• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Kızlar 5 dakıkada kıl oldum şimdi yaa..eşim abisiyle ve annesiyle konuşuyordu ..Annesi abisinin yaşadığı şehre gitmişti..Duydum ki ablası da oraya gidecekmiş bu hafta..Yani bana eşim ''doğuma gelmeleri zor,izin alamaz işten ablam''derken tatile gidiyor millet ve orada buluşuyorlar..Kaynanam görümcem vs..Herkes orda olacaklar ve doğuma da izin alamadık dıye gelmeyecekler kesın sadece kaynanam gelecek ..Eşimin tek akrabası bile yok İstanbul'da..düğüne de en çok 20 akrabası gelmişti zaten ..Aşırı sinir oldum yaa..İnsan gelmıyorsa da bişeyler alır yollar di mi ..Adap görgü de mi yok bunlar nasıl insan ki..

aynen benimde 36 bitmiş oldu bugün..yusufki ne yusufff:52:

ayy 9 ayı doldurduk diyoruz da bana hayal gibi geliyorr.... abpııı :)))

enicenin bebegi 4 kilo muymuş ? anammm kızz nasıl doguracan onu :D maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar:
benim kuzenlerim 4,5 kilo dogmus hala maşallahları varrr :) tabi yengeme göre zor bir dogum olmuşturr :))

Kızlar 5 dakıkada kıl oldum şimdi yaa..eşim abisiyle ve annesiyle konuşuyordu ..Annesi abisinin yaşadığı şehre gitmişti..Duydum ki ablası da oraya gidecekmiş bu hafta..Yani bana eşim ''doğuma gelmeleri zor,izin alamaz işten ablam''derken tatile gidiyor millet ve orada buluşuyorlar..Kaynanam görümcem vs..Herkes orda olacaklar ve doğuma da izin alamadık dıye gelmeyecekler kesın sadece kaynanam gelecek ..Eşimin tek akrabası bile yok İstanbul'da..düğüne de en çok 20 akrabası gelmişti zaten ..Aşırı sinir oldum yaa..İnsan gelmıyorsa da bişeyler alır yollar di mi ..Adap görgü de mi yok bunlar nasıl insan ki..

ayy canım takma kafana... gelmesinler daha iyi... gelip sanki cok mu yardımcı olacaklar... insan yegenini merak eder gelirr,şaka gibiler yani...

bence onlar bile bile gidiyo
kaçıyo desek daha doğru olur hatta

ayy canım takma kafana... gelmesinler daha iyi... gelip sanki cok mu yardımcı olacaklar... insan yegenini merak eder gelirr,şaka gibiler yani...

Doğru aslında hiç gelmesınler bence de ,ama en azından ne bileyim gereken birşeyler alsınlar ya da altın falan taksınlar ama di mi canım yaa,zaten sadece benım sülalem burda ..Erkek tarafından kımse yok ki..Herşeyden sıyrılıyorlar kolayca..Oh ne rahat..
bence onlar bile bile gidiyo
kaçıyo desek daha doğru olur hatta

Canım kaçmak degıl cunkı zaten İstanbul'da degıller ..Yani tam görgüsüzlük yaptıkları inanamıyorum ..

GRİP arkadaslar =Nane limon hamılelıkte zararlı haberınız olsun ..bizlerin yapması gereken C vitamını meyweler ve meywe suları içmek ..Bir de ıhlamur tek çözüm..Terlemeye çalışın,ancak istirahatle geçiyor grip.Geçmiş olsun

kızlar napıyosunuz aman bi hastalık salgını mı var topikte?
dikkat edin bu kadar sona yaklaşmışken hiç çekilmez valla:50:

allahım hayırlısıyla kurtulmak nasip etsin inş.senin kesin sezeryanmı yoksa daha belli değilmi?
elmacım daha kesin belli degil hafta içi belli olacak amin aminn

ayy şimdi sen bu hafta olayını actın da.. ben hep girdigim haftaya göre soyluyordum, yani şuan 36 artı 4 üm 36 haftalıgım diyorum, anammm normale göre 37 haftalıkmıyımmm ?? gözüme büyük geldii... ptesi 38 haftalık oalcagım yani... anamm anammm .. yusuf yusufff oldum..

senin cok az kalmış canım.. :) bende salı gidicem dra ... bakalım bu sefer ne dicek hatunum?
canım 36 haftalıksın 37dende gün alıyorsun, çok hızlımı çok yavaşmı bilemedim, sanki zaman hiç geçmiyo gibi bana

enice seninki 4 kilo olmuştur o zamanda normalmi yapcn yoksa sezeryanmı istiyosun cnm..inş bekler bir hafta daha ...:34:
canım ben normal istiyordum ama doktor 4 dü geçerse normal olmaz dedi, bu gidişle 4-4200 olmuştur benim ayıcık,ama korkmaya başladım artık:18::18:

bazı insanlar bukadar anlayışsız oluyor işte, boşver gelmesinler, gelirse böyleleri insanı deli eder zaten lohusa olacaksın çekemezsin onları

ayy 9 ayı doldurduk diyoruz da bana hayal gibi geliyorr.... abpııı :)))

enicenin bebegi 4 kilo muymuş ? anammm kızz nasıl doguracan onu :D maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar:
benim kuzenlerim 4,5 kilo dogmus hala maşallahları varrr :) tabi yengeme göre zor bir dogum olmuşturr :))

ne bilim nasıl çıkacaksa canım:1::1: bakalım bu hafta ne dicek doktorumuz, bizde genetik 4-4,5 dogurmak bakalım bizim doktor yanılıyoda olabilir bence

canım çok sıkılıyo kızlar yaa, deli olacam evde otura otura,çıkamıyorumda soguk ve buzdan ağlıcam artık:50::53::14::14:

Doğru aslında hiç gelmesınler bence de ,ama en azından ne bileyim gereken birşeyler alsınlar ya da altın falan taksınlar ama di mi canım yaa,zaten sadece benım sülalem burda ..Erkek tarafından kımse yok ki..Herşeyden sıyrılıyorlar kolayca..Oh ne rahat..

Canım kaçmak degıl cunkı zaten İstanbul'da degıller ..Yani tam görgüsüzlük yaptıkları inanamıyorum ..

GRİP arkadaslar =Nane limon hamılelıkte zararlı haberınız olsun ..bizlerin yapması gereken C vitamını meyweler ve meywe suları içmek ..Bir de ıhlamur tek çözüm..Terlemeye çalışın,ancak istirahatle geçiyor grip.Geçmiş olsun

altın yollarlar heralde,yegenine... o kadar da ayıp etmezlerr belkiii

Sen gerçekten öyle bir dogum hastanesınde mı yapacaksın pztsı dogumu nıhlee..Allah yardımcın olsun ınsallah ..:5:

Benım ayaklar davula döndu bacaklar da..Ama normalmıs bu ay için..akıntını da test yapsana ..Peçete koyacaksın altına alıp kurumaya bırakacaksın eger kuruyunca kokusuz ve renksızse suyun akıyor demekmıs..

Hmm hemen okumam lazım süperr...:nazar: Ama senı uyarmıstık erken dogum olur cınsellıge ara wer dıye kızz...:1:Ama en ıyısını yaptın ben bıle dusunuyorum 9 ay yapmadık sımdı yapayım da cıksın kızım dıyom ..:42:
ay yok cnm eger hafta sonu olursa veya aksam olursa oyleydı ama arastırdım bı ozel hastane buldum 7/24 dgm olan
oraya gıderım ole bıse olsa..
pislik yapma korkuyorum yaa :DDD
koku yoksa bebek suyu demekmi???
oızaman yedık ayvayı buqun yarın bende fırlatırım topu :D koku moku yok vallaha.
ayın onunda qıttım son kontrolume 40 cm 1840 qramdı suyu cok ıyı doqum pozısyonuda almıs daha dönmez sanmıyorum dedi dr.
ne bilim bayaqı beyendi durumumu
off ben sabah arayıp doktora qıdeyım en ıyısı
korkuyorum qercekten.
nıhleeeeeeee
:(((((((

korkma annneeeeeeemmmm..
su olsa sureklı gelıyo dedım ya tırsak karı.:D
dınlen bolbol yat hatta. oturma bıle bak bana bı hafta oldu su baslayalı hareketsız duruyorum
bolbol da su ıc..

içimde ıhlamur ağacı çıkıcak şimdi...iç iççç...bide halsizlik yapıyo yaavvv:2:

kızlar ben gelemez isem topiğe beni merak etmeyin tamam mı.... doğurmicam sözzz....:52:vını yaptırmam lazım zira en heyecanlı dönemlerimizde yazışmalıyız dimi..:32:

:1: ıhlamur agacımı:d
en kısa zmnda vını yaptır balım valla bak merak edıyoruz senı..

elmacım daha kesin belli degil hafta içi belli olacak amin aminn

canım 36 haftalıksın 37dende gün alıyorsun, çok hızlımı çok yavaşmı bilemedim, sanki zaman hiç geçmiyo gibi bana

canım ben normal istiyordum ama doktor 4 dü geçerse normal olmaz dedi, bu gidişle 4-4200 olmuştur benim ayıcık,ama korkmaya başladım artık:18::18:

bazı insanlar bukadar anlayışsız oluyor işte, boşver gelmesinler, gelirse böyleleri insanı deli eder zaten lohusa olacaksın çekemezsin onları

ne bilim nasıl çıkacaksa canım:1::1: bakalım bu hafta ne dicek doktorumuz, bizde genetik 4-4,5 dogurmak bakalım bizim doktor yanılıyoda olabilir bence

amann canımm saglıkla gelsin de sezeryanla gelsinn ... :nazar::emir_bebek::nazar:

Back
X