Ohooooo Prison Break ler konuşulmuş.
Benim favori dizimdi bir zamanlar. Her bölümü çıktığı gibi izledim.
Sara daha sonra walking dead dizisinde de oynadı ama gıcık oldum o dizide ona
T bag manyak birşey ya adam rolünün hakkını veriyor o gıcıklık duygusunu hissettiriyor insana
Ah ulen ah prison break izlerken kaç yaşındaydım şimdi kaç yaşındayım
sorma canım yaa, prsion break hayranı değil resmen hastasıyım
ya deli gibi izliyorum... ramazanda bir ay içinde bütün 4 sezonu devirdim izledim, yetmedi şimdi tekrar başladım...3. sezondayım..bitsin bidaha izlicem :) psikopata bağladım resmen...evet t bag çok başarılı gerçekten, öyle bir rolü ancak o kaldırırdı ve çok güzel başardı... ama ne olursa olsun ben mahone hayranıyım
michaelin bütün dövmelerinin sırrını çözdü.. helal olsun... bu arada ben yeni izliyorum ya bu diziyi, sevineyim mi yani şimdi..
hani yaşım genç mi oluyor bu durumdaprisonun çıktığı zaman biz bebe sayılırdık dimi dimi dimi
İlk 2005 te çıktı canım.
O zamanlar liseden yeni mezun olmuştum.
Şimdi mezun olalı 8 sene geçti peh
Ben önce O.C yi bitireyim tekrar başlarım prison break manyaklığına
of ya ozaman genç sayılmıyorumbende 2004 de mezun oldum liseden 86 lıyım tüh görüyomusun
prisona geri dönüş yap da beraber izleyelim yaa, hem dedikodusunuz yaparız daha zevkli olur...
Ben senden 3 yaş küçük kalıyorum89luyum ama okula erken gittiğim için hep 88 ve 87 liler arkadaşım oldu.
Hafta sonu açılışı yapıyorum o zaman prison için
Merhaba arkadaşlar. bende işletme 4.siniftayim.9 aylikta bir bebeğim var bu sene nasıl ders caliscam hic bilmiyorum:) krediliye gecince yardımcı kitaplar kalkmış diye duydum dogru mu buben hep yardımcı kitaplardan çalışarak geçtim
İlk 2005 te çıktı canım.
O zamanlar liseden yeni mezun olmuştum.
Şimdi mezun olalı 8 sene geçti peh
Ben önce O.C yi bitireyim tekrar başlarım prison break manyaklığına
Ausu ablacım benim 8 dersim var . Dün kayıt yenilemeyi yaparken baktım sadece 1 ders kalmış onu da alayım güz dönemine seneye ders bırakmıyım dedim . inşallah hiç ders bırakmam .ünite sayılarını bir ara toplayıp söyleyeceğim
EE Ne zaman ders çalışmaya başlıyouzzzzz
Bugün kitaplarımı almaya gittim..
10 dersten, 9unu verdiler, öyle çok şaşırdım ki..
2-3 tane alır gelirim diyordum.. :79:
Aus ablacım, hal ve gidişat: Derslerden korkan..
Siz bilmezsinizbu hapisane dizi manyaklığı ilk O.Z vardı cine 5 de , onunla başlamıştı bende , bende o zamanlar liseyden mezun olmuştuum
Eski dizi , belki şimdi cazip gelmez ama bir bakın netten , o da güzeldi.
Merhaba arkadaşlar. bende işletme 4.siniftayim.9 aylikta bir bebeğim var bu sene nasıl ders caliscam hic bilmiyorum:) krediliye gecince yardımcı kitaplar kalkmış diye duydum dogru mu buben hep yardımcı kitaplardan çalışarak geçtim
Kızlar günaydın, acaba atm den yatırılabiliyor mu kayıt yenileme harcı?
Garengciğim, yatırılabiliyor diye hem okudum hem duydum ama ben gişeden yatırdım...
kızlar merhaba benşde alın aranıza motive olmaya ihtiyacım var..3.sınıf iktisatım alttan bir dersem var..bu yıl toplam 8 ders alıcam ünite sayım toplam 68 diye biliyorum...
üzüldüğüm takıldığım nokta şu;iktisat bölümünü seçerek hata mı yaptım birinci sınıfta zar zor kursa giderek matematık dersini geçtım bu yıl matematıksel iktisat var şok oldum..matematıksel ikitsat dersını nasıl vericem taktım kafaya..diğer derslerde zor olanlar var..kursa gidicem bu dersten ama verebilecek mıyım..bu dersı alan gecen varsa bana yazsın derdime ortak olsun..
listeye benıde ekleyın lutfen takıpteyım bende unıte sayılarım düştüğünü
gördukçe motıve olucam topiği açan arkadaş çok ıyı yapmış..
Teşekkür ederim,Bir deneyeceğim atm yi onaylarsam buraya yazarım.