• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım

Yok bacım ben gökçeye güveniyorum..
Çok kolay bir doğum yapcak cesaretli ya..
Bana kalacak olursam ağlıyarak girer ağlayarak çıkarım kesin :PP

bende güveniyorum gökçeye :9::9:
saol canım.teşekkür ederiz..
geçmiş olsun şekerim. sen o'nu bunu bırak halan nasıl onu dıyiver...

inşallah. benim acı eşiğim biraz yüksek o yüzden cesaretliyim sanırım.
saol canım..hala iyidir sanırsam bayramda görürüz artık özel selamını iletcem senin...hatta dur buraya üye yapayım ben onu.arada gelir ders verir bizee..teknik acıdan :))

Geçen yazdım kimse cevap yazmadı.

Fikri olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

Merhaba Kızlar,

Uzun süredir kk giremiyordum. Bu konuyu konuştunuz mu bilemiyorum. Doğumdan sonra hastane odanızı süsleyecek misiniz?
Ben sezeryan olursam, süsletmeyi düşünüyorum. Şu helyumlu balonlardan almak istiyorum. Yani havada kalsın istiyorum balonlar.
Nasıl oluyor o balonları almak şişirilmiş mi alnıyor. Yoksa biz mi şişiriyoruz.
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

merhabaa..ben oda süslemeyi düşünmüyorum.normal olursa doğumum zaten toru topu 1 gece kalıyorsun hatta gece gitsen doğuma öğlene cıkıyorsun.bu durumda cok gerekli gibi gelmedi..balonlar içinde maalesef bi bilgim yok..

Aslına bakarsan ben oyle dusunmuyorum normal dogum en saglıklı olanı ve cabuk ıyılesıp normal hayata donebılıyorsun sezeryan oyle degıl kılon kalıyor gobek kalıyor falan fılan

sezeryandan nıye korkuyorsun uyuyorsun uyanıyorsun bı bakmıssın hersey bıtmıs, ama herzaman dedıgım gıbı normal dogumdan yanayım ama benım malesef mecburi sezeryan

senin neden mecburi

:26::26::26:
Konuyu patlayan dikişlerle açmanız çok hoş oldu yalnız :26:
Daha sevimli bi girizgah da olabilirdi sanki :18::18:

:))))))))))))))))))))

Merhaba Kızlar,

Uzun süredir kk giremiyordum. Bu konuyu konuştunuz mu bilemiyorum. Doğumdan sonra hastane odanızı süsleyecek misiniz?
Ben sezeryan olursam, süsletmeyi düşünüyorum. Şu helyumlu balonlardan almak istiyorum. Yani havada kalsın istiyorum balonlar.

Merhaba,

Benımde balonlar hakkında bılgım yok.
Oda susleme ısıne gelınec, cok gereklı gormemekle beraber arada kararsız kalıyorum.
Hem cok fazla kalınmayacagı ıcın, hemde gozumun o suslemelerı o an gormeyecegını dusundugum ıcın.
Bırde ben kalabalıgı zaten sevmem, oyle etrafımda cıcekler bocekler ucusurken nefesım daralır :1:

Merhaba Kızlar,

ben cevap verdim ama görmedin herhalde
odaları süsletmeyi düşünüyoruz ama helyumlu balonlarla değil

haklısın aynen öylehem korku hem de heyecanlı bir bekleyiş olacak sanırım. bir sonraki sahnede kafada kırmızı kurdele, hastane yatağında yarı şiş bir şekilde çok kolaymış hiç bişi yokmuş diye bilmişlik yapasım var:) :6:

ayyy güzel taçta bulmak lazım :1:

ben eşimle konuştum geçen. biraz panik bi tip o. suyum falan gelse beni anında hastaneye götürür.

dedim o na; sancımı evde çekicem ben. hatta sıcak suyun altında çekicem. sancılar 5 dakika arayla gelene kadar sakın kimseyi arama, telaşlandırma... gel banyoda belime masaj yap o yeter dedim.

"sen kafayı yemişsin" dedi bana. niye öyle dedi anlamadım:)

benim ilk doğumumda teyzemin kızı miki li duvar süslerinden almıştı
duvarlara yapıştırmıştı vinidipulu falan çokta güzel olmuştu
kapıyı da tüllerle süslerle süslemiştik
birde kızlar bilginiz olsun
odaya çiçek sokmuyorlar kolanya da sakın yanınızda sürdürtmeyin
hapşırırsanız çok kötü olur

ben eşimle konuştum geçen. biraz panik bi tip o. suyum falan gelse beni anında hastaneye götürür.

dedim o na; sancımı evde çekicem ben. hatta sıcak suyun altında çekicem. sancılar 5 dakika arayla gelene kadar sakın kimseyi arama, telaşlandırma... gel banyoda belime masaj yap o yeter dedim.

eşine katılmıyorum desem yalan söylemiş olurum :))))))

benim ilk doğumumda teyzemin kızı miki li duvar süslerinden almıştı
duvarlara yapıştırmıştı vinidipulu falan çokta güzel olmuştu
kapıyı da tüllerle süslerle süslemiştik
birde kızlar bilginiz olsun
odaya çiçek sokmuyorlar kolanya da sakın yanınızda sürdürtmeyin
hapşırırsanız çok kötü olur

Canım cektı sımdı (:
Suslemeyı dusunmezken tuller fılan deyıne heves edıverdım bırden.
Ama ne ara yapacaz bu ısı?
Bır gun once fılan mı gıtmek lazım suslemek ıcın?

yok yokk bak o teknik süper..ben kızımda gece bi garipleşmeye basladım.basıma ne geleceğinide bilmiyorum o zaman.doktoruma mesaj cekmiştim.saolsun gecenin köründe cevapladı beni.sakın panik olma.eline kalem kağıt al ve sancıları yaz demişti.5 dk sıklığına geldiğinde hastaneye git demişti.benim ilki devlet hastanesiydi her ceşit insan var orda.manyağı,yaygaracısı eğer devlet hastensinde doğum yapacak olan varsa son ana kadar evinde sabretsin.korkmayın kızlarrr cidden diyorum.kötü doğum tecrübelerinide dinlemeyin.bebek doğduğunda size gösteriyorlar,doğum saatini kilosunu yazan bir hemşire var odada..o anda ordan kosarak cıkabilecek kadar enerjik hissediyorsunuz kendinizi..ağrınız sızınız kalmıyorrr..

senin neden mecburi

7 tane myomum var onlarda alınacak aynı anda

geçmiş olsun canım

Canım cektı sımdı (:
Suslemeyı dusunmezken tuller fılan deyıne heves edıverdım bırden.
Ama ne ara yapacaz bu ısı?
Bır gun once fılan mı gıtmek lazım suslemek ıcın?

sezeryan olursa zaten bir kaç saat önceden çağırıyorlar işlemler oda için fln
ozaman yapılabilir yada annen teyzen kuzenin falan varsa onlar yapabilir

doğum hikayelerini okuduğumda; sancıyı evde çekip 5 dakikaya inince hastane gidince daha rahat şekilde doğurduklarını ve strese girmediklerini yazıyorlardı. ben de öyle olsun isterim ama acı eşiğim ne durumda olur bilemiyorum açıkcası:)

sezeryan olursa zaten bir kaç saat önceden çağırıyorlar işlemler oda için fln
ozaman yapılabilir yada annen teyzen kuzenin falan varsa onlar yapabilir

Burada kımsem yok.
Annem doguma dogru gelecek, Allah nasıp ederse ama o da oyle susleme ıslerınden anlamaz.
Ablam gelebılırse, super olur ama.

Ya o degılde benım korkum dogum anı gelıp cattıgında evde yalnız olmak.
ınsallah esımın yanımda oldugu bır an olur.

Son düzenleme:
yok yokk bak o teknik süper..ben kızımda gece bi garipleşmeye basladım.basıma ne geleceğinide bilmiyorum o zaman.doktoruma mesaj cekmiştim.saolsun gecenin köründe cevapladı beni.sakın panik olma.eline kalem kağıt al ve sancıları yaz demişti.5 dk sıklığına geldiğinde hastaneye git demişti.benim ilki devlet hastanesiydi her ceşit insan var orda.manyağı,yaygaracısı eğer devlet hastensinde doğum yapacak olan varsa son ana kadar evinde sabretsin.korkmayın kızlarrr cidden diyorum.kötü doğum tecrübelerinide dinlemeyin.bebek doğduğunda size gösteriyorlar,doğum saatini kilosunu yazan bir hemşire var odada..o anda ordan kosarak cıkabilecek kadar enerjik hissediyorsunuz kendinizi..ağrınız sızınız kalmıyorrr..

okuduğum bütün güzel ve kolay geçen normal doğumlarda kadınların yaptığı tek şey bu. sancıları evde çekip son ana kadar hastaneye gitmemek. çünkü annemden biliyorum ki kadının doğum odasını gördüğü an korkudan sancıları gitmiş. ertesi güne kadar çekmiş o hengameyi, acıyı...

paşalar gibi çekerim evimde sancılarımı sonra gider yparım doğumumu (inşallah)

benim bi arkadaşımın annesi 3 kızını da 5 dakikada doğurmuş. evde vitrinin köşesine tutunup sancılarını evde çekmiş, en son hastaneye gittikten 3 dakika sonra bebeğini kucağına almış.

Allah'ım bize de nasip et.

Burada kımsem yok.
Annem doguma dogru gelecek, Allah nasıp ederse ama o da oyle susleme ıslerınden anlamaz.

canım sen kendindeki değişikliği farkedeceksin zaten.sancıların basladığında eşin yanında olmasada sehrin bi ucunda bile olsa yetişecektir öle tek karede olmaz merak etme :))

Merhaba Kızlar,

Balonlarla süsletme fikrini hiç düşünmedim…Şeker yada kurabiye vs. odada olsun istiyorum ama balonlarla süsleyecek vaktim olacağını sanmıyorum…
Benim ailem panik tipler. Annemi, kardeşimi yada eşimin oturup sakin sakin oda süsleyebileceklerini pek sanmıyorum doğum öncesi herkes gergin olur sanırım.
Balonlar şişirilmiş satılıyor kuvvetle muhtemelen…

korkuyo musun babuş? bence hep beraber terapiye katılalım..;)

Ahahahahaha bu sakinlemiş halim yevrım. Donuma etme levelinden, çok korkma pozisyonuna geçtim şimdilik :)

Ay aynı panik tip işte!
Ama ben de şimdi okuyunca evde çekmeye karar verdim :)

Burada kımsem yok.

komşuların falan yok mu canım
yoksa en kısa zamanda bi komşu edin kendine :1:
şaka bir yana allahın izniyle birşey olmaz

Ahahahahaha bu sakinlemiş halim yevrım. Donuma etme levelinden, çok korkma pozisyonuna geçtim şimdilik :)

Ay aynı panik tip işte!
Ama ben de şimdi okuyunca evde çekmeye karar verdim :)

sana yakıştıramadım bu tavrı babuşum. senden "aman ne korkacam be doğum benden korksun " tavrını sergilemeni isterdim. :)))

şaka bi yana arada ben de ya her şey istediğim gibi olmazsa, ya bişeyler ters giderse korkusu var ama sonradan kendime " neden milyonlarca kadın hiç bi sorun yaşamadan doğum yapıyorsa bu milyonlardan bir tanesi de sen olmayasın" diyorum. madalyonun diğer milyonlarına bakmıyorum. bakmak da istemiyorum.

pozitif düşün hacıt pozitif ol...

canım sen kendindeki değişikliği farkedeceksin zaten.sancıların basladığında eşin yanında olmasada sehrin bi ucunda bile olsa yetişecektir öle tek karede olmaz merak etme :))

Nazom, nasıl korktugumu anlatamam.
Dusunmemeye, dogum hıkayelerı, yorumları okumamaya calısıyorum.
Bak sımdı, az once bır yorum okudum.
Bebegı dogduktan 3 gun sonra... :43:
Devamını yazmak ıstemedım.
Sımdı 'ya benımde oyle olursa' dıye dusunmeden edemıyorum.

Pekı, nasıl anlarım?
Yanı ne olursa esımı hemen haberdar edeyım de gelsın.
Bırde o gelmeden ben gıtsem, o hastaneye gelse, ne bıleyım ya...
Hastaneye yetısemem bebek yolda dogar dıye cok korkuyorum.

Back
X