2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini inş
 

canım hamıle oldugumu ogrenmedne baslamıstı bende bulantılar hala suruyor ama sımdılık ıdare edebılecek durumdayım umarım artmaz.
 
Günaydın herkese;

Bende 5+6 dayım ilk defa bu sabah bulantım oldu. Hala devam ediyor hafif hafif. İnşallah dahada artmaz çünkü çalışırken çok zor oluyor.Henüz kimseye de söylemedim.



o zaman benimki de normal inş artmaz bu bulantılar gerçi8.hafta falan daha kötü oluyo ama
 

canım aramıza hoşgeldin aramıza :)
 
hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini inş

Bulantıların hepimiz inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri, bulantıların umarım daha artmaz, gerçi internette biraz araştırma yaptığımda bulantıların iyi bir hamileliği işaret ettiği yönünde fikir beyan etmiş uzmanlar.:)
 
Arkadaşım, aynı süreçlerden aynı zamanlarda geçeceğiz galiba hayırlısıyla inşallah...

evet canım oyle olucak ınsallah ben keseyı gordum sende gordun mu ? 2 hafta sonra arndevum var kalp atıslarını dınlemek ıcın onubeklıyorum sabırsızlıkla :)
 
evet canım oyle olucak ınsallah ben keseyı gordum sende gordun mu ? 2 hafta sonra arndevum var kalp atıslarını dınlemek ıcın onubeklıyorum sabırsızlıkla :)

5+0 'da keseyi vajinal ultrasonla gördük, haftaya perşembe kontrol var bakalım inşallah görürüz kalp atışını...
 
Günler haftalar uzun geliyor bize:) bu heyecanla 9 ay geçer mi acaba :))))

sorma canım ya bende onu dusunuyorum dokoturm da dıyor bu acelecılıkle nasıl dayanacaksın 9 ay dıye soruyor. hehe bendededım bulsanız 2 gunde dogumu valla onu yapıcam dıyorum guluyoru doktorum daha gelısmedı teknolojı okadar dıyor. :)
 
Günaydın kızlar herkesten alıntı yaparak kaç kez dendiysem de yazdığım şeyler hata verdi ve gitti emeklerim,

Hepinizin yazdıklarını okudum, o yüzden anca yazaibliyorum, nasılsınız bakalım ben bu gün 6+0 ım bana yakın baya kişi var ve bulantıları başlamış bende bulantılar yok henüz, şu hamile kıyafetlerine benim de özentim çok oğlumda göbüşüm olmadığından pek giymedim kıyafet, umarım hepimizin gebeliği harika geçer...
 
Günaydın kızlar ben her geçen gün daha kötü oluyorum bulantılı hamilelik süreci gerçekten zormuş üstelik çalışan bir kadınsan
hiç birşey yiyemez oldum iş çıkışlarında damardan besleniyorum o sabaha kadar rahatlatıyor beni sabah kalkınca yine aynı bulantılar kusmalar kaldığı yerden devam önceden ekşi bişeyler yediğimde iyi gelirdi artık ekşide yiyemez oldum kısaca hiç bişey yiyemiyorum 8. haftaya girdik ve daha da şiddetlendi benim ki umarım sizler rahat geçirirsin bu haftaları
 

Ben raporluyum, bi kaç hafta daha evdeyim, evdeyken zaman daha ağır geçiyor sanki, ama keyfim yerinde çok şükür, sonuna kadar da böyle gideriz inşallah:)
 

canım gecmiş olsun yaa senı anlıyorum benım yenı yenı basladı daha bulantılar ama ılerlıycek gıbı. valla bebısler sağlıklı olsunda ınsallah gececık bu bulantılarda
 

Geçmiş olssun canım, bi kaç ay sonra geçer heralde bulantıların, o zamana kadar biraz yoracak minik ama doğduğunda herşeyi unnutturacak unutma olur mu????
 

Kizlar gercekten icim cok rahatladi... Iyiki varsiniz. Turkiye`ye gidecegim icin cok heyecanlayim, hem annemi hem kardeslerimi gorecegim, tabiiiii bir de bebisimi insallahhhhh.
Artik burda simdilik doktora gidip moralimi bozmayacagim.

Bu arada bilgilerimi vereyim, beni de listeye eklerseniz cookk sevinirimmm.
Rumuz : Herseyim bebegim
Kacinci bebek: ilk
Sat : 24 eylul
BDT: 1 Temmuz
kilom:56
Sehir: Azerbaycan/ Baku
Yas : 31
:):):)
Cookkkk tesekkur ederim kizlarrrr
 
Ben raporluyum, bi kaç hafta daha evdeyim, evdeyken zaman daha ağır geçiyor sanki, ama keyfim yerinde çok şükür, sonuna kadar da böyle gideriz inşallah:)

hayırdır neden raporlusun canım kotu bırsey yoktur umarım. valla bende ısteyım ama su bulantılar zorlastırıyo ısı ızın alma sansım da yok su sıra bakalım nasıl atlatacayım su bulantı donemını.
 
kızlar günaydın, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu birer 9 ay ve sonrası diliyorum.


kızlar siz haftanızı nasıl hesaplıyorsunuz, benim SAT:13 Ekim kaç haftalık oluyorum yani ben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…