2012 ygs/lys

ben yeniden çalışmaya başlasam mı napsam aklım çok karışık benim

bu size bağlı. eğer edebiyata ilginiz varsa, yapabilirim diyorsanız neden olmasın:13: ama mesela ben edebiyat yapamam inanılmaz sıkılıyorum ben edebiyatta 1 yıl kayıp diye düşünmeyin ben 2009 mezunuyum 2 yıl okudum, bıraktım ve önümüzdeki yıl için hazırlanıyorum:13:

Bana öyle bir şey demiyorlar madem dil istiyordun neden sayısal okudun vs, hem deseler size ne derim olur biter, o o zaman alınmış bi kadar şimdi daha belirgin ve eminim ne istediğimden derim bu kadar basit ^^
Rica ederim canım

Gerçekten bu bölümü çok istiyorsan ve bir yıl boyunca bunu kazanmak için fedakarlık yapacağından eminsen çalış derim.
Ha, bu sırada sadece hedefine odaklan, aklını çelmeye çalışanlara kulak tıka ben bu yola baş koydum de.

bende sayısal mezunuyum fen çözerim ygsde ama aklım çok karıştı dogrusu fedakarlık yaparım yapmasınada atanmaları falanda zor oluyo ama puanlar ne zamn belli olur ki acaba şimdiden çalışmaya başlasam mı napsam bilmiyorum ki

bilmiyorum cidden bazısıda diyo madem ögretmen olmak istiyosun fen bilgiis ögretmeni ol diye başka yerede gitmek istemiyorum hem masraflar hemde yurt hayatı falan dersanemde çok ilgilenmedi bu sene boşuna gitti bütün herşey 1 sene zor ama kazanmakta imkansız degil heralde herşey puana baglı gibi:2:

yaz bitmek üzere ve ben hala adam gibi çalışmaya başlayamdım bi çok mu tembelim nedir

fen bilgisi öğretmenliği kesinlikle önermem
atanması zor olmasından da öte neredeyse hiç atanmıyorlar
ben de 2009da girebiliyordum ve okumak da istiyordum ama atanmak hayal gibi birşey olduğu için yazmamıştım.
ben de yaşadığım şehirden ayrılmak istemediğim için seneye tekrar hazırlanıcam:13:

evet atanmaları zor bide beni başka yere yollamıcaklar gibi sınıf ögretmenligi hakkında ne düşünüyorsunuz bide istatistik bilginiz var mı kızlar

bana senenin yolu göründü kuzular dersanesiz çalışcam bide inşallah hepimiz için hayırlısı olur başlayalım mı ozamn

evet atanmaları zor bide beni başka yere yollamıcaklar gibi sınıf ögretmenligi hakkında ne düşünüyorsunuz bide istatistik bilginiz var mı kızlar

sınıf öğretmenliği çok güzel bir bölüm bence. edebiyat yapabilceğime inansam kesinlikle sınava girerdim ve tercihlerim arasında yer alırdı.:13:
en çok atanan öğretmenlikler okul öncesi, sınıf ve ing. öğretmenliği. istatistik okuyan arkadaşlarım vardı ama pek bilgim yok açıkçası yanlış yönlendirmek istemem.

bende taktım zaten sınıf ögretmenligine hayırlıssı puanım bi belli olsun da ailemle konuşup çalışmaya başlıyacagım bu sene dersaneye gittigim için çok pişmanım gerçekten kaç senedir dersaneye gitmeden yapan taktirsiz teşekürsüz geçmeyen ben neden bocaladım anlıyamadım

sınav stresi çok etkiliyor
kendiniz de başarabilirsiniz:13: ben bu yıl okul dersleri de olduğu için nerdeyse hiç çalışmadım ama 2009dan daha iyi geldi sıralamam:13:
inş. burada birbirimize destek olup seneye istediğimiz bölüm ve okullara yerleşcez kızlar:13:

inşallah canım ya insan bazen kendisini anlıcak birine ne çok ihtiyaç duyuyo stresten evet ama sanki başarabilirim kend,ime bi güvenim geldi inşallah gönlümüzdeki olur

Ben yabancı dil öğrencisiyim.Sınav tarihlerini öğrendikten sonra içim bi acayip oldu.Umarım hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız.

arkadaşlar merhaba
ben düz lise mezunuyum ve mezun olalı 15 sene oldu.ygs ye girip üniversite okumak istiyorum liseden fen bölümü mezunuyum ama herşeyi unuttum .
sözelden girmek istiyorum.
siz benden bilgilisiniz bende bilgilendirirseniz çok sevinicem.
önce başvuru için nereye gitmeliyim
sonra sözel den girmek istediğim için hangi dersleri çalışmalıyım
başvuru tarihleri ne zaman

sosyol türkçe mat ve fen 1. sınav yani ygs için hepsine çalışmalısınız eğer 1. aşamalı sınvı geçerseniz 2. sınav için edebiyat coğrafya tarih felsefe pskoloji ve mantık derslerine çalışmalısınız. bunları tek başına çalışıp öğrenmeniz zor olur dershaneye gidip hazırlanmanızin sizin için daha iyi ve daha kolay olacağnı düşünüyorum.

kızlar olgunluk sınavı bu sene kesin olmaz demi bilginiz var mı bu konudaa:?

ilk aşama ygs için mat fen türkçe sosyal yapmalısınız sonra ygs1 ygs2 ygs3 ygs4 ygs5( bu mat türkçe yada sadece türkçe sosyal den yaptıgınız netlerin puanları ) gibi puan bölümleri var bunlardan her hangi birinden 180 almanız lazım sonra barajı geçince lysden sayısaldan kayıt yapablrsiniz sınaw başvurularını herhangi bi liseden yapabiliyorsunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…