• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar moralımız çok bozuk. mıdyatta 3 öğretmen arkadasımız pkk tarafından kaçırıldı.bırısı hem komsumuz hemde esımın çalışma arkadsı :( sag salım gelmelerı için dualarınızı eksık etmeyın.

aynen benim kızımda bu durumda
dün gece abartısız her saat başı uyanıp ağladı.alıp emzirmeye çalışıyorum ağzına alıp emer gibi yapıyor sonra itiyor eliyle
inan bugün okulda uykusuzluktan öğrencilere konsantre bile olamadım
hala uykusuzluktan gözlerim yanıyor
bende açmı sütüm yetmiyormu diye düşünüp duruyorum ama kiloda bizimde sorunumuz yok
bugün elim devam sütüne gitti gitti geldi markette
hoş biberonda almıyor nasıl vereceksem!!!!!!!
alt dişleri çıkarırkende uyumazdı geceleri ama hiç değilse 2 saatte bi uyanırdı şimdi 1,5 saat uyumuyor
üst dişler daha zor çıkar diye duymuştum ama emin değilimki ondanmı mızmızlanıyor

dişlerden galiba bugün ne bulsa ağzına götürdüğünü farkettim beni bile ısırmaya çalışıyo sonrada tatlı tatlı gülüyo hadi bakalım hayırlı haberler inşallah tez zamana çıkar

Küçüğümü uyuttum. Eşimin giysi dolabını düzenledim, çıfıt çarşısı olmuş. Bahse girerim iki güne kadar yine hallaç pamuğu gibi sağa sola atılır içindekiler. Regl olduğumdan kan şekerim düşmüş, biraz da açtım. Portakallı kek yaptım, fırında pişsin kahveyle götüreceğim. Elimde bir proje var geceye kadar da onunla uğraşırım artık.

Bugün markette reyon görevlisi Ata'ya "Pişşşt tatlı kız adın ne senin." dedi. Çok fazla "kız değil mi" diye yanaşan oluyor. Halbuki baya delikanlı giyiniyoruz ama beybi feys demek ki tosunum :)

selam kızlarrrr:21: uzzuuuuun zamandır yoktum buralarda gündüzleri okulda akşamları kızımla ilgilenirken oturmaya bile fırsat kalmıyor 1 haftadır kızıma bakıcı bakıyor kaynanam bakıcam diye gelmişti kaçtı gitti aniden bakıcaya kaldı kızım henüz yürümüyor ama çok hareketli ayağa kalkıyor kanepelere tutunarak 2 dişimiz çıktı sizler nasılsınız kuzularınız nasıl öpüyorum :54:

kızlar moralımız çok bozuk. mıdyatta 3 öğretmen arkadasımız pkk tarafından kaçırıldı.bırısı hem komsumuz hemde esımın çalışma arkadsı :( sag salım gelmelerı için dualarınızı eksık etmeyın.

cnm çok üzüldüm ya yeni okudum nette haberi bnde muşta öğretmenim ALLAH yardımcıları olsun:50:

offff içim gidiyo böyle terörist falan dedimmiydi...Allah hepsinin belalarını versin..kendi kanlarında boğulsunlar...arkadaslarında sağ salim kurtulurlar inşallah ...Allah korusun hepsini...bizimdi evimizde sıcacık oturuyoruz cok şükür..onlar ne yapıyodur kim bilir..ailelerini düşünmek bile istemiyorum...sabır versin hepsine

Bugün 10 Kasım...

$ANITKABİR.webp

Küçüğümü uyuttum. Eşimin giysi dolabını düzenledim, çıfıt çarşısı olmuş. Bahse girerim iki güne kadar yine hallaç pamuğu gibi sağa sola atılır içindekiler. Regl olduğumdan kan şekerim düşmüş, biraz da açtım. Portakallı kek yaptım, fırında pişsin kahveyle götüreceğim. Elimde bir proje var geceye kadar da onunla uğraşırım artık.

Bugün markette reyon görevlisi Ata'ya "Pişşşt tatlı kız adın ne senin." dedi. Çok fazla "kız değil mi" diye yanaşan oluyor. Halbuki baya delikanlı giyiniyoruz ama beybi feys demek ki tosunum :)
eşimin dolabınıda hep ben toplarım usanıyorum artık düzeltmekten neyseki kışa girerken o topladı eskilerini ayırdı köye götürdük bıraktık orada durcak
Benim oğlanada hep kızmı diyolar ben sinir oluyorum acıp pipisini gösteresim geliyo o kadarda mavi bişeyler oluyor üzerinde yinede soruyorlar...:97:

Öncelikle günaydın kızlar ev hanm ve daha yeni uyanmış biri olarak...ayıp ediyorum ama napim hava çok kötü yağmurlu bende yağmurda her işe üşenirim evde yattım aşşağı şimdi oğlanda uyanmadan geldim
Atamızın ölüm yılında onu saygıyla sevgiyle anıyorum...gerçekten o olmasa biz olmazdık reklamdaki gibi.yaşasaydı 131 yaşında olurdu yine görmem imkansızmış ama iyiki onun gibi bir önder gelmiş bu dünyaya....mekanı cennet olsun..

Allah sağ sağlim kavuştursun cnm Allah belalarını versin inş serbets bırakırlar öğretmenlerimizi....pislikler...

arnazarcım şimdi okudum allah tez zamanda sağsalim kurtarsın inşallah kıllarına zarar gelmeden kurtulurlarr

bugün 10 kasım ve ben neti açınca sadece bir tek küçük gül çıktı şaşırdım
bugünün anlam ve önemini belirten kocaman figürler beklerdim

siirtte askeri ucak düşmüş sis yüzünden 17 sehit varmış....hepsine allahtan raahmet yakınlarına sabır diliyorum

mekanları cennet olsun inşallah.bizde siirt e gitmeyi planlıyorduk seneye.bakalım nasip inşallah hayırlısı olur.

kızlar bebeğine diş buğdayı yapan var mı ?ben küçük bir parti ile kızıma yapmayı düşünüyorum oğlumun daha çıkmadı.ama nasıl bir hediye verebilirim o günün anısına misafirlere bilemiyorum.malum burada herşey bulunmuyor.nasıl birşeyler verebilirim?

önerilerinizi bekliyorum ?

cnm neden acaba et parçası olduğuna eminmisin uyurken bak biraz bişey batırmıştır belki diş etine olmamıştı bizde gerçi daha üst dişlerde hareket yok ama şaşırdım şimdi

bugün baktım yok kompuş mu dişin patladığı yerden çıkmış mı bilemedim. bizim üst dişlerin biri çıktı iki tanesi da patlamak üzereydi dün ön dişlerin birinden et gibi bişey resmen sallanıyordu.ya kan kurudu içinden çıktı anlamadım.

diş sorunu derken canım :44:
ben hiçbirşey kullanmadım

diş çıkmasından önce dişte morarma olmuş muydu diyelim.

Nazarda olabilir bebeklerdeki kızlar bende ayetel kürsi okuyorum hep.

Bugün pazara diye çıktım her gören bebekteki gözlere bak gözlere bak Maşallah deseler ölürler sanki okuya okuya pazara soktum tabi durmadı kalabalığı sevmiyo aynı anası çoğu alacağımı marketten almıştım kıvırcık karnıbaharı ilk bulduğum yerden alıp eve döndüm zaten sıkıcıydı pazar..

Kivi vermedim ama dün az bişey hamsi tatdırdım çiğniyor fazla vermedim tabi 2 cimcik derler bizim orda :9:

evet nazara inanıyorum.göz değer inanıyorum o yüzden annem okur bol bol.bende okurum.
kimileri maşallah demiyor belki de demek istemiyorlar.
ben hatırlatıyorum maşallah deyin diye.

2 dişimiz çıktı ama hiç öyle bişey çarpmadı benim gözüme
allah allah nedir acaba bi doktoruna sor istersen canım

öyle yapıcam nisanem durumu anlatıcam.diş jeli kullanıyorum ama bu bambaşka birşeydi.sanırım diş çıkarken içerde kan topladı patlayınca ilk o kurumuş kanı çıkacak olan diş ittirdi sanırım.bugün yok.

aay rabbim korusun inşallah.çok üzüldüm eşin ve siz nasılsınız?nasıl olmuş bu?rabbim korusun ya.okuduğum an bizim yıllaaaar önce öğretmen olan akrabamızı teröristler okulda basıp taramışlardı.belki 60 yıl oldu.

Bi kizim var canim ismi azra kizinla adas:)bide oglum olacak insallah oda ahmet

maşallah hemşirem bi kız bi oğlan allah analı babalı büyütsün inşallah.evet kızımın adaşı imiş.sizde kolik yaşadınızmı ?kimden duyduysam azralar kolikli oluyomuş :):):):) ve nazlı :ssz::1::nazar::emir_bebek:

kızlar guzel dıklekleınız için tsk ederım. melıtta canım çok sukur bızler ıyıyız.hayat aynı devam edıyor burada... ama arkadslarımızdan halen haber yok :(

kızlar guzel dıklekleınız için tsk ederım. melıtta canım çok sukur bızler ıyıyız.hayat aynı devam edıyor burada... ama arkadslarımızdan halen haber yok :(

Allah ım ya çok üzüldüm.nasıl olmuş?işe giderken mi kaçırmışlar?inşallah sağsalim geri dönerler.lütfen bizi de habersiz bırakma.çok dua edicem sağsalim dönmeleri için.aileleri de perişandır şimdi.

arnazar sizde dikkat edin.

kızlar merhaba. oyuncaklarımız 3 gun önce geldı. yorum istemızştı bazı arkadslarımız.

fısher prınce egıtıcı kopek:çoooooooooook eglencelı bır kopek. kızım onu gördu mu tedy dıyor. bızde adını tedy koyduk:) kızımdan fazla eşım ve halası oynuyor. ılk basta seslerden dolayı korktu . bır elmızde köpek diğerınde şirin beyza gezdık gun boyu. şimdi alıştı. çok severek oynuyor.

fısher prınce eğitici telefon. guzel ama 25 tl ye degmez. sesı çok az. belkı çocukjalrın kulağına göre desıbelı düşürülmüş olabılır. ama benımkı kulağına koymadığı için ses yok denecek kadar az gelıyor. ışık sistemı barı göze batsaydı dıyorum. o da yetersız. telefonu pek beğenmedım.

playskool ilk arabam... tek kelıme ıle bızı kurtaran oyuncak oldu.artık tum enerjisi ıle onunla yuruyeceğine ınanıyorum. kızım daha az önce onunla yuruyebılecegını keşfettı. allahım mınıcık popoyu sallaya sallaya nasıl yuruyor. bır yere çarpsa da kürtçe ket diyor. yanı düştüm diyor:) üzerındekı oyuncaklarını çoook sevdı. babası ıle vıtes alıp emnıyet kemerını takıp klımalarını da acıp vıııınnn diye yolculuga çıkıyorlar. hem uzerıne bınebılıyor hemde yurutec nıyetıne kullanılabıl ıyor. ıkı fonksıyonu da çok işlevsel...

kızlar bu arada buyuk bır problem basladı ıkı gundur. kızım emmek yerine benı ısısrıyor. dun memem kanadı. korkudan agzına veremıyorum. sagdım bugun gögsumu. allah askına nasıl vazgeçirebılırım. ısırmaktan. diş jelı sürüyorum. ne yaparsam yapayım yıne ısırıyor. sırf ısırmak için gögsumu actırıyor bana. vee gülüyor:(

Oyy Nisane zaten tatlı krizindeyim, evde hiç abur cubur kalmamış yav. Bayramdan kalan çikolataları yiyorum. Yarın markete gitmek şart oldu, Migros'ta Milupa'da indirim var diyorlar, kullanan varsa ve de kampanya bitmediyse edinin derim.

Allah ım ya çok üzüldüm.nasıl olmuş?işe giderken mi kaçırmışlar?inşallah sağsalim geri dönerler.lütfen bizi de habersiz bırakma.çok dua edicem sağsalim dönmeleri için.aileleri de perişandır şimdi.

arnazar sizde dikkat edin.

canım dün ookul dönuşu yollarını kesıyorlar. kırsala sürüyorlar arabayı. kırsalda erkek öğretmenlerı alıp bayanları servıs surucusu ıle serbest bırakıyorlar. servıs surucusunun abısı geçen yıl pkk van bolge sorumlusu ıken gebertılmış. herhalde bunun için pkk ıle işbirliği yapmış. yaa en çokta neye üzülüyoruz. mehmet beşir hoca eşımın okul arkadsı ve mıllı egıtım onu bu okula geçici görevlendırmış zorla.. zavallı daha dun ilk defa gıtmış okula. gıderkende esıme hıç gıtmek istemıyorum ya bızı kaçırılarsa ne yaparız demış:(sankı içine doğmuş...

Back
X