2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dua edinde hayırlısıyla doğurayım artık bugün tüm o temizliğe rağmen yürüyüş yaptım yokuş çıktım indim düz yol rampalı yol şimdi bide sıcak duş şu kız gelsinde artık tüm millet huzura ersin yoksa bi haftaya kadar ben kafayı yiycem
 
kızlar dua edinde hayırlısıyla doğurayım artık bugün tüm o temizliğe rağmen yürüyüş yaptım yokuş çıktım indim düz yol rampalı yol şimdi bide sıcak duş şu kız gelsinde artık tüm millet huzura ersin yoksa bi haftaya kadar ben kafayı yiycem

bide kızlar erken gelir derler senin kzın keyfi yerinde belli ki :) hayırlısıyla inşallh günün geçmeden doğurursun canım. hadi bakalım hayırlısı benimkide kız ama yeri çok daraldı sanki çok zorluyor artık beni karnım pat die patlıcak gibi allh korusun.
 
ya ben şu anda kalp krizi geçirecem zaten şoklardayım en pahalı benimki sanırım ve öyle odaları falan da hiç o kdr güzel değil sanki ne yani çok sinir oldum diğer arkadaşlar da paylaşabilirler mi lütfen fiyatları normal ve sezeryan fiyatlarını benimkinde 1.400 normal 2.600 sezeryan gerçekten çok pahalı !!

Benim hastanenin odaları başarılı hem hijyen hem de görüntü bakımından, normal dogum 475, sezaryen 525 tl mis. Denizli bu Arda yaşadığım sehir.
 
Hani bu kızlar erken geliyordu, benim hatun ne teşrif ediyo ne de bı belirti var :KK43: herkes geldi, bı de bizim aileler farklı sehirlerdeler,Denizli'de kimsemiz yok,dolayısıyla hep birlikte kaliyoruz,elimi atsam birine çarpıyor, surekli yemek camasir bulasik. Onlar da heyecanlı tabi ama iste hem sıcaklar hem de bekleyip durmak stres yaratıyor. Söyle sakın sakın uzanmak istiyorum bı bakıyorum öteki öğün gelmiş :)) ah kayınvalidem çenesine sahip çıksa, o zaman belki rahatlicam ama o da imkansız :KK43:(
 
ya hakikaten bu doğum ücretleri çok acayip değişiklik gösteriyor. bizim doktor 2000 lira fiyat verdi bize o da en uygun haliymiş ve sezeryan veya normal fark yok arada normalde doğursam o parayı vercem sezeryanda doğursam o parayı vercem. kazıklanıyomuyuz ki ya anlamadım daha pahalı yapan yerlerde var bursa da 3500 civarı gibi
 
hersey hazır teyzeler ..
biz şimdi uyuyacagız . sabah kalkıp hastaneye gıdecegız ne de olsa spınal hemen sızınle dogum hıkayemı paylasacagım vekilim olarak ilosdemiri bırakıorum canlı tel bağlantısıylaaa kontak kurarız .
Allah tek nefeste kurtarsın hepımızı ... iyi kı varsınız . 10 saat bekleyın ben bi oğlumu alıp geleyım tamam mı :KK16:sizi seviyoruzzzz:KK16:
canımmm rabbim senin de bizim de yardımcımız olsun ne güzel bir duygu yaaa yarın bu saatlerde yakışıklı paşan kucağında olacak hayırlısı ile :emir_bebek: darısı biz kuzucuklarını bekleyen hamişlerin başına inşallahhhhh :KK9:

bende haber bekliyordum canımn bakındım sana baya şükür her şeyin yolunda gitmiş. artık oğlışunun yüzünü doğumda görüceksin :KK70:D sende anestezi uzmanını merak edip duruodun, gördün mü :))) sana bütün kalbimle dua edicem canım beniim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzzuuummm .. valla ben bile heyecanlandım ama olsun bu heyecan çok güzel bişey herşey güzel olucak ve oğluşunuzla beraber güle oynaya evinize dönüceksiniz tatlıım :KK66: allah yardımcınız olsun en kısa zamanda haber bekliorummm

dualarımız seninle canm ömür anneyi üzmeden gel tamam mı

öncelikle yarın dualarımızın seninle olacağını bil zeynepçim çok dua edicem inş kolaylıkla atlatırsın ve bebişinin mis kokusunu hemencik çekersin içine..Darısı bizlere diyelim..Ya aklıma ne takıldı bu sezeryan mı herşey dahil 850 tl benim hastane 2.600 istiyo ne kdr çok diye düşünüyodum zaten ama şimdi iyice emin oldum başka var mı böyle benim gibi çok pahalı fiyat verilen yoksa genelde fiyatlar daha mı makul?

Hayırlısı olsun cnm ne güzel saatler sonra yavruna kavuşacaksın allahın izniyle darısı bekleyen bütün annelerin başına olsun inş çok kolay bi şekilde sende oğlunda atlatırsınız cnm dualarımız seninle bizi habersiz bırakma

zeynep sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına..bende yarın son kontrole gidicem bakalım ne diyecek çok merak ediyorum 1 aydır görmedim oğlumu haftayada gün verir artık.
ben sizdeki sezeryan fiyatlarını duyunca çok şaşırdım benim gittiğim özel hastanede 300 doğum arkdaşım da yeni doğum yaptı onunkide özel hastane 200 verdi 2000liralık napıyorlarki hepsi aynı yöntemle doğuyor sonuçta:44:

kızlar hastane fiyatları gizli mi neden kimse yazmıyor :)
 
hersey hazır teyzeler ..
biz şimdi uyuyacagız . sabah kalkıp hastaneye gıdecegız ne de olsa spınal hemen sızınle dogum hıkayemı paylasacagım vekilim olarak ilosdemiri bırakıorum canlı tel bağlantısıylaaa kontak kurarız .
Allah tek nefeste kurtarsın hepımızı ... iyi kı varsınız . 10 saat bekleyın ben bi oğlumu alıp geleyım tamam mı :KK16:sizi seviyoruzzzz:KK16:

amaaaaannnnn zeynepppp kuzummmmmm gidiyon mu?
ya uyudunmu?
ben daha bugunden uykuyu unuttum ne olcaksa...
 
evt hayırlı sabahlar demek için erken bi vakit....
ama sabah ezanı okundu sonuçta:)))
ay yokk u-yu-ya-mı-yo-rum....
 
evt hayırlı sabahlar demek için erken bi vakit....
ama sabah ezanı okundu sonuçta:)))
ay yokk u-yu-ya-mı-yo-rum....

Al benden de o kadar, uykusuzluk yedi bitirdi. Çalışırken 5 dak. Daha uyumak için alarm erteleyip duruyodum,şimdi hale bak :) doğumdan sonra nasıl ararız bu günleri :) gerçi uyku depolanan bişey de değil aslında :) saglikla alalım dombak kuzularimizi kucağimiza gerisi mühim değil artık :)
 
günaydın herkeslere
off şu saatlerde uyanmak bana huy oldu :KK70:

slm kızlar ben minik kızıma kavuştum çok şükür.bdt 5 temmuzdu hiçbir doğum belirtisi yoktu ama 1 temmuzda kızım dünyaya gözlerini açtı o kadar güzel bir duyguki size anlatamam dünyanın en güzel varlığı sanki :KK16: sadece kontrol amaçlı başka doktorun fikrini almak istediğim için vakıf guraba hastanesine gittim ve gider gitmez üstüme doğum kıyafetlerini giydirdiler suyum azmış günün dolmuş bebeği fazla bekletmeye gerek yok seni normal doğurtturmaya çalışcaz dediler 1 gün boyunca açılma olsun die alttan ilaç verdiler ve her 2 saatte bir nst ye bağladılar ama ne açılma ne sancı oldu en sonunda suni sancıyı verdiler ama çok kötü bişeymiş o normal doğum sancısından bin beter bişey.1 gün boyuncada suni sancıyı çektim ama kendimi parçalamışım artık kendimi kaybettim benim bağırmamdan bebeğe oksijen gitmemeye başlayınca ve açılmada hala 5 cm olunca sezeyana almak zorunda kaldılar zaten yalbarıyodum artık beni sezeryana alın dayanamıyorum die.yoksa doktor 10 cm olsun die bekliycekti ama ben dayanamadım biraz vicdan azabı çekiyorum o yüzden şu an :KK43: neyse pazar akşamı saat 21:07 de dünyaya geldi minik kuşum 2 gün hastanede kaldık şu an evimizdeyiz.3.750 gr doğdu bebeğim.Rabbim hepinize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inş.sağ sağlim kavuşun miniklerinize.ve bu günlerin kıymetini bilin şu an uykusuzluktan ölüyorum hala yanımda mızırdanıyo :KK1: hiç uyku yok ve doymak bilmiyo 24 saat uyusa bile emmek istiyo canım çok yanıyo göğüslerim yarıldı ama onun için dayanmak zorundayım.herşeye değer napalım.bu güzel duyguyu hepiniz yaşarsınız inş.Rabbime emanet olun ...

gzün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
hızlı gelişmiş doğum olacağın aslında öylesi daha iyi kafada kuramıyorsun bişeyler :) sancılar zor olmuş ama

sen sezeryan ol da sonrasına bı bak bakalım.keske doğum sancısı çekseydım de normal dogursaydım dıyeceksın.ne o turabılıyorum ne kalkabılıyorum hala.doğuralı 4 gun oldu.biri benı kaldırmazsa yataktan kalkamam.tuvalete zor oturuyorum.yurumem ayakta durmam mumkun değil.sırt ustu yatmaktan sırtım belım tutuldu.gülemıyorum,öksüremıyorum.yatakta sağıma soluma dönemıyorum.bebeğimi kucağıma alamaıyorum.daha anlatıyım mı?ve bu durumun daha ne kadar sureceğini bilmiyorum.asabım bozuldu.yavrumun tadına bıle varamadım.kendıme hayrım yok ki.

bence bu şekilde kötüleme herkesin bünyesi bir değil ki herkes aynı şekilde yaşamaz

hayırlısıyla kızımı normal doğurmak istiyorum doğurmak için tüyo istiyorum sabahtan beri temizlik yapıyorum kraliçe de yatıyor tınlamıyor oh oğlan anası olmak ne güzel diyip sadece dinleniyor içerde uyumuyor zıplayan sinirlerime hasbinallah çekerek susuyorum
sabahki muhabbetimiz şöyleydi kahvaltı hazırlıyorum bir taraftan eşim pantolonunu sordu yıkadım kurumuştur deyip odasına sessizce girdim birde ne göreyim süslenmiş püslenmiş oturuyor pantolonu aldım günaydın kraliçem dedim günaydın bende ayak altında olmıyım herşey bitsin öyle geliyim dedim diyor
e olurmu öyle ayak altında dolaşacak ne var kahvaltı hazırlıyorum misafirlik 3gün sürer ondan sonra bu evde herkes ev sahibi oğlunun evinde misafir olacak değilsin ya annecm dedim ve sonunda mutfağa teşrif etti
kızlar ben mi abartıyorum acaba kadının davranışlarını diyorum

ayy ne garip allah kolaylık versin

kızlar bu gün son kontrolümü oldum ve son defa usg den oğlumu gördümmm .. suratını göstermedi bize oğlumm cee eee yapacak doğumda . sabah 8 bucukda kan aldılar 10 bucukda sonuclar cıkacaktı onları bekleyene kadar medıkal muhasebeyle konustuk 850 tl dedıler hersey dahhil. sonra anestezi uzmanıyla görüştümm asık suratlı ukala bi hatun gıcık oldum onaaa. neyse sonra tahlıllerımı verdım doktora oğluma baktı 50 cm 3300-3400 arası dedi.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hertsey yolunda kan degerlerınde masallah ıyı sabah gel bebeği cıkaralım o daracık yerden dedi. bide hastanede normal dogumda epidural sezeryanda spınal oluyormus . bende spınal oluyorum yani..sabah 7 bucukda doguma gırecegımm. ve hepınızden dua beklıyorummmm .. durum bu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:


hadi hakkında hayırlısı dualarım seninle
sağlıkla git sağlıkla gelin :)

SELAM KIZLAR BEN TEMMUZ 2 DE DOĞUM YAPTIM BERAT HÜSEYİNİMİ KUCAĞIMA ALDIM.SPİNAL ANEZTEZİ İLE OLDU DOĞUMUM.DOĞUM SONRASI O BAŞ AĞRISI OLMASA HERŞEY ÇOK ĞÜZEL ÖNERİRİM HERKEZE.BU ARADA OÜLUM 51 CM..3625 GR.DOĞDU.SARILIĞI VAR.AMA ĞEÇECEK RABBİMİN İZNİYLE.DUALARINIZI BEKLİYORUM.DOĞUM YAPMAYAN HERKEZE HAYIRLI VE KOLY DOĞUMLAR DİLİYORUM..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın allah analı babalı büyütsün

arkadaşlar herkese iyi akşamlar:KK3:

bizde bugün kontrolümüze gittik nst ye girdik son kez sancı yok kızım dönmemiş o yüzden
cuma sabahı sezeryan ile bebeğime kavuşacağım inşallah :KK16:
anestezi doktoru ile de görüştüm spinal için 10 kişiden 1 ınde baş ağrısı şikayeti oluyor dedi
dedim ben korkarsam nasıl olur falan o günkü ruh halinize göre yaparız dedi çok heyecanlı olursanız genel yaparız
diye moral verdi ama bakalım hayırlısı artık allahtan:KK34:

hakkınızda hayırlısı
sağlıkla al kucağına inş.

39+6 da doktor kOntrolumuz vardi ( dogumdan 1 gun once) nst de birsey cikmadi ama sancilar herzamankinden daha dalgaliydi. doktor biraz daha bekleyelim dedi 2 gun sonrasina randevu verdi eve geldik. O gun cok gezdim tozdum:)) gece saat 1 de lavaboya kalktim bi baktim yarim su bardagi kadar direk kan geldi. Esime haber verdim. Cok heyecanlandik. Dakik cocuk diye dalga gectik tam dogmasi beklenen tarihte dogacakti yuksek ihtimal. Heyecan+ korkudan uyuyamadim butun gece. Sabah yavas yavas adet sancisi gb sancilarim baslamisti. Dusumu aldim kahvalti Yaptik doktora gittik. doktor nst ye bakti, alttan kontrol etti 3 cm acilman var dedi. Muhtemelen ogleden sonra yada aksam tekrar gorusuruz dedi. Ben hala soktaydim:)) hic dogurcakmisim gb gelmiyodu. Eve gitmek istedigimi soyledim. Dayanamadigim zaman geleyim dedim. Eve geldim 6 dk da bir sanci vardi. Aramam gereken kisileri aradim. 2, 2 bucuk saat kadar evde kaldim ara ara sicak dus beni rahatlatti. Sonra telas yapan yakinlarimin beni de bebek icin telaslandirmasinin uzerine hastaneye gitmeye karar verdik. Hastaneye gittik acilma hala 3 cm idi sancilar 3 dk da bire dusmustu. Nst de sancilar 100 e vuruyodu ama ben hala dalga geciyodum ebe saskinlikla bana bakarken:)) sonra daha fazla acilma olmayinca suni sanci verdiler. Yine acilma olmadi. ( bu arada dalga malga hak getire tabi gordum isin ciddiyetini:)) sonra bi ara kendimden gectim bayginlikla dunya arasi gidip geliyodum ve bebegin kalp atimlari yavasladi bunu duyan ben oyle zorladim ki kendimi 2. Doz suni sanci da yetmedi 3. Doz suni sancida saat dokuzda dogum gerceklesti. Ayrica benim acilma yuruyus ve comelme+ ikinma uclusu sayesinde oldu. 2. Doz suni sancidan itibaren yurudum sanci geldikce comelip ikindim. İlk doz suni sancida acilma olmayinca herkes bebegin kalp atislarininda yavaslamasiyla birlikte sezeryana yonelmisti. Ben o hirsla ( doktor ve ebe de takdir etti) normal dogurabildim. Herkese tavsiye ederim. benim biraz zorlamasina ragmen herseye o kadar deger ki.. Kizim kollarimda.. Dunya umrumda degil:)) darisi hepinizin basina.. Allah saglikla kurtarsin..

azimli bir doğum hikayesi maşallah sana canım
allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin

Günlerdir yerde miyim gökte miyim bilmiyordum,bu arada yavaş yavaş doğumlar başlamış.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.Bilmem hatırlar mısınız 36 haftalıkken bebeğin kalp atışları yavaşladı denilip acil sezaryen olmuştum.Bebeğim solunum sıkıntısından 15 gün küvözde kaldı.3 gündür evimizdeyiz.Tarifi imkansız acılar içindeydim.Şimdi dünyaları bana vermişler gibi mutluyum çok şükür.Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın.

oh çok şükür iyi olmasna sevindim

hersey hazır teyzeler ..
biz şimdi uyuyacagız . sabah kalkıp hastaneye gıdecegız ne de olsa spınal hemen sızınle dogum hıkayemı paylasacagım vekilim olarak ilosdemiri bırakıorum canlı tel bağlantısıylaaa kontak kurarız .
Allah tek nefeste kurtarsın hepımızı ... iyi kı varsınız . 10 saat bekleyın ben bi oğlumu alıp geleyım tamam mı :KK16:sizi seviyoruzzzz:KK16:

allaha emanet olun
 
hersey hazır teyzeler ..
biz şimdi uyuyacagız . sabah kalkıp hastaneye gıdecegız ne de olsa spınal hemen sızınle dogum hıkayemı paylasacagım vekilim olarak ilosdemiri bırakıorum canlı tel bağlantısıylaaa kontak kurarız .
Allah tek nefeste kurtarsın hepımızı ... iyi kı varsınız . 10 saat bekleyın ben bi oğlumu alıp geleyım tamam mı :KK16:sizi seviyoruzzzz:KK16:

canım beniiimmm hadi bakalım hayırlısıyla git al da gel oğlunu:))) ne zaman iyi olursan o zaman beklioruz hikayeni, sen iyi olda.... amin inş. allah tek nefeste kurtarsın... sen de iyiki varsın şekerrr biz de seni çoook seviyoruuzz. allah yardımcın olsun....
 
Al benden de o kadar, uykusuzluk yedi bitirdi. Çalışırken 5 dak. Daha uyumak için alarm erteleyip duruyodum,şimdi hale bak :) doğumdan sonra nasıl ararız bu günleri :) gerçi uyku depolanan bişey de değil aslında :) saglikla alalım dombak kuzularimizi kucağimiza gerisi mühim değil artık :)
he yaa tek tesellim o nasıl olsa depolanmıyo uyusamda uyumasamda bugun yarın için bi faydası yok nasılsa...

anaaammm kozmatikk hani uykun gelmişti senin hangi ara kalktın da geldin yaww :)) günaydıınn bu arada :KK66:
rezzancım 12:30 da uyudum ya erken di...
o yüzdende erken uyandım:KK37:
aynı bu smile gibiyim şu an:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
ya bide işin kötüsü gündüzde uyuyamıyorum...
 
he yaa tek tesellim o nasıl olsa depolanmıyo uyusamda uyumasamda bugun yarın için bi faydası yok nasılsa...


rezzancım 12:30 da uyudum ya erken di...
o yüzdende erken uyandım:KK37:
aynı bu smile gibiyim şu an:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
ya bide işin kötüsü gündüzde uyuyamıyorum...

doğru diosun canım aslında bende senin gibiyim bende aynı saatte yattım eşim işe giderken saat 6:30 da bi uyandım bi daha uyku hak getire:KK43:( gündüz bende uyuyamam.. bitti artık bugün uyku faslı:KK43:(
 
doğru diosun canım aslında bende senin gibiyim bende aynı saatte yattım eşim işe giderken saat 6:30 da bi uyandım bi daha uyku hak getire:KK43:( gündüz bende uyuyamam.. bitti artık bugün uyku faslı:KK43:(

sende :KK37: böylesin desene:KK70:DDD
ayy sen öyle diyince heyecan yapıorum :)))

senin saatin belli mi şeker?
heyecan iyidir ,,,
ama beklemek pekde öyle değil:)
cnm dr bana 9,9:30 gibi alırım dedi...
ama ben akşamdan yatıcam hastaneye...
gerçi kaçabilirsem sabah gelirim deyip kaçmayı planlıyorum...
ama eşim razı gelmiyor...
 
X