Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk 60 a giren erkeklerle kızları tespit etmişler erkekleri bir sınıfa kızları bir sınıfa toplamışlar diğer sınıflar karma kız erkek karışık bir bizim sınıf öyle iyi diyolar sınıfımıza ama erkekler sınıfı bizden daha iyiymiş dedi hocalar bilmiyorum artık öyle saçma bişey yapmışlar :) :)
ilk 60 a giren erkeklerle kızları tespit etmişler erkekleri bir sınıfa kızları bir sınıfa toplamışlar diğer sınıflar karma kız erkek karışık bir bizim sınıf öyle iyi diyolar sınıfımıza ama erkekler sınıfı bizden daha iyiymiş dedi hocalar bilmiyorum artık öyle saçma bişey yapmışlar :) :)
kızlar sınava 45 gün kadar süre kalmış bence yazmayalım netlerimizi farklı düşünende olabilir tabiki ama bnm görüşüm bu.Sebebi ise birbirimizi kötü etkileyebiliriz,belki birimizinki diğerininkine göre çok daha yüksektir düşük yapan arkadaş paniğe kapılır en çok çalışması gereken dönemde ''yok ya ben yapamıyorum''der çalışmayı bırakır vs.vs. ...