Kımya da birey önerebilirim ygs kitaplarını bilmiyorum ama
kızlar tm öğrencisiyim ama yazın fene de çalışmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz ygs fizik kimya ve biyoloji konuanlatımlı kitaplar var mı
Kımya da birey önerebilirim ygs kitaplarını bilmiyorum ama
peki ygs matematikte hangi kaynakları kullanıyorsunuz kızlar :)
ben birey öğrencsiym cnm kaynakları ygs için gereksz ağır hocalr tavsiye etmiyordu
merhaba kızlar bir yakınım uzun bir aradan sonra tekrar üniversite sınavlarına giricek fakat zamanında süper liseden mezun olmuş ve sonrdan bu liseler kalktı şimdi orda okul türüne ne işaretliycek ve bir de lise diplomasını okuduğu ilk üniversiteye bırakmış aradanda zaman geçince diploma orada kalmış sınava girişte diploma notunu tam bilemiyor ne yapması lazım sizce üniversiteden almak zorundamı lise diplomasını yoksa sistem daha önce sınava girdiği için onu tanırmı bende tam cevap veremedim sizlere bi danışayım dedim kolay gelsin kızlar
dediğim gibi bende ygs kaynaklarını bilmiyorum 11.sınıfta gitmiştim ben lys kaynaklarından memnundum kimyada falan ygs genelde güvender ve femden çalışıyorlar
Bende net olarak bilmiyorum ama süper liseler düz lise olduğuna göre düz lise diye geçebilir ya da liselerin çoğu anadolu oldu anadolu diye de geçebilir bunu seneye kayıt yaptırcağı zaman görevliye sorarsa yardımcı olur diye düşünüyorum diploma notunu da sistem kendisi veriyor diye biliyorum e-okul da her yıl ortalamamız falan çıkıyor sonuçta
güvender cnm kesinlikle
birey fem güvenderden bşkasını kullnma derim :)
4 yıl resim okudum 1 yıl uluslar arası ilişkiler
liseyi bitirdiğimden beri her sene sınava girdim. bu sene de dahil olmak üzere, fransızcadan girdim en son
eşimden tamam lafını bir duysam şimdi bırakır 2012de sayısaldan girer mimarlık okurum
ama fenden bihaberim, bu yüzden eşim destek olmadan olmazzorlu bir süre olacak çünkü
destek olsa bile belki olmaz
benden size tavsiye, sevmediğiniz bölümü yazmayın
veya hayata pembe gözlüklere bakıp benim gibi ama ben resim çizmeye bayılıyorum diye sevdiğiniz ama geleceği olmayan bölümler yazmayın
sanat değerli, ama ülkemizde karın doyurmuyor, hatta aç bırakıyor.
kızlar geo kitabı alıcam ygs/lys. güvender kolay geo soru bankası nasıl onu düşünüyorum ? bir de konu anlatımlı olarak geo hangileri iyi ( cevaplarken şunu da göz önünde bulundurun geo dan çok eksiğim var yapamıyorum ama yapıcam inş. )
kızlar ne alemdesiniz başladınız mı çalışmaya
4 yıl resim okudum 1 yıl uluslar arası ilişkiler
liseyi bitirdiğimden beri her sene sınava girdim. bu sene de dahil olmak üzere, fransızcadan girdim en son
eşimden tamam lafını bir duysam şimdi bırakır 2012de sayısaldan girer mimarlık okurum
ama fenden bihaberim, bu yüzden eşim destek olmadan olmazzorlu bir süre olacak çünkü
destek olsa bile belki olmaz
benden size tavsiye, sevmediğiniz bölümü yazmayın
veya hayata pembe gözlüklere bakıp benim gibi ama ben resim çizmeye bayılıyorum diye sevdiğiniz ama geleceği olmayan bölümler yazmayın
sanat değerli, ama ülkemizde karın doyurmuyor, hatta aç bırakıyor.
kızlar geo kitabı alıcam ygs/lys. güvender kolay geo soru bankası nasıl onu düşünüyorum ? bir de konu anlatımlı olarak geo hangileri iyi ( cevaplarken şunu da göz önünde bulundurun geo dan çok eksiğim var yapamıyorum ama yapıcam inş. )
canım sana tek tavsiyem edebiyat mat1 ve mat2 de fem simetri.. o kadar güzel ve renkli ki çözdükçe çözesin gelir bi de cicili bicili post it ler renkli kalemler al kendine çalışma isteğin gelir... fem çok güzel öğretir ve kolay ilerler.. hani böyle çözükçe bitmeyen baş belası soru bankaları gibi değildir mesela.. bir örnek verir ardından rengarenk örnek sorular olur her ayrıntıyı soru tipini de verir hemen hemen kaçırdığın bişe olmaz..:) ayy şu sayfayı da çözeyim bu sayfayı da çözeyim derken bir bakmışsı kitap yarılanmış:)
güvender de çok güzeldir onu da 1. dönem rahat bitirirsin hatta... şimdiden kolay gelsin cnm her şey gönlünce olsn seneye güzel haberlerini almak dileğyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?