Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoğalmaya başladık:81:
ben de okul öncesi öğretmenliği okumak istiyorum o yüzden bıraktım bölümümü kızlar normalde sayısalcıyım ygs de fen avantajım olucak:81:
ben şimdilik tek ders tek konu olarak başladım çalışmaya yavaş yavaş ders ve konu sayısını arttırıcam bir de haftada 1 deneme çözmeyi planlıyorum.
dersaneye yerleştirme sonuçları açıklanmadan yazılma şansım yok benim ama pek umudum olmadığı için dersane de araştırıyorum finale yazılıcam büyük ihtimalle.
okul öncesi öğretmenliği eşit ağırlık olmuyo mu yani ygs 5 ve 6 :44::44:
evet ea.
ea okuyanlar genelde fen çözmez ama ben çözeceğim için puan konusunda avantaj sağlıcak bana onu söylemek istemiştim.
yok onu anladım da puanın kesileceği için sordum ea değilmi diye.
okul öncesi ortak alan olduğu için puan kesilmiyor.
hımm anladım okul öncesiyle ilgili bilgi edinmedim şuana kadar ondan bilmiyorum. bende sayısalcıyım bu arada
ne güzel, o zaman yardımlaşırız:13:
ben de böte düşündüm biara ama okul öncesi isteğimden bir kere vazgeçtim pişman oldum birdaha aynı hatayı yapmıcam.
sen bu yıl sınava girdin mi?
evet girdim ama öylesine bu sene mezunum zaten pek çalışamadım ki o puanla şuanda böte'ye girebilmem imkansız gibi bişey heralde.
ben de bir yandan okul dersleri olunca doğru düzgün çalışamadım hangi bölümden mezunsun? yeni bölüme başlayınca muaf olcaz ortak derslerden:13:
lisede bilişim teknolojileri bölümü - web tasarım mezunuyum ön lisansda da bilgisayar teknolojisi ve programlama.
hmm.. dgs ye gircek misin?
ben düz lise mezunu olduğum için çocuk gelişimine giremiyorum ama yine de yazıcam bir ihtimal denk gelir kontenjan açığı girerim diye
birkaç dgs denemesi çözdüm gerekenden çok yüksek puan aldım ama dgs için çocuk gelişimi okumam lazım ona da beni almıyorlar
ben dgs'ye girmiycem zaten 4 bilemedin 5 kişi alıyolar en fazla niye riske atim ki ygs'ye oturur yoğun bir şekilde çalışırım bir sene boyunca istediğim yere de girerim tabii nasip olursa kısmet bakalım:))