- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
amin bacım güzel dualarla ve güzel icraatlerle buluşmak ümidiyle
he vallaaaa gazelll bu arada ben bayadır açtım yiyozz domatesi biberi vs... seneye daha çok yapacammm helede domatessss kesin daha çok koycammm kavanozaaa:) inşallah ölmezde sağ kalırsak hani bu arada hakkaten ha aus da pek gireemz olmuş sakın hamiş olmasınnn dermişimmmmmmmmmmm
gözdecim kıssssssssss selamı sabahı kestin haaaa doğumgünüde neymiş gurbannn az harca azz :)
amaninnnnnnn gazellll tutuşturdun beni kıssssssssss şimdiiii amannn böyle yer belli oluncaaa bitirmediğim her konu mideme sancı yapıyorrrrrrrr abovvvvvvvvvv ne yapsamki bacımmm
aus hamiş değil de, devre mülklerde tatil yapıyor gökçem....
bizde burda ders çalışıyoruz pehh....
yap kuzum yap, bende biberleri fazla koymadığıma üzüldüm, benimkiler bitti çoktan
domates var biraz..onu da yemeklere iki kaşık ekliyorum, hiç hormonsuz ohh mis...
ölmezsek sağ kalırsak yapalım inşallah kuzum...
bu arada daha sınava 10 günden fazla var gökçem, don't panic ok???
benimde sınav yerim konyanın en uzak köşesi çıkmış sinirden geberdim...sabahın 6'sında kalkmam lazım, bir otobüs, bir tramvayla gidilecek...annemler konyanın bir ucunda, sınav yeri diğer ucunda offffff
bende şans olsa anamdan oğlan doğardım...
eşim de girecek sınava, onda da ne şans var yahu, annemgilin evine 5 dakka mesafede sınav yeri
böyle şans mı olur yaaaa....
bana diyor ki, sen 6 da kalk anca yetişrisin
bende 9,30 a 10 dakka kala kalakr giderim diyor