- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
saydığın yemekleri şöyle bir değerlendirdim de benimki cins galiba :26: mantar ve kabak yemezben bayılırım oysa ama onun yüzünde yapamıyorum
ama bugün kendime fırında kaşarlı mantar yapmayı istiyorum o isterse yemesin
markette pırasa bulabilirsem onu yapayım diyorum .. yada ıspanak :26: bezelyeyi arefe günü yaptım bayramın birinci günü onu yedik .. havuçlu patatesli yaptım güzel oldu.. kendisi eti çok sever ama kurban bayramında her yerde çiğ et görmekten dolayı, kurbanda asla et yemez .. kurban geçer ondan sonra et yer ilginç dimi :26:
normalde bende kavurma falan yapmak isterim ama işte bi kaç gündür dışarda yedik istanbulda olmamız sebebiyleısrarla sulu yemek yap ne yaparsan yap diyor msnden konuşuyoruz da şimdi, düşünüyorum bende :26:
ıspanak.. pırasa... bunları sevmesi bile candır yaa.

ben mantı yaptım (hazır tabii,buzluktaydı arkadaşımın annesi yapmıştı) yedi yedi, ben mantı sevmem aslında aç kalmamak için yiyorum dedi

eşim kesti kurbanı, kaç gündür de bi güzel yiyyo walla

kavurmadan börek yapmayı düşünüyorum, kalanıyla da bezelye yapsam benim gıcık yemez zannımca.. denemeden sormam lazım.. ilginç olan, yap sen diyo, sonra öyle yapıyo aslnda sevmem fln

bugünü kurtardım da yarına ne yapsam bilmiyorum,etten bıktım ben de yaa.. garnitürden kavurmalı yemek yapıverebilirim belki yerim derse.. olmazsa bakcaz artık bi çaresine..
Son düzenleme: