• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 2013-2014 eğitim yılında anaokulu

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.039
173
malum haziranda ana sınıfı kayıtları başlıyor.şimdiden anaokulu araştırıyorum.aslında özel kreşe gidiyor 1 yıl daha mı beklesem diyorum ama okula alışması da gerek.anaokulları yarım gün, yarım gün birini bulmam lazım çocuğa bakıcak, napıcamı şaşırdım bu konuda fikri olan varmı sizler yazdırıcakmısınız anaokuluna

Son düzenleme:
merhabalar; öncelikle çocuğun yaşını belirtseydiniz daha iyi yardımcı olabilirdik. yine de eğer çocuğunuz bir sonraki sene ilkokula başlayacaksa mutlaka anaokuluna göndermenizi tavsiye ederim.ayrıca anaokullarında tamgün sınıflarıda mevcuttur.sabah 08.00 akşam 17.00 de biter.yarım gün sınıflarıda sabahçı ve öğlenci ailenin tercihine kalmıştır. birde ilköğretim okulları içerisinde bulunan anasınıfları var ki onlarda tamgün seçeneği yok.hepsi yarım gündür.

Merhaba,

Benimde 3,5 yaşında bir oğlum var. 2 yıldır kreşe gidiyor. Önümüzdeki yıl artık devlet anaokuluna göndermek istiyorum ama iyi mi olur kötümü bilemiyorum. Bir yıl daha kreşe devam ettirsem mi yok sa artık aynı okul aynı şeyler sıkılır mı değişklik olur mu onun için bilemiyorum. Ayrıca eğer devlet okulu olursa da iş yerime yakın bir yer olmalı ve tam gün olması gerekiyor. Acaba öyle bir yer bulabilirmiyim ve ya o okula ikametgahtan dolayı kabul ederler mi bilemedim. Siz bu konuyu netleştirdiniz mi? karara vardınız mı?

aslında 1 yıl daha kreşe yollama fikri kafam da netleşti.bende senin gibi iş yerine yakın bir yerde okula yollamak istiyorum ikametgah sıkıntısı olmuyor ben müdürle görüştüm

aslında 1 yıl daha kreşe yollama fikri kafam da netleşti.bende senin gibi iş yerine yakın bir yerde okula yollamak istiyorum ikametgah sıkıntısı olmuyor ben müdürle görüştüm

İstanbulda mısınız? hangi okul? şartları ücretleri nedir? banada uymazsa 1 yıl daha kreşe devam edeceğiz gibi geliyor..

İstanbulda mısınız? hangi okul? şartları ücretleri nedir? banada uymazsa 1 yıl daha kreşe devam edeceğiz gibi geliyor..

evet istanbul emlak konut ilköğretim okulu,yarım gün ana sınıfı ücret 100 tl falandı

Son düzenleme:
Back