• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys

cemre25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.681
18
118
Ankara
Erken açtım biraz ama olsun yazında çalışacak olan arkadaşlar vardır sonuçta şimdiden konuşmaya ,birbirimizi motive etmeye,yardımcı olmaya başlayalım.

Çalıştığımız konuları,soru sayılarını yazabiliriz.Yardımcı kaynaklar için tavsiye veririz vs

Şimdiden kolay gelsin =)(=

Topiğimiz hayırlı olsun malesef bende seneye tekrar deneyecekler arasındayım

herkese merhaba,
ben bu yıl okumakta olduğum bölümü bıraktım. bu yılki sınava evde biraz çalışarak girdim. yaşadığım şehir tutmucak büyük ihtimalle o yüzden şimdiden başladım çalışmaya çünkü kaybedecek vaktim yok. siz başladınız mı çalışmaya kızlar?

bende varım kızlar böte (bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği) istiyorum ygs ile alıyo. 2 yıllık bitirdim ama o bölümü istemiyorum bunu istiyorum benimde şimdiden çalışmaya başlamam gerekiyo dersaneye kayıtlar başlar yakında. Hepimize kolay gelsin :61:

çoğalmaya başladık:81:
ben de okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum o yüzden bıraktım bölümümü kızlar normalde sayısalcıyım ygs de fen avantajım olucak:81:
ben şimdilik tek ders tek konu olarak başladım çalışmaya yavaş yavaş ders ve konu sayısını arttırıcam bir de haftada 1 deneme çözmeyi planlıyorum.
dersaneye yerleştirme sonuçları açıklanmadan yazılma şansım yok benim ama pek umudum olmadığı için dersane de araştırıyorum finale yazılıcam büyük ihtimalle.

çoğalmaya başladık:81:
ben de okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum o yüzden bıraktım bölümümü kızlar normalde sayısalcıyım ygs de fen avantajım olucak:81:
ben şimdilik tek ders tek konu olarak başladım çalışmaya yavaş yavaş ders ve konu sayısını arttırıcam bir de haftada 1 deneme çözmeyi planlıyorum.
dersaneye yerleştirme sonuçları açıklanmadan yazılma şansım yok benim ama pek umudum olmadığı için dersane de araştırıyorum finale yazılıcam büyük ihtimalle.

okul öncesi öğretmenliği eşit ağırlık olmuyo mu yani ygs 5 ve 6 :44::44:

hımm anladım :D okul öncesiyle ilgili bilgi edinmedim şuana kadar ondan bilmiyorum. bende sayısalcıyım bu arada :34:

ne güzel, o zaman yardımlaşırız:13:
ben de böte düşündüm biara ama okul öncesi isteğimden bir kere vazgeçtim pişman oldum birdaha aynı hatayı yapmıcam.
sen bu yıl sınava girdin mi?

ne güzel, o zaman yardımlaşırız:13:
ben de böte düşündüm biara ama okul öncesi isteğimden bir kere vazgeçtim pişman oldum birdaha aynı hatayı yapmıcam.
sen bu yıl sınava girdin mi?

evet girdim ama öylesine bu sene mezunum zaten pek çalışamadım ki o puanla şuanda böte'ye girebilmem imkansız gibi bişey heralde.

evet girdim ama öylesine bu sene mezunum zaten pek çalışamadım ki o puanla şuanda böte'ye girebilmem imkansız gibi bişey heralde.

ben de bir yandan okul dersleri olunca doğru düzgün çalışamadım:50: hangi bölümden mezunsun? yeni bölüme başlayınca muaf olcaz ortak derslerden:13:

ben de bir yandan okul dersleri olunca doğru düzgün çalışamadım:50: hangi bölümden mezunsun? yeni bölüme başlayınca muaf olcaz ortak derslerden:13:

lisede bilişim teknolojileri bölümü - web tasarım mezunuyum ön lisansda da bilgisayar teknolojisi ve programlama.

lisede bilişim teknolojileri bölümü - web tasarım mezunuyum ön lisansda da bilgisayar teknolojisi ve programlama.

hmm.. dgs ye gircek misin?
ben düz lise mezunu olduğum için çocuk gelişimine giremiyorum ama yine de yazıcam bir ihtimal denk gelir kontenjan açığı girerim diye:1:
birkaç dgs denemesi çözdüm gerekenden çok yüksek puan aldım ama dgs için çocuk gelişimi okumam lazım ona da beni almıyorlar:19:

hmm.. dgs ye gircek misin?
ben düz lise mezunu olduğum için çocuk gelişimine giremiyorum ama yine de yazıcam bir ihtimal denk gelir kontenjan açığı girerim diye:1:
birkaç dgs denemesi çözdüm gerekenden çok yüksek puan aldım ama dgs için çocuk gelişimi okumam lazım ona da beni almıyorlar:19:

ben dgs'ye girmiycem zaten 4 bilemedin 5 kişi alıyolar en fazla niye riske atim ki ygs'ye oturur yoğun bir şekilde çalışırım bir sene boyunca istediğim yere de girerim tabii nasip olursa kısmet bakalım:))

ben dgs'ye girmiycem zaten 4 bilemedin 5 kişi alıyolar en fazla niye riske atim ki ygs'ye oturur yoğun bir şekilde çalışırım bir sene boyunca istediğim yere de girerim tabii nasip olursa kısmet bakalım:))

o zaman yer değişelim ben dgs ye gireyim:1:
ben de bu yıl başımı testlerden kaldırmıcam. okul da yok zaten rahat rahat çalışabilcez:13:
hepimiz istediğimiz yerlere girebiliriz inş. canım:70:

Back