- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #36.261
selam kızlar ve onların minnoş yavruları...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi biblolarıda tüllemek lazım mı ki...alırım gelene veririm sepetten tüle gerek varmı?:44:
selam kızlar ve onların minnoş yavruları...
Wuuu Gökçe hoşgeldin![]()
hoşbuldum benim minnoş tosbaaammm... eheheheh azo ilk öncelikle bana da bi diyet programı ve şu melek oğlanları nerden nasıl alacaksınız nasıl yapacaksınız ben de yapayım kız. canım çekti benim oğluşumun da bi hatırası olsun... ama beceriksizim o nu diyim de.
azoş bibloların süsleme fiyatı .50 kuruşmuş.. acaba herşeyi içindemi tülü kurdelesi falan .... çok güzelmiş yaa....uygunsa oğlumun adını kesinleştirince sipariş veririm bunlardan ben..![]()
Bak sabahtan beri uyuyorum diyetime![]()
O melek oğlanların beceri ile alakası yok yapılmışını gördüysen tülün içini doldurup büzdürüyon o kadan.Birmax ın sitesinden baktık biz, bakın hele çubuklu çok model yok en iyisi melek oğlan gibi duruyor.
dün bizde eminönünde harika bebek şekerleri gördük! sınır yok yanlız kızlar ne fiyatlarda ne de güzelliklerde! ilk defa alışveriş yaptık kızımıza park yatağımızı aldık 150 tl ye baby2 go. ıvır zıvır derken odası biraz doldu ama biz de 600 tl bırakmışız hastane çıkışı lohusa geceliği derken!yavaştan almak lazımmış bir anda hayatta altından kalkılmaz!!!
maşallah bebişim. şöyle en fazla 65 ile bitirebilseydik şu hamileliği ne guzel olucaktı. ama bu gidişle biz viyana kapılarına dayanacaz gibi duruyor... neyse rabbım sağlık versin de yavrularımıza kilo önemli değil.
ama o oğlanlar elbıse giymiş???:26:
dün bizde eminönünde harika bebek şekerleri gördük! sınır yok yanlız kızlar ne fiyatlarda ne de güzelliklerde! ilk defa alışveriş yaptık kızımıza park yatağımızı aldık 150 tl ye baby2 go. ıvır zıvır derken odası biraz doldu ama biz de 600 tl bırakmışız hastane çıkışı lohusa geceliği derken!yavaştan almak lazımmış bir anda hayatta altından kalkılmaz!!!
Süslemeyi hiç araştırmadım ben kendim süslicem diye, ama site uygun ya, hoşgeldin bebek yazılı kartların 50 tanesi 2 tl, kartı da kendin seçiyorsun.
yeri nerde acaba..bide seçtiğin istediğin gibi gelmezse sipariş...oda var..ben hiç internetten bişey almadım şimdiye kadar ama biblolar çok sevimli.....![]()
Babuş selam naban?
İletişim bölümünden arayıp öğrenebilirsin yerini...
Benim çok şükür internetten yaptığım alışverişlerde öyle bi elbise haricinde bir sorunum olmadı..Mobilyasını internetten aldım çok şükür hiçbir kusur çıkmadı, kendi davetiyemi de internetten sipariş etmiştim.
napayım ya sabahtır bi koşuşturma içersındeyım. taşınalı 1 ay oldu daha muftak dolaplarını çekmecelerini silip yerleştırdım tekrardan. gören hiç temzilik yapmamışım sanır. h. içi kadın gelecek de ayıp olmasın dıye ufaktan bı temızlık yaptım :)))
gardropu duruyordu yavrumun o'nu yerleştırdım. yıkamadım gerçi ama kutularından çıktılar en azından. ortalık derlendi toplandı hiç olmazsa. yavrumun hiç bişiyi yok dünür... acil alışverişe çıkmam lazım yavruma.![]()