• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

canım bu siyah yuvarlaklar ne
bide renklilerle ne yapacaksın
ben pek anlamam da

Siyah yuvarlaklar buzdolabına yapıştırabilmek için magnet, arasına takıcam..
Renkliler de tülleri diyorsun sanırım? Onlardan mavi olanı alıcam sadece, içine lavantayı koyup kurdale ile bağlıcam, sonra da çubuk süsüne ilave edicem.

Son yorumları okudum da, noldu, bırıne bırsey mı oldu?
ınsallah dusundugum gıbı degıldır, ınsallah ben yanlıs anlamısımdır.

Bende tam moralım bozuk dıyecektım, ıs yerınde bır arkadas var.
Ne vakıt gorse benı, 'cok sismissin, sen 9. aya kadar nasıl olursun, kım bılır' dıyor.
Belkı kotu nıyetle demıyor ama, boyle demesıne cok uzuluyorum.

Sen yapamazsın kuzu :23:
Şaka bir yana cnm sabırlı değilim diyordun uğraşacaksan kendinden eminsen al..
Sonra boşuna para vermiş olmayasın..

Yok kız bu o kadar uğraştırmıyor, bi de istediğim melek oğlanı buldum ya ondan kaçırmıyım dedim..
Şimdi beğendiğim modeller 3,5 felan, bu bana tanesi 2tl.ya gelmiş olacak..Kârlı gibi geldi ama :26:

azoş lavantaları ne yapacaksın
onları koymak içinde kese alman gerekmiyor mu :26:

Lavantayı koyacağım tül orda işte pembe mavi beyaz renklerde olan varya..Onu büzüyorsun içine koyup, sonra ağzını bağlıyorsun..
Yapılmışlardan şekerli olanı buldum, bunun lavantalısını yapmış olucam.

$MELEK-KIZIM-OGLUM-PELUS-CUBUK-BEBEK-SEKERI__30239402_1.webp

canım böyle şeyler söylemeyin bence
bebeğini kaybeden bi anne ikilemlerde gidip geliyo
ben de ocak ayında bebeğimle vedalaştıktan sonra
arkadaşımın biri kalkıp keşke bi kaç dra daha gitseydin dedi ve günlerce kendimi suçladım
acaba yaşıyor muydu, neden başka dra gitmedim diye harap ettim kendimi

haklısın özür dilerim ama ne bilim korkuyla karışık bir yıkılma söz konusu oldu saçmaladım sanırım
bu korkum yüzünden 2li 3lü test yaptırmadım ben çevremde bebeğiniş kaybeden çok oldu korkuttu
beni hep bu testler ama arkadaşımın konusu başkaymış rabbim sabır versin sağlık sıhhat versin
hiçbirimizi sınamasın bu şekilde:43:

Siyah yuvarlaklar buzdolabına yapıştırabilmek için magnet, arasına takıcam..
Renkliler de tülleri diyorsun sanırım? Onlardan mavi olanı alıcam sadece, içine lavantayı koyup kurdale ile bağlıcam, sonra da çubuk süsüne ilave edicem.

hımm tamam tamam şimdi anladımmmm
o papatya gibi renkli olanlar keseymiş
lavantaları içine koyacaksın
melekle tülüde yanyana arkasına da magnet i yapıştırcan
tamam tamam süper canım
bence çok güzel
kaç tane yapılabiliyor bu yaptıklarınla 100 tl ye

Yok kız bu o kadar uğraştırmıyor, bi de istediğim melek oğlanı buldum ya ondan kaçırmıyım dedim..
Şimdi beğendiğim modeller 3,5 felan, bu bana tanesi 2tl.ya gelmiş olacak..Kârlı gibi geldi ama :26:

Eee yani el emeği vermemiş olacaksın tane başına 1,5 tl ii .. Evet yazdıklarını okuyunca pekte birşeyi yokmuş gibi..
İllaki bebek şekeri alcam diyorsan ve kendinede güveniyorsan bu şekilde alıp yapabilirsin cnmcm..

Son yorumları okudum da, noldu, bırıne bırsey mı oldu?
ınsallah dusundugum gıbı degıldır, ınsallah ben yanlıs anlamısımdır.

Bende tam moralım bozuk dıyecektım, ıs yerınde bır arkadas var.
Ne vakıt gorse benı, 'cok sismissin, sen 9. aya kadar nasıl olursun, kım bılır' dıyor.
Belkı kotu nıyetle demıyor ama, boyle demesıne cok uzuluyorum.

kohogulo nun yazdıklarını oku istersen
boşver canım sağlık olsun

Lavantayı koyacağım tül orda işte pembe mavi beyaz renklerde olan varya..Onu büzüyorsun içine koyup, sonra ağzını bağlıyorsun..

Eki Görüntüle 279821

tamam canım anladım şimdi
bence çok güzel

hımm tamam tamam şimdi anladımmmm
o papatya gibi renkli olanlar keseymiş
lavantaları içine koyacaksın
melekle tülüde yanyana arkasına da magnet i yapıştırcan
tamam tamam süper canım
bence çok güzel
kaç tane yapılabiliyor bu yaptıklarınla 100 tl ye

50 tane çıkıyor..Bana 50 lazımdı..Yalnız o tüller 100lük paket maalesef 50 tane vermiolar, mıknatısta 100lük paket..Tanesi 2tl.ya gelmiş oluyor..
Tabi inşallah ben sipariş verene kadar bitmez :(

Eee yani el emeği vermemiş olacaksın tane başına 1,5 tl ii .. Evet yazdıklarını okuyunca pekte birşeyi yokmuş gibi..
İllaki bebek şekeri alcam diyorsan ve kendinede güveniyorsan bu şekilde alıp yapabilirsin cnmcm..

bence çok güzel

Tamam kızlar sağolun cevaplarınız için...İyi bu da aklımdan çıktı.

bblau görüyormusun bize burun kıvıran azoş bizden hızlı çıktı
bu bugün bunları alır yarın yapar haftasonu bitirir
biz halaaa düşünürüz burda köskös

haklısın özür dilerim ama ne bilim korkuyla karışık bir yıkılma söz konusu oldu saçmaladım sanırım
bu korkum yüzünden 2li 3lü test yaptırmadım ben çevremde bebeğiniş kaybeden çok oldu korkuttu
beni hep bu testler ama arkadaşımın konusu başkaymış rabbim sabır versin sağlık sıhhat versin
hiçbirimizi sınamasın bu şekilde:43:

estağfurullah canım ben arkadaşımız üzülmesin diye söyleyim dedim
Amin amin Rabbim herkesin evladına sağlık versin

50 tane çıkıyor..Bana 50 lazımdı..Yalnız o tüller 100lük paket maalesef 50 tane vermiolar, mıknatısta 100lük paket..Tanesi 2tl.ya gelmiş oluyor..
Tabi inşallah ben sipariş verene kadar bitmez :(

canım bence fiyatı iyi 2den aşağıda var mıdır varsa bile dandik olur gibime geliyor

Eki Görüntüle 279821

tatlım ben izmirde yaşıyorum, burada kemeraltı diye çok meşhur bir yer var. oraya gidiyorsun bu melekler var ya (yada istediğin bebek şekeri) işte onlar hazır magnetli çubuklu halde 50 li paketlerde satılıyor. sonra pastaneden yada nerden istersen şekerleme alıyosun, o güzel büzgülü tüllerin içine koyup meleklerin kafasından geçiriyorsun. hoşgeldin bebek kısmını baya kendin yazıp kesip zımbalıyorsun.(hatta biz o minik kağıtların üztüne nazar boncuğu da ekleyip renkli çıktı almıştık) ve inan 100 tl bile tutmuyor. 10 ay önce arkadaşıma yaptık. onunkide kız melekti. ve bence 100tane çok

kohogulo nun yazdıklarını oku istersen
boşver canım sağlık olsun

bence çok güzel

Sımdı okudum.
Yazarken aklıma ılk o geldı zaten.
Ama dusundugum gıbı degıldır ınsallah dedım.
Ne denılır boyle bır durumda ):
Rabbım sabır ve kolaylık versın kahogulo'ya.
Yıne ıcımı korku kapladı :43:
Sısmısım, kapılardan sıgmıyormusum...
Su an umurumda degıl bu.
Sukretmem gerek, sısmemı saglayan bebegım benımle oldugu ıcın.

Eki Görüntüle 279821

tatlım ben izmirde yaşıyorum, burada kemeraltı diye çok meşhur bir yer var. oraya gidiyorsun bu melekler var ya (yada istediğin bebek şekeri) işte onlar hazır magnetli çubuklu halde 50 li paketlerde satılıyor. sonra pastaneden yada nerden istersen şekerleme alıyosun, o güzel büzgülü tüllerin içine koyup meleklerin kafasından geçiriyorsun. hoşgeldin bebek kısmını baya kendin yazıp kesip zımbalıyorsun.(hatta biz o minik kağıtların üztüne nazar boncuğu da ekleyip renkli çıktı almıştık) ve inan 100 tl bile tutmuyor. 10 ay önce arkadaşıma yaptık. onunkide kız melekti. ve bence 100tane çok

Back
X