• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Herkesin bi sitesi var yavvv noli burda ben anlamadım geç kaldım kızlar oğlum sakızlı muhallebiyi sildi süpürdü dr oetkerin markasıydı güzelmiş sütle yapıulıyo tavsiye ederim sonrada bi güzel altına etti yıkadım ama yaramadımı acep gerçi sevdi ama neyse iyi geceler ben asayım şunlarıda yatayım oğlan arar beni birazdan :27:

canım hazırlarda katkı maddeleri ve şeker var
bir yaşından önce şeker tuz vermeyin diyorlar
birde içinde latkı maddeleri koruyucular vs.. var
bebekler için uygun değil diye biliyorum ben

merhaba kızlar nasılsınız yarım yamalak okuyorum geçmişi benim kızım gündüzleri uyumayı bıraktığı için oturupta bi muhabbete dahil olamıyorum sayfa hep açık ama vakit yok cat lover siteni çok merak ettim burada yamışmıydın göremedim

allah allah azda olsa gündüz uyurlar dayanamazlar
benimki ikibuçuk üç saatte bir uyur azda olsa
seninki nasıl dayanıyoki
akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyoki

evet şu site nedir bakalım

ha biri blog paylaşmmış. ne hoştu meyve filesi. ben ilk defa gördüm. bizden kullanan da yok sanırım

benim-olan kız sen geçen gün arı mama vermeyin falan demiyor muydun? şimdi çocuga hazır muhallebi veriyon bebişim? ne perhiz bu ne lahana turşusu

muhallebi yapacaksan pirinç unundan yap bence. hugo haklı.

bu arada eti cici bebe mi ülker bebe bisküvisi mi

ay bi türlü şu hippin meyve suyunu deneyemedim. hero baby nin de meyve suyu varmış. ikisini deneyenler fikir yazar mısınız

günaydın kızlar
annemler geldi :) mutlu olmam gerekiyo ama çok mutlu değilim nedense
galşba eşime çok kızıyorum ondan
şu asabi ve kırılgan yapım suratıma yansımıyodur umarım yoksa ailemde üzülücek
uffffff zaten yaramaz oğlum da çok zor uyuyo :ssz:

şansmıdır nedir anlamadım
arkadaşımın eşi onsuz hiçbiryere gitmez
akşamları bebekle ilgilenir
arkadaşım kuaföre gider eşi gelir eve yemek yapar
her akşam muhakkak dışarı çıkarlar
iki haftada bir evine temizlikçisi gelir
eşi işten gelir ev işiyle ilgilenir
arkadaşımda gezer rahat rahat gün içinde
benim içim hiç bitmiyo gezcek vaktim bile yok
milletin kocası dibinden ayrılmaz benimkide hafta sonu gelsede balığa gitsem diye uğraşır
söylenincede çocuk küçük ama yaza büyür beraber gideriz diyo
bende balık tutmayı severimde yani eskiden gezerdikte
eşim artık sadece balık tutuyo
diyorum kalk kipaya gidelim memonun arabasınıda alalım gezeriz alışveriş yaparız yemek yer geliriz diyorum
yooook ulenn diyo offf

:118::118::118: dişimiz patlamışşşşş , kaç gündür bekliyordum, malum çay kaşığı denemesi ile test ettim, onayladım. çıt çıt etti. valla çok sevindim.

bu arada sitemi sormuşsunuz. eşim yaptı, gelirmisin.com

üye olup, yapacağınız herhangi bir aktivite için kendinize arkadaş buluyorsunuz.

benim-olan kız sen geçen gün arı mama vermeyin falan demiyor muydun? şimdi çocuga hazır muhallebi veriyon bebişim? ne perhiz bu ne lahana turşusu

ay bi türlü şu hippin meyve suyunu deneyemedim. hero baby nin de meyve suyu varmış. ikisini deneyenler fikir yazar mısınız

ben kendim içmediğimden bilmiyorum ama sana memonun fikrini diyeyim
kesinlikle hipp
meyve püresi hipp
meyve suyu hipp
veya evde yapılmış
başkasını yemez
mma olarak malesefki aptamil :31:
smayı istemiyo
bakalım bu akşam kipaya gidersek golden goat keçi sütü bazlı mamayı alıcam çok güzel diyorlar bakalım fiyatı pahalı ama bebişler için değer değilmi

:118::118::118: dişimiz patlamışşşşş , kaç gündür bekliyordum, malum çay kaşığı denemesi ile test ettim, onayladım. çıt çıt etti. valla çok sevindim.

üye olup, yapacağınız herhangi bir aktivite için kendinize arkadaş buluyorsunuz.

bizde daha yok
iki gündür gece yatmadan önce emiyo ardından mama içiyo deliksiz uyuyo bende rahat ettim

ben kendim içmediğimden bilmiyorum ama sana memonun fikrini diyeyim
kesinlikle hipp
meyve püresi hipp
meyve suyu hipp
veya evde yapılmış
başkasını yemez
mma olarak malesefki aptamil :31:
smayı istemiyo
bakalım bu akşam kipaya gidersek golden goat keçi sütü bazlı mamayı alıcam çok güzel diyorlar bakalım fiyatı pahalı ama bebişler için değer değilmi

marketten alacagım meyve suyu denesin bakalım
bu arada kahvaltı da labne değil beyaz peynir veriyorum onun yerine keçi peyniri koyacagım. olur değil mi

bu arada kahvaltı da labne değil beyaz peynir veriyorum onun yerine keçi peyniri koyacagım. olur değil mi

ben de hazır meyve sularını hiç denemedim. dün havuç ve elma sıktım, çok sevdi kerata. ayrıca kıyma sevmiyor demiştim ya, herhalde şehriyeli çorbayı sevmiyor. tarhananın içine koyunca yedi.

olur canım biz öyle yapıyoruz
akşamdan bi parça peyniri kaba koyup üzerine su koyuyorum sabahta alıyorum peyniri çatalla ezip üzerine kaşık maması koyup hazırlıyorum severek yiyo bizimki
her hafta keçi peyniri alıyorum
labneyi sevmedi artı inek sütlü ürünler yaramıyo bize
şimdilik yumurtada yemiyo tek kahvaltılığımız keçi peyniri kaşık mamasına koyuyorum
zeytin vermiyorum çok tuzlu diye

ben de hazır meyve sularını hiç denemedim. dün havuç ve elma sıktım, çok sevdi kerata. ayrıca kıyma sevmiyor demiştim ya, herhalde şehriyeli çorbayı sevmiyor. tarhananın içine koyunca yedi.

tarhanaya koyunca benimkide yediydi nedense
zanım kuzu eti alsan daha kolay olmazmı bizimki yemediği kabak püresini bile kuzu eti sayesinde silip süpürüyo
hem hiç alerji filan yapmıyo dana biraz daha ağır kuzuya göre

şansmıdır nedir anlamadım
arkadaşımın eşi onsuz hiçbiryere gitmez
akşamları bebekle ilgilenir
arkadaşım kuaföre gider eşi gelir eve yemek yapar
her akşam muhakkak dışarı çıkarlar
iki haftada bir evine temizlikçisi gelir
eşi işten gelir ev işiyle ilgilenir
arkadaşımda gezer rahat rahat gün içinde
benim içim hiç bitmiyo gezcek vaktim bile yok
milletin kocası dibinden ayrılmaz benimkide hafta sonu gelsede balığa gitsem diye uğraşır
söylenincede çocuk küçük ama yaza büyür beraber gideriz diyo
bende balık tutmayı severimde yani eskiden gezerdikte
eşim artık sadece balık tutuyo
diyorum kalk kipaya gidelim memonun arabasınıda alalım gezeriz alışveriş yaparız yemek yer geliriz diyorum
yooook ulenn diyo offf

oyyy kuzum resmen bir dokun bin ah işit modundasın
aynı benn
senle benim halime nolcak çok merak ediyorum hugom :ssz:
erkekleri anlamak ne kadar zor..

tarhanaya koyunca benimkide yediydi nedense
zanım kuzu eti alsan daha kolay olmazmı bizimki yemediği kabak püresini bile kuzu eti sayesinde silip süpürüyo
hem hiç alerji filan yapmıyo dana biraz daha ağır kuzuya göre

markete gidiyorum ve hep unutup geliyorum, ya eşime bırakıp ömeri çıkıyorum, o zaman da koştur koştur ne aldığımı bilmiyorum, ömerle çıkınca da unutuyorum.
yağsız alıyorsun değil mi eti?

evet şu site nedir bakalım

ha biri blog paylaşmmış. ne hoştu meyve filesi. ben ilk defa gördüm. bizden kullanan da yok sanırım

ben dilim yapıp meyveyi eline veriyorum
bence daha mantıklı ne gerek fileye falan :))
tabi takip ediyorum büyük parça koparıyor u yutuyor mu emiyor mu vs

canım benim fikrim cam rendede rendeleyim meyvenin kendisini vermek suyunu neylesin bebiş posaya daha çok ihtiyaç var
ben hazır meyve suyu hiç almadım
hipp in kavanoz mamalarından bi kaç çeşit denedim ama evde yapabiliyorum nasıl olsa diye boşverdim
zaten minnoş birer kaşık aldı mamişlerin de gerisi boşa gitti acıdım ben de :))

maşallah inci dişler tek tek görünmeye başladı demek
biz hala kel ve dişsiziz :))

siteye bakınca buharlı temizlik makinasını gördüm
biara çok almak isteyipte sonra nedense unuttuğum bişeydi

kızlar bu arada ülker hero baby sitesine üye oldum bana paket yolladılar.
İçinden bir kavanoz maması
bir yedi tahıllı kaşık maması
bir bebe bisküvisi
b küçük poşet devam sütü
bi de çikolata yollamışlar
çikolatayı afiyetle yedim
bisküvileri de sevdiceğim yedi :))
bizim kıza bişey kalmadı kavaoz mamasını bi darda kaldığımda veririm
ama biz kaşık maması ve devam sütü kullanmıyoruz keşke yakında biriniz olaydı da kullanan birine vereydim
bu arada devam sütü hariç üsürnler orjinal boydu
bi üye olun da gelsin size de

Back
X