2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

amin bacım güzel dualarla ve güzel icraatlerle buluşmak ümidiyle

he vallaaaa gazelll bu arada ben bayadır açtım yiyozz domatesi biberi vs... seneye daha çok yapacammm helede domatessss kesin daha çok koycammm kavanozaaa:) inşallah ölmezde sağ kalırsak hani:KK66: bu arada hakkaten ha aus da pek gireemz olmuş sakın hamiş olmasınnn dermişimmmmmmmmmmm:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
gözdecim kıssssssssss selamı sabahı kestin haaaa doğumgünüde neymiş gurbannn az harca azz :)

amaninnnnnnn gazellll tutuşturdun beni kıssssssssss şimdiiii amannn böyle yer belli oluncaaa bitirmediğim her konu mideme sancı yapıyorrrrrrrr abovvvvvvvvvv ne yapsamki bacımmm:KK16:

aus hamiş değil de, devre mülklerde tatil yapıyor gökçem....:63:
bizde burda ders çalışıyoruz pehh....:KK14:

yap kuzum yap, bende biberleri fazla koymadığıma üzüldüm, benimkiler bitti çoktan :KK5:
domates var biraz..onu da yemeklere iki kaşık ekliyorum, hiç hormonsuz ohh mis...:KK14:
ölmezsek sağ kalırsak yapalım inşallah kuzum...

bu arada daha sınava 10 günden fazla var gökçem, don't panic ok??? :KK14:
benimde sınav yerim konyanın en uzak köşesi çıkmış sinirden geberdim...sabahın 6'sında kalkmam lazım, bir otobüs, bir tramvayla gidilecek...annemler konyanın bir ucunda, sınav yeri diğer ucunda offffff
bende şans olsa anamdan oğlan doğardım...:KK5:
eşim de girecek sınava, onda da ne şans var yahu, annemgilin evine 5 dakka mesafede sınav yeri :KK53:
böyle şans mı olur yaaaa....
bana diyor ki, sen 6 da kalk anca yetişrisin :KK47:
bende 9,30 a 10 dakka kala kalakr giderim diyor :KK47::KK47::KK47::KK47:

Günaydınlar :KK16:

Hafta sonundan beri kısa süreli tatilimizdeyiz. Adapazarı taraflarına geldik , devre mülke .

Tabii ders çalışmak hak getire .

Hemen geçmişe dönüyorum , göz ucu ile baktım tüm ünitelerini bitiren bir gözde gördüm sanki :KK52: birde gurbet bitirmiş , anzer 30 küsür ünite bildirmiş ....Ooooo tatile çıkmamı beklediğinizi bilseydim daha önce çıkardım :KK1:

Neyse , ben görevime döneyim :KK55: KK nın enleri yarışmasından haberi olmayan var mı ? Hem aöf sayfamız , hem mutfak sayfamız hem de aramızdan bir çok arkadaş farklı kategorilerde aday .Tüm kategorilere bakın bence , çok eğlenceli bir yarışma .
eline sağlık cnm liste için:KK16::KK16::KK16:
Tamam canım benim ihmal etmeyerek en kısa zamanda hasYaneye :KK1: gideceğim , benim jet sosyeteden neyim eksik :KK12:

Evlilik resmimizde de gencecikmişim yahu kaç sene öncesine gidiverdim .

Angry Birds müüüü :KK52::KK52::KK52: Çocuklarımızda aynı be arkadaşım . Bizde de var o çılgınlık .Oyunun her türlü versiyonunu oynadı.
Ben şimdi kutu oyununu aldım angrynin , hem telefondan uzaklaşmış oldu hemde beraber oynabiliyoruz , çok zevkli :KK55:

Hazır mısın doğum gününe ? Yarındı değil mi ? Yarın yola çıkacağım eve doğru 4 gün geçti gitti olacak , umarım unutmam :26:

Arzu senin kendini ya da olayı tasvir cümlelerine bayılıyorum , zevkle takip ediyorum , ailecek izliyorum :KK52:

Canım benim , hem üniteleri bitirmişsiniz hem staja başlıyorsun , ne güzel haberlerle gelmişsin :KK16:

O 2 ünityide bitirdiğini hayal ederek tabloya tamamı bitti olarak geçiyorum . Pastan nasıl oldu bakalım ? :KK6:
Yine döktürmüşsündür . Mutfak topiğimiz , aöf ve aus yarışmada bilgine :KK42:

Annenin doğum gününü bende kutlarım canım , Allah sizlerle beraber hayırlı , sağlıklı , güzel mi güzel , huzurlu bir hayat nasip etsin .

Staj için dualarımdasın .
:KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Tebrikleeeeeeeeeeeeeeer .

Süper zamanla 2 hafta soru çözer , pekiştirirsin .

Ben hiç soru çözmüyorum , zaten vaktim kalmıyor , son dakka bitiyor ünitelerim . Ama eğer erken bitirseydim :KK37: , aklımın takıldığı , çalışırken içime sinmeyen üniteleri tekrar ederdim , sonra soru çözerdim .

Amin canım amin , hata bizde tabii :KK20: Herkes planlı programlı çalışırken biz yan geldik yattık .Hoş ben hala yatıyorum , bu hafta kesin başlamam lazım artık , yoksa günler yetmeyecek ve bazı üniteleri yetiştiremeyceğim.

Sende başlamışken bırakma tatlım , 2 haftacık sıkalım dişimizi :KK31:

Selamlar anzer , yoktun evet ne zamandır ama dönüşün muhteşem olmuş , ekliyorum hemen .
saol cnm şimdi tekrar ünite arkasındakı soruları çözüyorum bıde muratda özetlı sorulara bakıyorum:21::21:
gözdem öncelikle tebrik ederim bitti gitti işte koca koca üniteler...aferin bize :KK52:
ben de eğer test çözmelere başlamasaydım biteri arapçadan 4 kaldı sadece, ama arapçayı bilerek sündürüyorum böyle, çünkü sınava kadar arapça ile uğraşmak istiyorum, bitinüyle bitirip rafa kaldırmak istemiyorum çünkü unutuyorum hemen :KK53:
o yüzden taze tutmaya çalışıyorum haliyle elimde kitap sürekli :KK14: bir yandan da test çözüyorum 3 dersimin genel tekrarı bitmiş durumda şükürler olsun...

bu arada anneciğinin ellerinden öper sağlık mutluluk dilerim...nice yaşlara hep beraber erişin inşallah...:KK34:
haa sakın yemek topiğine pastayı eklemeyi unutma yolarım saçlarını :KK4:
stajında hayırlı olsun inşallah...sabah evden çıkarken dua ederek çık hayırlı olmasını dile bildiğin sureleri oku, ve rabbine sana bugünleri gösterdiği için şükür et canım...en son olarak da staja gittiğin yerin kapısından sağ ayakla gir besmele ile...
gör bak nasıl güzel olacak senin için herşey....
gözdem bu arada bana bi akıl versen :KK5:
sen geçen yıldan inkılaptan tecrübelisin, ben ders çalışmalarına başladığımda ilk inkılaptan başlamıştım iyi halt yemişim :KK37:
şuan hiç bişey aklımda yok..inan hiçbiri kalmadı aklımda...
soru çözerek tekrar yapayım diyorum ama eminim sorular hep yanlış çıkacak..
soru çözmeden önce bi tekrar yapayım diyorum ama nasıl bi tekrar??
geri dönüp okusam asla vaktim yetmez...
ünite sonlarındaki özetlerde çok basit almış...
ne yapsam sence bi akıl ver...nasıl bişey yapayım...bildiğin bi özet sitesi varmı inkılapın???

tebrik ederim canım, benim de 4 ünitem kaldı ama sabredemedim bitmeden başladım test çözmeye...
ben soru çözüyorum, ve soruları çözerken bilemediğim yanlış yaptığım yerleri işaretleyip hemen kitabı açıp o kısmı okuyorum...
böyle bi tekniğim var benim canım...yoksa yeni baştan bütün dersleri tekrar gözden geçiremem, ne zamanım var ne imkanım...
en güzeli soru çözmek...
senınde az kalmıs cnm inş emegımızın karsılıgını alırız:KK16:

tamam canım benim ihmal etmeyerek en kısa zamanda hasyaneye :KK1: Gideceğim , benim jet sosyeteden neyim eksik :KK12:

evlilik resmimizde de gencecikmişim yahu kaç sene öncesine gidiverdim .

angry birds müüüü :KK52::KK52::KK52: çocuklarımızda aynı be arkadaşım . Bizde de var o çılgınlık .oyunun her türlü versiyonunu oynadı.
Ben şimdi kutu oyununu aldım angrynin , hem telefondan uzaklaşmış oldu hemde beraber oynabiliyoruz , çok zevkli :KK55:

Hazır mısın doğum gününe ? Yarındı değil mi ? Yarın yola çıkacağım eve doğru 4 gün geçti gitti olacak , umarım unutmam :26:

arzu senin kendini ya da olayı tasvir cümlelerine bayılıyorum , zevkle takip ediyorum , ailecek izliyorum :KK52:

canım benim , hem üniteleri bitirmişsiniz hem staja başlıyorsun , ne güzel haberlerle gelmişsin :KK16:

O 2 ünityide bitirdiğini hayal ederek tabloya tamamı bitti olarak geçiyorum . Pastan nasıl oldu bakalım ? :KK6:

Annenin doğum gününü bende kutlarım canım , allah sizlerle beraber hayırlı , sağlıklı , güzel mi güzel , huzurlu bir hayat nasip etsin .

Ben hiç soru çözmüyorum , zaten vaktim kalmıyor , son dakka bitiyor ünitelerim . Ama eğer erken bitirseydim :KK37: , aklımın takıldığı , çalışırken içime sinmeyen üniteleri tekrar ederdim , sonra soru çözerdim .

amin canım amin , hata bizde tabii :KK20: Herkes planlı programlı çalışırken biz yan geldik yattık .hoş ben hala yatıyorum , bu hafta kesin başlamam lazım artık , yoksa günler yetmeyecek ve bazı üniteleri yetiştiremeyceğim.

selamlar anzer , yoktun evet ne zamandır ama dönüşün muhteşem olmuş , ekliyorum hemen .

ausum iyi tatiller iyi dinlenmeler canım oooohh valla keyfini çıkart oraların bizim yerimize de bol bol huzur temiz havalar depola :KK9: :KK9:
Evet arşivlerden buldum evlilik fotonuzu am sen yine gah gençliğim yok yaşlanmışım muhabbetlerine giriştin al şimdiki fotonu da buldum :118: Oldu m ausum ailecek çekilmiş fotonuzu bulabildim sen yanındaki eşin diğeride yusuf :KK9: :KK9: :KK9:

günaydınlar :KK16:

Hafta sonundan beri kısa süreli tatilimizdeyiz. Adapazarı taraflarına geldik , devre mülke .

Tabii ders çalışmak hak getire .

Hemen geçmişe dönüyorum , göz ucu ile baktım tüm ünitelerini bitiren bir gözde gördüm sanki :KK52: Birde gurbet bitirmiş , anzer 30 küsür ünite bildirmiş ....ooooo tatile çıkmamı beklediğinizi bilseydim daha önce çıkardım :KK1:

Neyse , ben görevime döneyim :KK55: Kk nın enleri yarışmasından haberi olmayan var mı ? Hem aöf sayfamız , hem mutfak sayfamız hem de aramızdan bir çok arkadaş farklı kategorilerde aday .tüm kategorilere bakın bence , çok eğlenceli bir yarışma .

tünaydınlar en güzel günler ausum :KK54:
Kk nın enleri yarışmasına birz baktım auscum diğerlerine bakıcam çok saolasın bizi aydınlatıp haber verdiğin için :KK8:

amin bacım güzel dualarla ve güzel icraatlerle buluşmak ümidiyle

he vallaaaa gazelll bu arada ben bayadır açtım yiyozz domatesi biberi vs... Seneye daha çok yapacammm helede domatessss kesin daha çok koycammm kavanozaaa:) inşallah ölmezde sağ kalırsak hani:KK66: bu arada hakkaten ha aus da pek gireemz olmuş sakın hamiş olmasınnn dermişimmmmmmmmmmm:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
Gözdecim kıssssssssss selamı sabahı kestin haaaa doğumgünüde neymiş gurbannn az harca azz :)

amaninnnnnnn gazellll tutuşturdun beni kıssssssssss şimdiiii amannn böyle yer belli oluncaaa bitirmediğim her konu mideme sancı yapıyorrrrrrrr abovvvvvvvvvv ne yapsamki bacımmm:KK16:

amiin gökçecim evet güzel dualada ve icraatlerde buluşmak ümidiyle sana katılıyorum :KK34:
Sanırım öğretmensin geçen öğretmenler gününü kutlamıştım da senin öğretmen olduğunu bilmiyordum ve zaten hiç karşılaşıp muhabbet edememiştik fakat gözde demişti aramızda gökçe var öğretmen diye heralde o gökçe sen olmasın :KK9: Ne öğretmenisin :KK28:

sınav yerleri açıklandı dendi ama ben öğrenci otomasyonuna baktım daha yüklenmemiş sizler sınav yerlerinizi öğrenebildiniz mi :KK28: heralde bana özgü bi durum değil :KK9:

sınav yerleri açıklandı dendi ama ben öğrenci otomasyonuna baktım daha yüklenmemiş sizler sınav yerlerinizi öğrenebildiniz mi :KK28: heralde bana özgü bi durum değil :KK9:

ben öğrendim cnm cumartesı hem sabah 9.30
hemde 2 de ıkısıde ayrı okulllarda:KK19::KK19:

çok muhterem topik arkadaşlarım :KK9: :KK9: :KK9: Ausum :KK16: Biberoncum :KK54: Gökçecim :KK54: Gözdecim :KK54: Betülcüm :KK54: Cnacuncum :KK54: Ve tüm arkadaşlarım..sınav belgesi hakkında başımdan geçen bi olayı paylaşmak istedim sizinle ona göre sizlerde dikkat edin :KK34:
Geçen sene sınava girerken sınav giriş belgesinin çıktısını alamadım evde prınter yoktu internet cafeden de çıktıyı alamadım o dönem canım babamı kaybetmiştim takdir edersinizki çok üzgündüm derslere bile sırf mezun olcam diye mecburen baktım çok kafam almasada.. Ve sınavda,ilk gün pasoymuş kimlik kartıymış onlara baktılar klasik olarak,sınava girebildim..fakat ikinci gün..yine paso filan belgelere baktılar sınav giriş belgemin olmadığını görünce problem yarattılar..beni ben olduğumu kanıtlayan belgelerim var olmasına rağmen tutturdular belge yoksa sınavada giremezsiniz diye..o an mecburen üzüntümü dile getirdim bakın ben çok yakın zamanda böyle böyle bişey yaşadım kafam çok karışıktı sınava bile zor giriyorum dememe rağmen karşımdaki müdür o kadar duyarsız ve katıydıki sınava almadı beni ve 1 seneme maloldu bu şey..sonra büroda bölüm başkanıyla konuştum bu durumu.. Bana kimlik kartından biri eksik olsaydı tabiki hakkı vardı o müdürün seni sınava almaması fakat sınav belgenin olmaması ve mazeretinin olması ..sınava alabilirdi insiyatifine kalmış bi durumdu dedi.. Bencede insiyatifine kalmış bi durumdu..neyse artık geçen geçti siz siz olun böyle bi hata yapmayın,hiç belli olmuyor yapılamaz denilen böyle küçük şeylerde bile yapılabiliyor benden uyarması arkadaşlarım :KK34:

E nihayet bende öğrendim sınav yerlerini ama gurbette olduğu gibi bana da aynı şeyi yapmışlar hem sabah hem öğlen ve ayrı yerler :KK35: Ve sabah tek ders öğlen tek ders oh ne güzel :KK36:

Tamam canım benim ihmal etmeyerek en kısa zamanda hasYaneye :KK1: gideceğim , benim jet sosyeteden neyim eksik :KK12:

Evlilik resmimizde de gencecikmişim yahu kaç sene öncesine gidiverdim .

Angry Birds müüüü :KK52::KK52::KK52: Çocuklarımızda aynı be arkadaşım . Bizde de var o çılgınlık .Oyunun her türlü versiyonunu oynadı.

Arzu senin kendini ya da olayı tasvir cümlelerine bayılıyorum , zevkle takip ediyorum , ailecek izliyorum :KK52:

Canım benim , hem üniteleri bitirmişsiniz hem staja başlıyorsun , ne güzel haberlerle gelmişsin :KK16:

Annenin doğum gününü bende kutlarım canım , Allah sizlerle beraber hayırlı , sağlıklı , güzel mi güzel , huzurlu bir hayat nasip etsin .

Amin canım amin , hata bizde tabii :KK20: Herkes planlı programlı çalışırken biz yan geldik yattık .Hoş ben hala yatıyorum , bu hafta kesin başlamam lazım artık , yoksa günler yetmeyecek ve bazı üniteleri yetiştiremeyceğim.

Selamlar anzer , yoktun evet ne zamandır ama dönüşün muhteşem olmuş , ekliyorum hemen .

Aynwn öyle ABLACIM BİZ HAKETTİK BUNU :KK47:

bENDE o yüzden panikledim aslında yetişmeyecek diye :18: az kaldı az ama biz azimle bitireceğiz son gün bile olsa önemli olan yetriştirmemiz ablacım

sen yaparsın yapar son hafta veririsin kendini derslere . bende evde olsaydım ahh ahh:KK14:

Sınav yerlerim berbatt :KK14:

Benim tüm konular bitti Aus abla
Haftaya artık tekrarlara başlayacağım.

Sınav yerime de baktım eve çok yakın iki günde rahatım hem bi de öğleden sonra sınavlar 2 de :KK1:
Oh oh pek bi keyfim yerine geldi :KK9:

E nihayet bende öğrendim sınav yerlerini ama gurbette olduğu gibi bana da aynı şeyi yapmışlar hem sabah hem öğlen ve ayrı yerler :KK35: Ve sabah tek ders öğlen tek ders oh ne güzel :KK36:

ya cnm 4.sınıf derslerı hep öğlen ama bana sabahta ders vermısler anlamadım hıç alttan dersımde yok benım :KK31::KK31:
normalde turk vergı sıstemı var 4 sınıflarda ama ben o dersı hazırlıkta okudugum için bana vermemısler onun yerıne uluslararası işletmecılık vermısler
benımde sabah tek ders öğlen 2 ders kolay gelsın hepımıze

çok muhterem topik arkadaşlarım :KK9: :KK9: :KK9: Ausum :KK16: Biberoncum :KK54: Gökçecim :KK54: Gözdecim :KK54: Betülcüm :KK54: Cnacuncum :KK54: Ve tüm arkadaşlarım..sınav belgesi hakkında başımdan geçen bi olayı paylaşmak istedim sizinle ona göre sizlerde dikkat edin :KK34:
Geçen sene sınava girerken sınav giriş belgesinin çıktısını alamadım evde prınter yoktu internet cafeden de çıktıyı alamadım o dönem canım babamı kaybetmiştim takdir edersinizki çok üzgündüm derslere bile sırf mezun olcam diye mecburen baktım çok kafam almasada.. Ve sınavda,ilk gün pasoymuş kimlik kartıymış onlara baktılar klasik olarak,sınava girebildim..fakat ikinci gün..yine paso filan belgelere baktılar sınav giriş belgemin olmadığını görünce problem yarattılar..beni ben olduğumu kanıtlayan belgelerim var olmasına rağmen tutturdular belge yoksa sınavada giremezsiniz diye..o an mecburen üzüntümü dile getirdim bakın ben çok yakın zamanda böyle böyle bişey yaşadım kafam çok karışıktı sınava bile zor giriyorum dememe rağmen karşımdaki müdür o kadar duyarsız ve katıydıki sınava almadı beni ve 1 seneme maloldu bu şey..sonra büroda bölüm başkanıyla konuştum bu durumu.. Bana kimlik kartından biri eksik olsaydı tabiki hakkı vardı o müdürün seni sınava almaması fakat sınav belgenin olmaması ve mazeretinin olması ..sınava alabilirdi insiyatifine kalmış bi durumdu dedi.. Bencede insiyatifine kalmış bi durumdu..neyse artık geçen geçti siz siz olun böyle bi hata yapmayın,hiç belli olmuyor yapılamaz denilen böyle küçük şeylerde bile yapılabiliyor benden uyarması arkadaşlarım :KK34:

Uyarın için çok teşekkürler Dolmacığım :KK54: ALLAH(C.C) babana rahmet etsin başın sağolsun arkadaşım...

Uyarın için çok teşekkürler Dolmacığım :KK54: ALLAH(C.C) babana rahmet etsin başın sağolsun arkadaşım...

Allah razı olsun Betülcüm saolasın..ne zamandır görünmüyosun kpss aöf bayağı bi yoğunluğun içindesin Allah kolaylıklar versin ama bizi de lütfen ihmal etme özlüyoruz seni bak onu da söyliyeyimde :KK16:

Allah razı olsun Betülcüm saolasın..ne zamandır görünmüyosun kpss aöf bayağı bi yoğunluğun içindesin Allah kolaylıklar versin ama bizi de lütfen ihmal etme özlüyoruz seni bak onu da söyliyeyimde :KK16:

mekanı cennet olsun inşallah...rabbim hayırlı zamanda hayırlı ölüm nasip etsin..kimseyi sevdiklerinin acısı ve hasretiyle imtihan etmesin..:KK5:

X