• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Sonuc her ne olursa olsun hayirlisi o oldugu icin olacaktir, diye dusunmeli sanirim..
Yoksa insana dayanilmaz gelebiliyor..

Allah yardimciniz olsun..

Sonuc her ne olursa olsun hayirlisi o oldugu icin olacaktir, diye dusunmeli sanirim..
Yoksa insana dayanilmaz gelebiliyor..

Allah yardimciniz olsun..

haklısın canım inancımız var şükür yoksa hayat gerçekten bazen çekılecek gibi değil..
allahtan geldığını bılıyorum herzaman duam hayırısıydı ..buymuş demek kı hayırlısı..
teşekkur ederım allah hepimizin yardımcısı olsun

er
Kızlar patlamak üzereyim çok sıkıldım ve daralıyorum hafiften sancım var sankide yazılanları okuyorum bi kaç gündür giremedimde khago rumuzlu arkadaşın neyi var
tam anlayamadım ama üzücü bi durum sanki allah ım herkese hayırlısını nasip etsin arkadaşlar hep dualarımda nerde isteyen varsa ,nerde hamile varsa allah ım herkese nasip eder inşallah kızlar .

laylacım çok teşekkür ederim örnek için cnmmmmmmmm............. tek son bişey sorcam yelek çokmu? büyük oluyo? ben 2 3 aylıkken giydirmek istiyorumda çok bolmu oluyo nasıl seninki..yoksa örnekteki 60 ilmek iyimi sence?..........çok mersiiiiiiiiii herşey için cnm kardeşim...:34:

rica ederim canım 60 ilmek iyi 2-3 aylıkkende giydirirsin iyi günlerde giysin inşallah

mrb arkadaşlar beşik alacağım ama park yatak ve karyola arasında kaldım....sizce hangisi daha iyidir...birde marka önerebilir misiniz?

Cevremdekilerin soyledikleri, internetteki yorumlar falan park yatagin cok kullanisli oldugu yonunde..
Ama ben tipine, renklerine hic alisamadim.. Bi turlu sevemedim..
Ama genelde kullananlar cok memnun, hele zaman zaman yazlikta, annesinde falan kalanlar tasiyabildikleri icin cok seviyorlar..
Ben karyola dusunuyorum, olabildigince genisinden.. Dun ikeaya baktim, begenmedim, Modoko veya maskoya bakmayi dusunuyorum.. Mothercare de guzeldi..

yok canım beklemedeyım yarın öğleden sonra her şey sonuçlanacak...
Allahtan hayırlısı bakalım..
hareketlerını yok dıyecek kadar az hiissedıyorum..
sen nasılsın canım inşallah her sey yolundadır..

hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim seni ve bebeğini korusun canım dualarımız seninle.....

:nazar::nazar::nazar:
hepsi harika güle güle kullansın bebeişin inşallah.
bu arada graco çpk güzel markadır.krafttan ve chicco dan iyidir canım.
çok ii tercih.

açıkçası bana da öyle geldi canım. chicconun travel setinden hiç eksiği yok ama o 700 küsürken bunu 420ye aldım. piyasası pek yok anladığım kadarıyla. her girdiğin mağazada bir kraft chicco puset bulabiliyorsun, ama graco çok nadir... neyseki içime sineni alabildim. 830a indirdikleri bir takım vardı kiiiiii, hem buranın yağmur çamuruyla çok kullanmayacağım içim, hem de yollar hakikaten kötü diye kıyamadım o paraya...

güzel dileklerin için çok teşekkürleeeer

KAHOGULO dualarım seninle, güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhhh

hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim seni ve bebeğini korusun canım dualarımız seninle.....
amin canım benım çok teşekkur ederim
açıkçası bana da öyle geldi canım. chicconun travel setinden hiç eksiği yok ama o 700 küsürken bunu 420ye aldım. piyasası pek yok anladığım kadarıyla. her girdiğin mağazada bir kraft chicco puset bulabiliyorsun, ama graco çok nadir... neyseki içime sineni alabildim. 830a indirdikleri bir takım vardı kiiiiii, hem buranın yağmur çamuruyla çok kullanmayacağım içim, hem de yollar hakikaten kötü diye kıyamadım o paraya...

güzel dileklerin için çok teşekkürleeeer

KAHOGULO dualarım seninle, güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhhh

inşallah canım benım allahım nasıp eder

kızlar cumartesi günü görümceme gittim
hem zayıf hem karnı benimkinden küçük
oturduğu yerden kalkmıyo çayları bile annesi koydu
bütün ev işlerini kocası yapıyormuş
ben cumartesi evi sildim süpürdüm mutfakta tepelere tırmanıyorum
millet mi çok nazlı ben mi hiç canımın kıymetini bilmiyorum acaba

günaydınn canım..2 gün dinlenmek meğer ne kadar güzelmiş yahuu:))sende tatildin değilmi c.tesi ve pazar?yaa biz öyleyiz sanırım benim çevremdede hamile olup herkese naz niyaz yapan bir çok kişiyle doluydu 1 defa kimseye naz yapmadım aksine aynı hayatıma devam ediyorum belkide bizimki yanlıştır

günaydın canımmm..o yapı meselesii bence birde nazını cekecek,o nazla oynayacak koca lazım tatlım.bizde de öle.yapabildiğim her işimi kendim görüyorum halen.alıskanlıklar var birde.ben azıcık naz yapayım benim eşimin benden önce beli ağrıyor :)) ama canının kıymatinide bilmek lazımm..ben kendi adıma gec kaldığımı düşünüyorum.bastan alıstırmak lazımmıs etraftaki insanları..

günaydınn canım..2 gün dinlenmek meğer ne kadar güzelmiş yahuu:))sende tatildin değilmi c.tesi ve pazar?yaa biz öyleyiz sanırım benim çevremdede hamile olup herkese naz niyaz yapan bir çok kişiyle doluydu 1 defa kimseye naz yapmadım aksine aynı hayatıma devam ediyorum belkide bizimki yanlıştır

evet aslıcım hatta ben cuma da izin aldım
ama bugün zor geldi yaa oğlumu çok özledim şimdiden
2 ay daha sabret diyorum kendi kendime
kesinlikle bizimki yanlış bence
onların kocaları daha çok değer kıymet biliyorlar
daha çok el üstünde tutuyorlar bencee

günaydın canımmm..o yapı meselesii bence birde nazını cekecek,o nazla oynayacak koca lazım tatlım.bizde de öle.yapabildiğim her işimi kendim görüyorum halen.alıskanlıklar var birde.ben azıcık naz yapayım benim eşimin benden önce beli ağrıyor :)) ama canının kıymatinide bilmek lazımm..ben kendi adıma gec kaldığımı düşünüyorum.bastan alıstırmak lazımmıs etraftaki insanları..

kesinlikle katılıyorum
benim kaynanamın migreni var tuttuğu zaman hemen hastaneye gider serum taktırır
benimde migrenim var ama hastaneye gitmem serumdan falan da korkarım zaten
eşimi görsen hep annemin migreni var ama benimde var napıyım rol yapıp birşeyleri kırıp devirmiyorum diye
benim hastalığıma inanan yok

evet aslıcım hatta ben cuma da izin aldım
ama bugün zor geldi yaa oğlumu çok özledim şimdiden
2 ay daha sabret diyorum kendi kendime
kesinlikle bizimki yanlış bence
onların kocaları daha çok değer kıymet biliyorlar
daha çok el üstünde tutuyorlar bencee

ayy canım yaa 3 günde doyamadınız tabi birbirinize:(((kıyamam size yaaa..valla yapsak çekerlermi bilmiyorum ki dün mesela eşim koşturuyorum görüyor akşam yemeği için masadaki örtüyü kaldırdı sandımki sofrayı o kuracak sonra geçti içeri tv izliyor hayırdır dedim sen sofrayı kurmak için kadırmadınmı o şeyi yyooo diyor ben sana yardıme tmek amaçlı kaldırdım yardımdan anladığı o demekki gülsemmi kızsammı bilemedim geçtim gene mabed yerime mutfağa:9::9:aman neyse yapabildiğimiz kadar yapalımda kimseye muhtaç olmayalım bunlar kocalarımız bile olsa

kesinlikle katılıyorum
benim kaynanamın migreni var tuttuğu zaman hemen hastaneye gider serum taktırır
benimde migrenim var ama hastaneye gitmem serumdan falan da korkarım zaten
eşimi görsen hep annemin migreni var ama benimde var napıyım rol yapıp birşeyleri kırıp devirmiyorum diye
benim hastalığıma inanan yok

ah tatlım ah yarama bastın inan ki. cmt. günü tüm evimi temizledim, süpürge vileda,banyao temizliği, bulaşıklar ,çamaşırları attım makinaya astım, sonra 2 çeşit yemek yaptım. tertemiz masayı hazırladım. ama var ya kuyruk sokumum ve belim gece 12 ye kadar zonkladı, dediğin gibi nazını çeken yoksa mecbur yapıcaksın. birde benim kocam hizmet bekliyor benden. hoşuna gidiyor ben ayakta dolanınca. çalışmasam tamam ama zaten h.içi yoruluyorum. kaç defa ağladım sinirimden ama vazgeçtim onu eleştirmekten kabullendim.

Back
X