kızlar ben bu sene girdim sınava ama büyük ihtimalle olmicak başladım tekrar çalışmaya.tecrübeme dayanarak size söyleyebilirim ki çalışmayı asla ertelemeyin canınız istemesede oturun çalışmaya başlayın gerisi gelir.bide bana sorarsanız tatilde mat1i yalayıp yutun inanın faydasını görceksiniz bide sayısallar için söylüyorum biolojiyi şimdiden pek çalışmayın çünkü unutcaksınızz büyü ihtimalle:)neyse benden bukadar sormak istediğiniz bişey olursa ben burdayım..tabi bunları tatilde çalışmaya başlayanlar için yazıyorum.
kızlarbişi soracagım ben aslında sınıf ögretmenligi istiyorum ama bölümümde yok ama çok istiyorum acaba diyorum 1 sene daha hazırlansam edebiyatı hallede bilirmiyim yada bu sene kazandıgım bölüme gitmelimiyim 1 sene çok bi kaybım olur mu aklım karışık napacagımı bilmiyorum
dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ben de:13:
bu benim hayatım ilerde o mesleği yapcak olan benim sonuçta en doğru kararı ben veririm. nedense herkes hemen üniye girilsin 4 yılda bitirilsin istiyor. okulu bırakmasaydım belki de sevmediğim için kalıp uzatıcaktım yine yıl kaybetmiş olcaktım. bu yüzden benim için en doğru karar buydu:13: mesela bana 1 yıl daha deneseydin, bu zamana kadar aklın nerdeydi diyenler oluyorben 2010da hazırlansaydım yine yanlış tercih yapardım, istediğim meslekten bu yıl emin oldum ve bu yıl bıraktım bu kadar basit.:13: desteğin için teşekkürler
kızlarbişi soracagım ben aslında sınıf ögretmenligi istiyorum ama bölümümde yok ama çok istiyorum acaba diyorum 1 sene daha hazırlansam edebiyatı hallede bilirmiyim yada bu sene kazandıgım bölüme gitmelimiyim 1 sene çok bi kaybım olur mu aklım karışık napacagımı bilmiyorum
bilmiyorum cidden bazısıda diyo madem ögretmen olmak istiyosun fen bilgiis ögretmeni ol diye başka yerede gitmek istemiyorum hem masraflar hemde yurt hayatı falan dersanemde çok ilgilenmedi bu sene boşuna gitti bütün herşey 1 sene zor ama kazanmakta imkansız degil heralde herşey puana baglı gibibu size bağlı. eğer edebiyata ilginiz varsa, yapabilirim diyorsanız neden olmasın:13: ama mesela ben edebiyat yapamam inanılmaz sıkılıyorum ben edebiyatta1 yıl kayıp diye düşünmeyin ben 2009 mezunuyum 2 yıl okudum, bıraktım ve önümüzdeki yıl için hazırlanıyorum:13:
bilmiyorum cidden bazısıda diyo madem ögretmen olmak istiyosun fen bilgiis ögretmeni ol diye başka yerede gitmek istemiyorum hem masraflar hemde yurt hayatı falan dersanemde çok ilgilenmedi bu sene boşuna gitti bütün herşey 1 sene zor ama kazanmakta imkansız degil heralde herşey puana baglı gibi:2:
fen bilgisi öğretmenliği kesinlikle önermem
atanması zor olmasından da öte neredeyse hiç atanmıyorlar
ben de 2009da girebiliyordum ve okumak da istiyordum ama atanmak hayal gibi birşey olduğu için yazmamıştım.
ben de yaşadığım şehirden ayrılmak istemediğim için seneye tekrar hazırlanıcam:13:
evet atanmaları zor bide beni başka yere yollamıcaklar gibi sınıf ögretmenligi hakkında ne düşünüyorsunuz bide istatistik bilginiz var mı kızlar
bende taktım zaten sınıf ögretmenligine hayırlıssı puanım bi belli olsun da ailemle konuşup çalışmaya başlıyacagım bu sene dersaneye gittigim için çok pişmanım gerçekten kaç senedir dersaneye gitmeden yapan taktirsiz teşekürsüz geçmeyen ben neden bocaladım anlıyamadım
sınav stresi çok etkiliyor
kendiniz de başarabilirsiniz:13: ben bu yıl okul dersleri de olduğu için nerdeyse hiç çalışmadım ama 2009dan daha iyi geldi sıralamam:13:
inş. burada birbirimize destek olup seneye istediğimiz bölüm ve okullara yerleşcez kızlar:13:
arkadaşlar merhaba
ben düz lise mezunuyum ve mezun olalı 15 sene oldu.ygs ye girip üniversite okumak istiyorum liseden fen bölümü mezunuyum ama herşeyi unuttum .
sözelden girmek istiyorum.
siz benden bilgilisiniz bende bilgilendirirseniz çok sevinicem.
önce başvuru için nereye gitmeliyim
sonra sözel den girmek istediğim için hangi dersleri çalışmalıyım
başvuru tarihleri ne zaman
arkadaşlar merhaba
ben düz lise mezunuyum ve mezun olalı 15 sene oldu.ygs ye girip üniversite okumak istiyorum liseden fen bölümü mezunuyum ama herşeyi unuttum .
sözelden girmek istiyorum.
siz benden bilgilisiniz bende bilgilendirirseniz çok sevinicem.
önce başvuru için nereye gitmeliyim
sonra sözel den girmek istediğim için hangi dersleri çalışmalıyım
başvuru tarihleri ne zaman
cevabın için teşekkür ederim.
başvuru tarihi ne zaman acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?