- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #57.401
kızlar ya kızlar canım sıkılıyor hemde çok ve oğluşum karnımda bi hareketliki maşallah ama bazen sol kasığıma öyle bi vuruyorki anlatamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar göbişim aşşağıya inmiş....:18:anammm
bunun omuzdan askılısını duymustum bende.KIZLAAR BIRSEY SORACAGIM SUNDAN ALMAYI İSTİYORUM AMA YARARI OLUR MU BILMIYORUM ..SANIRIM AGIIRLIK YAPMIYOR VE KARNI SARKITMAYI ÖNLUYOR ..NE DERSINIZ ,FIKRI OLAN WAR MI?TECRUBELI ANNELERE DE SUNU SORUYUM VEYA BILENLERE ==bİR DE BEN SEZERYAN ISTIYORUM DA BEL KORSESI AL DEDI BIR ARKADASIMIN ANNESI ,DİKİŞ YERLERI DEGDIKCE AGRI OLURMUS ..ACABA DOKTOR IZIN WERIR MI?Karın Destekleyici Hamile Bant | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
kızlar ya kızlar canım sıkılıyor hemde çok ve oğluşum karnımda bi hareketliki maşallah ama bazen sol kasığıma öyle bi vuruyorki anlatamam
yaa sorma niye bunlar kısa hadi kilo alırlarda boyları bari uzasa...46 cm az geldi bana...benm gibi bi bünyeden bu kadar küçük bebek çıkmasın zira...utanç vericikarnım aşşağıya inmiş bu arada seninde indimi..göğüs altım boş benim ordan anladım....
öyle yapcm artık dünürüm yorma kendini....2 günün var yaaa çok heyecan verici...sezeryanın en güzel yanı gününü biliyo olmak...normalde hergün acaba geliyomu endişen oluyo en ufak ağrıda..hakkımızda hayırlısı artık....![]()
Ewet aslında gögsumun altı bos gibi,hatta karnıma dogru gıydıgım tısortlerın altı acık kalmaya basladı ..ama daha da ınecekmıs bu hıc bırseymıs ...Çook inmesı lazımmıs oyle dıyorlar.. Sütyen benı sıkıyor takamıyorum sızde de war mı öyle durum [/QUOTE]O karıkatur süpermıs yaa benım de hıc kalktıgım yok bılgısayardan bagımlı olduk buraya gercekten kızz..Bir de ben hergun 1-2 kere nesguıklı süt içiyorum cevız et felan da ama neden o zaman iri olmadı bebısımız canım???
yaa sorma niye bunlar kısa hadi kilo alırlarda boyları bari uzasa...46 cm az geldi bana...benm gibi bi bünyeden bu kadar küçük bebek çıkmasın zira...utanç vericikarnım aşşağıya inmiş bu arada seninde indimi..göğüs altım boş benim ordan anladım....
14:[/B]
:)))) geliyoooooooooooo tut onu bitanem tut bakımmmmmmmmmmmmmmmmm
KIZLAAR BIRSEY SORACAGIM SUNDAN ALMAYI İSTİYORUM AMA YARARI OLUR MU BILMIYORUM ..SANIRIM AGIIRLIK YAPMIYOR VE KARNI SARKITMAYI ÖNLUYOR ..NE DERSINIZ ,FIKRI OLAN WAR MI?TECRUBELI ANNELERE DE SUNU SORUYUM VEYA BILENLERE ==bİR DE BEN SEZERYAN ISTIYORUM DA BEL KORSESI AL DEDI BIR ARKADASIMIN ANNESI ,DİKİŞ YERLERI DEGDIKCE AGRI OLURMUS ..ACABA DOKTOR IZIN WERIR MI?Karın Destekleyici Hamile Bant | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
:)))) geliyoooooooooooo tut onu bitanem tut bakımmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm o hamile bantı doğumdan sonra bi işine yaramaz sanırsam şimdi lazım olur sana ama kullanışlımıdır bilmem..rahat edemem ben mesela böyle bişeyle.....yoksa vitrinde görüyorum burda bi mağazada tamda kuku üstüne denk geliyo...sen bilirsin tabi...kızlar doğumdan sonra korse takmayı unutmayın göbek kalmasın dışarda....sporda yapmalıyızz...![]()
inş herşey güzel olur senin için...korkma bitanemmm evet devletten ne yalan söylim bende korkuyorum..annem beni devlette doğurmuş 86 yılında ama doğum yapan kadınları görünce aynı odada sancım gitti dedi...ondan bende korkuyorum gerçi çoğu devlet kendini düzeltti şimdi ama sakaryadakiler nasıldır tabi bilinmez....sen sezeryan olcn nasılsa hemencecik kalkarsın inş ayağa..inş narkoz ağır gelmez cnm benm...cnm bu kız hafta sonu olunca bı anormallesıyo
daha sancı artıyo ama ıcım rahatladı
arkadasım aradı hemsıre oda ozel bı hastanede
ne korkuyon dedı bızım hastanede 24 saat dogum oluyo oyle bırsey olsa bıle oraaya gotururz senı dedı,
ıcım azda olsa rahatladı bıraz.
dogum hastanesınden (devlet) korkuyorum zıra..
kotu davranıyorlar cnku
kızlar karnım o kadar gergin ki
sırt derim geriliyo artık
nappcam ben yaaa
sırtım çatlıycak
Canım hiçbişeyim yok maşaallah iyiyim ama kısıtlı hareketlerim zaten dikişimde 2 tane...Estetik dikişmiş artık....![]()
sen kaç haftalıksın yani bunu şimdi taşıyamadığın içinmi almayı düşünüyorsun yoksa doğum sonrasını mı düşünüyorsun eğer işe yararsa doğumdan sonrası daha makbule geçicek sanki
fazla et yeme cnm çoğu zararlıymış etin bebelere..gerçi bizim sıpalar bundan sonra bakarsın bi anda gelişi verir bellide olmazz....sorma ya çok tip duruyo balkon göbekli amcalar gibiyim..dahada düşecekse yandık biz...ooo çok tipsiz oluruz o zaman allah yardımcımız ola...
bunun omuzdan askılısını duymustum bende.
ama ılgımı cekmedı ne yalan soylım
belkı calısan anneler ıcın ıyıdır ama evde olup ona bosuna para vermem sahsen
cunku pek bıse kalmadı cnm
korse konusu evet dgru
amelıyattan hemen sonra hatta karnını sıkı sıkı sar hemsıreler kontrolnde
korse gıymeyede bıse demıyor drlar. sen yınede druna danısırsın cnm
aynen benımde cnm sıkılıyor.
bı o yana yatıyorum bı bu yana
daha yemek yapacam oıff offf
dünürüm valla özel bulsan daha iyi bence .... gözünü korkutmak istemem yazdıkların çok kötü şeyler..bide ilk bebek tecrübede çok önemli....kötü bi tecrüben olmaz inş...![]()
hAYIRLI UĞURLU OLSUN HAKNUR DA GİRMİŞ TOPIGE..BEN OKUYANA KADAR HERKES CIKTI GITTI HALA OKUMAYA CALISIYORUM YAW..EŞİM DE ERKEN GELECEKMIS YETISEMIYORUM ..DOGUM HIKAYESI YAZAN OLDU MU?ADESE DE GIRDI MI Kİ..
bEN 36YIM AMA NEYE YARADIGINI TAM ANLAMADIM SANKI SIRT VE BEL AGRILARINA IYIYMIS ..SONRA DA YARAR MI DIYE MERAK ETTIM YA DA KORSE MI DAHA MANTIKLIDIR KI..
YOK ÇOK YEMIYORUM DA YANI TAVUK BALIK DA YIYORUM SUT YUMURTA PEYNIR VS AMA BEBISIMIZ NORMAL DEDI DOKTOR IRI DE ZAYIF DA DEGIL ..AMA SEN DE NIYE AZ KILOLARI BOYU DIYINCE BEN BÖLE OLDUM YOKSA AYNI ALDIGIMIZA SEWINMISTIM ..ŞÜPHE DUYDUM SIMDIK..
SEN ARTIK BIRAK YEMEGI KOCAN YAPSIN KIZ BOSWERR..DOGRU AZ VAKIT KALDI GEREKSIZ GIBI AMA SONRASINA YARIYORSA BU VEYA KORSE DUSUNEYIM ..DOKTORA BISEY SORABILSEM NELERRR NELEER SORACAGIM DA SANIRIM DOGURURKEN SORARIM ARTIK ..
![]()
elektrık qıdıo burda durmadan yaa![]()
bişi sorcam nolur normal olabilir diyin
ayaklarım felaket şişiyo şuanda bile kaskatı resmen kızlar napabilirim ya((
bide bazen cok ıslanıyo camaşırım ama akıntı qıbı deqıl sade su seklınde
korkuyorum
bunlar olaqan seylermı hı![]()
elektrık qıdıo burda durmadan yaa![]()
bişi sorcam nolur normal olabilir diyin
ayaklarım felaket şişiyo şuanda bile kaskatı resmen kızlar napabilirim ya((
bide bazen cok ıslanıyo camaşırım ama akıntı qıbı deqıl sade su seklınde
korkuyorum