- 14 Temmuz 2008
- 5.212
- 3
- Konu Sahibi yellowdaisyy
peki bekleyelim bakalım canım:))
evt, ilk bebeğim..
seninde ilk sanırım..
evet benimde ilk olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bekleyelim bakalım canım:))
evt, ilk bebeğim..
seninde ilk sanırım..
canim bir usutme giriyr bir yaniyorum ayaklarim desen halen aynen devam soguk asiri acikiyorum oruc tutuyorum fakat yazin ben hic acikmadim o uzun un gunlerde simdi sasiroyrum kendime iftari zor bekliyorum kasik agrim varhoşgeldin canım...
iyiyiz, sen nasılsn bakalım? varmı belirti falan:)
ayyy albenden de o kadar ben adet gunumu beklemiycem sanrim 3 gun once falan yapicam kismetsegünaydın canım.....
valla bende sabırsızlıkla bekliyorum kendimi...
test yapmamak içinde zor duruyorum 7 günüm var daha offff çok uzun yaaaa
ay canım ya ne bilim benim bi kızım var aslında bu 2. olacak hayırlısıyla...
sanki hiç hamilelik yaşamamış gibiyim...
belirti varmı yokmu anlamadım...
bi kaç gün öle bel ağrım oldu diğer gebeliğimde de olmuştu ama tek sorun ilişki sonrası bel ağrısı olur bende :44:
öyle 2 defa falan saniyelik baş dönmesi oldu....
önce iştah artışı sonra iştahsızlık oldu...
3-4 gün önce gazım oldu çok gurul guruldu bağırsaklarım...
2 gündür hastayım belirti falan kalmadı bi üşüyom bi ateş basıyo hastalıktan tabi.....
böle işte belirti denirse ama her gebelik farklı olabiliyomuş
ama ben aslında pek umutlu değilim sanki bu belirtiler psikolocikkkk sanırsam
ben de bugun doktora gittim,5 haftalık hamıleymısım,muhtemel dogum 1 temmuz dedı doktor,ama erken olursa hazıran da olabılır.ay ben sımdı temmuz annesımıyım hazıran annesımıyım:))
insallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucagımıza,ultrason fotosuna bakıyorum,minnacık sıyah bır noktacık ınanamıyorum:)
canim bir usutme giriyr bir yaniyorum ayaklarim desen halen aynen devam soguk asiri acikiyorum oruc tutuyorum fakat yazin ben hic acikmadim o uzun un gunlerde simdi sasiroyrum kendime iftari zor bekliyorum kasik agrim var
fazlada umutlanmak istemiyorum pazartesi yapmayi dusunuyorum testi kismetse
ayyy albenden de o kadar ben adet gunumu beklemiycem sanrim 3 gun once falan yapicam kismetse
aynisi bende de var ya bakalim cnm yaaa
ayguncum sen in duana amin diyorum bazen bebgimi ozluyorum gecen gun esim le cocuklar sohbet ediyorlardi cocukalr 3 kardesiz ddiler babamizda hayir oglum siz dort kardessiniz degince icim gitti biliyorum yavrum cennete ebedi kalcakta ona olan özlem beni cok etkiliyor
canım senin adına çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşeallah...
evet cnm 10.haftada kalb durdu ilacala dusuruldu o kadar cok istemistikki olmqasini naspten otesine gecilmiyor evladim var cok sukur fakat yine oda benim evladim uzulmememk elde degilvalla gurbetçim ben testi aldım evde hazır.bu sabah yapmamak için kendimi zor tuttum valla ne yalan söyleyeyim.
daha kaç gün dayanırım bimiyorum yani
canım daha önce takip etmedim.başından üzücü bir olay geçmiş bebeğini kaybetmişşin sanırım.düşük mü yaptın ?
Allah sabır versin inşeallah canım.yaşamadım ama zor bir olay Rabbim kimseye yaşatmasın....
Allah tuutuğun oruçları kabul etsin canım.bende niyetlendim ama olmadı..hastayım malum...inşeallah seneye artık kısmetse..
ben de bugun doktora gittim,5 haftalık hamıleymısım,muhtemel dogum 1 temmuz dedı doktor,ama erken olursa hazıran da olabılır.ay ben sımdı temmuz annesımıyım hazıran annesımıyım:))
insallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucagımıza,ultrason fotosuna bakıyorum,minnacık sıyah bır noktacık ınanamıyorum:)
evet cnm 10.haftada kalb durdu ilacala dusuruldu o kadar cok istemistikki olmqasini naspten otesine gecilmiyor evladim var cok sukur fakat yine oda benim evladim uzulmememk elde degil
ne guzel yazmissin bu dogumu kolaylastisin diye okunacak dua doguma yakinmi okunmali yoksa simdiden
okumaya baslamamiz lazimmi? 2. gebeligim ilki sezaryan oldu mecburi bu normal olsun cok istiyorum. '
dualarin hurmetine olur belki.
birde canim ya benim 3 yasina girmek uzere bir kizim var cok inatci hircin istahsiz acaba onun duzelebilmesi icin Ibrahim ve Insan Surelerini okusam olurmu yada baska
bir dua varmi bildigin? simdiden tesekkur ederim. not edicem bu dualarida . Sagolasin
Hayırlı akşamlar bende 5+5 günlüğüm bugün ben de Dr.a gittim 7 temmuz göründü ultrasonda bir enteresanlıkmı var ne :) ben internette hesaplattım 30 haziran çıkmıştı. Ve yukarılarda bir mesajımdada yazar aslında ben haziran annesiyim ama içime temmuz doğuyor diye buradayım yazmıştım. Aynen bende ultrason fotosuna bakıyorum ufacık bir karartı:) bu arada benim bebiş solda, cinsiyet tahmin ediyorlar sağ sol noktasında ama sola yerleşen bebiş hangi cinsiyet acaba ? Canım rabbim neyler güzel eyler O bebeklerimizi sağlıcakla, kucağımıza versin tarih çokta önemli değil.ben de bugun doktora gittim,5 haftalık hamıleymısım,muhtemel dogum 1 temmuz dedı doktor,ama erken olursa hazıran da olabılır.ay ben sımdı temmuz annesımıyım hazıran annesımıyım:))
Merhaba Lame, rica ederim hepimiz ortak noktada buluştuğumuz için en iyi bizler birbirimizi anlayabiliriz. Faydalı olmak her daim isterim. Dualara devam edin faydasını muhakkak görürsünüz. Hani büyükler derler ya Dünya dua üstüne duruyor. ayrıca ;merhaba eskist, çok teşekkür ederim desteğin için..
ben ve çevremdekiler bol bol dua ediyoruz zaten.. rabbim hepimizinkini korusun...
Hayırlı akşamlar bende 5+5 günlüğüm bugün ben de Dr.a gittim 7 temmuz göründü ultrasonda bir enteresanlıkmı var ne :) ben internette hesaplattım 30 haziran çıkmıştı. Ve yukarılarda bir mesajımdada yazar aslında ben haziran annesiyim ama içime temmuz doğuyor diye buradayım yazmıştım. Aynen bende ultrason fotosuna bakıyorum ufacık bir karartı:) bu arada benim bebiş solda, cinsiyet tahmin ediyorlar sağ sol noktasında ama sola yerleşen bebiş hangi cinsiyet acaba ? Canım rabbim neyler güzel eyler O bebeklerimizi sağlıcakla, kucağımıza versin tarih çokta önemli değil.
evet cnm 10.haftada kalb durdu ilacala dusuruldu o kadar cok istemistikki olmqasini naspten otesine gecilmiyor evladim var cok sukur fakat yine oda benim evladim uzulmememk elde degil
yavrum saglicakla al kucagina guzelim benimmmm
Hayırlı akşamlar bende 5+5 günlüğüm bugün ben de Dr.a gittim 7 temmuz göründü ultrasonda bir enteresanlıkmı var ne :) ben internette hesaplattım 30 haziran çıkmıştı. Ve yukarılarda bir mesajımdada yazar aslında ben haziran annesiyim ama içime temmuz doğuyor diye buradayım yazmıştım. Aynen bende ultrason fotosuna bakıyorum ufacık bir karartı:) bu arada benim bebiş solda, cinsiyet tahmin ediyorlar sağ sol noktasında ama sola yerleşen bebiş hangi cinsiyet acaba ? Canım rabbim neyler güzel eyler O bebeklerimizi sağlıcakla, kucağımıza versin tarih çokta önemli değil.
slm kızlar
bende temmuz annesi olacam nasipse
5+0 haftalık hamileyimmm
canım bendede bulantı falan yok 5+5 ama sabahları midem çok tuhaf oluyor huysuz oluyorum o kadar. aynen yaa yalnız değilmişim :) çok belirtim yok göğüslerim sabahları biraz acıyor herhalde üstüne yatıyorum ondan, ayrıca kaşıntısıda var. aynı senin gibi uyudum uyuyucam modunda bir halsizliktir gidiyor. bel ağrım kasık ağrım yok çok şükür ama dün garip bir ağrım oldu uzandım geçti. duygusallığa gelince biri dokunsun ağlarım aynen :) herkesin gebeliği aynı olmuyor ben göğüs ucu kararması belirtisine öyle odaklanmışım ki, hamile olduğumu anlamak için göğüs ucuma bakardım karardımı diye hala kararma yok :) Rabbim sağlıklı eylesin inşaAllah umarım bir anormalliğimiz yoktur.ya merak ediyorum arkadaşlar,5 haftasını bır kaç gun geçip de mıdesı bulanmaya baslayan var mı? ben hamılelık belırtısıne dair hıc bır sey yasamıyorum.sadece azıcık uyku durumları var.öyle şiddetli kasık ağrılarım falan yok.hatta cogu zaman hamıle oldugumu unutup hoplayıp zıplayabılıyorum.ne bel agrısı ne kasık agrısı ne asırı derecede uyku ıstegı ne mıde bulantısı hıc bır sey yok bende.ama sadece cıddı duygusallık var.yaş gözümün ucunda,hemen her seye ağlayabılırım yanı:)
canım bendede bulantı falan yok 5+5 ama sabahları midem çok tuhaf oluyor huysuz oluyorum o kadar. aynen yaa yalnız değilmişim :) çok belirtim yok göğüslerim sabahları biraz acıyor herhalde üstüne yatıyorum ondan, ayrıca kaşıntısıda var. aynı senin gibi uyudum uyuyucam modunda bir halsizliktir gidiyor. bel ağrım kasık ağrım yok çok şükür ama dün garip bir ağrım oldu uzandım geçti. duygusallığa gelince biri dokunsun ağlarım aynen :) herkesin gebeliği aynı olmuyor ben göğüs ucu kararması belirtisine öyle odaklanmışım ki, hamile olduğumu anlamak için göğüs ucuma bakardım karardımı diye hala kararma yok :) Rabbim sağlıklı eylesin inşaAllah umarım bir anormalliğimiz yoktur.
canım sağ taraf kız sol taraf erkek diye duymuştum yanlış hatırlamıyosam...
hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşeallah..
ben geçmiyorum ne olur ne olmaz bir Dr yazısında geçilebileceğini zarar vermediğini yazdığını okumuştum. Ancak ayrıcalığınız belli olsun diye geçmeyebilirsiniz yazmış. Oradan geçmemek çok güzel ama yaa görevliler çok iyi davranıyor hele kadın oldumu gülümsüyor :)inşallah yoktur:) aynen benım de goguslerım acıyor bıraz:)ama kararma falan yok,hamıle oldugumu unutuyorum ya valla basıma iş alıcam,bugun alısverıs merkezıne gıttık eşimle,eşim uyarmasa o guvenlık kabınınden gececektım az kaldı.hanı tarıyolar ya radyasyon yayan guvenlık zımbırtıları.eşim sen geçme deyince aydım.eşim olmasa kesın geçerdım ben.geçseydım nolurdu kı acep