2012 ygs/lys

o zaman yer değişelim ben dgs ye gireyim
ben de bu yıl başımı testlerden kaldırmıcam. okul da yok zaten rahat rahat çalışabilcez:13:
hepimiz istediğimiz yerlere girebiliriz inş. canım

inşallah aminnnnnnnn Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :13:

konumuz hayırlı olsun
ben de açmayı düşünüyordum iyi yapmışsın erkenden açmışsın
benim ilk girişim olacak şimdiden stres başladı
okulların kapandığı gün maraton başlayacak benim için
hepimize Allah kolaylık versin ..

eee kimler ne tür liselerde okuyor? bölümü ne ? hangi üni.leri-bölümleri istiyor? hangi dersanelere gidiyoruz?en beğendiğimiz kaynaklar hangileri? sohbet başlasın

Son düzenleme:

ben ilk girdiğimde sınav başlayana kadar titremiştim heyecandan sınav başladığında kendime gelmiştim
yapamadığım soru olduğunda içimden hocaya sorarım deyip sonra da ne hocası definitely gerçek sınavdasın kendine gel diyodum
ben düz lise sayısal mezunuyum. okuduğum bir bölüm vardı ama sevemedim bölümümü ve bırakıp bölüm değiştirmeye karar verdim. tek istediğim var deü okul öncesi öğr.
dersane olarak final düşünüyorum ama çok kalabalık olduğu için kararsızım:26:
inş. hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız:81:

bende bu sene mezun oluyorum girdim bu sene ama öylesine aklımı başıma alıp çalışmadım hiç şimdi fazlasıyla pişmanım bende düz lise sayısalcıyım dershaneyi falan bıratım bu sene umudumu kesip Allah hepimizin yardımcısı olsun burda bütün bir sene birbirimize destek ve yardımcı olalım

bende anadolu lisesindeyim tm ciyim .. bu sene finale gidiyodum ama özellikle kaynaklarında sıkıntı çektiğim için seneye fem e yazıldım ben de ODTÜ-sosyoloji istiyorum kafamda 2. olarak da PDR var.. bakalım hayırlısı şimdiden strese girdim ben ya sınav diyince kalp atışlarım hızlanıyor :18:

bende finale gidiyordum pek memnun kalmadım kültür düşünüyorum bende ODTÜ-Havacılık düşünüyorum bakalım artık

kızlar finalin memnun kalmadığınız yanları nelerdi?
kaynak sıkıntısı derken kitapları fln mı vermediler? ben final düşündüğüm için iyice bilgi almak istiyorum:26:

kaynakları bol finalin mesela dergileri arka arkaya veriyorlar çoğu kişi dergileri kullanmıyor ben sayısalcıyım bize önce ygs türkçe sosyal falan verdiler mat fen geç aldık ben öğretmenlerini sevmemiştim ondan ayrılmıştım

kızlar finalin memnun kalmadığınız yanları nelerdi?
kaynak sıkıntısı derken kitapları fln mı vermediler? ben final düşündüğüm için iyice bilgi almak istiyorum:26:

dersaneler şehirlere göre farklılık gösteriyor. benim bulunduğun şehirde şunu söyleyeyim kayıtta final 2 tane kitap veriyor fem ise 17 tane ayrıca sonradan dersane başlayınca fem dergileri de toptan verecek ve femsetleri de her ay birer birer dağıtacak. fem in simetrik kitaplarını duymuşsunuzdur çok iyi anlatıyor bize kayıtta mat1 mat2 simetrik mat kitabı verdiler 7 tane . final ise dergileri ve soru bankalarını ayda bir veriyor. ben kendi fikrimce söylüyorum finalin sınvları da soru bankaları da gereksiz zor oks de de aynı şeyi yaşadım ben o kadar zor soruları yaptık ama sınavda hiç gerek bile yoktu bir de dikkat ederseniz finalin geçmiş yıllardaki soru bankalarına da bakın hep aynı sorular hiç kendini yenilemiyor. ayrıca şunu da belirteyim fem in zihniyetini az çok herkes bilir. ben o zihniyete karşı olsam da denize düşen yılana sarılır misali fem e yazıldım ki zaten burda final sınav fem ve rehber var başka da dersane yok fem in öss de isabet ettirdiği de çok soru var hani (nasıl isabet ettirdiklerini biliyoruz da neyse artık )

merhabalar
11.sınıf anadolu lisesi tm öğrencisiyim bu yaz sıkı çalışmayı planlıyorum ama başlayamadım bi türlü

çok şubesi olduğu için kalite değişebiliyor haklısın:44: ama ben de kaynaklarını çok beğeniyorum bir de çok kaynak veriyorlar diye biliyorum o yüzden kararsız kaldım:44:

ben de dediğin sebeplerden dolayı fem e karşıyım, o yüzden yazılmam dersanesine ama kitaplarını ek kaynak olarak alırım
final de çok beğenilmiyor gördüğüm kadarıyla o zaman ne yapsam ki ben:26: biraz daha araştırayım dersaneleri.
pianalitik ve kavram hakkında bilgisi olan var mı?

merhabalar
11.sınıf anadolu lisesi tm öğrencisiyim bu yaz sıkı çalışmayı planlıyorum ama başlayamadım bi türlü

hoşgeldin
tatil daha yeni başladı biraz dinlenince başlarsın çalışmaya:13:

Son düzenleme:
uğur deshanesi hakkında bilgi sahibi olan var mı bu sene derecedekiler ordandı

hoşgeldin
tatil daha yeni başladı biraz dinlenince başlarsın çalışmaya:13:
[/QUOTE]

hoşbuldumm :)
ben uğur dershanesine gidiyorum memnunun ama aşağı yukarı dershanelerin hepsi aynı :)

uğur dersanesini ben de merak ediyorum. fem tarzı bir dersane diye duymuştum doğru mu acaba?:26: bu yıl şifre olaylarında fln ösym i savunmuştu.:44:

uğur dersanesini ben de merak ediyorum. fem tarzı bir dersane diye duymuştum doğru mu acaba?:26: bu yıl şifre olaylarında fln ösym i savunmuştu.:44:

hayır bildiğim kadarıyla uğur o tarz bir dersane değil.. biizm finaldeki çoğu hoca başka bi ildeki uğura geçtiler. hani o tarz bi dersane olsa öğretmenlerini finalden falan almaz diye düşünüyorum :44:

hayır bildiğim kadarıyla uğur o tarz bir dersane değil.. biizm finaldeki çoğu hoca başka bi ildeki uğura geçtiler. hani o tarz bi dersane olsa öğretmenlerini finalden falan almaz diye düşünüyorum :44:

ben de öyle değil diye biliyordum ama bu yılki şifre olaylarında fln yorumlar okumuştum öyle olduğuyla ilgili:44: eğer o tarz bir dersane değilse ben de düşünebilirm uğura gitmeyi:44:

merhabalar

Hepiniz 2012'ci misiniz?
Şimdiden başlayın sıkı çalışmaya kızlar bu yazı çok çok iyi değerlendirin daha vakit var diye düşünmeyin tm ya da sayısalcıysanız işiniz daha zor yetişmio konular,şimdiden işi sıkı tutun.
Başarılar şimdiden.

Çok çok çalışın kızlar ama benim gibi kendinizi harap etmeyin,birazda akışına bırakın,tm yada sayısallar yazın en çok geo.çalışsın çünkü geo.son 2-3 aya bırakılacak bir ders değil..

ama ben geo.dan çok kötü durumdayım sizce iyice üstüne mi düşeyim yoksa vakit kaybına olması diye hiç üstüne düşmemeyeyim mi :26: of kafam karma karışık. bir de yazın günde 5 saat az mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…