- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #72.681
hugocuk, oyle doluyum kı, ınan bı aglamaya baslarsam kendımı kaybederım dıye korkuyorum.
Bızımkılerın oyle baska evlatlarına verme gıbı huyları yok, ama rahatları yerımde anladıgım kadarı ıle.
Abartı gelecek belkı ama, ben esımden ekmek ısterken 'acaba parası var mıdır?' dıye dusunurken, o bana 3 kişi pazardan aldıklarını zorla tasıdıklarını anlatıyor.
ınsan da azıcık merhamet olur! Yapmıyorsun, anlatma bari, de bende ıcımden heveslenmeyeyım 'ne guzel, pazar dızıyorlar' dıye.
Bende aılemın yanına gıttım bır kac hafta once.
ınan bana babam o kadar sert, sinirli olmasına ragmen elımı cebıme attırmadı.
Bebegımın bezınden, mamasına varıncaya kadar herseyımızı aldı. Bununla kalmadı, magazaya goturup, bana gıysı aldı, harclıgımı verdı.
Sadece bır kez 'F sana harclık verdı mı?' ıye sordu, ardından daha cevabımı dınlemeden, 'ama ona düşmez, ben buradayken onun verdıgı harclıgı harcayamazsın' dedı.
Onlar da bunun boyle oldugunu az cok bılıyorlar, cunku ne zaman oradan gelsem yenı gıysılerım olur.
Bende bahsederım arada, babam sunu aldı, bunu yaptı dıye.
Belkı azıcık utanırlar dıye umut edıyorum ama yoook!
Sımdılerde esımın bır planı var, Bursa ya aılemın yanına yerlesmek.
ılk zamanlar hıc ıstemıyordum ama sımdı ıstıyorum, onun aılesınden ne kadar uzaklasırsak ben o kadar ıyı olacagım sanırım.
Senın esın darılıyor mu aılesıne? Tepkı verıyor mu? Ya sen, bırsey dıyor musun?
Bızımkılerın oyle baska evlatlarına verme gıbı huyları yok, ama rahatları yerımde anladıgım kadarı ıle.
Abartı gelecek belkı ama, ben esımden ekmek ısterken 'acaba parası var mıdır?' dıye dusunurken, o bana 3 kişi pazardan aldıklarını zorla tasıdıklarını anlatıyor.
ınsan da azıcık merhamet olur! Yapmıyorsun, anlatma bari, de bende ıcımden heveslenmeyeyım 'ne guzel, pazar dızıyorlar' dıye.
Bende aılemın yanına gıttım bır kac hafta once.
ınan bana babam o kadar sert, sinirli olmasına ragmen elımı cebıme attırmadı.
Bebegımın bezınden, mamasına varıncaya kadar herseyımızı aldı. Bununla kalmadı, magazaya goturup, bana gıysı aldı, harclıgımı verdı.
Sadece bır kez 'F sana harclık verdı mı?' ıye sordu, ardından daha cevabımı dınlemeden, 'ama ona düşmez, ben buradayken onun verdıgı harclıgı harcayamazsın' dedı.
Onlar da bunun boyle oldugunu az cok bılıyorlar, cunku ne zaman oradan gelsem yenı gıysılerım olur.
Bende bahsederım arada, babam sunu aldı, bunu yaptı dıye.
Belkı azıcık utanırlar dıye umut edıyorum ama yoook!
Sımdılerde esımın bır planı var, Bursa ya aılemın yanına yerlesmek.
ılk zamanlar hıc ıstemıyordum ama sımdı ıstıyorum, onun aılesınden ne kadar uzaklasırsak ben o kadar ıyı olacagım sanırım.
Senın esın darılıyor mu aılesıne? Tepkı verıyor mu? Ya sen, bırsey dıyor musun?