- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
elab kelimesi de bela kelimesinin harflerinden oluşuyor :18:
hiç düşünmemiştim aslında ela yapmak istemiştim ama kabul etmedi bende eşimin baş harfini koydum elab oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elab kelimesi de bela kelimesinin harflerinden oluşuyor :18:
beray konumuzun tek pro üyesi bu arada sanırım değil mi
vayyy 1000 e doğru koşuyoruz az kaldı...![]()
HoşBuldumm Kader sağoll canımmm :118::118: Nasılsınn İyisindir UmaRımm![]()
beray ve elab....hoşgeldiniz kızlarr![]()
naber tatlım???
aman bela ayı diye paniklionuz demi![]()
beray ve elab hoşgeldiniz![]()
kendimi korku filminde hissettim, sanki her yerden uyaranlar fışkırıyor :44: zaten kıyamet söylentisi de çıktı, eşim dalga geçiyor, mayalar hiç yanılmamışlar şimdiye kadar diye. tövbe tövbe![]()
Hoşbulduk Canım Tanıştığımızaaa Çoook Çook Memnun oldummmmm![]()
Ayyy Çok İyiyimm Bombaa Gibiyimm içim İçimee sığmıyorr Bugünnnn nedendirr Bilmiyorummmm heyuuu heyuuuuu:118::118::118:
![]()
kendimi korku filminde hissettim, sanki her yerden uyaranlar fışkırıyor :44: zaten kıyamet söylentisi de çıktı, eşim dalga geçiyor, mayalar hiç yanılmamışlar şimdiye kadar diye. tövbe tövbe![]()
beray ve elab hoşgeldiniz![]()
İyiyim teşekkür ederim sizleri sormalı
evetttt son 4 sayfa ama koala ilkay10 cileklipasta yok aramızda![]()
Hoşbulduk Canım Tanıştığımızaaa Çoook Çook Memnun oldummmmm![]()
Ayyy Çok İyiyimm Bombaa Gibiyimm içim İçimee sığmıyorr Bugünnnn nedendirr Bilmiyorummmm heyuuu heyuuuuu:118::118::118:
![]()
aman bela mela demeyin kızlar..
dün akşam kanepe de oturuyordum elimde çay bardağı ama kulplu olan hani biraz kupamsı olanlardan..
çayım bitti akrdeşim abla doldurayım mı dedi.ben de kalkmadan havaya uzattım bardağı..
neyse çayıl doldurmasıyla çat çut sesler gedli.2. bardağım bu arada , bardak soğuk değil..
ve sular fışkırdı, çattt ortadan ikiye bardakk:18:
aman bela mela demeyin kızlar..
dün akşam kanepe de oturuyordum elimde çay bardağı ama kulplu olan hani biraz kupamsı olanlardan..
çayım bitti akrdeşim abla doldurayım mı dedi.ben de kalkmadan havaya uzattım bardağı..
neyse çayıl doldurmasıyla çat çut sesler gedli.2. bardağım bu arada , bardak soğuk değil..
ve sular fışkırdı, çattt ortadan ikiye bardakk:18:
ilkaycım henüz geldi..çileğim bugün evde işi gücü vardır..
ayşecikte artık giremiyor eskisi kadar sanırım..
eysaihinde işleri mi var acep sesi çıkmadı bugün pek..![]()
Bana da oluyo öyle şeyler
Bardak çok olmuştur özelikle de misafir gelince.. Bir nebze bardağın çatlamasını anlayabilirim onu ama daha şaşırdığım bişey oldu
Ben kalın porselen kase ile pirinç ölçüsü alıyordum, musluğu az açtım ve soğuk suydu.. Kasenin altı yuvarlak dümdüz bi şekilde pat diye lavaboya düştüeşimde gördü şok olduk
Sıcak su değil birşey değil, pirinç ve daha yeni açtığım azıcık su ile gümledi :26:
göz varmış derler böle olunca:44::44::44:
bana da bulaştırın bana daaaaa![]()