slm kızlar ben minik kızıma kavuştum çok şükür.bdt 5 temmuzdu hiçbir doğum belirtisi yoktu ama 1 temmuzda kızım dünyaya gözlerini açtı o kadar güzel bir duyguki size anlatamam dünyanın en güzel varlığı sanki
Sadece kontrol amaçlı başka doktorun fikrini almak istediğim için vakıf guraba hastanesine gittim ve gider gitmez üstüme doğum kıyafetlerini giydirdiler suyum azmış günün dolmuş bebeği fazla bekletmeye gerek yok seni normal doğurtturmaya çalışcaz dediler 1 gün boyunca açılma olsun die alttan ilaç verdiler ve her 2 saatte bir nst ye bağladılar ama ne açılma ne sancı oldu en sonunda suni sancıyı verdiler ama çok kötü bişeymiş o normal doğum sancısından bin beter bişey.1 gün boyuncada suni sancıyı çektim ama kendimi parçalamışım artık kendimi kaybettim benim bağırmamdan bebeğe oksijen gitmemeye başlayınca ve açılmada hala 5 cm olunca sezeyana almak zorunda kaldılar zaten yalbarıyodum artık beni sezeryana alın dayanamıyorum die.yoksa doktor 10 cm olsun die bekliycekti ama ben dayanamadım biraz vicdan azabı çekiyorum o yüzden şu an
Neyse pazar akşamı saat 21:07 de dünyaya geldi minik kuşum 2 gün hastanede kaldık şu an evimizdeyiz.3.750 gr doğdu bebeğim.rabbim hepinize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inş.sağ sağlim kavuşun miniklerinize.ve bu günlerin kıymetini bilin şu an uykusuzluktan ölüyorum hala yanımda mızırdanıyo
Hiç uyku yok ve doymak bilmiyo 24 saat uyusa bile emmek istiyo canım çok yanıyo göğüslerim yarıldı ama onun için dayanmak zorundayım.herşeye değer napalım.bu güzel duyguyu hepiniz yaşarsınız inş.rabbime emanet olun ...