2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

İnşallah sorurlar canımcımm.
Nedemek tatlım ya ben kazanmayı çok çok istemiştim seni o kadar iyi anlıyyorum ki yargıtayı kazanamadığımda neler yaşamıştım hatırlamak bile istemiyorum..
Allahım yardımcın olsunda burda güzel haberlerini duyalım
Başarabilirsin Sakın karşılarında kendini küçük görme onlarda insan sen ben gibi unutma gerisi gelicektir konuşmanı hazırla bi güzeeell:)
Başarılaaaaar:)

canım çok iyi geldi senle konuşmak çok saol gerçekten ama sormazlarsa nedenini bittim ama olsun seneye tekrar var bu sınav umut hiç bitmezz :)

Canııımmm iyi gelebildiysem ne mutlu banaaa
İyi haberlerini bekliyorum mutlaka belki o dilekçeyi yazmış olman kazanmana vesile de olabilir kim bilir
öptümm

canım benim çok haklısın belki bimer bana torpil yapar neyse yaa bak içimde benim hala umudum var olacak biliyorum bugün olmazsa başka bir sefere mutlaka olacak eminim ben diyeceklerimi ezberledim bile hehe kağıttan okurmuşum yazıp yazdıklarını :)

bu arada arkadaşlar kpss ye hazırlanmaya başladım bile yarın mülakatım var ama almayacaklarını bildiğimden referansım olmadığı için bende kpss soru çözümlerine başladım coğrafya tarih anayasa bir senedir zaten ara ara bakıyordum ama matematik başladım daha yeni sorular kolay ama bazı sorular bilgi istiyor bende tekrardan konu çalışmaya başladım haydi bakalım birde vizelerim var hepsi birden ohhh beni zorlamaya başladılar ama olsun benim hedefim bu sene kpss en 95 eğer olursa çok güzel olacak ama hedefi yüksek tutmak gerek gaza gelmek için siz neler yaptınız başladınızmı çalışmaya ?

iyi geceler kızlar
nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor ?
Benim Türkçe hemen hemen bitmek üzere sadece noktalama işaretleri kaldı. onu da bitirirsem tamamdır
Vatandaşlığın ilk konuları bitti.
Matematikte de zor olsa bikaç soru da yapabiliyorum (Kendime inanamıyorum ya valla ben ve matematik yapabilmek )
Tek bi Tarih kaldı hiç başlamadım. Onuda haftaya başlicam
Ya kızlar zorlarsa Coğrafya zorlayacak. İlk konularını anlayamıyorum ya nasıl yapcam kızlar. Şu enlem boylamı hiç anlamıyorum.
Diğer konuları anlıyorum Tr'nin tarımı hayvancılığı iklimi felan yapabiliyorumda şu enlem boylamda zorlanıyorum .:18:
Nasıl düzeltcem kızlar ?:26::26:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben lisemezunuyum önlisanstan kayıdım silinmiş 1 kaç ders takıntım vardı kppsyi kazanmak istiyorum lise mezunu olarak girmek istiyorum henuz çalışmaya başlamadım sizce sansın nedir yapabilir miyim boşuna uğraş mı benimki hayal mi

merhaba canım coğrafya okuyorum ben takıldığın soruları buradan paylaşırsan sana mantığını anlamanda yardımcı olabilirim bu arada zaten kpss coğrafya genelde bölgelerden akarsular dağlar madenlerden falan gelir konulara anlayarak çalış çalıştığın konularda haritadan mutlaka faydalan ve bol bol test çöz ama yineliyorumki anlamadığın soruları paylaşırsan sana mantığını anlaman konusunda yardımcı olurum kolay gelsin

senin şansında en az bizimki kadar yani hiç umutsuzluğa kapılma hemen bir kaynak edin ( ihtiyaç ve data yayınları tavsiye ederim) ve en sevdiğin dersten çalışmaya başla ben genelde coğrafya bitmeden tarihe geçmiyorum önce bir güzel tüm konuları bitir ve başla test çözmeye tabi ara ara konu tekrarları yap farklı kaynaklardan çalışma ama farklı kaynakların testlerini mutlaka çöz başaracağına inanıyorum kolay gelsin sanada :)

yorgun bir mülakat maduru olarak yeniden bölüm derslerine ve kpss ye konsantre olmaya çalışıyorum zor oluyor bazen insan bir kere kaybedince tüm konsantresini kaybediyor ama yeniden başlamalı insan başlayabilmeli hedefe giden yolda bazen düşebiliyor insan ama kalkmayıda bilmek gerek bu aralar en çok bir çaresi bulunur elbet yarın yeniden yaşamanın diyorum ve bunu dinliyorum yeniden başladım yürümeye kalktım ama bin yarayla ama asla pes etmiyorum tekrar bir umut devam ediyorum yürümeye uzun ve meşakkatli bu yolda hepimize kolay gelsin tekrar ve yeniden

merhaba kızlar bende ticaret lisesi mezunuyum okuldan mezun olalı 10 sene olmuştu kpss ye bir o sene girmiştim
şuan 26 yaşında evliyim 2 yaşında oğlum var
zabıt katipliğine girmek için kolları sıvadımm
çok hızlı bir şekilde çalışamıyorum oğlumdan dolayı
ama şuan türkçeden 2 konum kaldıı
tarihdende 4 ünite bitirdimm
türkçe bitince matematiğe başlıcamm
türkçe çoğrafyada iyiyim ama tarih ve matematikk
üffff matematiğin temelide yok bende ama benim hedefim büyük değil 70 i geçsem yeter
kızlar ne tavsiye ediyorsunuz matematiğe nasıl çalışmam gerekk

karamelek hoşgeldin canım bende 2 çocuk annesiyim katipliğe bu sene girdim ve mülakatta elendim bu işler nasip büyük bir hayalkırıklığı ve yıkımın ardından tekrar kpss çalışmaya başladım ben tarihi bitirdim zaten bir senedir tarih ve coğrafyadan hiç ayrılmamıştım coğrafya okuyorum bu nedenle coğrafya her daim hayatımda zaten tarihede mülakat nedeniyle arada bakıyordum zaten anlayacağın tarih ve coğrafya tamam anayasa ve mat çalışmaya başlıycam vizelerimden sonra nisan 2 ve 8 arası vizelerim var ondan sonra son sürat kpss çalışmaya yoğunlaşmayı planlıyorum bu sene hedefim 95 almak kpssden umarım alabilirim 32 yaşındayım ve artık birşeyler olmalı yani bu arada mat için ekol hoca tavsiyem herkese olduğu gibi sanada internetten ekol hoca yazıp ararsan bulacaksındır bana çok faydası oldu sanada olacaktır bir bak istersen kolaylıklar dilerim

lukuu
nerdesin yahu bak sana mülakatımı anlatayım bana hiç bimere şikayetimi falan sormadılar çok güzel bir ortamda ağırladılar beni sorular zordu ben ilk andan almayacaklarını anlamama rağmen soruların neredeyse hepsini yanıtladım neredeyse 10 soru falan sordular herkese 4 soru soran komisyon sırf ben yanlış cevap vereyim diye 10 soru sordu baktılar olmayacak bıraktılar soru sormayı özel hayatımı sormaya başladılar herşey süper ötesi geçti ama yine olmadı nasip sanırım bazı şeyler çok büyük hayal kırıklığı yaşadım 2 gün ama sonra toparlanıp yeniden başladım çalışmaya seneye 95 alıp kpss den ve 200 yazıp klavyeden tekrar karşılarına çıkmayı planlıyorum bakalım bu kez nasıl bir bahane bulacaklar neyse yaa ben hakkımı yiyen komisyona ve yerime giren arkadaşa hakkımı helal etmiyorum ve yola devam ediyorum hayırlısı bu arada sen işe başladınmı meraktayım foruma uğrarsan yanıtla öptüm canım benim kolay gelsin sanada :)

Canım nediyim ki inan üzüldüm çok ama endini toparlamana sevindm..
umarım dediğin gibi en az 90 alırsında kazanırsın artık canım.
ve çok alım yapan yerlerde gir canım özellikle izmir adliyesinde girmeni tavsiye ederim gerçi ailen bulunduğun yerde olunca sorun olabilir bilemiyorum..
Bende nisan ortalarında veya mayıs başlarında başlıyomuşum canım.
Çok teşekür ederim icra katipliği sınavıda olucak canım daha onada çalış.
inş sende kazandııım yazarsın buraya bende çook çok öpüyorum senii

canım yaa inşallah bu arada bizim buradaki adliyeye pazartesi başlıyorlar bende başlayacaktım ama olmadı neyse vizelerim bitsin tam gaz kpss başlıycam zaten hiç ara vermemiş sayılırım sürekli tarih coğrafya anayasa bakıyorum sadece mat bakmadım onada başlarsam inşallah güzel olacak bundada bir aksilik çıkmaz umarım icra biraz hayal sanki ne bileyim geçen senede haziranda alım olacak falan diye oyaladılar bizi neyse yaa en geç seneye yine sınav var nasıl olsa hayırlısı bu arada coğrafya takıntısı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim coğrafyam iyi haliyle coğrafya okuduğumdan neyse tekrar herkese kolay gelsin ve herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallah

Canım bide sürekli kpss deneme sınavlarına girmeni tavsiye ederim.
Farklı farklı dersanelerin sınavlarına girip farklı sorular görmek insanı alıştırıyo.
Bu yıl bütün adliyeler erken başlatcakmış ya geçen sene haziranda mayısta falan başladılar.
bakalım benimde 31inde nişanım var işe başlıcam 2ay sonra düğünüm var 2 haziranda..zaten kendi ilim dışında ev falan tutmak gerek.. herşey üst üste geldi başlıcaksak başlıyalım artık
neyse şubatta kesin alım olur yani dediğin gibi 10 aykaldı hemen geçer ki
Allahım yardımcımız olsun inşallaah canıımmm

Allah ım tüm işlerini rastgetirsin canım benim ve inşallah çok mutlu ol yeni yuva kuruyorsun bu iş sana ilaç gibi gelmiştir eminim umarım umduğundan daha mutlu olursun evet sürekli deneme çözüyorum zaten haftada en az bir tane deneme çözüyorum farklı kaynakların denemelirini alıp çözüyorum mutlaka umarım bu kez şans benden yana olur

Ne afı bu arkadaşlar ??

Ah ah benimde hedefim 95 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…