• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında Çocuğu 1. Sınıfa Başlayacak Olan Anneler !...

• Konu Sahibi Konu Sahibi irema
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

irema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
40
3
98
İstanbul
Herkese Merhaba..

2008 Mayıs doğumlu oğlum 2013-2014 eğitim yılında 1. sınıfa başlayacak.

İyi bir okul, dahası iyi bir öğretmen arıyorum.Malum kayıtlar Haziranda oluyor, elimizi çabuk tutmalıyız.

İstanbul'da Eyüp, Alibeyköy, Yeşilpınar çevresinde tavsiye edebileceğiniz okul ve öğretmen var mı?

Ya da iyi bir eğitimi olan başka ilçelerdeki okullar da olabilir.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..:16:

Herkese Merhaba..

2008 Mayıs doğumlu oğlum 2013-2014 eğitim yılında 1. sınıfa başlayacak.

İyi bir okul, dahası iyi bir öğretmen arıyorum.Malum kayıtlar Haziranda oluyor, elimizi çabuk tutmalıyız.

İstanbul'da Eyüp, Alibeyköy, Yeşilpınar çevresinde tavsiye edebileceğiniz okul ve öğretmen var mı?

Ya da iyi bir eğitimi olan başka ilçelerdeki okullar da olabilir.

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..:16:

merhaba,
mayıs 2008 doğumlu çocuklar eylül 2013 de henüz 64 aylık olacaklar. 1.sınıfa başlatmak istediğinzden emin misiniz? hala anasınıfına gönderme şansınız var :)

Merhaba arkadaşlar bu forumu aktif yapalım lütfen ,
Benim gibi 1.ci sınıfa başlayacak çocuk anneleri yokmu ,
kızım temmuz 2007 doğumlu ve 1 haziranda internette hangi okula kayıt olacağı açıklanacaktı meb sitesinde ben böyle bir linke rastlamadım :( bilginiz varmı ?

kızım eylülde tam 60 aylık olacak okula başlatsak mı diye düşünüyoruz.2 yaşından beri kreşe gidiyor bir yıl daha anasınıfına giderse sıkılacak benimle fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim...

kızım eylülde tam 60 aylık olacak okula başlatsak mı diye düşünüyoruz.2 yaşından beri kreşe gidiyor bir yıl daha anasınıfına giderse sıkılacak benimle fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim...

benim de oğlum başlayacak canım, eylülde 67 aylık olacak, benim oğlum da aynı okulun önce kreşi sonra anaokulu yani 2 yıldır eğitim alıyor ben o yüzden göndermeye karar verdim çünkü şimdiden ben hep aynı şeylerimi yapıcam diyerek sıkıntısını dile getiriyor ve gelişim açısından da hazır olduğunu düşünüyorum fakat yinede bir anne olarak endişeliyim

Back