iyi geceler kızlar
nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor ?
Benim Türkçe hemen hemen bitmek üzere sadece noktalama işaretleri kaldı. onu da bitirirsem tamamdır
Vatandaşlığın ilk konuları bitti.
Matematikte de zor olsa bikaç soru da yapabiliyorum(Kendime inanamıyorum ya valla ben ve matematik yapabilmek )
Tek bi Tarih kaldı hiç başlamadım. Onuda haftaya başlicam
Ya kızlar zorlarsa Coğrafya zorlayacak. İlk konularını anlayamıyorum ya nasıl yapcam kızlar. Şu enlem boylamı hiç anlamıyorum.
Diğer konuları anlıyorum Tr'nin tarımı hayvancılığı iklimi felan yapabiliyorumda şu enlem boylamda zorlanıyorum .:18:
Nasıl düzeltcem kızlar ?:26::26:
merhaba arkadaşlar ben lisemezunuyum önlisanstan kayıdım silinmiş 1 kaç ders takıntım vardı kppsyi kazanmak istiyorum lise mezunu olarak girmek istiyorum henuz çalışmaya başlamadım sizce sansın nedir yapabilir miyim boşuna uğraş mı benimki hayal mi
lukuu
nerdesin yahu bak sana mülakatımı anlatayım bana hiç bimere şikayetimi falan sormadılar çok güzel bir ortamda ağırladılar beni sorular zordu ben ilk andan almayacaklarını anlamama rağmen soruların neredeyse hepsini yanıtladım neredeyse 10 soru falan sordular herkese 4 soru soran komisyon sırf ben yanlış cevap vereyim diye 10 soru sordu baktılar olmayacak bıraktılar soru sormayı özel hayatımı sormaya başladılar herşey süper ötesi geçti ama yine olmadı nasip sanırım bazı şeyler çok büyük hayal kırıklığı yaşadım 2 gün ama sonra toparlanıp yeniden başladım çalışmaya seneye 95 alıp kpss den ve 200 yazıp klavyeden tekrar karşılarına çıkmayı planlıyorum bakalım bu kez nasıl bir bahane bulacaklar neyse yaa ben hakkımı yiyen komisyona ve yerime giren arkadaşa hakkımı helal etmiyorum ve yola devam ediyorum hayırlısı bu arada sen işe başladınmı meraktayım foruma uğrarsan yanıtla öptüm canım benim kolay gelsin sanada :)
Canım bide sürekli kpss deneme sınavlarına girmeni tavsiye ederim.
Farklı farklı dersanelerin sınavlarına girip farklı sorular görmek insanı alıştırıyo.
Bu yıl bütün adliyeler erken başlatcakmış ya geçen sene haziranda mayısta falan başladılar.
bakalım benimde 31inde nişanım var işe başlıcam 2ay sonra düğünüm var 2 haziranda..zaten kendi ilim dışında ev falan tutmak gerek.. herşey üst üste geldi başlıcaksak başlıyalım artık
neyse şubatta kesin alım olur yani dediğin gibi 10 aykaldı hemen geçer ki
Allahım yardımcımız olsun inşallaah canıımmm
merhaba hazalha çok bunaldım artık yenik çıkmaktan sınavlardan bende başladım çalışmaya umarım afta çıkar bu arada ben adliyenin katip alımları içinde çalışıyorum haziran gibi tekrar sınaz olabilirmiş yapabilirsen sende klavyeni hızlandırabilirsin.Kpss içinde güncel olayları takip ediyorum haberleri ders çalışır gibi izliyorum çok yorgunum ama kesin kararlyım en geç 2012 başka yolu yok bunun tarihte tavsiyem kitap okur gibi yavaş yavaş ilerlemen okuduklarını hazmatmek önemli matematik eksiğin varsaihmal etme en çok zamanı matemetik alıyor hadi bakalım kolay gelsin olacak olmalı...
karamelek hoşgeldin canım bende 2 çocuk annesiyim katipliğe bu sene girdim ve mülakatta elendim bu işler nasip büyük bir hayalkırıklığı ve yıkımın ardından tekrar kpss çalışmaya başladım ben tarihi bitirdim zaten bir senedir tarih ve coğrafyadan hiç ayrılmamıştım coğrafya okuyorum bu nedenle coğrafya her daim hayatımda zaten tarihede mülakat nedeniyle arada bakıyordum zaten anlayacağın tarih ve coğrafya tamam anayasa ve mat çalışmaya başlıycam vizelerimden sonra nisan 2 ve 8 arası vizelerim var ondan sonra son sürat kpss çalışmaya yoğunlaşmayı planlıyorum bu sene hedefim 95 almak kpssden umarım alabilirim 32 yaşındayım ve artık birşeyler olmalı yani bu arada mat için ekol hoca tavsiyem herkese olduğu gibi sanada internetten ekol hoca yazıp ararsan bulacaksındır bana çok faydası oldu sanada olacaktır bir bak istersen kolaylıklar dilerim
arkadaşlar ben önlisansı 2012 haziranda bitiriyorum ben 2012 deki sınava ortaöğretim mi önlisans mı gireceğim yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?