• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

valla doğru diyosun bize bu kadarı bile fazla.. hazırlanayım bende yavaştan görüşürüz kızlar..
nihleecimm akşam burda olursan görüşürüz yine.. olmadı ararım ben seni
öperim kızlar..:54:

hadi canım iyi gezmeler dikkat ette şifayı kapma hava yinede soğuk.

suan cok ıyıyım cnm esım ve kardesım temızlık yapıyor bende onları ızlıyorum
gıcıklık olsun dıye agzıma bıde sakız aldım sak suk cıgnıyorum delırıyorlar:)
kalkıyorum bıse yapmaya bu sefer otur dıyorlar:)
elhamdurullah suan kalca agrımda cok fazla degıl
dogum oncesı bu agrı hıc ıyı olmadı ama neyse

sız nasılsınız?

Ne iğnesı bu canım?İğne mı wuruldun da..doktora söyle mutlaka yarın iğnenın agrıdıgını falan kızz ..Ayy ne güzel herkes dısarı plan yapıyor yaa bızım bugun ew planı wardı perdelerı atcam ben eşim ütüleyecek ..Sonra bebişin odadakılerı kalanları yerlestırecegız felan ..En cok kardesım ve nişanlısıyla okey oynarız aksama o kadar..Uff ne zaman ew planı yapsam hava guneslı bıktım yaw..:15::15::15:

oyyy kuzum kıyamam sana bende karşılaşamayız diye ararım diyodum iyi oldu
hiç korkma bak haknurun ağrısı yokmuş hiç.. seninde çok rahat olacak Allahın izniyle
saol bebeım dusungununu tahmın edıyorm
heyecan bastı sanırım yarın salya sumuk amelıyata gırecegım ıcımden bı ses ole dıyor.
herkez arayıp duruyor saat kacta gırmeden gelecez dıye saolsunlar.
bugunde herkezı aradım helal edın dıye ama gulmekten kırılıyorum ole deyınce herkez bı duraksıyo:D:D
ınsallah cnm rabbım yardım edecektır emınım.
sağol canım gece bende hiç uyumadım şimdi kalktık eşimle temizlik yapıyoruz bi yandanda topiğe bakıyom ne var ne yok diye sabır canım sabır inş.yarın acıların hafifliycek bebeğini kucağına alınca rabbim hayırlısıyla sizi birbirinize kavuştursun sonrada bizi inş.dua ediyom canım sana bol bol
saol cnm ınsallah hayırlısı ıle kurtulurum.
valla doğru diyosun bize bu kadarı bile fazla.. hazırlanayım bende yavaştan görüşürüz kızlar..
nihleecimm akşam burda olursan görüşürüz yine.. olmadı ararım ben seni
öperim kızlar..:54:

sıkı gıyın balım dıkkat et kndıne
zaten tosuncuk yakında gelır:) grıp olma:)
aksam gırerım ınsallah cnm 10da dus alıp erkenden yatmayı duusnuyorum aksam ıcın planım o zmna kdr gırerım ıns.

Ne iğnesı bu canım?İğne mı wuruldun da..doktora söyle mutlaka yarın iğnenın agrıdıgını falan kızz ..Ayy ne güzel herkes dısarı plan yapıyor yaa bızım bugun ew planı wardı perdelerı atcam ben eşim ütüleyecek ..Sonra bebişin odadakılerı kalanları yerlestırecegız felan ..En cok kardesım ve nişanlısıyla okey oynarız aksama o kadar..Uff ne zaman ew planı yapsam hava guneslı bıktım yaw..:15::15::15:

bu cgr gelıstırıcıler yokmu.
esım vurmustu
adam da dıyo valla benden kaynaklanan bıse deıl dıye:D:D
ona attım sucu:D aksamdan berı ovalayıp duruyo garıbım:D
bugun bende evdeyım temızlık yapıyoruz yrn kı yatagımı yorganımı hazırlıyoruz.
sabah serıp ole gıtcem.. gelınce hazır olsun..

esım vurmustu

:1::1:Yazık senınkıne de kızz çok komıksın hee..Yarın gelemezsın sezeryanda yatacaksın sanırım bır gun felan ..ama soınra daa bebegınle ewe gıreceksın süperrr :nazar::nazar::nazar:

:1::1:Yazık senınkıne de kızz çok komıksın hee..Yarın gelemezsın sezeryanda yatacaksın sanırım bır gun felan ..ama soınra daa bebegınle ewe gıreceksın süperrr :nazar::nazar::nazar:

yarın sanmıyorum cnm bnm
anca salı aksam veya carsamba gunu.
evet :) rabbımın ıznı ıle bugun son gun yarın kızımla beraberım:)

nıhlecimm hayırlı dogumlar sana... saglıkla gel bebeginle tekrar aramıza... Bebişine kavuştugunda bizi unutmaaa :)))

yok cnm arkadasım musaıt bı anımda hemen gelırım tabıkıde..

selam kızlar naapıyosunuz

benim boğazım ağrıyo geçmedi hala
ayakta zor duruyorum aslında bide üstüne kayınvalidem rahatsızlanmıştı dün gece bize geldi 12 gibi
bizde kaldı uykuda uyuyamadım geç yattım, erkenden kalktım falan
öle işte :(

ayakta zor duruyorum aslında bide üstüne kayınvalidem rahatsızlanmıştı dün gece bize geldi 12 gibi

selam canım sağol sen nasılsın diycem ama senin durum ortada geçmiş olsun canım.limon suyu falan c vitamini denemedinmi?şu durumda bide bu soğuk algınlığı hiç çekilmiyo dikkat et

aslm hg cnm
ben temızlık yapıyorum hatta kardesım ve esım yaparken ızlıyorum
ınanırmısın ızlerken bıle yoruldum..ufak tefek getır goturlerını yaptım sadece..
aksam bende uyumadım hıc kalcam agrıyordu.

bogazın ıcın,
sabah ve gece yatarken 1 kasık bala az bıse karabıber dok ve ye. seker gıbı em ama yutma hemen cnm
bırde portakal tuket bolbol.

saol bebeım dusungununu tahmın edıyorm
heyecan bastı sanırım yarın salya sumuk amelıyata gırecegım ıcımden bı ses ole dıyor.
herkez arayıp duruyor saat kacta gırmeden gelecez dıye saolsunlar.
bugunde herkezı aradım helal edın dıye ama gulmekten kırılıyorum ole deyınce herkez bı duraksıyo:D:D
ınsallah cnm rabbım yardım edecektır emınım.

saol cnm ınsallah hayırlısı ıle kurtulurum.

sıkı gıyın balım dıkkat et kndıne
zaten tosuncuk yakında gelır:) grıp olma:)
aksam gırerım ınsallah cnm 10da dus alıp erkenden yatmayı duusnuyorum aksam ıcın planım o zmna kdr gırerım ıns.

canımcım selam geç günaydınlar olsun bizde kalktık kahvaltı falan eşimle temizlikte yaptık şimdi o ps3 te bende sizlere bakayım dedim .NİHLECİMMMMMMMMMM korkma bidenem allahın izniyle kurtulucan ve bebişini alıcan kucağına hayırlısıyla canım.Hasret bitiyor arkadaşım geçenlerde doğum yapan bi arkadaşım aslı tutabildiğin kadar tut karnında demişti hep ağlıyormuş kızcazı ama olsun kucağımızda tutalım artık bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucuk

selam canım h.g geçmiş olsun hemen ılık bişeyler içki daha şişmesin hep bizi buluyo bu son ağrılar demek benim parmak ongün olucak hala zonkluyo salı bende dr göstericem bakam ne derdi varmış beni artı bide o uyutmuyo son günlerimi uykusuz geçiriyorum zati artık bize uyku yok erken başladık mesaiye :)

selam canım h.g geçmiş olsun hemen ılık bişeyler içki daha şişmesin hep bizi buluyo bu son ağrılar demek benim parmak ongün olucak hala zonkluyo salı bende dr göstericem bakam ne derdi varmış beni artı bide o uyutmuyo son günlerimi uykusuz geçiriyorum zati artık bize uyku yok erken başladık mesaiye :)

evet bende öle hiç uyuyamıyorum şimdiden uykusuzluğa alışıyoruz herhalde yatarken dönemiyorum hiççç :(( eşim destek oluyoda öle dönebiliyorum kendimi ağır vasıta gibi hissediyorummm

evet bende öle hiç uyuyamıyorum şimdiden uykusuzluğa alışıyoruz herhalde yatarken dönemiyorum hiççç :(( eşim destek oluyoda öle dönebiliyorum kendimi ağır vasıta gibi hissediyorummm

aynen benim bende plates topuyla yatıyorum gibi geliyor bana dönemiyorum bu arada sık lavaboya kalkıyorum valla allah hepimizin yardımcısı olsun :emir_bebek:

kızlar biz evde iki kişiyiz yani öyleydik 3 yıllık evliyim 2 yıllık bi ev arkadaşımız var ne ev arkadaşı evin bi ferdi resmen odası bilem var hı bide pekde büyük sayılmayan eşim var haşimle eşim arasında dönüp dururken şimdi bir erkeğimiz daha hayırlısıyla gelecek oldular 3 erkek başıma ben onlarla nasıl başa çıkıcam vay zavallım vay bana .Ama kesinlikle haşimden yanı papağanımdan vaz geçmeyi düşünmedim allahımda zor durumda bıraktırmasın inşallah bizi evimizde güzel güzel geçinelim şubattan sonra inşallah :emir_bebek:

canım sana da geçmişolsun, karamerhem vermişlerdi galiba parmağın için. Allahım neler çıkıyo yaa durup dururken bakalım noolcaz böyle :2:

merhaba kızlar nasılsınız pek konuşan yok sanırım, bende yemek hazırladım eşimi bekliyorum açlıktan ölecemmmmm

esım vurmustu

canım Allah hayırlı ,sağlıklı doğumlar nasip etsin .
Ben genelde okuyorum yazdıklarınızı ama atladım herhalde neden bebişini erkenden alıyolar,merak ettim.

Back
X