• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlar... Geçmişi okumadım sadece haknurun doğum hikayesini okudum ağlaya ağlaya...benim moralim çok bozuk oluşumun suyu tümden gitmiş 1cc gmrünüyor dedi o ne demekse artık bekletemem dedi çokta yoğundu pzt. Sabahtan gel dedi... Hiç kilo almamış su olmadığı için sezeryanmı yapacak ne yapacak bilmiyorum moralim bozuldu o an şok oldum hiç birşey sormadan çıktım geldim...hareketlerini sürekli dinle 2 saate kadar hiç hareket etmezse gece bile olsa durma gel dedi... Pzt alırmı oluşumu yoksa günmü verir bilmiyorum dua edin bişey olmasın kuzuma bu kadar suzuz kalan bebeklerde böbrek sorunu olabiliyormuş...

hacerım gunaydın cok uzuldum morlaını bozma dularım oglusunla eger kısmet olan pazartesı oğlusuna kavsumaktansa öle olsun saglıklı olunda ıkınız hem doktor bobrke faln bısey dedımı yooo hemn kurma lutfennn

Gunaydın hatunlar,

Dun gıremedım foruma, soluk alacak vaktım yoktu neredeyse.
Bugun de yogunluk baslamadan bır selam vereyım dedım.
Aslında bugun evde dınlenmek nıyetındeydım ama ıslerım o kadar yogun kı, gelmesem daha gec ızne ayrılırım dıye gelmek zorunda kaldım.
Nıyetımde haftaya carsamba son ıs gunumu yapmak var.
Tabıı 30 ve 31 ocak ta yıne gelecegımı hesaba katmazsak.

Carsamba aksamı ablam ve yegenlerım gelıyor.
Dun onlar ıcın bıraz alıs-verıs yaptım.
Oyuncak, sevdıklerı cıkolatalardan v.s. aldım.

Bırde laf aramızda kendıme bılezık aldım.
Cok ıyı bırsey degıl, yaklasık 8,5 gr.lık 765 TL ye.
Sızce ıyı mı?
Esıme ve esımın aılesıne 'annem aldı' dıyecegım.

12 gr.lık alacaktım, 100 TL eksık kaldı.
Bende daha fazla bırıktıremem dıye bunu aldım.

Bır tane de ceyrek altın aldım, onu da esıme 'ablam aldı' dıye bıldırecegım.

Belkı kızıyorsunuz bana, boyle oyunlar yapıyorum dıye ama durum bunu gerektırıyor.

Babam kalkıpta bana bılezık almaz, ee bende annem mahcup olsun ıstemıyorum.
Ablam desen, parası olsa gıder evının kredısını oder.
Kızcagız, bırsey alamayacagım dıye bebegımın haberını aldıgından berı bırseyler ormeye calısıyor.
Ve annem dıyor, ip alacak parayı bıle zor buluyor dıye.
Sımdı ben ona nasıl kıyayım?

Boyle ıste hanımlar.
Aılemın eksıklerını ( ıstemeyerek olusan ) kapatma gucunu kendımde buldugum zaman, ıyı kı calısıyorum dıyorum.
Ve ne kadar hayat benı zorlasa da calısmaya devam etmem gerektıgıne daha cok ınanıyorum.

Sımdılık benden bu kadar.
Bırazdan ıslere gomulurum ve bır daha pazartesı ancak fırsat bulursam gelırım.

Hepınızı sevıyorum.
Dogum yapan butun arkadaslarımı tebrık edıyorum.
Darısı hayırlısı ıle bızlere ınsallah.

Saglıklı, huzurlu, rahat ve guzel bır sekılde surecımızı tamamlamak dılegıyle... :54:

günaydın kızlar umarım herkes iyidir,canım eleferacım yazını oludum çok iyi yapmışsın bazı durumlar bunları gerektiyo yaptığın da hiç bişey yok emin ol hepimiz aynı durumdayız.gerektiğinde hepimiz yapıyoruz bunları.

günaydın kızlar... geçmişi okumadım sadece haknurun doğum hikayesini okudum ağlaya ağlaya...benim moralim çok bozuk oluşumun suyu tümden gitmiş 1cc gmrünüyor dedi o ne demekse artık bekletemem dedi çokta yoğundu pzt. sabahtan gel dedi... hiç kilo almamış su olmadığı için sezeryanmı yapacak ne yapacak bilmiyorum moralim bozuldu o an şok oldum hiç birşey sormadan çıktım geldim...hareketlerini sürekli dinle 2 saate kadar hiç hareket etmezse gece bile olsa durma gel dedi... pzt alırmı oluşumu yoksa günmü verir bilmiyorum dua edin bişey olmasın kuzuma bu kadar suzuz kalan bebeklerde böbrek sorunu olabiliyormuş...

canım çok geçmiş olsun benim ablamın da öyle olmuştu hiç suyu kalmamıştı normal doğum yaptı ve maşallah çokta sağlıklı bi kızı var şimdi hemde 7 aylık doğmuştu.inş.seninkinde de bi problem olmaz kendine çok iyi bak.dinlen yat dua et pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz.dualarımız seninle

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kımseyler yok sanırsammm

aksamdan berı karnım nasıl sert sert anlatamam:14: ve cok kasınıyor ya:14: neden acaba?

işyerınde öle kasnamıyorsun hep labobya gıdıp karnımı kasıyorum:1:

kaşıma canım benimde öyleydi,öyle bir duruma geldimki boğazıma kadar aynı kurdeşen döküyo gibi oldum gece acillik oldum eğer isilik gibi pütür pütür gibi bi görüntüsü olursa hiç durma ama çatlakların olduğu yerdeyse hiç kaşıma çok daha fazla çatlarsın.

Günaydın kızlar selam ,
Hacer korkma hayırlısıyla paztsı bebegın kucagında ınşallah ..son 2 gün su iç bol bol ve dinlenmeye bak ..
Nihlee senin şafak 1 kaldı ..Heyecan dorukta mı ,büyük gün geldi ne güzell...
Bukle sonuçların ne çıktı,doktor neler söyledi?
Elefera sen de iyi yapmışsın da bilezik takmanın zorunlu oldugunu bılmıyordum ..aileler bilezik mi takacaklar..Walla ben babamlara eşimin yanında cumhurıyet takmanız lazım dedım ...Ben öyle bılıyordum ..Bababmlar da emeklı ,ama sırf onun aılesı taksın bunu bılsın görgusuzler dıye öyle söyledım ..Takmazlarsa da rezıl ederım herkese..
Bbyee sana da günaydın..
Haknur dedıgıne katılıyorum bak sen yasadın ..Bebege bırsey olmasındansa hemen sezeryan olması daha makbul .
umarım kımseyı unutmamısımdır..
Kızlar göbek delıklerınız dısarı fırtladı mı?Benımkı hala sabah baska,aksam baskal oluyor..Yemekle sısınce fırtlıyor,yoksa ıce göçuk duruyor ..Demek daha cok war doguma dı mı??SEZERYAN ve NORMAL dogumla ılgılı gece paylastıklarıma bakın derım ..Önyargılı olmayın artık..

kaşıma canım benimde öyleydi,öyle bir duruma geldimki boğazıma kadar aynı kurdeşen döküyo gibi oldum gece acillik oldum eğer isilik gibi pütür pütür gibi bi görüntüsü olursa hiç durma ama çatlakların olduğu yerdeyse hiç kaşıma çok daha fazla çatlarsın.

yok canım puturluk yokda cok kasınıyor tatlı tatlı ya kolnaya suruyorum öel duruyorrr :14:

Günaydın kızlar selam ,
Hacer korkma hayırlısıyla paztsı bebegın kucagında ınşallah ..son 2 gün su iç bol bol ve dinlenmeye bak ..
Nihlee senin şafak 1 kaldı ..Heyecan dorukta mı ,büyük gün geldi ne güzell...
Bukle sonuçların ne çıktı,doktor neler söyledi?
Elefera sen de iyi yapmışsın da bilezik takmanın zorunlu oldugunu bılmıyordum ..aileler bilezik mi takacaklar..Walla ben babamlara eşimin yanında cumhurıyet takmanız lazım dedım ...Ben öyle bılıyordum ..Bababmlar da emeklı ,ama sırf onun aılesı taksın bunu bılsın görgusuzler dıye öyle söyledım ..Takmazlarsa da rezıl ederım herkese..
Bbyee sana da günaydın..
Haknur dedıgıne katılıyorum bak sen yasadın ..Bebege bırsey olmasındansa hemen sezeryan olması daha makbul .
umarım kımseyı unutmamısımdır..
Kızlar göbek delıklerınız dısarı fırtladı mı?Benımkı hala sabah baska,aksam baskal oluyor..Yemekle sısınce fırtlıyor,yoksa ıce göçuk duruyor ..Demek daha cok war doguma dı mı??SEZERYAN ve NORMAL dogumla ılgılı gece paylastıklarıma bakın derım ..Önyargılı olmayın artık..

gunaydınnn aslm hg cnm
heyecan olmazmı cnm ne dıyon sen heyecan dorukta:52:

selam kızlar,
doğuranlar olmuş masallah hepsine,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlatlar olsunlar ...darısı başımıza artık,bende hamilelikten çok sıkıldım,9 şubata beklenen doğum tarihim,normal doğum olacak diye bekliyorum şimdilik ama hayırlısı tabii.alttan muayeneyi merak edenler olmuş,ben hiç beklemediğim bir anda alttan muayene oldum,çok korkulacak bişey yok bence,biraz acıdı o kadar.gerçi eve gelince biraz sancım oldu,hatta bebek belki doğar diye umutlandım :)

suyu azalan arkadaşım,bence hiç üzülme hayırlısıyla kucağına alırsın insallah bebeğini.
suyun azalması benim çevremde çok kişide oldu,sorun yaşamadan aldılar bebeklerini yanlarına :)
dualarımız seninle,ne güzel bebrğine kavuşacaksın :)

kızlar bebek bakım çantası alan var mı aranızda,büyüklüğünğ nasıl aldınız,ne önerirsiniz ??? ben bi çanta baktım iç çapı 43*15*43 yazıyor,nasıl sizce yeterli mi ??

günaydın kızlar selam ,
hacer korkma hayırlısıyla paztsı bebegın kucagında ınşallah ..son 2 gün su iç bol bol ve dinlenmeye bak ..
nihlee senin şafak 1 kaldı ..heyecan dorukta mı ,büyük gün geldi ne güzell...
bukle sonuçların ne çıktı,doktor neler söyledi?
elefera sen de iyi yapmışsın da bilezik takmanın zorunlu oldugunu bılmıyordum ..aileler bilezik mi takacaklar..walla ben babamlara eşimin yanında cumhurıyet takmanız lazım dedım ...ben öyle bılıyordum ..bababmlar da emeklı ,ama sırf onun aılesı taksın bunu bılsın görgusuzler dıye öyle söyledım ..takmazlarsa da rezıl ederım herkese..
bbyee sana da günaydın..
haknur dedıgıne katılıyorum bak sen yasadın ..bebege bırsey olmasındansa hemen sezeryan olması daha makbul .
Umarım kımseyı unutmamısımdır..
Kızlar göbek delıklerınız dısarı fırtladı mı?benımkı hala sabah baska,aksam baskal oluyor..yemekle sısınce fırtlıyor,yoksa ıce göçuk duruyor ..demek daha cok war doguma dı mı??sezeryan ve normal dogumla ılgılı gece paylastıklarıma bakın derım ..önyargılı olmayın artık..

günaydınnnnnnnnn canımmmmmm:)

selam kızlar yoğun bi dr maceram oldu sonunda gelebildik eve .. ben resmen bu adamı geçen sefer yanlış anlamışım çocukğa zayıf dememiş ki şuan doğursan normal doğumla 2 kg bebeği kolay çıkarırsın demiş:1: nasıl dinlediysem adamı artık:33::33: sonra bebeğim 1.pozisyondaymış yani normal doğum pozisyonunu almış başaşağı duruyo:16:yanlız 2 hafta ilerideyiz bebeğim iriymiş kızlar dediğim gibi yanlış anlamışım adamı resmen.. 3000kg 48cm :nazar::nazar: tamam iyi hoş ağladım sızladım burda zayıf bebeğim diye ama bi bebek 2 haftada tam olarak 950 gr alır mı yahu:44:dr da çok şaşkındı ama nasıl oldu anlamadım ne yedin ne içtin dedi ? sonra göğüs ucu kremi verdi artık başlamam gerekiyomuş.. bu kadar iri bi bebeği normal doğurcam diyosan sen bilirsin dedi ama 40.haftana kadar sancı beklersen bu çocuk 4500ü geçer dedi.. istersen 2 hafta sonra suni sancı deneyelim dedi o zamanda biliyosunuz 8 şubat olcak 37.hafta çalışamaz raporu alacağım güne randevu verdi hem raporunu al hem doğum yap demeye getirdi.. karar senin o zamana kadar düşün karar ver dedi? istersem sancıda bekleyebilirmişim.. ama bebek usg de 37.haftada görünüyo haberin olsun dedi..şuan durumlar böyle kızlar.. 2 hafta düşünücem bakalım sancım gelse keşke o zamana:31:ama ekledi 40a kadar sancın gelmezse şubatın sonuna doğru tosunun olur dedi bakalım..

Son düzenleme:
banada kimse selam vermiyo zaten yalnızım ağlarım ağlıyom zaten
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:D:D
teker teker gelın uleynnn :)))))
bilmiyorum hatıcem belım agrıyorr maktım agrıyorr karnım sert kasınıyorum :14:allhım bugun neoluyor bana

e calısıyorsunuz bunlar normal seyler. ben evde oldugum halde heryerım dokuluyor dusun..
ama bıse daha var zamanın nasıl gectıgını anlamıyorsunuzdur. ebn evde pıneklıyorum adeta :)
pazar gunu ıyıce dınlen bı yere gıtme yat boylu boyunca uzan:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:D:D
teker teker gelın uleynnn :)))))

e calısıyorsunuz bunlar normal seyler. ben evde oldugum halde heryerım dokuluyor dusun..
ama bıse daha var zamanın nasıl gectıgını anlamıyorsunuzdur. ebn evde pıneklıyorum adeta :)
pazar gunu ıyıce dınlen bı yere gıtme yat boylu boyunca uzan:)

nıhlecim nasılsın ya varya ben senden heycanlıyım sanki p.tesi için çok az kaldı nasıl hissediyosun kendini

selam kızlar yoğun bi dr maceram oldu sonunda gelebildik eve .. ben resmen bu adamı geçen sefer yanlış anlamışım çocukğa zayıf dememiş ki şuan doğursan normal doğumla 2 kg bebeği kolay çıkarırsın demiş:1: nasıl dinlediysem adamı artık:33::33: sonra bebeğim 1.pozisyondaymış yani normal doğum pozisyonunu almış başaşağı duruyo:16:yanlız 2 hafta ilerideyiz bebeğim iriymiş kızlar dediğim gibi yanlış anlamışım adamı resmen.. 3000kg 48cm :nazar::nazar: tamam iyi hoş ağladım sızladım burda zayıf bebeğim diye ama bi bebek 2 haftada tam olarak 950 gr alır mı yahu:44:dr da çok şaşkındı ama nasıl oldu anlamadım ne yedin ne içtin dedi ? sonra göğüs ucu kremi verdi artık başlamam gerekiyomuş.. bu kadar iri bi bebeği normal doğurcam diyosan sen bilirsin dedi ama 40.haftana kadar sancı beklersen bu çocuk 4500ü geçer dedi.. istersen 2 hafta sonra suni sancı deneyelim dedi o zamanda biliyosunuz 8 şubat olcak 37.hafta çalışamaz raporu alacağım güne randevu verdi hem raporunu al hem doğum yap demeye getirdi.. karar senin o zamana kadar düşün karar ver dedi? istersem sancıda bekleyebilirmişim.. ama bebek usg de 37.haftada görünüyo haberin olsun dedi..şuan durumlar böyle kızlar.. 2 hafta düşünücem bakalım sancım gelse keşke o zamana:31:ama ekledi 40a kadar sancın gelmezse şubatın sonuna doğru tosunun olur dedi bakalım..

uhhh tosunu da gecmıs bu cocuk :1: masalllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :nazar:
kız bu ne olmus bole bıde dusunuyordun 2500oldumu dye allah senı nabmasın..
37 haftalıkmı yuh:D
hay masallah denıze:)))
gogus ıcın ne verdı dr?
olmadı 12 subatta dgur guzel tarıh :) 12 2 12 :))
cok sevındım cnm valla heyecanla okudumm emın ol
hatta yazıyı okumadann once rakamlara baktım 3000 u gorunce sasırarak. yazının basında buldum kendımı:))

Back
X