• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

ay inşallah öyledir ya ne biliyim korktum ya yemek yaparken falan yoruldum herhalde ben anlamadım . bizim sıpalar nasıl isterseler öle yönlendiriyolar bizi yat kalk nasıl canları istiyosa haknur gelmiş ben göremedim tebrik edemedim nasıl iyiymiş

yemek yaparken benim belim tutuluyo valla sen yine iyisin....cnm geldi hikayesini yazdı doğum listesi bölümünde bak..şek şakrak bi doğujm olmuş ohhh...:10:

içimde ıhlamur ağacı çıkıcak şimdi...iç iççç...bide halsizlik yapıyo yaavvv:2:

kızlar ben gelemez isem topiğe beni merak etmeyin tamam mı.... doğurmicam sözzz....:52:vını yaptırmam lazım zira en heyecanlı dönemlerimizde yazışmalıyız dimi..:32:

yemek yaparken benim belim tutuluyo valla sen yine iyisin....cnm geldi hikayesini yazdı doğum listesi bölümünde bak..şek şakrak bi doğujm olmuş ohhh...:10:

ay ben kabullenmek istemiyodum ağırlaşmayı ama artık kabullencez galiba baksana halimiz yok hiç bişeye.haknur kurtuldu çok şükür darısı başımıza inş. kötü olan anımız olsa bile yazmayalım bence insanı kötü etkiliyo gerçekten

kızlar ben gelemez isem topiğe beni merak etmeyin tamam mı.... doğurmicam sözzz....:52:vını yaptırmam lazım zira en heyecanlı dönemlerimizde yazışmalıyız dimi..:32:

ilaçta alamıyosun nerde şifayı kaptın bukadar canım ya bol bol c vitamini al portakal ye mandalina dikkat et benimde vın ama ben memnunum ne sorunu var senin vının?

canım biran önce yaptır merak ediyoruz yoksa arada bi telden mesaj atta iyi oldugunu bilelim

ferayım seninki kızdı dimi..nasılsın şuan cnm...:26:

iyiyim bitanem aqrım sızım yok rabbime şükür
bebişte tepikleyip duruyo keyfi yerinde heralde
camasırımdada bişi yok bılerekte acık renk qıydımkı pecete kayar mayarsa dırek kendısı ıslansın dıe
ama bısı yok elhamdulıllah

iyiyim bitanem aqrım sızım yok rabbime şükür
bebişte tepikleyip duruyo keyfi yerinde heralde
camasırımdada bişi yok bılerekte acık renk qıydımkı pecete kayar mayarsa dırek kendısı ıslansın dıe
ama bısı yok elhamdulıllah
aman cnm iyi olunda sizzz.... maşallahh....kızlar çamaşır için günlük pedler var onlar çok iyi oluyo selpak parçalanıyo yeri geldimi ama onlarla hem çamaşır temiz kalıyo hemde yapışkanlıya iyi oluyo tavsiye ederim....hemde her renk çmaşırda beyaz olduğu için sorun olmuyo yani...
ilaçta alamıyosun nerde şifayı kaptın bukadar canım ya bol bol c vitamini al portakal ye mandalina dikkat et benimde vın ama ben memnunum ne sorunu var senin vının?

bilmiyorum ki babam gripti ondanmı geçti bide banyo yapıpı yattım bi gece ondan mı üşüttüm bilmiyorum..çok açıyorumda gece kendimi....balkonada çok girip çıktım geçen gün kombi için bi ara kaptım sanırsam..çok zormuş valla hamileyken..yoksa tylolhot diye bi toz var suya atmalı onu içtimmi ayaktayım ama hamile olduğum için içemiyorum..cnm benim vın bağlanmıyo sinir etti sanırım o ayı doldu 3 aylıkmıydı bilmiyorum eşime arkadaşı vermişti yada faturadan dolayı bi sıkıntı oldu eşim bakacak çaresine bakalım....gelirim inş merkata bırakmam cnm....enicemmm:34:

merhaba kızlar nasılsınız ben hiç iyi sayılmam hiç geçmeyen bi sancım var çok garip belimden geliyo sanki. 3 saattir yatıyorum da yorgun da değilim ama korkmaya başladım,dünde aşı olmuştum keşke olmasaydım öle ağrıyoki kolum hareket ettiremiyorum.off kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Geçmiş olsun ..Sancılarını say bakayım 10 dk falan sürüyor mu ki??Benım hemsıre belden gelen sancıdan korkacaksın dıyordu cunkı..Aman dıkkat et..

kız beni güldürdün allahta seni güldürsün, ama sabret azcık ya 2,2 degilde 12.02.12 olsun buda güzel

Ben de gülüyorum halım bitik :1:Ama işte 12.02.2012 de zaten benım muhtemel dogumum 17 şubat oluyor,o da 5 gun önce sadece..Ben sezeryan istiyorum ,yanı neden anıden hastaneye kaldırılayım kiii...40.haftama kalmasını istemiyorum korkum çokkk..

Geçmiş olsun ..Sancılarını say bakayım 10 dk falan sürüyor mu ki??Benım hemsıre belden gelen sancıdan korkacaksın dıyordu cunkı..Aman dıkkat et..

Ben de gülüyorum halım bitik :1:Ama işte 12.02.2012 de zaten benım muhtemel dogumum 17 şubat oluyor,o da 5 gun önce sadece..Ben sezeryan istiyorum ,yanı neden anıden hastaneye kaldırılayım kiii...40.haftama kalmasını istemiyorum korkum çokkk..

ay canım sağol biraz uzandım şimdi yatınca geçiyo kalkınca var daha çok herhalde yorgunluktandır diye düşünüyorum.yani inş.öyledir

ben napacam bilmiyorum pazartesi yada salı gidecem doktora ne dicek çok merak ediyorum hadi hemen alalım bile diyebilir 38. hafta bitiyor çünkü,dogumun yaklaştıgını hissediyoorum bende kasıklarım ağrımaya başladı,ama sancı kasılma su gelme gibi olaylar yok 1 hafta daha gider gibi

ben napacam bilmiyorum pazartesi yada salı gidecem doktora ne dicek çok merak ediyorum hadi hemen alalım bile diyebilir 38. hafta bitiyor çünkü,dogumun yaklaştıgını hissediyoorum bende kasıklarım ağrımaya başladı,ama sancı kasılma su gelme gibi olaylar yok 1 hafta daha gider gibi

allahım hayırlısıyla kurtulmak nasip etsin inş.senin kesin sezeryanmı yoksa daha belli değilmi?

ayy şimdi sen bu hafta olayını actın da.. ben hep girdigim haftaya göre soyluyordum, yani şuan 36 artı 4 üm 36 haftalıgım diyorum, anammm normale göre 37 haftalıkmıyımmm ?? gözüme büyük geldii... ptesi 38 haftalık oalcagım yani... anamm anammm .. yusuf yusufff oldum..

senin cok az kalmış canım.. :) bende salı gidicem dra ... bakalım bu sefer ne dicek hatunum?

enice seninki 4 kilo olmuştur o zamanda normalmi yapcn yoksa sezeryanmı istiyosun cnm..inş bekler bir hafta daha ...:34:

ayy şimdi sen bu hafta olayını actın da.. ben hep girdigim haftaya göre soyluyordum, yani şuan 36 artı 4 üm 36 haftalıgım diyorum, anammm normale göre 37 haftalıkmıyımmm ?? gözüme büyük geldii... ptesi 38 haftalık oalcagım yani... anamm anammm .. yusuf yusufff oldum..

senin cok az kalmış canım.. :) bende salı gidicem dra ... bakalım bu sefer ne dicek hatunum?

aynen benimde 36 bitmiş oldu bugün..yusufki ne yusufff:52:

Back
X