• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

4 Kasım, haftaya cuma yanı.
Sabah saatlerıne.
Bakalım bu meshur Meltem Hn. nasıl bırıymıs.

evet bak bakalım aslında bende merak ediyorum
anneme dedim benim dr la konuşucam doğum ne kadar diye
çok uçuk fiyat verirse bide bu kadından fiyat alırım
o kadar övdüler kadını
normalde kolay kolay güvenmem kimseye
benim dr da hiç konuşmaz biraz suratsızdır ama
işini iyi yapıyo bide bir kere gittim diye alışkanlık hep gidiyorum

Sırf bu atanma meselesi yüzünden öğretmenlik istemedim..Bu ne saçmalıktır ya eşinden ayrı en ücra yere atan..Anlayabiliyorum seni az çok, şimdi her gece "acaba sallanacak mıyız" korkusu ile uyumak katlanılmaz olsa gerek, Allah beterinden korusun.

aynen öyle ama işte kaç yıldır zorla atandık o da en berbat yerlere yani hamilelikten dolayı erken geleceğim idare ederiz falan diye düşündük herşeyimiz her adımımız stres herşey maddiyat işte mecbur kalmasam gelirmiydim canım teşekkür ederim inş bi daha yaşamayız

selam kızlar ... geçmişi okudum biraz önce..kohogulo çok çok üzüldüm senin için.umarım testteki yanlışlıktır ve bebeğin sapasağlamdır.Rabbim yardımcın olsun.
gerçekten söyleyecek kelime bulmakta zorlanıyorum.ama dirayetli ol nolur.Biliyorsun Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.:(

kızlar biliyorsunuz daha hiçbişey alamadım.Malum maddi sebeplerden dolayı.Borç harç..Oyüzden hiç eksik kapatamayacakmısım gibi geliyo bana.
bayramdan sonra başlayacam inş.. almaya .çocuk odaları alıyormusunuz ya da nasıl süslüyorsunuz odalarını merak ediyorum..

selam kızlar ... geçmişi okudum biraz önce..kohogulo çok çok üzüldüm senin için.umarım testteki yanlışlıktır ve bebeğin sapasağlamdır.Rabbim yardımcın olsun.
gerçekten söyleyecek kelime bulmakta zorlanıyorum.ama dirayetli ol nolur.Biliyorsun Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez.:(

kızlar biliyorsunuz daha hiçbişey alamadım.Malum maddi sebeplerden dolayı.Borç harç..Oyüzden hiç eksik kapatamayacakmısım gibi geliyo bana.
bayramdan sonra başlayacam inş.. almaya .çocuk odaları alıyormusunuz ya da nasıl süslüyorsunuz odalarını merak ediyorum..

Et bebekli kapı süsü kapı çelengi kargosu bizden GittiGidiyor.com'da #44349081

Bak böyle birşey yapabilirsin, tabi mavi yeri de pembe yaparsın..Kolay bu kumaşı doldurup ortadan bağlamış, sonra birbirine tutturmuş.

$IKIZ-BEBEK-KAPI-SUSU-nerminbabygift__36735323_0.webp

eevet aklımda bu modeller
ama şu ortadaki bebeği hiç sevmiyorum ben nedense
çiçeklerin de içine koyuyorlar ya uyuz oluyorum
her yerde bu bebek :1:

Niye kız ne güzel gülüyor bebük :D

Ben kaçıyorum ufaktan kızlar, bugün erken gidicem eve malum akşama misafirlikteyim.
Yarın kontrolüm var, akşamdan önce gelmem, kendinize iyi bakın, kafanızı dağıtmaya çalışın..Kendiniz için olmasa da bebeğiniz için.

Aklınızı seviyorum :) Kızlar vallahi sağolun.
sen sağol cnm
canım kimseye ibret olmaz ben hakkarideyim şu an devlet saolsun 2500 öğretmen atadı olan bizlere çoluğa çocuğa oluyo van depreminde de burası çok kötü sallandı ve vana giden yardımları terör yandaşları yağmalıyor halbuki kendi insanları yani anlayacağın umurlarında deği. bak ben ve benim gibi hamile bir sürü eşinden ailesinden ayrı yaşayan insanlar var burda müge anlı boş konuşmasın dengesiz kadın
özür dilerim ama ne için söylediğimi anladın sizlere üzülüyorum çünkü inan ki bende bir depremzede olarak 17 ağustos ve 12 ekimi yaşamış ve psikolojisini bozmuş bir insan olarak seni ve ordaki tüm vatandaşların ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama teröre yandaş dediğin o insanlardan o kadar kin kusuyorum ki hepsinin allah belasını versin diyorum yazık çok yazıkki tc de yaşıyolar ekmek yiyolar içiyolar ama yemek yediklere kaba pisliyolar onca günahsız ananın çocuklarına kıyıyıyolar örümcek kafalarıyla bişiler halletmeye çalıyolar sanki önünden ekmeklerini aşını alıyoruz da bunları yapıyolar rabbime nasıl hesap verecek o pis mahlukatlar beni bağışla nolurr tüylerim ürperiyo deprem için sevinemem ama ordaki pisliklere rabbim nasıl ders verir bilemiyorum
kız bebeğin dişi çıkana kadar lavantalarda koku kalmaz :)
aman yahu kalmassa kalmasın ne olcak magneti gidip gidip koklamıyoruz yaa :1: öle süs duruyo yani
ya kusura bakmayın böyle yazılara tepkisiz kalamıyorum burası onun yeri değil ama dışardan atıp tutması kolay burda herkes streste patlama hergün olay bi depremimiz eksikti o da başımıza geldi kimsem yok yanımda eşim istanbulda çalısıyor ben buraya yeni atandım 25 haftalık hamileyim dr yok bişey yok buralşarda görev yapıyoruz öğretmeniyle polisiyle askeriyle memuruyla azıcık dikkatli konuşsun insanlar. bugün deprem anında geçen pazar günüde dahil evde n terliklsiz çıktım yalın ayak dışarda karla karısık yağmur

özür dilerim kimseyi kırma çabasında değildim bende 99 depreminde 6 ay evime giremedim babama minibüs aldırttım ve buz gibi minibüste yatıp kalktım bir sürü arkadşımı kaybettim çok iyi biliyorum yaşadıklarınızı ama demek istediğim sanırsam yanlış anlaşıldı

Niye kız ne güzel gülüyor bebük :D

Ben kaçıyorum ufaktan kızlar, bugün erken gidicem eve malum akşama misafirlikteyim.
Yarın kontrolüm var, akşamdan önce gelmem, kendinize iyi bakın, kafanızı dağıtmaya çalışın..Kendiniz için olmasa da bebeğiniz için.

iyi akşamlar canım
ne götürmeye karar verdin giderken

evet bak bakalım aslında bende merak ediyorum
anneme dedim benim dr la konuşucam doğum ne kadar diye
çok uçuk fiyat verirse bide bu kadından fiyat alırım
o kadar övdüler kadını
normalde kolay kolay güvenmem kimseye
benim dr da hiç konuşmaz biraz suratsızdır ama
işini iyi yapıyo bide bir kere gittim diye alışkanlık hep gidiyorum

Burada dogum ucretı; 1000 TL (sgklı)
Kampanyalı fıyat :1:
Dedım, ee ben sımdı dogurmıycam kı (:
'Takıbınız sımdı baslıyor ama' dedıler.

Bu hastaneyı oneren arkadasım cok memnundu.
Hem her ıkı doktordan da guzel bahsettı.
Sen de Meltem Hn. deyınce, ona gıdeyım o zaman dıye dusundum.

Bende ılk doktorumdan vazgecmek ıstemedım.
Sırf alıstım dıye, esıme 'cok memnunum' deyıp durdum.
Ama sımdı ıyı kı esım benı ıkna etmıs, baska hastane ıcın dıyorum.

Benim bunu bilmem imkansız :D

benim de :))

sen sağol cnm

özür dilerim ama ne için söylediğimi anladın sizlere üzülüyorum çünkü inan ki bende bir depremzede olarak 17 ağustos ve 12 ekimi yaşamış ve psikolojisini bozmuş bir insan olarak seni ve ordaki tüm vatandaşların ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama teröre yandaş dediğin o insanlardan o kadar kin kusuyorum ki hepsinin allah belasını versin diyorum yazık çok yazıkki tc de yaşıyolar ekmek yiyolar içiyolar ama yemek yediklere kaba pisliyolar onca günahsız ananın çocuklarına kıyıyıyolar örümcek kafalarıyla bişiler halletmeye çalıyolar sanki önünden ekmeklerini aşını alıyoruz da bunları yapıyolar rabbime nasıl hesap verecek o pis mahlukatlar beni bağışla nolurr tüylerim ürperiyo deprem için sevinemem ama ordaki pisliklere rabbim nasıl ders verir bilemiyorum

aman yahu kalmassa kalmasın ne olcak magneti gidip gidip koklamıyoruz yaa :1: öle süs duruyo yani

özür dilerim kimseyi kırma çabasında değildim bende 99 depreminde 6 ay evime giremedim babama minibüs aldırttım ve buz gibi minibüste yatıp kalktım bir sürü arkadşımı kaybettim çok iyi biliyorum yaşadıklarınızı ama demek istediğim sanırsam yanlış anlaşıldı

ben seni anlıyorum ve katılıyorum.Nolur sizde üstünüze alınmayın.leader ın söylemek istediği şey sadece pkk yandaslarıyla ilgili....biz kürdüyle,lazıyla,çerkeziyle kardeşiz.öylede yaşıyoruz zaten.buna çomak sokanlarla bizim derdimiz.Allah ın yaratmıs olduğu hiçbir canlıya siyah-beyaz,müslüman-hristyan, laz-çerkez diye bir ayrımcılık yapmak müslümanlığa zaten yakışmaz.Biz oradaki kardeşlerimiz için çok çok üzülüyoruz ve Rabbim'den yardım etmesi için dua ediyoruz.Tabi PKK YANDAŞLARI HARİÇ.Onlar benim gözümde Pkk adilerinden farklı değil....eminim sizde bize hak vereceksiniz

oyelken, bir ara baya kapi sus arastirmistim, o sirada da bunu gormustum... hep boyle ay dedeli birsey olsun istedim ama bunun kesimi cok iyi degil bence... ay dede tam yuvarlak kesilmemis, ve ben boyle detaylara fena takarim.. :1::1: internete koyduklari boyleyse, bize gonderdiklerinde nasil problem olur diye dusunmustum..:1:
diger klasik tullu mullu kapi suslerini de sevmiyorum... biz sussuz kaldik yani...:1::1::1:

Back
X