- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #58.021
o o r puya mesaj gondereyım mı?
Serefsız kocama gonderdım yıgınla.
Aılenle konusacagım dıye.
Aksam konusacagım bırıyle.
Kopek ınkar edıyor.
Dedım detaylar var elımde, goster dıyor!
tatlim gercekten cok cok uzuldum sanrim yani yanlis hatirlamiyorsam arada tartisma yasiyordunuz guzelce otur konus sinirlenmeden tatlim olacagina varir hersey
keşke acele etmeseydin de yüz yüze sıkıştırsaydın tatlım ya
yinede güvenmeye çalış eşine bakalım açıklama yapacaktır mutlaka
o o r puya mesaj gondereyım mı?
Serefsız kocama gonderdım yıgınla.
Aılenle konusacagım dıye.
Aksam konusacagım bırıyle.
Kopek ınkar edıyor.
Dedım detaylar var elımde, goster dıyor!
Keşke acele etmeseydin tatlım..
Yazacaklarım vardı..
Yaz yıne de.
ben de acele etmiştim.. ve yalanladı çok daha dikkatli oldu...bence akşama ayrıntılı konuş yüzyüze ve ailesiyle konuşma...
Dukkana gıdıcem, rezıl edıcem onu.
Dukkana gıdıcem, rezıl edıcem onu.
yapma oraya gidersen herşey biter hiçbirşey eskisi gibi olmaz!!evinizde konuşun izin al eve git ve ona da acil gelmesini söyle dayanamıyorsan biliyorum dayanamıyor insan bende sabredemeyip aramıştım...ama benden sana tavsiye eğer gemileri yaktıysan git ve bebeğini düşün sen benim yazdıklarımı okudun mu ben birebir yazdıklarını yakaladım ama olmuyor öyle silip atamıyorsun bitiremiyorsun evliliğini işte...
ahhh be guzelim bnmmm yaaa sabirli ol deki yaptiysan (yaptim de)zorluk cikarmiycam de ayrilalim o zaman de
hep esime demisimdir bni aldatma eger oyle birsey olursa ebn ayrilmak istiyorum de ayrilalim zorluk cikarmiycam dioyrum cocuklarimida alir giderim
Arkadaşlar merhaba...Biliyorsunuz oğlum 4 gündür yenidoğan yoğun bakım ünitesinde ve özel hastanede ssklıyız yeni bir kanun çıkmış artık ücret yok diyolar yenidoğanda bilgisi olan olan varmı bi fark vs alıyorlarmı?
Arkadaşlar merhaba...Biliyorsunuz oğlum 4 gündür yenidoğan yoğun bakım ünitesinde ve özel hastanede ssklıyız yeni bir kanun çıkmış artık ücret yok diyolar yenidoğanda bilgisi olan olan varmı bi fark vs alıyorlarmı?
Esımın ablası ıle konusayım mı sımdı?
Aksam bıze gelın, konusmak ıstedıklerım var dıyeyım en azından.
Hı?
Esımın ablası ıle konusayım mı sımdı?
Aksam bıze gelın, konusmak ıstedıklerım var dıyeyım en azından.
Hı?
daha çok inkar edecektir
ve sen daha çok gerileceksin bence
yinede sen bilirsin tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?