2012 YGS Deneme Netleriniz

geçen hafta cuma günü olduk sınıflar belirlendi sonuçları yine vermediler haftaya olmıycaz heralde bir sonuç alabilisem inş. yazacam :) :)

Canım sınıfın nasıl iyi mi
Memnun musun

ilk 60 a giren erkeklerle kızları tespit etmişler erkekleri bir sınıfa kızları bir sınıfa toplamışlar diğer sınıflar karma kız erkek karışık bir bizim sınıf öyle iyi diyolar sınıfımıza ama erkekler sınıfı bizden daha iyiymiş dedi hocalar bilmiyorum artık öyle saçma bişey yapmışlar :) :)

Evet canım biraz saçma olmuş
Mantığı neyse artık

tarama sonucu açıklandı 70 doğru 20 yanlış 130 soru vardı bu kadar kötü beklemiyodum ben ya 66 net falan yapıyo :26:

kızlar sınava 45 gün kadar süre kalmış bence yazmayalım netlerimizi farklı düşünende olabilir tabiki ama bnm görüşüm bu.Sebebi ise birbirimizi kötü etkileyebiliriz,belki birimizinki diğerininkine göre çok daha yüksektir düşük yapan arkadaş paniğe kapılır en çok çalışması gereken dönemde ''yok ya ben yapamıyorum''der çalışmayı bırakır vs.vs. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…