2012 YGS Deneme Netleriniz

sagopammmm

♥ سميل ♥
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
6.843
421
113
Böyle bir konu açıldı mı daha önce bilmiyorum ama merak ettim YGS netlerimizi buradan paylaşalım..Ayrıca hangi denemeyi olduğunuzu belirtirseniz çok iyi olur.benim daha dersane başlamadı sınav falan olmadık ama olduğumzda yazarım netlerimi bazı dersaneler erken başladı sınava girenler netlerini yazabilir mi acaba??

geçen sene ygs türkçeden 35 net çıkarmıştım
sosyal ise 19 net
lysler daha kötü bakmadım o netlere.
ygsden sonra dersaneye gidicem o yüzden ygsleri yaziim dedim=)

Son düzenleme:
Umarım seneye bu zamanlar hepimiz istediğimiz yerleri kazandığımızı da yazarız

Deneme ayın 16sında olması lazım açıklansın yazarım umarım

Son düzenleme:
bu sene benm ikinci senem.
ygs2-74 binlerdeydim
lys2-77 binlerdeydim. çünkü ygsden sonra bırakmıştım..

dersanede de en yüksek 132 en düşük 108 yapmıştım 108 ilk denememdi

bizim dersane 27sinde başlayacakmış.. şaşrdım açıkcası deneme filan da olmadık.
2. senesi olup başlayan var mı acaba ?

Hayır canım bildiğim kadarıyla ciddi anlamda başlayan yok henüz
Eklenen konuları işlemek amaçlı başlayanlar var ama yanlış hatırlamıyorsam
Günde 3saat ders falan işliyorlarmış

Hayır canım bildiğim kadarıyla ciddi anlamda başlayan yok henüz
Eklenen konuları işlemek amaçlı başlayanlar var ama yanlış hatırlamıyorsam
Günde 3saat ders falan işliyorlarmış

çok sağol tatlım .. yanii bu son şansım olmasına rağmen halaa ağzımı ayırıyorum yazdan çıkamadım bi . dersane başlasa da bende kendime planlı bi yaşantıyı kursam.

kızlar sms yapacak mısınız .. ben yapmadan ve kullanmadan duramıyorum. pc hadi neyse de face vs filan yok. msn e de kmse grmyo artık zaten bi tek kk ya giriyorum o da bağımlılık yapıyo da fazla takılmamaya çalışıyorum.

sorun telefon
mesaj yazmadan duramıyorum . geçen sene de hep telefonla ders çalışırdım. biliyorum fedakarlık yapmam gerekyo ama 2 gün dayanıyorum3. gün gidip hemen kont. yükletiyorum.
bunu aşanlar aşamayanlar dertliler var mı benm gibi.. telefonla yatıp telefonla kalkıyorum ... ne yapacağım hiç bi fikrim yok.. ailem de çok kızıyor..

bende senin gibiydim geçen yıl benimde sms biteli 3 gün oluyo eskiden olsa bitkisel hayatta olurdum ama artık bırakma zamanı geldi 1 yıl kullanmıycaksın ya dayan biraz canım geleceğin için değmez mi telfon gerçekten çok büyük engel ya sürekli gözün telfnda oluyo hep bekliyosun ki birileri msj atsın ama bu şekilde sınav kazanılmaz kazanılsaydı şuan ünide olurduk alıştırmaya çalış kendini hayallerini geleceğini düşünerek alma eline hiç zamanla alışırsın

Canım bende böyleyim telefonum olmadan duramam facei zaten kapattım arada bi kk var işte msnide açmıyorum ve kendime bi program yaptım ona uymaya çalışıyorum mesela 18-18:40 arası test çözüyorsam o süre içinde msjlastıklarıma söylüyorum bana yazmıyorlar ara verdiğim zamanlarda da önemli bi şey varsa yazıyorum ya da biri yazmıs mı o zaman bakıyorum ve saat 10da artık program bittiğinde mesela alıyorum telimi elime oohh tamamdıırr

ahh haklısın maalesef ..

öyle oluyor da sanki diğer smsler boşa gidiyormuş telaşı taşıyorum bazen hastalık gibi yahuu
evet aslında belli saatlerde telefonu kapatmak filan ..
değilse sms yapmadanbilmiyorum nasıl olur.. sağır kör dilsiz gibi

Gecen hafta yapıldı yarın sonucu alınca yazacağım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…