• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Yaaaa, tam cıktım aklıma geldı.

Markafonı de sunları gordum, ama kararsız kaldım.
Pahalı mı, guzel mı bılemedım?
Ne dersınız?
$donence.webp$oyuncak.webp$puset.webp

Sımdı;

Kedılı oyuncak, 33 TL
Donence; 60 TL
Bebek; 30 TL

Cok mu pahalı, daha guzellerını bulur muyum?
Ozellıkle donence, nasıl?

işte nar çiçeği pembemsi oluyo sanki erkeğe de olur mu diye düşündüm çok

:16:

kırmızıyı dediğimi düşünürekten bi daha ne dersiniz

inşallah canım :nazar:

zaten çingenelik olduğu için herşeyde kırmızıya kayıyor gözüm :27:

Parlak kırmızı gibiyse olur da, soluk pembemsiyse o zaman siyah derim ben....
Çok pembe de erkeğe olmaz bence.

4*9 diye şeettim :26:

ama 9 ay diyenler son adet tarihinden almıyo muhtemelen :26:

Aaaa yenidoğan ünitesi olan bir hastane bulursan bence daha iyi olur canım.Doktorundan da çok memnun değilsen değiştirmeyi düşünebilirsin.

benim doktor çok iyi çokta yoğun bir doktor bir hafta önceden randevu alıyorum yenidoğan ünitesini sordum son hafta bakar karar veririrm olmadı medikana parkta yaptırırım dogumu dedide medikanada sezaryan fiyatları çok uçuk 5000 tl buluyormuş birde onu düşünüyorum yazık degilmi o paraya geçen akşam gittiğim hastane de güzeldi 5 yıldızlı otel gibiydi beğendim birde oradaki doktorlara bakacam 6 tane kadın dogumcu varmış şimdi netten bakıyorum

benim doktor çok iyi çokta yoğun bir doktor bir hafta önceden randevu alıyorum yenidoğan ünitesini sordum son hafta bakar karar veririrm olmadı medikana parkta yaptırırım dogumu dedide medikanada sezaryan fiyatları çok uçuk 5000 tl buluyormuş birde onu düşünüyorum yazık degilmi o paraya geçen akşam gittiğim hastane de güzeldi 5 yıldızlı otel gibiydi beğendim birde oradaki doktorlara bakacam 6 tane kadın dogumcu varmış şimdi netten bakıyorum

Bak bakalım canım 5000 hakikaten çok para, yazık günah.

yok yok var bende bi avanaklık.

bi insanın hevesi ancak bu kadar kursağında kalır.. geçen markafonide bebetto mağazası vardı. ordan yavruşuma beyaz kadife battiye aldım. şapkası eldıveni de var.

mesaj geldi dağıtıma çıkmış. muhtemelen anneme bıraktılar yani. du dedim fotosunu bulayım da kızlarla da paylaşayım. anam ilk gırdıgım sitede yarı fiyatına :)))

ben 39 mu 40 mı ne o fiyata aldım burda 23 tl. ehehehehhe. bi de güya indirimden aldım hee hava basıyorum eşime bak nasıl ekonomik bi anneyim diye. ehehehe

Bebetto Velsoft Battaniye 3l Set (Penguen) BBT-B176FY - ProjeShop Eticaret Sistemi

battaniye de bu.

ya arkadaşım diyemem mecburen konuşuyoruz işte
asgari müşterekler ama o abartıyo çok samimiyiz zannediyo

bi tersleyebilsem zaten bu iş bitecekte
nasıl olsa izne ayrılınca görmüycem diyip sabrediyorum

şimdi yemeğe iniyorum hepinize afiyet olsun:56:

Bizim şirkette bi değişik versiyonu var bunun. Düşük yaptığım dönemde ve öncesinde resmen depresyona sokmayı başarmıştı beni.
Sürekli herşeyi "bebeğin olmadığı için sen anlayamazsın"a bağlıyodu.
Diğer tüm komplekslerini çocuğuyla bastırmaya çalışıyodu.
Derhal kestim ilişkiyi.Oh rahatım şimdi.

Yaaaa, tam cıktım aklıma geldı.

Markafonı de sunları gordum, ama kararsız kaldım.
Pahalı mı, guzel mı bılemedım?
Ne dersınız?
Eki Görüntüle 282291 Eki Görüntüle 282292 Eki Görüntüle 282293

Sımdı;

Kedılı oyuncak, 33 TL
Donence; 60 TL
Bebek; 30 TL

Cok mu pahalı, daha guzellerını bulur muyum?
Ozellıkle donence, nasıl?

bence alma daha güzellerini bulursun belkim ben geçen gün chickonun hem dönence hemde tavana yıldız ay yansıtanını gördüm çok hoşuma gitti bebeklerin dikkatini çekiyor hareketli şeyler

bi insanın hevesi ancak bu kadar kursağında kalır.. geçen markafonide bebetto mağazası vardı. ordan yavruşuma beyaz kadife battiye aldım. şapkası eldıveni de var.

mesaj geldi dağıtıma çıkmış. muhtemelen anneme bıraktılar yani. du dedim fotosunu bulayım da kızlarla da paylaşayım. anam ilk gırdıgım sitede yarı fiyatına :)))

ben 39 mu 40 mı ne o fiyata aldım burda 23 tl. ehehehehhe. bi de güya indirimden aldım hee hava basıyorum eşime bak nasıl ekonomik bi anneyim diye. ehehehe

Bebetto Velsoft Battaniye 3l Set (Penguen) BBT-B176FY - ProjeShop Eticaret Sistemi

battaniye de bu.

Oyy penguşlu, güle güle örtünsün :D
Ama yarı fiyatına rastlamak çok acı :D

battaniye de bu.

bu battaniye fermuarlı çıtçıtlı olandanmı canımcım bende aldım bu fiyatada

Canım yenidoğan yoğunbakımı ihtiyacının olup olmayacağı büyük ölçüde önceden öngörülebilir bişey.
Doktorun bu konuda bilgi verecektir.
İnşallah olmaz ama Allah korusun gerek olursa da sonrada yopun bakım olan bir hastaneye sevk edilemez mi?

Ne zamandan alıyor? Ay aman of ya, çok var yani daha :5:

Ya herhalde 9ay 10 gün denir ya, hamile kalınan günden sayılıyor o.
YAni yumurtlama gününden.Çünkü o günden aldın mı aşağı yukarı 37-38 hafta çıkıyor, 9 ay 10 gün kadar.
Doktoruma geçen bahsettim de bundan gebelik teoride 10 aydır dedi bana.
Bu ay muhabbetine pek itibar etmiyo doktorlar.

battaniye de bu.

Güle güle kullansın yavruş :)))
Benim de en kıl kaptığım şeydir, aldığım bişeyin fiyatının ucuzlaması yada başka yerde daha ucuza görmek :)

Bizim şirkette bi değişik versiyonu var bunun. Düşük yaptığım dönemde ve öncesinde resmen depresyona sokmayı başarmıştı beni.
Sürekli herşeyi "bebeğin olmadığı için sen anlayamazsın"a bağlıyodu.
Diğer tüm komplekslerini çocuğuyla bastırmaya çalışıyodu.
Derhal kestim ilişkiyi.Oh rahatım şimdi.

iyi yapmışsın hacıt... ne o sen anlayamazsın, anne olmadığın içinler falan. valla yeni hamile kaldığım, kanamalı günlerime bir de mide bulantısının buna ek olarak tavan yaptığı dönemlerde 2-3 kuzenim (anne bunlar) bana haketmediğim bazı davranışlarda bulundular. anında kestim ilişkimi. anında. arada kan olsa da tanımam... herkes haddini bilsin.

Oyy penguşlu, güle güle örtünsün :D
Ama yarı fiyatına rastlamak çok acı :D

ahahhahahah başıma çok gelir o benim. gider alrım 1 hafta sonra indirime girer... ya da bişi çıkar begenır alırım 1 ay sonra pazara düşer. ahahahahah. ne diyim şans olsa idi... allah her kuluna gülben ergen şansı versin ahretlik. bu lafa inan bak.

ya gelde anlat işte hergün ayrı birşey
şimdide yemeğe gidicez yemekte etli nohut var
bak baştan anlaşalım nohutunu sen yersin etlerini ben diyıo
hamile olan ben değilim zaten bebeğin proteine ihtiyacı yok
hep mi beni bulur ya

Salak mı o kadın?
Sen desene, 'kıtlıktan mı cıktın, benımkılere de goz dıktın' dıye.

bende öyle dedim azelyam kocam çok sinirlendi doktoruda hastaneyide değiştirelim dedi yeni doğan üniteside yokmuş ne yapcam bilmiyorum offf

Canım, yenı dogun unıtesı yok ıse, bence degıstır zaten.

haydi görüşürük kolay gelsin :3:

Du, bır ıkı yorum okıyım de gıdecem (:

i
zaten çingenelik olduğu için herşeyde kırmızıya kayıyor gözüm :27:

Nar cıcegı dıyorsun ama, kırmızı olsa daha ıyı.
Hem bencede cok pahalı.
Ama tabıı butcen uygunsa al.

battaniye de bu.

Guzelmıs, ama daha uygun fıyatı olunca ınsan ofkelenıyor evet.
Olsun, canın sag olsun.
Bır dahakıne telafı edersın ınsallah.

iyi yapmışsın hacıt... ne o sen anlayamazsın, anne olmadığın içinler falan. valla yeni hamile kaldığım, kanamalı günlerime bir de mide bulantısının buna ek olarak tavan yaptığı dönemlerde 2-3 kuzenim (anne bunlar) bana haketmediğim bazı davranışlarda bulundular. anında kestim ilişkimi. anında. arada kan olsa da tanımam... herkes haddini bilsin.

Kesinlikle babuş.Herkes haddini bilecek.Kan man tanımam.
Ben şimdi eşimin abisine tavırlıyım bu ve benzeri bişilerden.
Herkes sınırını bilmeli.

bu battaniye fermuarlı çıtçıtlı olandanmı canımcım bende aldım bu fiyatada

aaa aaa haklarını yedim sanırım. evett fermuarlı benimki... ama düzü daha guzelmiş... bence yine de kazıklandımmm.:)))

geldi mi sana? nasıl kalitesi iyi mi? ben bebettodan başka şeyler de aldım kalitesini de begendım o gelen tulumların. yumuşacıklardı.. bu nasıl acaba?

Güle güle kullansın yavruş :)))
Benim de en kıl kaptığım şeydir, aldığım bişeyin fiyatının ucuzlaması yada başka yerde daha ucuza görmek :)

sağol bebişimmm... oldu bi kere napalım :)

bence alma daha güzellerini bulursun belkim ben geçen gün chickonun hem dönence hemde tavana yıldız ay yansıtanını gördüm çok hoşuma gitti bebeklerin dikkatini çekiyor hareketli şeyler

Napim, almiyim o zaman.
Markafonı den 50 TL lık hedıye cekım var, onu kullanacaktım bırıne ama, baska seye kullanayım o zaman.

Canım yenidoğan yoğunbakımı ihtiyacının olup olmayacağı büyük ölçüde önceden öngörülebilir bişey.
Doktorun bu konuda bilgi verecektir.
İnşallah olmaz ama Allah korusun gerek olursa da sonrada yopun bakım olan bir hastaneye sevk edilemez mi?

doktorda son ay belli olur dedide olmaz olmazda son dakikada bişey olur Allah korusun onuda düşünmek lazım akşam eşimle detaylı konuşalımda karar veririz

Back
X