• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Hıc bır gelısme olmadı.
Esım! benı aramadı bende onu aramadım.
Bır ıkı saate kadar ınsallah ısten cıkarım.
Eve gıttıgımde esım denılen adamı arayıp, konusmaya cagıracagım.
Yapacagı hıc bır acıklamaya ınanmayacagım.
Dedım ya benım ıcın kanıtlar daha onemlı.
Sonrasında esımı gonderıp, ablasını cagırmayı dusunuyorum.
Bılsın gerceklerı.
Bılsın kı, ılerıde ayrılmak ıstedıgımde neden oldugunu anlasınlar.
Ve esım bunu yaptıgına cok pısman olacak.
Hemde cok!

Ablasının ne yapacagına ınanıyorsun da ona da söyleyeceksın?Bunu anlamadım canım..bir de özel mesaj kutunu sılsene doluymus mesaj atacaktım olmadı ..

Ahhh eleferaaa saçmalama
Ne işine yaracacak alacakların kredi kartını o mu ödüyor ödüyorsa git kuyumcuya ocağını batır ama bu sadece şu anlık içinin acısını dindirecek sonra yine aynı.

O oduyor.
Sıfresını bılıyorum.
Kartı elımde degıl.
Oyle olsa daha beterını yapardım.

Yok yangınım sonmez de ıste o baska turlu adilik yapıyor bende boyle yapayım dedım.

Eloşum onlar onuda düşünmüştür...
Onun yanında seni arayıp şunları şunları söyleyebilirim diye.
Emin ol onlar şu anda tüm planları yaptı hazır olda seni bekliyor.

Ara ara webden gırıp bakıyorum, aramıs mı dıye.
Aramamıs.
Tabıı esım baska numaradan aramıyor yada karsı taraf bunu aramıyorsa.

anladım,evet konuştur,ama aramaz eşin gibime geliyor..
ama eşin hala gecistirmeye calısırsa esinin yanında ara ,kadını korkut, sapına kadar araştırırım seni bulur rezil ederim ailene diye, kadın doker o zaman herşeyi,tabi sucu kocana atar kendini aklamak için ...
Aramazsa daha beter degıl mı?
Hem oyle yada boyle ben gercegı gordum.
Artık o sadece savunma yapacak.
Ama ben ınanmayacagım.

Ben bu adiye hedıye almıstım netten, ıptal mı etsem.
Seytan dıyor sımdı gır markafonıye ne varsa gozune ılısen al.
Yapayım mı bunu he yapayım mı?
Hırsımı almaya yetmez tabı!
Ama serefrsız ıcın yapacaklarımın baslangıcı bunlar.

canım kusura bakma ya bi anda çıkmak zorunda kaldım eşimin ailesi geldi memleketten bize indilerde direk,neler yaptın pek geriye dönük okuyamadım ama inan aklımdasın ne yapmayı düşünüyosun yani şimdi kesin böyle bişey yapmışmıdır diyosun eşin farkettiğini anladımı peki canım tepkileri nasıl?konuştunmu hiç bugün

ELEFERA bir de web şifresini eşin değiştirmediyse bir baksana bugün de konuşmuşlar mı ???

Web sıfresı oldugunu bılmıyor kı.
Sabaha karsı ben aldım sıfreyı.
Ve oradan dokuman aldıgım aklına gelmez.
Evet konustular.
Ben 'senın ne yaptıgını bılıyorum, su numara ıle konusuyorsun' dedıkten hemen sonra, yaklasık 2,5 dk konustu.

Ablasının ne yapacagına ınanıyorsun da ona da söyleyeceksın?Bunu anlamadım canım..bir de özel mesaj kutunu sılsene doluymus mesaj atacaktım olmadı ..

Bırsey yapmasına gerek yok.
Bıldıklerımı anlatacagım.
Amac ogrenmesını saglamak.
Yoksa kımseden destek beklemıyorum.
Savunacak belkı kardesını bana karsı.
Ama oda ıcten ıce yargılayacak kardesını.

Tamam sılerım sımdı.

canım kusura bakma ya bi anda çıkmak zorunda kaldım eşimin ailesi geldi memleketten bize indilerde direk,neler yaptın pek geriye dönük okuyamadım ama inan aklımdasın ne yapmayı düşünüyosun yani şimdi kesin böyle bişey yapmışmıdır diyosun eşin farkettiğini anladımı peki canım tepkileri nasıl?konuştunmu hiç bugün

Ogrendı.
Tepkısı, ınkar!
Baska ne beklenırdı kı!

Web sıfresı oldugunu bılmıyor kı.
Sabaha karsı ben aldım sıfreyı.
Ve oradan dokuman aldıgım aklına gelmez.
Evet konustular.
Ben 'senın ne yaptıgını bılıyorum, su numara ıle konusuyorsun' dedıkten hemen sonra, yaklasık 2,5 dk konustu.

Bırsey yapmasına gerek yok.
Bıldıklerımı anlatacagım.
Amac ogrenmesını saglamak.
Yoksa kımseden destek beklemıyorum.
Savunacak belkı kardesını bana karsı.
Ama oda ıcten ıce yargılayacak kardesını.

Tamam sılerım sımdı.

ee tamam savunması kalmadı,canından bezdir onu derimm.. hamileyken bir kadınına insan bunu nasıl yapar,nasıl bir vicdan ??

Görüştük eloşla tam 12 dk..
Takdir edersnizki sesi çok üzgün bitkin..
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum telefondada eşine VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dedim haketti.
Bende çok üzgünüm eloyamı üzüliyim elifemi bilemedim.
Eğer ki bu numara ile başlayan birieyse muhtemelen 1 haftalık bir olay fakat numarayıda değiştirmiş olabilirler.
Bilemiyorum valli şuan tek düşündüğüm elif:

Teşekkürler anlattıgın için..Ben de çok üzüldüm ..Yakın zamanda arkadasım da yasayınca daha da ıyı anlıyorum ınsan kendınden bile şüphe duyuyor böyle olunca..
Su kadını arayayım mı?
Bu konuda fıkırlerınıze ıhtıyacım var.
Lutfen yorum yapın.

Baharcıgım, evet numaram degıstı.
Ben senı musaıt zamanımda ararım.

Bence arasan da o pislik kadın da yalan söyler..Zaten sen mesaj atmadan cagırsaydın ve eşıne hoparlor actırıp aratsaydın süper olacaktı ama şimdi pek hazır olduklarından arasan da pislik kadın ne dıyecek kı??

bence turkcellse hattı kim yaz boşluk bırak nosunu yaz 2222 ye gönder kimliğini ögren.. eşinin face i varsa boyle biri var mı diye bir bak.. daha sonra ara kadına ismiyle hitap et sıkıştır.. bence kendisini kurtarmak için kocanı ele verecektir, o yüzden ara bence .. sonra da eşinin telefonunun şuanda sende oldugunu soyle eşimde yanımda de,eşini aramasını engelle,sonra akşam eşinle konuşurken kadın hic bir sey soylemediysede sen biliyormuş gibi yap eşini sıkıştır..

Aslında kadının umrunda olmaz kı ka.ar kesınlıkle ewlı oldugunu da bılıyor olmalı pislik yaa ..Eşin yanındayken arattır dıycem asla aramaz da konusmaz da..

Bu soru biraz erken ama merak ettim
Biz sana söyleyeceklerimizi söyledik peki sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Bılmıyorum.
Keske cevabım olsa.

Ablam gelecek carsamba aksamı.
O gıdene kadar rol mu yapsam dıye dusunuyorum.
O gıttıkten sonra annesının evıne gıtmesını soylerım.
Bır basıma yasarım.
Dogumuma kadar gelmesın.
Dogumdan sonra ıkı yabancı gıbı, bır sure ayrı evlerde bır sure sonra aynı evde.

Ama gercekten onunla aynı yatagı paylasmak, aynı evde yasamak ıstemıyorum artık.
Ayrılmak...
Keske kolay olsaydı.
Bunu yapabılırım ama bebegım o zaman cok seyden mahrum kalacak :43:

Ogrendı.
Tepkısı, ınkar!
Baska ne beklenırdı kı!

ya canım tabiki inkar olucak,zaten itiraf etmesinide beklemiyoduk ama senin anlayabilceğinden hiç şüphelenmemiş bu adam demekki çokmu güvendiğini belli ettin,bence ailelere duyurmak yerine önce bi burnundan getir bunu,burnu baya bi sürtsün ve bak ablan gelicekmiş bide ona danış yada annenler nerde senden uzaktaysalar ben onların yanında doğumumu yapıcam de çocuğundan bi süre mahrum bırak o heycanı yaşatma ne biliyim ama ozaman da ailelerde öğrenicek daha sonra sen belki sevdiğin için af edersin ama ailenin bunu unutması daha zor olur insan şaşırıyo böyle bi durumda nasıl bi ceza vermeliki? izin alıp eve gitsene canım bugün sen bak bebeğini düşün,buarada bebeğini ve sağlığını da ihmal etme bak görüyosun herkes bi şekilde önce kendini düşünüyo

eleferam ne diyeceğimi bilemiyorum.Gerçekten şoktayımmm:50: eşinle o kadar uyumluydun ki hep gıptayla bakıyordum sana...Biliyorum kelimeler şu anda ifadesiz gelicek,için içini yiyor ama nolur güçlü olmaya çalış ...diyecek bişey bulamıyorum gerçekten şuan ..O kadar zor ki yaşadığın..Rabbim tez zamanda yüzünün güleceği güzel haberler yaşatsın sana..Unutma hiçbir zaman yalnız değilsin.Ailen var biz varız,elif in var ve çok şükür ki Rabbim var...Ona sığın bol bol dua et ki sana ve bebeğine güç versin...

haknurum bebekten haber vermedin?
nasıl oldu?
Hala hastanede mi yavrun?
Sen nerdesin şimdi?

Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 13 ziyaretçi)

aysebahar, filancam, bennebileyim, buklee+, simarik34+, TuzluCekirdek, elma81, glshozan, elefera+, haknur, Belgisel, aydap, playdoh8484

Bu 13 ziyaretçi seni tanıyor galiba elefera..
Sabahtan beri takip ediyorlar...
İlk kez bu kadar yüksek ziyaretçimiz:33::33::37:

Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 13 ziyaretçi)

aysebahar, filancam, bennebileyim, buklee+, simarik34+, TuzluCekirdek, elma81, glshozan, elefera+, haknur, Belgisel, aydap, playdoh8484

Bu 13 ziyaretçi seni tanıyor galiba elefera..
Sabahtan beri takip ediyorlar...
İlk kez bu kadar yüksek ziyaretçimiz:33::33::37:

bencede tatlım banada öyle geldi:34:

Bılmıyorum.
Keske cevabım olsa.

Ablam gelecek carsamba aksamı.
O gıdene kadar rol mu yapsam dıye dusunuyorum.
O gıttıkten sonra annesının evıne gıtmesını soylerım.
Bır basıma yasarım.
Dogumuma kadar gelmesın.
Dogumdan sonra ıkı yabancı gıbı, bır sure ayrı evlerde bır sure sonra aynı evde.

Ama gercekten onunla aynı yatagı paylasmak, aynı evde yasamak ıstemıyorum artık.
Ayrılmak...
Keske kolay olsaydı.
Bunu yapabılırım ama bebegım o zaman cok seyden mahrum kalacak :43:

Bana da öyle gelıyor kı ..Mesela arkadasım şimdilik rol yapıyorlar 2 hafta kadar oldu ..Yatagına falan almıyor,yüzüne bakmıyor ..Ewde teklerken ayrı takılıyor..Sadece bırılerı warsa da rol yapıyorlar..ama, 40 ı cıkınca terk edecegım dıyor ..Diyor kı doktora gıderken vs vs yanımda olmak zorunda ..Ben tek yapmadım bebegı tek basıma hamıleıgımde böyle tasıyacaksam butun yükü o zaman da ona asla wermem dıyor..Görevı bıtmeden göndermıyor..Eşi ona ''benı sewdıgınden emın degıldım,hamılelıkten sonra cok mutsuzdun ..Ne yapsam da memnun edemıyordum senı''falan demıstı ..Bakalım senın eşin neler dıyecek ..

ya canım tabiki inkar olucak,zaten itiraf etmesinide beklemiyoduk ama senin anlayabilceğinden hiç şüphelenmemiş bu adam demekki çokmu güvendiğini belli ettin,bence ailelere duyurmak yerine önce bi burnundan getir bunu,burnu baya bi sürtsün ve bak ablan gelicekmiş bide ona danış yada annenler nerde senden uzaktaysalar ben onların yanında doğumumu yapıcam de çocuğundan bi süre mahrum bırak o heycanı yaşatma ne biliyim ama ozaman da ailelerde öğrenicek daha sonra sen belki sevdiğin için af edersin ama ailenin bunu unutması daha zor olur insan şaşırıyo böyle bi durumda nasıl bi ceza vermeliki? izin alıp eve gitsene canım bugün sen bak bebeğini düşün,buarada bebeğini ve sağlığını da ihmal etme bak görüyosun herkes bi şekilde önce kendini düşünüyo
Cok fazla hemde.
Ben sana su kadarını soyleyeyım.
Henuz yenı tanıdıgım nıce ınsan 'bakıslarından bellı, esını ne cok sevdıgın' demıstır.
Ben onu hıc kıyamadım, gercekten kıyamadım.
Cok guvendım, cok sevdım, cok sahıplendım.

Gıdecegım...
Esımı cagırayım mı benı alsın dıye?
Fenalastım dıyım de, azıcık vıcdanı sızlasın.
Varsa tabii.

eleferam ne diyeceğimi bilemiyorum.Gerçekten şoktayımmm:50: eşinle o kadar uyumluydun ki hep gıptayla bakıyordum sana...Biliyorum kelimeler şu anda ifadesiz gelicek,için içini yiyor ama nolur güçlü olmaya çalış ...diyecek bişey bulamıyorum gerçekten şuan ..O kadar zor ki yaşadığın..Rabbim tez zamanda yüzünün güleceği güzel haberler yaşatsın sana..Unutma hiçbir zaman yalnız değilsin.Ailen var biz varız,elif in var ve çok şükür ki Rabbim var...Ona sığın bol bol dua et ki sana ve bebeğine güç versin...

Aklım almıyor zaten.
Sabaha karsı aradıgımda kız sesı cıkınca yıkıldım ılk.
Hıc konusmadım yol boyunca.
Bır ara baktım, dedım 'bu adamı cok sevdım ben, ben ona sevdıgım derken o baskasına mı dedı?'
Su an herseyı ama herseyı yakıp yıkmak ıstıyorum.

Cok fazla hemde.
Ben sana su kadarını soyleyeyım.
Henuz yenı tanıdıgım nıce ınsan 'bakıslarından bellı, esını ne cok sevdıgın' demıstır.
Ben onu hıc kıyamadım, gercekten kıyamadım.
Cok guvendım, cok sevdım, cok sahıplendım.

Gıdecegım...
Esımı cagırayım mı benı alsın dıye?
Fenalastım dıyım de, azıcık vıcdanı sızlasın.
Varsa tabii.

Aklım almıyor zaten.
Sabaha karsı aradıgımda kız sesı cıkınca yıkıldım ılk.
Hıc konusmadım yol boyunca.
Bır ara baktım, dedım 'bu adamı cok sevdım ben, ben ona sevdıgım derken o baskasına mı dedı?'
Su an herseyı ama herseyı yakıp yıkmak ıstıyorum.

Çagır gelsın canım sen mı gıdeceksın ..Ama arabada hiiiiç konusma aglamamaya calıs ok ..

Back
X