• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

değilmi ne güzel olar gözümde canlandırdım biran süper ama sezaryan olunca 12 saatmi neydi su dahi içemiyosun ne yapayım açık büfeyi:41:

Yapma yaw...
Eee doğuma girmeden de aç olman gerekiyormuş, nasıl dayanıcaz o kadar zaman sezercik olursak?:26:

böyle yuvarlak minik sandviçler içi süzme peynir ve maydonoz dolu...

anam anamm dıyorum şu an. çok severim bayılırım hattta.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

İşte tam onlar yaaaaaa....
Lokmalık lokmalık.
Bayılırım :56:

Ya atsalarda sorun değil ki, çikolatayı da yiyorlar o da 2 dk. içinde kaybolup gidiyor, hemde gözünün önünde :27: Sen o kadar para ver, elin oğlu gelsin indirsin mideye :37:

ama şöyle güzel bir kutuyu açıp, kaliteli çikolata yemekde ayrı bir tattır:))
Ben gecen ne yaptım biliyormusun, arkadaşa gitiim doğum yapmıştı kocaman bir biblo yanında tül ile sarılı badem şekerleri. Arabaya indim o tülü açtım badem şekerlerini yedim. Bibloyuda görümcemin kıızna verdim oynasın diye:))) yani benim gibi tiplere biblo felan verme... Aç gözlü gibi 3 badem şekeri için kızın yaptırdığı şeyi bozdum:))))))))))):26::26:

Köy mantısı mı :63::63:
Hiç sevmem :63:

:) ehehehhe sen de gelebilirsin beybimmm. sabaha kadar hem yer hem konuşuruk...

Ya atsalarda sorun değil ki, çikolatayı da yiyorlar o da 2 dk. içinde kaybolup gidiyor, hemde gözünün önünde :27: Sen o kadar para ver, elin oğlu gelsin indirsin mideye :37:

ahaha bencede. şaka gibi o kadar para ver millet gelsin yesin.

çocuk bezi gibi. o kadar para verıyosun yavru içine s.çıp kirletıyor.. ahahaha.

Yapma yaw...
Eee doğuma girmeden de aç olman gerekiyormuş, nasıl dayanıcaz o kadar zaman sezercik olursak?:26:

İşte tam onlar yaaaaaa....
Lokmalık lokmalık.
Bayılırım :56:

aynen. ölürüm.

ama şöyle güzel bir kutuyu açıp, kaliteli çikolata yemekde ayrı bir tattır:))
Ben gecen ne yaptım biliyormusun, arkadaşa gitiim doğum yapmıştı kocaman bir biblo yanında tül ile sarılı badem şekerleri. Arabaya indim o tülü açtım badem şekerlerini yedim. Bibloyuda görümcemin kıızna verdim oynasın diye:))) yani benim gibi tiplere biblo felan verme... Aç gözlü gibi 3 badem şekeri için kızın yaptırdığı şeyi bozdum:))))))))))):26::26:

:))) Şimdi ama bu tamamen senin aç gözlülüğün :27: Bak biblo işe yaramış, kızcağız oynamış.
Benim yaptırcağım şekeri bozmaya kıyamazsın kız vallaha :D Yapimmm da gör sen :21: hıhh :D

kızlar bence hastanede şekerdi çikolataydı falan yapmayın
çünkü en yakınlarınız dışında hastaneye gelen çok olmayacak daha çok eve gözaydına gelmek isteyecekler

sizin o özene bezene aldığınız çikolatalar şekerlerde hastane personeli tarafından "ay bi tanede benim çocuğa aliimm " diyerek bitirilecek

bence evinizde rahat rahat yaparsınız ikramınızı
eğer kapınızı süslemek isterseniz hastanede o süsüde alıp bebişin odasına veya yoksa yataodanıza takarsınız sonradan :)))

merhaba arkadaşlar
bende şubat annesiyim uzun zaman önce üye olmama rağmen yazamadım bir türlü hysuz bi oğlum var
eski yazılanları okudum ne kadr güzel arkadaşlıklarınız olmuş bravo :)

:))) Şimdi ama bu tamamen senin aç gözlülüğün :27: Bak biblo işe yaramış, kızcağız oynamış.
Benim yaptırcağım şekeri bozmaya kıyamazsın kız vallaha :D Yapimmm da gör sen :21: hıhh :D

Sen lavantalı yaptırcanya onu yemem herhal:)))

Şaka maka sen lavantalı, ben çikolata başkası kurabiye yaptırcak işte esnaflar böyle para kazanacak:))))

çünkü en yakınlarınız dışında hastaneye gelen çok olmayacak daha çok eve gözaydına gelmek isteyecekler

sizin o özene bezene aldığınız çikolatalar şekerlerde hastane personeli tarafından "ay bi tanede benim çocuğa aliimm " diyerek bitirilecek

eğer kapınızı süslemek isterseniz hastanede o süsüde alıp bebişin odasına veya yoksa yataodanıza takarsınız sonradan :)))

canım aynen senin gibi düşünüyorum.............

özel hastanelerde öyle durumlar pek olmuyor

Ya kızlar az once yemege gıttım.
Ve corba harıc, tam uc tabak ana yemekten yedım :43:
Arkadaslar da dalga gecıyor, 'bız gıdelım, sen rahatına bak, utanıyorsun yanımızda yemeye' dıye.

merhaba arkadaşlar
bende şubat annesiyim uzun zaman önce üye olmama rağmen yazamadım bir türlü hysuz bi oğlum var
eski yazılanları okudum ne kadr güzel arkadaşlıklarınız olmuş bravo :)

Allah tamamına erdirsin sen de hoşgeldin :nazar:

Hımmmm o da doğru aslında....
Hiç yaptırtmasak mı hastaneye acep...

Back
X