2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlicadi1

Mucizem
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
2.829
3
66
Ankara
2012 için yeni bir sayfa... Umutlar için yeni bir satır... Bebek sahibi olmak için binbir uğraş...

2011 de uğraştık,bir çoğumuz şuanda hamile.. Hamile kalamayanlarımız yeni umutlar ile yeni seneye,yeni sayfaya başlıyoruz...

Aramıza yeni katılanlar,eskiden beri uğraşanlar bebek için uğraşanlar ve hamile arkadaşlarım buyrun sohbete,verimli paylaşımlara,güzel arkadaşlığa...

Hamile Kalmaya Çalışanlar Listesi

[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]:nazar::nazar:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:49::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]isim
[/TD]
[TD="align: center"]dogum tarihi
[/TD]
[TD="align: center"]sat
[/TD]
[TD="align: center"]bat
[/TD]
[TD="align: center"]sorun
[/TD]
[TD="align: center"]sonuc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlicadi1[/TD]
[TD]15.05.1985[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]O Şimdi Eki Görüntüle 332936 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menbeta[/TD]
[TD]10.10.1987
[/TD]
[TD]20 Aralik
[/TD]
[TD]20 Ocak
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]O Şimdi Eki Görüntüle 332936 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeyazGala[/TD]
[TD]15.04.1973[/TD]
[TD]04 Ocak[/TD]
[TD]28 Ocak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]O Şimdi
attachment.php
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]regen
[/TD]
[TD]29.10.1987
[/TD]
[TD]25 Aralik
[/TD]
[TD]30 Ocak
[/TD]
[TD]ters rahim[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rose85
[/TD]
[TD]18.09.1985
[/TD]
[TD]7ocak[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Imreal[/TD]
[TD]01.01.1988[/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD]7 Subat[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KuPPe
[/TD]
[TD]25.10.1984
[/TD]
[TD]13 Ocak
[/TD]
[TD]15 Şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muhasebe_22[/TD]
[TD]05.01.1986[/TD]
[TD]23 Ocak[/TD]
[TD]18 Subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saremnaz[/TD]
[TD]15.02.1983[/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD]22 Subat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi[/TD]
[TD]05.05.1985[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD]25Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardaiz81[/TD]
[TD]28.12.1981[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]ters rahim[/TD]
[TD]Kocisini bekliyor :16:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep346161
[/TD]
[TD]24.07.2012:1:[/TD]
[TD]18 Ekim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD] Eki Görüntüle 332943 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
slm tatlı cadı.o zaman tanışalım.26 yaşındayım.1,5 yıllık evliyim.topiş için geçen ay çalışmalara başladık.ama olmadı ve bat 3 ocak.çok çalışmak lazım çoook.hadi bakalım kendinizi tanıtın burda beraber hamileee kalalım ve paylaşalımmmm...

slm tatlı cadı.o zaman tanışalım.26 yaşındayım.1,5 yıllık evliyim.topiş için geçen ay çalışmalara başladık.ama olmadı ve bat 3 ocak.çok çalışmak lazım çoook.hadi bakalım kendinizi tanıtın burda beraber hamileee kalalım ve paylaşalımmmm...

hoşgeldin canım. inşallh çok beklemeden kavuşursun bebişine. ben 2,5yıllık evliyim. yaklaşık 1 senedir aralıklarla uğraşıyorum ama olmadı malesef. inşallah topik uğurlu gelir bebişlerimiz bizimle olur. listeye girmek istermisin?

Son düzenleme:
heee bu arada sat 9 aralık bat 3 ocak sorun yok.sadece rahim ağzında küçük bir yaram çıktı.çok önemli değilmiş ama yinede korkuyo işte insan.

hayırlı uğurlu olsun canlarımm yeni topiğiniz... hamilelerdenn öğrenmek istediğiniz bişi olursa veya benim gibi 18 ay pkoyla uğraşmış birinden öğrenmek istediğiniz olursa her zaman yardıma hazırız :34: inşallah 2012 size uğurlu gelecektir :49::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
15 aralık kan testin mi var?senin adetin de gecikmiş canım benim topiş geliyo mu yoksa?

valla heyecanla bekliyorum,bakalım kısmet.

hayırlı uğurlu olsun canlarımm yeni topiğiniz... hamilelerdenn öğrenmek istediğiniz bişi olursa veya benim gibi 18 pkoyla uğraşmış birinden öğrenmek istediğiniz olursa her zaman yardıma hazırız :34: inşallah 2012 size uğurlu gelecektir :49::emir_bebek::nazar:

canımmmm.. bitanem,inşallah uğurlu olur gelir topik..:16::16: sağolasın destek için

sağolasın canım benim aslında o kadar çok şey sormak knuşmak geliyoki içimden.dilimden dökülmüyo.meğer ne çok istiyomuşum.geçen aya kadar bunu pek farketmemiştim.

sağolasın canım benim aslında o kadar çok şey sormak knuşmak geliyoki içimden.dilimden dökülmüyo.meğer ne çok istiyomuşum.geçen aya kadar bunu pek farketmemiştim.

öyle oluyor başta. biz anne olmak için doğmuşuz insan bebek düşününce anlıyor bunu. ben tecrubeliyim canım,sorabilirsin herşeyi:16:

heeeeeeeeyyyyyyyyyy kizlar ben de geldim :52::52::52::52::52::52::52::52: ayyyy yeni bir yil yeni umutlar hayirli olsun :52::52::52::52::52:

tatlicadi canim benim beni de eklesene listeye... bilgilerimi biliyorsun da yine de söyleyim :1::1::1: yas 24, bat 22aralik.. sorun bildigimiz kadariyla yok cok sükür..

Back