvah ki ne eyvah...
Yok yok şifresizdi , bazı diziler şifresiz veriliyordu .
Şifreli dizi ve filmlerinde ilk 5- 10 dakikası veriliyorduBen bakmıyordum bakanların yalancısıyım
Sedulucuğum, o da bir şey mi, ben trt'nin tek kanal olduğu dönemi, trt2'nin açılışını hatırlıyorum...
Yaşlandık işte, aynı yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladım, bizim zamanımızda...diye başlayan cümleler kuruyorum eyvah ki ne eyvah...
Off yaaa , bak Trt 2 açıldı ya , biz abimle tv izleme programı bile yapmıştık çizelge
Çakışan programlar için üzülüyorduk bile , şimdi kaydet sonra izle , heeey gidi günler heeeey
Favorim origami teyze idi ,
Nostalji yapalım azıcık ....
Eki Görüntüle 807523
Hatırladın mı arkadaşıııım ??Hepsini çok güzel yapardım da birgün penguenin başını kaçırdım , uyuz abimde göstermedi , onu yapamamıştım .O da yaptığı penguenle hava atıyordu bana , gazabımdan korktuğu için de gece çekyatın altında saklıyordu pengueni
Ben 90lara yetiştim anca
Bi kaç sene sonra bende bizim zamanımızda diye cümlelere başlayabilirim.
O zaman annemle mi yaşıt oluyorsun ki ?
70ler çocuğu annem
Bak yine yaaa
Araştırmacı ruhumuz hemen harekete geçmiş ikimizinde
Galiba annen yaşındayım, ya da en azından yakınım sedulucuğum. :))) 77'liyim ben, 4 ay sonra da 37 yaşımı bitirip 38'imden gün almaya başlayacağım. :)))
Daha gençsin genç
Annemde 71li erken evlenince yaş farkımız az oldu. Arkadaş gibi büyüdük birlikte
Daha bu yaşlarda ne var ki en güzel zamanlar.
Ne güzel, benim annemle yaş farkım biraz var...Ben de çok geç evlenmedim ama oğlumu geç doğurdum. :))) O şimdi 5 yaşını doldurmak üzere, ben de üniversiteyle gençleşiyorum.:)) Rahmetli babam hep derdi bana, eğer bunamak istemiyorsan entelektüel çalışmayı bırakma diye, ben de onun tavsiyesine uyuyorum.:)
Ders çalışmak gençleştirir mi diyorsun
Ben de sürekli okumayı, yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum.
Bu sene işletme bitsin seneye imkanım olursa başka bir bölüm okumak isterim.
Çok değişik bilgiler öğreniyoruz.
Rahmetli baban gerçekten haklıymış bu konuda
merhaba cagla ben işletme fakultesi 2. sınıfım güz dönemine 64 ünitem var calısmam gerekenn Allah yardımcımız olsun:))